Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιοβάννα μου, όντως πολύ ωραίο το site από τις μαγικές σβούρες. Θα το έχω στο νου μου και αν είμαστε Αθήνα τον Σεπτέμβριο θα την πάω την Σοφία να το δει...

Να την πας οπωσδήποτε. Αφού ασχολείστε και με τη μουσική θα το καταευχαριστηθεί. Δεν κρατάει και πολύ, περίπου μία ώρα και κάτι και το εισητήριο για μικρούς και μεγάλους έχει 12 ευρώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ησυχία και εδω.......

Ρίτα μου όλα καλα θα πάνε αφου δεν επαθε κατι ο άντρας σου όλα θα γινουν. Για τα εξοδα τωρα ναι ειναι μεγαλο ζορι όταν ερχονται όλα μαζί. Μηπως καποιος δικός σας μπορέσει να σας βοηθησει λιγάκι?

pikoulina μου τί κάνει ο λατρευτός Πανουλης?:D

τι Λωζάνη τι Κοζάνη!!!!

χαχαχαχαχα ότι να'ναι. Λεμόνι στην πορτοκαλια?

Η κόρη μου, δυο μέρες τώρα, θέλει ξανά να φοράει πάνα το βραδυ... και ο λόγος? Ζήλεια!!! Επειδή άκουσε που έλεγα στην μαμά μου, ότι τις πάνες της, που είχαν περισσέψει, θα τις δώσω στον ανηψιό μου!

Αααααχ! Τι θα κάνω με αυτό το παιδί?

Χαχαχαχαχαχα, ζηλιάρα! Τσιγκούνα μόνο μη μας βγει, που δε νομίζω, χιχι! Ε, πες της τώρα ότι ακόμα κι ο ανιψιός την έκοψε την πάνα κι εκεί να δεις αποτελέσματα!!!

kiko μου Χρόνια Πολλά αγάπη μου έστω και καθυστερημένα!

Καλησπέρααααα! Κορίτσια, είμαι σα να έχω ανεμοβλογιά από τα κουνούπια...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κίκο μου να σου ζήσει ο νεοφώτιστος! Περιμένουμε τα νέα σας για το πώς περάσατε!

Ριτάκι μη στενοχωριέσαι, αφού δεν είναι κάτι σοβαρό, έστω και με λίγο ζόρι θα ξεπεραστεί κι αυτό!

Ιωάννα δίκιο δεν είχα που σου πρότεινα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο?3

Και εμείς περνάμε πολύ όμορφα, αλλά με έχει χαλάσει λίγο ο παλιοαέρας! Τώρα κόπασε λίγο, πάμε για μπανάκι!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

