Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα δεν κατάφερα καθόλου να σας γράψω.

Κικίτσα χρόνια πολλά, και για εσένα και για τον Αναστάση σου, έστω και καθυστερημένα. Όπως λες και εσύ για 40 μέρες μπορούμε να ευχόμαστε. ;);););)

Deleni σφράγισμα σε τρίχρονο; :confused::confused::confused: Μα τι πρόλαβε να φάει; Πέτρα άντε να το καταλάβω, αλλά σφράγισμα; Τι το τάϊζαν;

Μαρίνα περάσατε όμορφα χτες διάβασα. Πάντα τέτοια. Τελικά που τα κάνατε τα γενέθλια; Είχα μείνει ότι είχες κάτι στο μυαλό σου αλλά δεν ήξερες αν θα κάτσει. Τι ήταν τελικά αυτό το κάτι;

Πικουλίνα εσείς τελικά τα καθιερώσατε βλέπω τα γενέθλια στην παραλία. Μια χαρά είναι έτσι και όλοι περνάνε σούπερ. Σε ποια παραλία;......γιατί εμείς θα σας έρθουμε στα σίγουρα :tongue:

Joa μπράβο στο Χρήστο σου που παρακολούθησε όλη την ταινία και ήταν κύριος...... έστω και αν τα χάλασε λίγο η πορτοκαλάδα. :tongue::tongue::tongue: Ναδω τη δικιά μου αύριο. Θα κάτσει στο θέατρο;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Καλά να περάσει και το ξανθομπομπιράκι σου και καλές σας διακοπές.

Ρίτα έχω λιώσει με το Γρηγόρη σου :D:D:D:D Μια χαρά πάντως πέρασαν οι δασκάλες. Αφορμή για κούνια μάλλον ήθελαν.

Μαρίζα μα να μην θυμάσαι τη φοβερή ατάκα ''Βρε μαμά δεν έφαγες το φαγητό σου'';; αχ το έφαγα πανάθεμά με. :-(:sad:

Σούλα καλές διακοπές και σε εσάς. Καλά μπάνια. Εμείς πάντως συμβαδίζουμε.... και εγώ την επιχείρηση ''στρώσιμο Αλεξάνδρας'' την αφήνω για την άδεια. :tongue::tongue::tongue:

Πανμάρ και εγώ θέλω μαθήματα..... δέχομαι και δια αλληλογραφίας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από μένα ή μάλλον καλό ξημέρωμα! Έχω κάνει ένα πρόγραμμα μπάχαλο τις τελευταίες εβδομάδες, κοιμάμαι πολύυυ αργά, σηκώνομαι με το ζόρι 6.30, το απόγευμα μαζεύονται δουλειές και βόλτες και κάποιες φορές εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία και μετά τις 10 που έχουν κοιμηθεί τα μικρά την κάνουμε, έτσι και σήμερα και μαζευτήκαμε πριν κανένα μισάωρο!

Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε κοριτσάκια και περάσατε όμορφα, αλλά κυρίως σας ευχαριστεί ο Γιωργάκης που πέρασε τέλεια! Στις 12 το βράδυ ακόμα δεν είχε κοιμηθεί χτες από τη χαρά του και την υπερένταση! Τα παιδάκια τι να πρωτοσχολιάσω, ήταν όλα υπέροχα και όσοι δεν είναι της παρέας ρωτούσαν πάνε όλα στην ίδια τάξη ε? Χαχαχα! Τελικά το πάρτυ το κάναμε μέσα σε ένα άλσος που υπάρχει καφετέρια με μεγάλους χώρους και περιφραγμένη παιδική χαρά. Μας είχανε βάλει δίπλα στην παιδική χαρά οπότε ακόμα και η Πικουλίνα δε χρειάστηκε να σηκωθεί πολλές φορές! :tongue: Εδώ να πω ότι ο γιόκας της -που τον συναντήσαμε πρώτη φορά-έχει ίσως τα πιο εκφραστικά ματάκια που έχω δει ποτέ! Για τα υπόλοιπα παιδάκια δε σχολιάζω τίποτα παρόλο που ήταν υπέροχα, αφού τα λέμε συχνά πυκνά! Του χρόνου να μαζευτούμε πάλι όλες και όσες δεν τα κατάφεραν φέτος!

Καλό βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

σπιτι σημερα και μονη μου ....πωπω παραξενο μου φαινεται...κοιμηθηκα αγκαλια με το αντρακι μου και περασαμε ομορφα οι δυο μας!!τωρα ειναι σχολειο και εγω εχω να ετοιμασω ρουχα και πραγματα για τις διακοπουλες μας!!

Ριτακι αν κατεβειτε να τηλ να συναντηθουμε!!!!!θα ειμαστε εκει μεχρι την Παρασκευη!!

Πικουλινα μου αν θα εχουμε εδω τα πιτσιρικια θα ερθουμε σιγουρα !!!αλλα λογω του οτι θα φυγει η μαμα μου δεν ξερω αν θα πανε τα παιδια στα πεθερικα ή θα κατεβει η πεθερα ..

