Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλίτσα μου, μην αγχώνεσαι!

Όλα θα γίνουν!!!!

Και με το δωμάτιο θα βρείτε άκρη...

Το θέμα είναι να είναι η μικρή σου καλά (και να ξεσκάει και ο καλός σου που και που!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue::tongue::tongue:

υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο, μετά από μια βδομάδα να μην ανταλάσσουμε ούτε καλημέρα!

Δε πειραζει , κανε με , εσυ ανθρωπο και ας μη ξαναμιλησουμε!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Τσούπρες καλημέρα,

Χρόνια μου πολλά να με χαίρονται , πάλι μας ξεχάσατε , μία το γιο μου μία εμένα , ε εεε ντροπής.

Τρέχω και δεν φτάνω αυτές τις μέρες και όπως καταλαβαίνετε δεν σας έχω διαβάσει και χίλια συγνώμη.

Μαρινάκι και του χρόνου να περάσετε τέλεια εύχομαι, να ζήσει ο Γιωργάκης.

τα φιλιά μου σε όλες , απο νέφτι έχετε ιδέα :shock::shock::shock:

imagesCATZ1QSU.jpg

Χρονια πολλα, Κικιτσα

Λοιπον σας το γραφω εδω, γιατι φοβαμαι να μη ξεχασω καμμια

Σαββατο 23 Ιουλιου, το απογευμα θα κανουμε το παρτακι μας στη παραλια. Θα χαρουμε πολυ, να βαλετε τα μαγιω σας, να παρετε τα κουβαδακια σας και να ερθετε.

Οποιες τα καταφερετε να ερθετε, στειλτε μου pm για να σας ενημερωσω για τα υπολοιπα.

Κική μου ,

Χρονια σου πολλά κορίτσι μου!!!!!Να εισαι γερη και αν χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Κοριτσακια επειδη δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω πριν να φυγω, σας φιλώ γλυκα γλυκα και να περασετε ομορφα!

Κικιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!Πω πω πως την παταμε ετσι καθε φορα;;;;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

Σουλιτσα καλες διακοπες!!!!Καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον να σας πω για την εκδρομη.Περασαν τελεια τα μικρα!Ξεσαλωσαν!

Πηγαν σε ενα δασος με κουνιες ,γηπεδο ,δεντρα κτλ.

Απο οσα μου ειπε καθησαν και εκαναν πικ νικ,επαιξαν,ειχαν μαζι και τον κυριο της μουσικοκινητικης με την κιθαρα και την διευθυντρια και ολο το προσωπικο και καταδιασκεδασαν.

Οσο νυσταξαν τους ειχα μαζι στρωματακια και την επεσαν.

Καλα εν ολιγοις μου ειπε οτι επαιξε κτλ αυτα τα περιμενα, αλλα σε καποια φαση εριξα πολυ γελιο

Του λεω τι ειχε εκει που πηγατε;..

Αρχισε να μου λεει κουνιες,τραμπαλες,τσουληθρες κτλ κτλ

Α μπραβο λεω εκανες και τσουληθρα ;

ναι!

Εκανες και τραμπαλα;

Ναι!

Εκανες κουνια;

Οχι !κουνουσα τις δασκαλες...

:shock::shock::shock:

Του λεω ,τι εννοεις;

Τους ειπα να κατσουν να τις κουνησω.Αφου ξερεις δε μου αρεσει η κουνια.

χαχαχαχα!

Παω σημερα νωριτερα να τον παρω γιατι ειχα μια εξωτερικη δουλεια εκει κοντα και μου λεει το περιστατικο η διευθυντρια που ειχε σκασει στα γελια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιππότης ο γιος σου Ρίτα!:D

Κικίτσα Χρόνια σου πολλα κούκλα μου! Να χαίρεσαι τα παλικάρια σου και να σε χαίρονται και εκείνα!

Σούλα καλά να περάσετε!

Πανμαρ έλα και απο δω για τις ασκήσει θάρρους που έλεγες...:tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κικίτσα χρόνια πολλά κοριτσάκι!!!Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου!

Σουλίτσα να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!

Πανμαρ ομαδικά μαθήματα κάνεις? Με δέχεστε κι εμένα καλέ?:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να μαι παλι ...

το βουδακι μου εφυγε ..κλασσικα με επιασαν αλλη μια φορα τα κλαμματα...θα μου λειψει το ξανθοψειρακι μου..αλλα για αποζημειωση εχω τον χρηστο να κανουμε αγκαλιτσες στο διπλο κρεβατι!!!

Επιχειρηση σινεμα εστεφθη με απολυτη επιτυχια ειδε ολη την ταινια!!βεβαια μπαινοβγαιναν στην αιθουσα αλλα την ειδαν μεχρι τελους!!!το λαθος της νονας οτι του πηρε πορτοκαλαδα μπλε και καθε λιγο και λιγακι πηγαιναν τουαλετα!!

ριτακι φοβερος ο γρηγορης και τζεντελμαν!!!

Κικη μου χρονια πολλα και καλα!!με το καλο η βαφτιση του μικρου σου!!

γειτονακι τι εγινε βρηκαμε μαθητες??εμεις δεν θα παρουμε ...μολις ομως κανετε μαθηματα αυτοσυγκρατησης θα τα παρακολουθησουμε...

Απο σημερα επισημως αδειουχα!!!γιουπι...θαλασσιτσα σου ερχομαι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννακι εφυγε μωρε το μπουμπουκακι!!!!Μια χαρα θα περασει!Θα παρει τον αερα του!!!Μια χαραααα!

Ο Χρηστος κυριος στο σινεμα ετσι;!μπραβο!Παει και αυτο...

Εγω πριν λιγο ειδα την φιλη μου που πηγαμε μαζι στο σινεμα να γραφει στο φβ οτι με τριχρονα ξανα σινεμα σε 2 χρονια...

Μα γιατι αραγε;...χμμμ....φανταστειτε!!!χαχα!Και ετυχε και σε καλη φαση της ειπα...

Γκρινιαξα πολυ αυτη τη φορα;;;οοοοχι!

Εμεις θελουμε μαθηματα στρατιωτικης υπακοης αν σας βρισκετε κατι πειτε μου!

Οσο για τον δικο μου..τι κυριος μου λετε;Φανταστειτε τη φαση...Ενα τριχρονο να εχει βαλει τις δασκαλες να κατσουν στην κουνια και να τις κουναει αυτο ..το σκεφτομαι και γελαω!Η διευθυντρια ειχε σκασει στα γελια!

Αντε Ιωαννακι καλε διακοπες!Παιζει να σας δουμε εκει ;)

Πικουλινα ευχαριστουμε ξανα για την προσκληση.Οπως σου ειπα παιζει να παμε να κατευνασουμε κατι αγανακτισμενους(τα πεθερικα ντε)εκεινο το σκ οποτε δε ξερω να σου πω με σιγουρια.Αν τα καταφερουμε εχει καλως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...