πού τα πήγαν εκδρομή στην Βαρυμπόμπη?
πανμαρ, τώρα διαβάζω ότι έγραφες κι εσύ για τη Βάρη-Μπόμπη. Χμ, δεν ξέρω πού ακριβώς τα πήγαν, πάντως οι δασκάλες είχαν κάτσει σε καφετέρια και τα παιδιά έπαιζαν σε κούνιες. Σου λέει κάτι αυτό;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Βρήκα δωμάτιο πολύ ωραίο στη Μύκονο, άκουσον άκουσον, από τη Χρυσή Ευκαιρία! Τα πρώτα 5 δωμάτια είχανε site, και πήρα απευθείας τηλέφωνο σε αυτό που μου άρεσε πιο πολύ. Μου το 'δωσε 60 Ευρώ... ούτε του παπά! δεν έχει βέβαια πρωινό, πισίνα και θάλασσα, αλλά δεν πειράζει, θα βολευτούμε εκτός!
sunsun, το ακριβό στη Μύκονο δεν είναι η διανυκτέρευση αλλά όλα τα υπόλοιπα... 12 ευρώ το ποτό π.χ., αλλά εσύ δε νομίζω να έχεις τέτοια προβλήματα!!! Όσο για τα Χανιά, αααααα, δε συνενοούμαστε!!! Ιούλιο θα είμαι καλέ εγώ όχι Αύγουστο!!! Πρέπει να σε πάρω τηλ. να τα πούμε εκτενέστερα!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κάποια στιγμή νοιώθαμε πως ο κήπος μας είχε μεταμορωθεί σε ένα σούπερ καλοκαιρινό μπαράκι! Αφού σκεφτόμαστε να το ξανακάνουμε και χωρίς να είναι γενέθλια!
Μμμμμμμμμμ, το φαντάζομαι, τέλεια θα ήταν!!! Δε στα έλεγα;;;; Είναι ιδανικά!!! Πάρτυ λοιπόν!!! Η Σοφία ήταν τριγύρω ή την είχατε στείλει σε παππουδογιαγιάδες; Λοιπόν, δεν ήξερα ότι είναι Καρκίνος ο Παν.! Να τον χαίρεσαιαιαιαιαι!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρίνα πώς σου φαίνεται ο προορισμός σας; Όπως σας είπα ήμασταν επίσης Εύβοια το ΣΚ και λόγω αέρα, οι κουμπάροι μας, που μας φιλοξενούσαν μας πήγαν αυτή τη φορά σε μια άλλη παραλία που έκοβε (καλά, κάθε φορά κι αλλού μας πάνε), ένα υπέροχο μέρος που δεν είχα ξαναδεί, στον Αλμυροπόταμο. Δεν ξέρω αν ξέρετε από Εύβοια, εγώ πολύ λίγο κι αυτό λόγω της κουμπάρας μου που έχουν σπίτι εκεί, σε ένα χωριό στο Αλιβέρι. Λοιπόν, εκεί στον Αλμυροπόταμο, τί υπέροχος κόλπος κι όντως έκοβε πολύ ο αέρας, αχ, τα παιδιά, τί ωραία πέρασαν όλη μέρα στη θάλασσα, γενικά όλη μέρα μαζί, δηλ. ασταμάτητο παιχνίδι, καταλαβαίνετε. Εγώ ακόμα μια φορά εκτός.... στην αμμουδιά με το σορτσάκι μου, αυτή τη φορά λόγω επίσκεψης των Ρώσων... Παρ' όλ' αυτά, κους-κους στην ξαπλώστρα με τη φίλη μου, καφεδάκι, όλα καλά!

Έκανα και τα χαρτιά μου για αυτό το πρόγραμμα για τους παιδικούς σταθμούς. Κι έτσι, επειδή την ημέρα που θα αναρτηθούν τα πρώτα αποτελέσματα θα είμαι διακοπές, σας παρακαλώ δείτε κι εμένα και πάρτε αμέεεεεεσως τηλ., ότι ώρα και να είναι!!!!

Όσο για αύριο, τα γενέθλια... Αχ, θα συγκινηθώ. Η τούρτα (ε, το κέικ δηλ.) ήρθε από τα Χανιά, μεγάλη ιστορία. Ήρθε όμως με το πλοίο από το Χανιά μια ωραία Hello Kitty, μμμμμ! Πολύ θα χαρεί το κοριτσάκι μου!

Μα πού είστε να μιλήσουμε;;;; Φύγατε όλες; Kαλά να περνάτε!!!!!!! Τα λέμε πάλι σε λίγο γιατί πρέπει να φτιάξω κι εγώ ακόμα ένα κέικ για το πάρτυ στο σχολείο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ριτάκι, όσο για το δίπλωμα αυτοκινήτου, είναι ωραιότατη η δικαιολογία που δίνεις στον εαυτό σου, αλλά αν το είχες κι οδηγούσες, να δεις τί θα έκανες και πού θα εφτανες, χα, άλλο πράγμα, μεγάλη ευκολία. Βέβαια, μπράβο, ωραιότατο και το περπάτημα που το ξεχνάμε πολλές φορές αλλά κι η ευκολία της γρήγορής και της ανεξάρτητης, παρακαλώ, μετακίνησης, δεν συγκρίνεται. Μια από τις κολλητές μου δεν οδηγεί κι ούτε πρόκειται (η κουμπαρα μου που γράφω παραπάνω) κι απορρώωωωωωω. Δε σου τη σπάει που σχετικά με το αμάξι πρέπει πάντα να έχεις τον άντρα σου; Θα μου πεις, όπως συνηθήσεις είναι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι, όσο για το δίπλωμα αυτοκινήτου, είναι ωραιότατη η δικαιολογία που δίνεις στον εαυτό σου, αλλά αν το είχες κι οδηγούσες, να δεις τί θα έκανες και πού θα εφτανες, χα, άλλο πράγμα, μεγάλη ευκολία. Βέβαια, μπράβο, ωραιότατο και το περπάτημα που το ξεχνάμε πολλές φορές αλλά κι η ευκολία της γρήγορής και της ανεξάρτητης, παρακαλώ, μετακίνησης, δεν συγκρίνεται. Μια από τις κολλητές μου δεν οδηγεί κι ούτε πρόκειται (η κουμπαρα μου που γράφω παραπάνω) κι απορρώωωωωωω. Δε σου τη σπάει που σχετικά με το αμάξι πρέπει πάντα να έχεις τον άντρα σου; Θα μου πεις, όπως συνηθήσεις είναι.

