Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Σαν να βγηκε αέρας ε? Δεν ξεκινησαμε ακομα για μπανακι:confused:

Χθες πηγαμε με τους κολλητους του Κ. στο κολυμβητηριο του δημου, ειχε επιδειξεις και ηταν πολύ όμορφα. Συμφωνησαν τα παιδιά να γραφτουν...για να δουμε. Μηπως να γραφτω κ εγώ?:oops: Τα 2 άτομα 50 ευρω.

filaki μου τί γκάφα έκανες? Αχ κρίμα θα σας βλέπαμε κ εσάς! Καλα να περασετε!

sunsun καλα να περασετε στη Μυκονο, δεν εχω πάει ποτέ.

Ρίτα τί χρωστάς δεν θυμάμαι....Κανα γεματο ταπερακι:mrgreen:? Καλό κουραγιο για τη μετακομιση. Απο το 2000-2006 έχω κάνει 4 μετακομισεις, σε 2 μερες μαζευα τα πάντα...απαπαπα δεν θέλω να τα θυμαμαι. Τωρα μετακομιση σε δουλειά, δεν εχω κάνει.

vatraxaki μου ελπίζω σημερα να ειστε όλοι καλα!

Αντε το πηρα αποφαση...πάμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Βλέπω αρκετές έχουν ξεκινήσει ήδη τις διακοπές τους. Καλές βουτιές σας εύχομαι. Εμείς να δω τι θα κάνουμε. Εγώ ξεκινάω άδεια 18/7 και ο καλός μου 26/7 και ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάμε κάπου και που θα είναι αυτό. Έχουν πέσει πολλές προτάσεις στο τραπέζι και τελικά μας βλέπω να μένουμε σπίτι μας. :tongue::tongue::tongue: Έχουμε και έξοδα τώρα.

Ρίτα εύχομαι να βρείτε τον επαγγελματικό χώρο που ζητάτε χωρίς πολλές δυσκολίες. Η μετακόμοιση είναι όντως ένα θέμα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για τα σφραγίσματα που ρωτάτε κάθισαν τα μικρούλια μια χαρά ευτυχώς, αν δεν τους έχουν προετοιμάσει απο το σπίτι (με διάφορες ανατριχιαστικές περιγραφές, απειλές κλπ) κάθονται χωρίς κανένα πρόβλημα... Απλά σας το ανάφερα γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι μπορούν τα δόντια να αρχίσουν να χαλάνε απο τόσο νωρίς... Γιοβάνα φταίει κυρίως ότι τους έδιναν γάλα το βράδυ και μετά δεν τα βούρτσιζαν..καθολου.. τι να σου κάνουν και τα δοντάκια..:roll:

Α ναι, αυτό με το γάλα μας το είχε πει και η παιδοδοντίατρος που είχε έρθει στο σχολείο, αλλά έφτασαν μέχρι σφράγισμα;;;; Εγώ της βουρτσίζω τα δόντια καθημερινά αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι και για εμάς δεν έχει γίνει βραδινή ρουτινά. Πρέπει όμως..... έτσι και αλλιώς είναι κάτι που απολαμβάνει.

Εμείς χτες πήγαμε θέατρο και είδαμε ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΝΣΟΝ. :):):)Ήταν καταπληκτικό και ενώ αρχικά φοβόμουν ότι η Αλεξάνδρα θα κουραστεί ή θα φοβηθεί και θα θέλει να σηκωθούμε να φύγουμε, αυτή έκατσε κυρία. Ήμαστε μαζί με άλλους τρεις φίλους από το σχολείο και όλα κάθησαν Παναγίτσες. Ήταν πολύ όμορφη παράσταση με καταπληκτικά κουστούμια, μουσική και χορευτικά. Μέχρι σήμερα είχα την εντύπωση ότι δεν είχε καταλάβει την υπόθεση και ότι απλά χάζεψε με τη μουσική κλπ, αλλά με διέψευσε. Της έκανα κάτι ερωτήσεις και σας πληροφορώ ότι είχε πιάσει και πράγματα που εμένα μου είχαν διαφύγει.:P:p:p Αν το πετύχετε στις διακοπές σας, αξίζει να πάτε.

Αααα δείτε εδώ www.magikessvoures.gr

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπεραααααααααααααα

Απο τις διακοπες μας...ειμαστε ολη μερα ,πισινα ,θαλασσα και ποδηλατο ...εχω σαπισει στον υπνο ..κοινως περναμε υπεροχα!!!!

Να ειστε ολες καλα....ετοιμαζω τους αντρες μου και ετοιμαζομαστε για βολιτσα!!

φιλακιαααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Επιστρέψαμε και εμείς απο την παραλία και έχω να δηλώσω το εξής: Μετά απο πολύυυυυυυ κόπο ο Γιάννης επιτέλους κάθεται στην ακροθαλασσιά.. Βέβαια ακόμα δεν πάει μέσα αλλά τουλάχιστον βρέχεται!:D:tongue::tongue::tongue:

Γιοβάνα πολύ ωραίο το σαιτ!

Ιωάννα καλές βουτιές!

Τα λέμε μετά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα!!!

