Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι καλέ! πώς σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό? για μια άλλη Πικουλίνα λέει... απλή συνωνυμία!

έπρεπε να ήσουν χθες μαζί μας στην Βαρυμπόμπη!

ειλικρινά σου μιλάω, σε σκέφτηκα πολλές φορές!

του πού και πώς σκαρφάλωνε η Σοφία και το πόσες τούμπες έφαγε... δεν φαντάζεσαι!

αφού δυο φορές αναγκάστικε να σηκωθεί και ο καλός μου γιατί φοβήθηκε!

εγώ από την άλλη (η άσπλαχνη μάνα) έπινα το καφεδάκι μου και απλά της φώναζα να σηκωθεί! χαχαχαχα!

Να μας καλεσετε και εμας να ερθουμε εκει και αμα ερθουμε να μου γραψεις !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πώς μεγάλωσαν τα παιδάκια σας! Αυτός που λάτρεψα ηταν ο Πανουλης που έκανε οτι του έλεγα...χαχαχαχα "η κυρία ειπε να φαμε ολο το τοστ" και το έφαγε και φυσικά πηρε και τα ευσημα του αρχηγου, του πιο ψηλού, του του πιο δυνατου και με με βοηθουσε στο κυνηγητό! Ντίνα μου τα παιδακια σου ειναι κουκλιά! Φτου φτου μη τα ματιάσω! Μάλλον θα ερθουμε στο παρτυ σας να δειξουμε τις κορμαρες μας!:mrgreen:

Σας ευχαριστουμε!!!! :P:p Και εσεις οικογενειακως υπεροχοι!!!!!!!!!!!!!:P

Για το παρτυ, θα μιλησουμε εκεινη την εβδομαδα για να σας εξηγησουμε.

Να μας καλεσετε και εμας να ερθουμε εκει και αμα ερθουμε να μου γραψεις !!!!!

όποτε θέλετε καλέ!!!!!!

(πέρα της πλάκας, είναι πολύ ωραία!)

και μην σε νοιάζει... θα αναλάβω εγώ την Βαρβάρα!!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

άσχετο....

ρε Κίκο, την γιορτή σου είχες χθες? όχι γενέθλια?

μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι χθες ήταν της Αγ.Κυριακής!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Γειά σου Μαρία με ωραία σου!!!!:lol::lol:

άσχετο....

ρε Κίκο, την γιορτή σου είχες χθες? όχι γενέθλια?

μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι χθες ήταν της Αγ.Κυριακής!!!!

ακουσες κανεναν να της ευχηθει να τα εκατοστησει;;;;; Ολοι χρονια πολλα ευχηθηκαμε;;;; Που το εχεις το μυαλό σου;;;;

Καλημερα κουκλες!

Εμεις ειμαστε σε αναζητηση επαγγελματικου χωρου για να μετακομισουμε την εταιρεια και απο τις 7 μιση το πρωι σημερα μεχρι πριν μιση ωρα ειδαμε 10 χωρους....

Πολυ κουραστικο πραγμα...το καναμε το 2004,ξανα το 2007 και αντε τωρα παλι...

Τι μας περιμενει δε θελω να το σκεφτομαι....με εχει πιασει το κεφαλι μου.

Τεσπα εσεις καλα;

καλα τις μαμαδες Πανμαρομαρια τις αναλαμβανω και εγω :tongue:

Τα δυσκολα βλεπω (τα βλασταρια μας) ποιος θα τα αναλαβει οεο;

Οπως και να εχει, εχω δεχτει την μοιρα μου!Δεν εχω καμμια τυχη! ελπιζω μολις μεγαλωσει λιγο ακομα να βελτιωθει....

Blume μου ειχα ξεχασει να απαντησω και στη γιοβαννα για την κοπελα που με ρωτησε.Ευκαιρια ειναι τωρα...λοιπον δυστηχως εδιωξαν τον ανδρα της απο τη δουλεια και τωρα ειναι 2 ανεργοι συν το μωρο..Γενικως περνανε δυσκολα και αν δεν βρεθει κατι για δουλεια αμεσα ισως φυγουν.Παρολα αυτα σιγουρα χρειαζεται ρουχαλακια και μεγαλυτερο νουμερο.Αλλα θα μαθω τι και πως ,αν θα μεινουν ,αν θα φυγουν και ποτε και θα σε ενημερωσω(δε σε εχω ξεχασει κατι σου χρωσταω ηλπιζα οτι θα βρισκομασταν στο παρτακι αλλα τελικα δεν εκατσε,παντως δε σε εχω ξεχασει).

Το μωρακι της ειναι καλα!Παροτι προωρακι εχει αφρατεψει και ειναι μια κουκλιτσα!

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Παω λιγο να εργαστω σημερα και τα ξαναλεμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!

Ρίτα καλή επιτυχία στην αναζήτηση...εγώ πάντως ψοφάω για τέτοια... δώσε μου μετακόμιση και πάρε μου την ψυχή!:rolleyes:

Πανμαρ θα σε μαλώσω να μην γνωρίζεις τις γιορτές των Αγίων...τσ τσ τσ:tongue::tongue::tongue:

Blume καλά να περάσετε, Μαρίνα και εσείς επίσης και εύχομαι μακριά απο αρρώστιες κλπ.!

