Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντε βρε stone μου μη τα ακούς τα παλιοκόριτσα! Και μικρή και μεγάλη ωραία είναι η φωτο..Μια απορία όμως έχω εγώ...το δαγκωμένο βρήκες να βάλεις???:tongue::tongue::tongue:

Άλλη πικρόχολη!!!

Καλέ το σιρόπι ήταν το πρόβλημα..Για αυτο εβαλα το δαγκωμενο, για αυτο και τη μεγάλωσα, να το δείτε καλά-καλά......

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε βρε stone μου μη τα ακούς τα παλιοκόριτσα! Και μικρή και μεγάλη ωραία είναι η φωτο..Μια απορία όμως έχω εγώ...το δαγκωμένο βρήκες να βάλεις???:tongue::tongue::tongue:

α ρε αρμα δεν ξερεις ηθελε να μας δειξει οτι ρουφηξαν!!!!:D:D:D:D:D:D

ε τι νοικοκυρα εισαι εσυ;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αχ με προλαβες .Ειχα την ιδια απορια.

Ευτυχως κακοχαραχτηριστηκες εσυ που το ειπες πρωτη:wink::wink::wink:

Ρίτα κι εγώ αυτό είχα σκεφτεί εξ αρχής αλλά μετά που είδα τι κυκλοφορεί αποφάσισα πως θα παρω αυτό

1ον γιατί κάνει μουσική όταν τα κάνει και 2ον γιατί μοιάζει με την λεκάνη τη δική μας. Αν της πάρω το απλό το πιο πιθανό είναι να το φορέσει κι εκείνη καπελο! :lol:

Καλα και το δικο μας κανει μουσικη και ολο ορθιος ηταν να το μαστορευει για να παιξει μουσικη...

ειδα και επαθα να τον πεισω να κατσει...

Καλυτερα το σκετο επιμενω.εγω αν ηξερα αυτο θα επαιρνα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλα και το δικο μας κανει μουσικη και ολο ορθιος ηταν να το μαστορευει για να παιξει μουσικη...

ειδα και επαθα να τον πεισω να κατσει...

Καλυτερα το σκετο επιμενω.εγω αν ηξερα αυτο θα επαιρνα..

Έλα μωρέ! Μη μου το χαλάς! Άλλωστε δοκιμαστικά θα το κάνω..

stone μου, αγαπούλα μου! Έλα, εντάξει δεν σε πειράζουμε άλλο αύριο(μετά από αυτό που τράβηξες σήμερα θα το σκεφτώ πολύ να βάλω φωτο από τις δικές μου δημιουργίες!χαχαχαχα)

Πάω κι εγώ, θα τα πούμε αύριο! Τώα που η Εύα θα βγει από το πάρκο δεν παίζει να γράφω...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εγώ????? :shock::shock::shock:Νροπή σου!!!

εγώ γιατί να ντραπώ καλέ;;; :tongue: εσύ είσαι ο αρχηγός εδώ...χεχε

Πάντως κι εμείς όσες φορές καθίσαμε στο γιογιο δεν τα κάνουμε...το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε "μαμά κακά" και σφίγγεται και καλά ότι τα κάνει. Αλλά το σημαντικότερο που έχει να κάνει όταν κάθεται εκεί είναι να ασχολείται με την τσουτσού του και να φωνάζει "μαμά κουκού" (μαμά τσουτσου) :-P:lol:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Έλα μωρέ! Μη μου το χαλάς! Άλλωστε δοκιμαστικά θα το κάνω..

Ρε δε στο χαλαω αλλα να μη στο πω?

Δεν υπαρχει δοκιμαστικα διοτι μετα θα την μπερδεψεις αν την εμφανισεις αλλο πραγμα..ετσι την πατησα εγω τουλαχιστον..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγώ γιατί να ντραπώ καλέ;;; :tongue: εσύ είσαι ο αρχηγός εδώ...χεχε

Πάντως κι εμείς όσες φορές καθίσαμε στο γιογιο δεν τα κάνουμε...το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε "μαμά κακά" και σφίγγεται και καλά ότι τα κάνει. Αλλά το σημαντικότερο που έχει να κάνει όταν κάθεται εκεί είναι να ασχολείται με την τσουτσού του και να φωνάζει "μαμά κουκού" (μαμά τσουτσου) :-P:lol:

χαχα και οδικος μου το κανει αυτο χιχιιχι

Κοιτα εισαι σε καλο δρομο απλα πρεπει να κατσουν ετσι οπως τα ειδα εγω στην αρχη τουλαχιστον ενα 15 λεπτο για να τα κανουν.

Εμενα τωρα κανει το αλλο ,σηκωνεται αμεσως μολις τα κανει για να τα ...καμαρωσει χαχαχα

Πολυ γελιο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτάκι δε μου λες; Ο κορμός σου είναι για ψυγείο ή κατάψυξη; Εγώ θέλω ψυγείου....για λέγε...

Ο κορμος μου ειναι για καταψυξη μεχρι να σφιξει καλα και μετα τον βαζεις ψυγει οαν θες.

Αλλα αν τον θες πιο μαλακο βαλε βιταμ σοφτ και οχι το σκληρο..

Αναλογα τα γουστα εγω επειδη τον κανω καλοκαιρι τον αφηνω καταψυξη αλλα τωρα το Χειμωνα παει και στο ψυγειο μια χαρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

παω να στολισω το δεντρακι μου

φιλια

Αντε βρε και του Χρονου!!!!!!

Αντε να μας πεις εντυπωσεις της μικρης!

Εμενα ηρθε η γιαιγια του τωρα και παιζουν για αυτο με βλεπετε να καααααθομαι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...