Μπράβο στον Γιάννη! Βλέπω τον νέο Michael Phelps να γεννιέται! (σιγά σιγά, όμως... τώρα βρέχει τα ποδαράκια του) χαχαχα!

Γειτονάκι μου, μπράβο! Εύχομαι η συνέχεια των διακοπών σας να είναι ακόμα καλύτερη και ακόμα πιο ξεκούραστη!

Γιοβάννα μου, όντως πολύ ωραίο το site από τις μαγικές σβούρες. Θα το έχω στο νου μου και αν είμαστε Αθήνα τον Σεπτέμβριο θα την πάω την Σοφία να το δει...

Τα νέα μας ήσυχα...

Για μπανάκι δεν πήγαμε καθόλου αυτό το Σ-Κ.

Ούτε που φύγαμε από το σπίτι μας γενικότερα!

Το Σάββατο κάναμε παρτάκι για τα γενέθλια του μπαμπά μας και περάσαμε πολύ ωραία! Ξεκινήσαν να έρχονται οι φίλοι μας γύρω στις 6.30 για καφεδάκι, μετά το γυρίσαμε στα ψητά και στις μπύρες και τελειώσαμε με ποτάκια! Κάποια στιγμή νοιώθαμε πως ο κήπος μας είχε μεταμορωθεί σε ένα σούπερ καλοκαιρινό μπαράκι! Αφού σκεφτόμαστε να το ξανακάνουμε και χωρίς να είναι γενέθλια!

Την Κυριακή λέγαμε να πάμε μέχρι την Νέα Μάκρη στους θείους του καλού μου, αλλά με αυτόν τον αέρα, δεν είχαμε καμμία διάθεση για θάλασσα...

Η κόρη μου, έφαγε και μια τούμπα στα σκαλιά του κήπου και τώρα έχει λίγο σκισμένο και πρησμένο το χειλάκι της! Άλλα, δεν πειράζει... με τις τούμπες μαθαίνει να προσέχει! χαχα!

Κικίτσααααα! Τι έγινε? Πώς πήγε η βάφτισή? Τα πρόλαβες και τα κατάφερες όλα?

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!

Και το όνομα αυτού????????

Άντε, τώρα, μπορείς να μας το πεις!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Κικιτσα μου να σας ζησει ονεοφωτιστος!!Γερος και δυνατος παντα και εσεις να τον καμαρωνετε!

Δεν εχω πολλα κεφια σημερα.

Τα λεμε αργοτερα

Καλη εβδομαδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααα!

Αυτός ο αερας τα κάνει όλα σκ@#@.

Πανμαρ εχω σκάσει στα γέλια...Γράφεις για Νεα Μακρη και διάβασα Νεα Υόρκη...:confused::lol: χαχαχαχαχα δεν φοραω τα γυαλια μου και ετσι ειμαι δικαιολογημενη! Να χαιρεσαι τον καλό σου! Τελειο το παρτάκι σας. Στην επομενη μάζωξη στο μπαρακι σας φωναξτε με please!:D Περαστικα για το χειλακι σας.

Deleni μου μπραβο στο αγορακι σου! Σιγα σιγα θα μπεί και πιο μεσα.

Ιωάννα μου ελπίζω να μην εχετε αυτον τον παλιοαερα εκεί που ειστε και να ευχαριστηθητε τις διακοπες σας!

Giovanna μου πολύ ωραιο το site. Μπράβο και στην Αλεξανδρα σου που ηταν μια κυρία στην παρασταση!

Εμείς πηγαμε πορτο γερμενο και ενθουσιάστηκα απο την διαδρομη και απο την παραλια. Καθαρο νερό και κρυυυυο. Η μικρή δεν καταλαβαινε τίποτα απο κρύο, με τα ρουχα πλατσουριζε και μετα την έγδυσα τελειως. Ο μεγάλος κρυωνε και προτείμησε την παρεα μιας συνομίληκης του και παιζαν με τις πετρες.

Για ελάτε και οι υπόλοιπες.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Κική μου να σας ζήσει ο νεοφώτιστος. Γερός και καλότυχος να είναι πάντα. Και το όνομα αυτού;

Τι έπαθες Ριτάκι μου;

Η κόρη μου, έφαγε και μια τούμπα στα σκαλιά του κήπου και τώρα έχει λίγο σκισμένο και πρησμένο το χειλάκι της! Άλλα, δεν πειράζει... με τις τούμπες μαθαίνει να προσέχει! χαχα!

Αχ η γλυκιά μου. Θα πόνεσε πολύ. :-(:sad::-(

Αχ κατι εγινε κοριτσια μου που δεν ειναι σοβαρο-ειχε ενα ατυχηματακι ο ανδρας μου το σαββατο- αλλά ετυχε σε πολυ λαθος φαση απο πλευρας χρονου και εξοδων και με εχει χαλασει.

Κατα τα αλλα ο μικρος καλα.Μια χαρα!

Ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έλα βρε Ριτάκι. Μην σε παίρνει τόσο από κάτω. Σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος είναι καλά. Τα έξοδα τώρα είναι ένα θέμα σοβαρό.........

Το έχω παρατηρήσει πάντως, αν είναι να συμβεί κάτι άσχημο θα συμβεί πάντα την πιο λάθος εποχή, Νόμος του Μέρφυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...