Για τα σφραγίσματα που ρωτάτε κάθισαν τα μικρούλια μια χαρά ευτυχώς, αν δεν τους έχουν προετοιμάσει απο το σπίτι (με διάφορες ανατριχιαστικές περιγραφές, απειλές κλπ) κάθονται χωρίς κανένα πρόβλημα... Απλά σας το ανάφερα γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι μπορούν τα δόντια να αρχίσουν να χαλάνε απο τόσο νωρίς... Γιοβάνα φταίει κυρίως ότι τους έδιναν γάλα το βράδυ και μετά δεν τα βούρτσιζαν..καθολου.. τι να σου κάνουν και τα δοντάκια..:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

χαχα!Ντελενη και εγω ψοφαω για αναζητηση αλλα ως εκει....

Δλδ εγω ειμαι του εικαστικου.Θα το κανουμε ετσι ,θα το κανουμε αλλιως,θα βαλουμε το ενα ,θα βαλουμε το αλλο...αραδιαζω δλδ ενα σκασμο αλλαγες ,κοβει ο συζυγος, επειδη θα μας πανε μεσα αν τα κανουμε ολα και στο τελος ξενερωνω!

Οσο για τα δοντακια εμας τα πλενει μια χαρα και μονος του και εγω του τα πλενω απο πανω αλλά ομολογω οτι δεν τα πλενουμε βρε παιδια συνεχεια....δλδ υπαρχουν και βραδια που το ξεχναμε..ή αν ειμαστε εξω και γυρισουμε αργα...οχι συχνα βεβαια αλλα υπαρχουν.....εγω φταιω πρεπει να βαλω ρουτινα.Δεν εχει παραπονεθει ποτε ομως για τα δοντια κατι ειναι και αυτο!

Α και γαλα εμεις ετσι και αλλιως δεν πινουμε καθε βραδυ ουτε και πολυ αργα αν ειναι θα ειναι νωριτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!

Εμεις ειμαστε σε αναζητηση επαγγελματικου χωρου για να μετακομισουμε την εταιρεια και απο τις 7 μιση το πρωι σημερα μεχρι πριν μιση ωρα ειδαμε 10 χωρους....

Κουραγιο !!!!! Πολλες φορες εχετε μετακομισει !!!

Το 1998 βρηκαμε σε μια μερα νεο χωρο για τη δουλεια μας και σε μια μερα ειχαμε μετακομισει. Ηταν τρομερο. Χωρισαν τα αφεντικα και επρεπε σε 2 μερες να εχει στηθει η δουλεια. ακομα το θυμομαστε και τρεχουμε.

Αναγκαστικα Πικουλινα....αρχικα ημασταν κεντρο-κεντρο σε πολυ μικροτερο γραφειο αλλά με κατι απεργιες,πορειες κτλ κοντευαμε να κλεισουμε...μας ειχε βγαλει οφ η κατασταση και ετσι αλλαξαμε.Εκει που ειμαστε τωρα ειναι μια χαρα ο χωρος και το σημειο αλλά χρειαζομαστε ακομα μεγαλυτερο χωρο αφενος και αφαιτερου ειπαμε μηπως συνδιασουμε μεγαλυτερο χωρο με χαμηλοτερο ενοικιο μιας και ελαχιστα εχουν πεσει τα ενοικια...

Θα δειξει.Παντως εμεις να μετακομισουμε σε μια μερα ειναι αδυνατον...μονο που το σκεφτομαι παθαινω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Θα δειξει.Παντως εμεις να μετακομισουμε σε μια μερα ειναι αδυνατον...μονο που το σκεφτομαι παθαινω!

Και εμεις τοτε, ουτε που το φανταζομασταν. Φαντασου οτι αυτο ειχε συμβει 1 μερα πριν ανοιξουν τα σχολεια. Οποτε επρεπε να λειτουργησουμε κανονικα.

Καλησπερα!

Ουφ επιτελους σας διαβασα!

Να ευχυθω χρονια πολλα στην Κικη μας πολυχρονη κι οτι επιθυμεις!

Να σας πω και τα νεα μας ο τιμος μια χαρα απο την ιωση τελικα κρατησε μια μερα μονο το θεμα ειναι οτι κολλησε ο μικρος κι απο χθες μου κανει πυρετουλι κι αυτος :( απο το πρωι ειναι απυρετος οποτε ελπιζω να μας αποχαιρετησε οριστικα η ιωση ξουτ ξουτ!

Απο την πτωση ακομη εχουμε καρουμπαλο :( ευτυχως μονο αυτο!

Τα φιλια μου σε ολες και να περασετε Σουλα και Ιωαννα στις διακοπουλες σας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ααα ξεχασα!Ενα φιλι στον θοδωρικο για την πτωση του...ο ηχος που κανουν δεν ξεχνιεται...
Αχ... το είπες ακριβώς όπως είνα... Συμπεθερούλα, πώς πήγε ο Θοδωρής;;;;

Καλησπέρα κορίτσια μου. Είμαστε με τις τσάντες στην πόρτα και περιμένουμε το σύνθημα για έξοδο, Εύβοια αυτό το ΠΣΚ.

Όσο για τα γενέθλα του Γιώργου ακόμα το φυσώ και δεν κρυώνει... δεν ξέρω πώς μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ήταν για την Πέμπτη... 1000 συγγνώμη ζήτησα από τη Μαρίνα..... Κλαψ...

Πήγε κι η δική μου χτες την εκδρομή της, στη Βάρη-Μπόμπη, ξεσάλωσαν, νηπιαγωγοί και παιδιά, πέρασαν πολύ ωραία! Τη Ναταλία την πρόσεχαν πολύ, άντε να σφίξουν λίγο οι πωποί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...