Καιρος....

Καυσωνας για τις επομενες 6-7 μερες!!!(γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι)θα σας σκεφτομαι οταν θα ειμαι κατω απο την ξαπλωστρα ..θα παρω και το νετμπουκ μαζι οποτε αν εχει wifi το ξενοδοχειο θα τα ξαναπουμε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα τσούπρες!

Ρίτα προσκυνώ Γρηγόρη!!!Μα τι άτομο Θεέ μου, να βάλει τις δασκάλες του στις κούνιες! Φαντάζομαι το σκηνικό και πεθαίνωωωωωωω!!!! :lol: :lol: :lol:

Ιωαννάκι μου να περάσετε τέλεια στις διακοπούλες σας!

Κι εμείς λέμε να την κάνουμε για το χωριό αλλά μέχρι να φύγουμε τίποτα δεν είναι σίγουρο..

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!!!!!

Γειτονάκι μόνη? Είναι περίεργο ε? Άντε... καλά να περάσετε, να ξεκουραστείτε και καλές βουτιές!!!!

Σουλίτσα και Μαρινάκο καλές διακοπές και σε σας!

Οι πρώτες "διακοπούχες" του καφέ μας!!!

Εύχομαι σε όλες σας μακρύα από ιωσούλες!!!

Βλέπω ότι στα μαθήματα θάρρους έχουμε αρκετές συμμετοχές ε?

Θα το οργανώσω λίγο τώρα στις διακοπές μου και από Σεπτέμβριο ξεκινάμε!!!

Μαργαρίτα και γειτονάκι, για μαθήματα στρατιωτικής πειθαρχίας και αυτοσυγκράτησης δεν μπορώ να σας βοηθήσω... Εγώ αναλαμβάνω σεμινάρια επιμόρφωσης γονέων! Με τα πιτσιρίκια δεν μπλέκομαι! Άμα υπάρχει, όμως, κάποια που τα αναλαμβάνει, ευχαρίστως να στείλω και την δικιά μου!

Η κόρη μου, δυο μέρες τώρα, θέλει ξανά να φοράει πάνα το βραδυ... και ο λόγος? Ζήλεια!!! Επειδή άκουσε που έλεγα στην μαμά μου, ότι τις πάνες της, που είχαν περισσέψει, θα τις δώσω στον ανηψιό μου!

Αααααχ! Τι θα κάνω με αυτό το παιδί?

Χθες πήγαμε με τον μπαμπά μας για καφέ στην Βαρυμπόμπη, σε ένα εστιατόρειο που έχει και παιδική χαρά! Ήταν πολύ ωραία! Αλλά γειτονάκι μου, δεν σου λέω να πάμε μαζί εκεί, γιατί δεν είναι περιφραγμένο και τον Χρηστάκο θα τον ψάχνουμε στο βουνό!!!

Αυτά τα νέα μας...

Σήμερα, επειδή δεν είχα τι να κάνω, με "έχωσε" ο πεθερούλης μου (σε συνεργασία με τον αντρούλη μου) και θα κατέβω στον Κεραμεικό να κάνω αγγαρείες!!!

Πικουλίνα, εμείς σίγουρα δεν θα έρθουμε στο beach party σας! Να είμαστε καλά, θα λείπουμε!!! Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, πάντως!

Αρμάκι καλημέρα!!!

Αυτά για την ώρα! Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Αρμα και γειτονακι!!!

Γειτονακι που ειναι καλε αυτο το εστιατοριο στην βαρυμποπη και δεν το εχω παρει χαμαπρι ???καλα ο χρηστος δεν ειναι για ανοικτους χωρους εξαφανιζεται στο λεπτο ...μου αρεσει που η νονα του θελει να πανε βολτα στα ανακτορα θα τον βρει στον δρυμο της παρνηθας !!τι θα τον κανω που δεν ακουει κανενα και εξαφανιζεται??

Αρμακι οτι πρεπει θα ειναι στο εξοχικο θα κανετε και τις πρωτες βουτιτσες σας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

[quote=marina28;1097161. Μας είχανε βάλει δίπλα στην παιδική χαρά οπότε ακόμα και η Πικουλίνα δε χρειάστηκε να σηκωθεί πολλές φορές! :tongue:

Καλό βράδυ!

Μαρία (Παν μαρ) για εμενα μιλάει;;;;;;

Και ναι επιτέλους συνδέθηκα!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!

Να ευχηθω στη Κικη μας χρονια πολλά με υγεία! Και με το καλό η βάπτιση σας! Δεν ξερω αν θα προλαβουμε να ερθουμε...μας έταξε ο μπαμπας μας εκδρομη στο Πορτο Γερμενο το πρωί και δεν ξερω πώς θα ειμαστε μετα. Θα ξαναμιλησουμε στο τηλ.