Φιλακι μου δεν εχω αναγκη να δωσω καμμια δικαιολογια στον εαυτο μου.Αν ηθελα να οδηγησω θα το ειχα κανει. Το γεγονος ειναι οτι απλα δε μου αρεσει η οδηγηση Ακομα και στα νιατα μου που ολοι οι φιλοι μου σκοτωνοντουσαν ποιος θα πρωτοβγαλει διπλωμα και ενω ο πατερας μου επεμενε να μαθω εγω απλα δεν ηθελα.Προτμουσα να εχω σοφερ την παρεα και να πηγαινω χαλαρη.Απλα δε μου αρεσει και θεωρω οτι αν κατι δε σου αρεσει δεν μπορεις να το κανεις καλα.Και απο το να γεμισει ο τοπος αχρηστους οδηγους προτιμω να μην οδηγω.

Επιπλεον δεν μου ειναι απαραιτητο και επιμενω σε αυτο.Οταν μου ηταν απαραιτητο επειδη δουλευα γλυφαδα και ηταν οντως ταλαιπωρια το πηγαινε -ελα με βαρια καρδια αναγκάστηκα και εβγαλα διπλωμα αλλα τελικα δεν το χρησιμοποιησα μιας και παραιτηθηκα απο εκεινη τη δουλεια(για αλλους λογους).

Τωρα για το αν ειχα αμαξι ποσο συχνα θα το χρησιμοποιουσα δεν μπορω να απαντησω με βεβαιοτητα αλλα σιγουρα πλεον στη φαση που ειμαι αποφευγω οποιαδηποτε ασκοπη μετακινηση με το παιδι γιατι βαριεμαι αφανταστα αυτο το μπες βγες ,παρκαρε κτλ.

Εξαλλου μην ξεχνας οτι ζω σε μια πυκνοκατοικημενη περιοχη που ειναι πολυ δυσκολο το παρκινγκ οποτε ολοι προτιμουν να κανουν τις δουλειες τους με τα ποδια παρα αυτο το μαρτυριο.Ετσι μεγαλωσα, ισως ειναι και θεμα συνηθειας.

Εσυ αληθεια που μενεις σε μια εξισου αυτονομη περιοχη που εχει απολα ποσες φορες μεσα στη βδομαδα(ασε εξω τη δουλεια σου) χρειαζεσαι απαραιτητα αυτοκινητο για να κανεις κατι; Δηλαδη ποσες φορες θα σου τυχει να πας σε αλλη περιοχη;Και πες οτι σου τυχαινει ,δε βαριεσαι να το κανεις;

Εμενα προσωπικα θα μου τυχει σπανια να μετακινηθω σε αλλες περιοχες μακρινες και εκει λυνω ευκολα το θεμα μου αν θελω με ενα ταξακι.Δε με χαλαει καθολου, μου ειναι και πιο συμφερον απο το να συντηρουσα αυτοκινητο.

Τελος σε σχεση με τον ανδρα μου σου ξαναλεω οτι δεν εξαρτωμαι καθολου.Απλα τα σκ τα περναμε εξολοκληρου μαζι απο χρονια και δε νομιζω οτι και να οδηγουσα θα τον πηγαινα καπου εγω... χαχα!!Σιγα μην το δεχοταν!

Τα ψωνια μου και τις καθημερινες μου δραστηριοτητες τις κανω παντα μονη μου.Παιζει ρολο οτι και ο κυκλος μου και ολες οι παρεες -φιλες κτλ ειναι εδω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κουκλες μου ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ,δεν ειμαι στεναχωρημενη αφου μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε, απλα χαλστηκα λιγο με την φαση γιατι ειναι τελειως κουφη και μας εβαλε σε περιπετειες....κωμικοτραγικο ειναι...μπορειτε να γελασετε!τωρα που ηρεμησα γελαω και εγω....