Μαρίνα μου το πάρτυ σας ηταν υπεροχο, αλλά κουραστικό, αφου το εριξα κ εγω μετά στο κυνηγητο. χαχαχα πού να προλάβεις τον Χρηστάκη με το καρότσι! Το άλσος πάντως ανοιγει την όρεξη! Ο Κων. στο τελος άρπαξε πανσετα να φάει. Μεγάλωσε και ο Γιωργακης! Αντε και του χρόνου με υγεία! Ο καλός σου ηταν διπλά χαρουμενος ε? Που παραμενει εδω...:-D

Πώς μεγάλωσαν τα παιδάκια σας! Αυτός που λάτρεψα ηταν ο Πανουλης που έκανε οτι του έλεγα...χαχαχαχα "η κυρία ειπε να φαμε ολο το τοστ" και το έφαγε και φυσικά πηρε και τα ευσημα του αρχηγου, του πιο ψηλού, του του πιο δυνατου και με με βοηθουσε στο κυνηγητό! Ντίνα μου τα παιδακια σου ειναι κουκλιά! Φτου φτου μη τα ματιάσω! Μάλλον θα ερθουμε στο παρτυ σας να δειξουμε τις κορμαρες μας!:mrgreen:

Ρίτα μου ακομα γελάω με τον Γρηγόρη! Μα τί παιδι! Χαχαχαχα. Να σε ρωτησω ρούχα για το κοριτσακι να μαζέψω και πιό μεγάλα νουμερα? Εχεις μιλησει με την κοπέλα?

μαμαλευτερακη ευχαριστω πααααρα πολύ για το προσκλητηριο, ειναι πολύ όμορφο και πρωτότυπο! Με το καλό η βουτιά σας!

πανμαρ εσείς πότε φευγετε?

αρμακι μου να πατε στο χωριό μια βολτουλα να ξεσκασετε λιγακι!

Ιωάννα μου δυσκολο χωρις το μωρακι σου ε? Θα είναι όμως μια χαρα και αυτός!

Σούλα μου φευγετε? Αντε καλα να περασετε!

Οσο για την οδηγηση εμενα πραγματικα μου χρειαζεται και για την δουλειά και για τα παιδιά. Βεβαια είναι και να το θέλεις, άμα το φοβάσαι και δεν σου αρέσει άστο.... Πάντως για μενα ειναι ελευθερία κινησεων και μου προσφερει ευχαριστηση! Εχω κάνει και το ταξιδι χωριο-Αθήνα χωρις παιδιά όμως:mrgreen:.

Τα φιλιά μου σε όλες!

Διαφημίσεις

Αχ πηρα και μια λαχταρα με τον θοδωρη σημερα επεσε απο το κρεβατι του κι εσκασε στο πλακακι με το κεφαλι 20 χρονια ζωης εχασα δεν σας λεω τιποτα νομιζα οτι το εσπασε γιατι μου φανηκε οτι ακουσα ενα κρακ ακομη τρεμω ουφ αυτες οι πτωσεις δεν τις μπορω!

Ωχ vatraxaki μου περαστικά σας! Πώς είναι ο μικρός?

Όσο για τον οδοντίατρο που λέτε καλά θα κάνετε να πάτε μια βολτίτσα... προχθές έκανα σφραγίσματα σε 2 παιδάκια 3,5 χρονών...:-(

Ελα ρε.... Αχ πολύ μικρά ρε γμτ. Και καθόντουσαν?

Μαρία (Παν μαρ) για εμενα μιλάει;;;;;;

όχι καλέ! πώς σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό? για μια άλλη Πικουλίνα λέει... απλή συνωνυμία!

έπρεπε να ήσουν χθες μαζί μας στην Βαρυμπόμπη!

ειλικρινά σου μιλάω, σε σκέφτηκα πολλές φορές!

του πού και πώς σκαρφάλωνε η Σοφία και το πόσες τούμπες έφαγε... δεν φαντάζεσαι!

αφού δυο φορές αναγκάστικε να σηκωθεί και ο καλός μου γιατί φοβήθηκε!

εγώ από την άλλη (η άσπλαχνη μάνα) έπινα το καφεδάκι μου και απλά της φώναζα να σηκωθεί! χαχαχαχα!

καλημέρα blume!

εμείς φεύγουμε την άλλη Παρασκευή (15/7) πρωί πρωί!!!

Δηλαδή θες να πεις ότι στο πάρτυ της Μαρίνας εσύ κυνηγούσες τον Χρήστο? μπα? πώς κι έτσι? χαχαχα!

mrdIp3.png

Δηλαδή θες να πεις ότι στο πάρτυ της Μαρίνας εσύ κυνηγούσες τον Χρήστο? μπα? πώς κι έτσι? χαχαχα!

Επρεπε να του παρουμε το καρότσι ντε...Ηταν η σειρα της Σοφίας και μετα του Πανουλη αλλά ο Χρηστος δεν το έδινε!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...