Ειχαμε παει που λετε στο Πορτο Ραφτη με φιλους και περνουσαμε τελεια.Μιλαμε για τρελο ξεφαντωμα ιδιως τα παιδια.

Ε καποια φαση παμε να φαμε....

Ο ανδρας μου λοιπον ειχε ενα ατυχημα...τρακαρε με ενα σουβλακι.Ω ναι!

Τρωει το σουβλακι και τον βλεπω που πεταγεται πανω και παει τουαλετα δε δινω σημασια γιατι κυνηγουσα τον Γρ. και οταν γυρισε ηταν καταχλωμος...μιλαμε σαστισαμε..να τον ρωταμε τι εχει και να μη μιλαει.Οι φιλοι μας νομισαν οτι κατι επαθε..

Καλα μιλαμε εχασα ποσα χρονια..

Τελικα το σουβλακι ειχε μεσα ενα μεγαλο κοκκαλο και το αποτελεσμα ηταν να φυγει ολο το μπροστα του δοντι ολο ομως...μονο η ριζα εμεινε και αυτη με καταγμα και να ραγισει και το ακριβως διπλα....

Καλα δε σας λεω τιποτα...απο τη μια του εβαλα τις φωνες για να συνελθει και να μην κανει ετσι και απο την αλλη εβριζα το μαγαζι..χαμος εγινε.

Ο ιδιος ηταν τοσο εγκρατης που απορησαν ολοι.

Τεσπα μετα πηγαμε αρων αρων στον Ερυθρο σταυρο οπου αφαιρεσαιν τελειως το δοντι και μας παρεπεμψαν σε οδοντιατρο γιατι ηταν ημερα εφημεριας.

και τωρα δεν εχει καθολου δοντι μπροστα και το διπλα ειναι ραγισμενο..και μεχρι να φτιαξουν φανταζεστε γκρινια ολη μερα τον καραγκιοζη κανω...αφου του ειπα αν συνεχισει θα τον παω στην Πανια και θα κανει θραυση .Ισα που θα του γραψει και νεο ''εξω απο τα δοντια'' σουξε ο καρβελας ...με το σουβλακι στο πορτο Ραφτη!χοχοχο!

Πηγε σημερα σε οδοντιατρο και το αποτελεσμα ειναι αναδομηση και θηκες σε 4 δοντια(γιατι τα δεξια αριστερα απο αυτα ηταν απονευρωμενα και επρεπε και αυτα να ντυθουν)...τουτεστην φιλικη τιμη 700+ ευρω...στα καλα καθουμενα

Πηγαμε απο σουβλακι!!!!!!!!!!!!

Ντελενη πως σου ακουγεται;(περιπου 150ε το δοντι-την καλυτερη ποιοτητα πορσελανης μας ειπε- συν εργασια...)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Ρίτα, να σου πω τη μαύρη αλήθεια, όταν έγραψες ότι ο άντρας σου είχε ένα ατύχημα φαντάστικα κάτι με το αυτοκίνητο, κάποιο ψιλοτρακάρισμα δηλαδή και υλικές ζημιές, πραγματικά τρακάρισμα με σουβλάκι δεν είχα φανταστεί. :rolleyes::rolleyes: Όπως και να έχει περαστικά του, γιατί σίγουρα είναι μια περιπέτια και αυτό και φαντάζομαι μέχρι να φτιαχτεί δνε θα μπορεί να μιλήσει, να φάει κλπ. Περαστικά του......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ευχαριστουμε γιοβαννα!!!Ναι περα απο την πλακα και το εξοδο που ειναι μεγαλο για τετοια εποχη, ειναι οντως θεμα...εχει θεμα με τη δουλεια επειδη παει σε πελατες,θα χασει ποσες μερες για να φτιαξουν ...δε ξερω αν αυτο ποναει κιολας...συν οτι δεν μπορει να καλοφαει...ολα μαζι!

Πως ειναι η μικρη;

Πανμαρ το σοφακι ποναει ακομα στο χειλακι;Περαστικα σας!

Σημερα ετρεχα πολυ και δεν καλοθυμαμαι τι διαβασα!Αυριο τα υπολοιπα!

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...