Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα για το μεγαλο του ανδρα μου δεν το συζητω καν..ουτε απο το μαγευτικο στενο μου δεν θα μπορουσα να βγω...

Αλλά και παλι με μικροτερο ,ειμαι λιγο γκαου στο θεμα....:tongue:

Με ενοχλουν και οι ταχυτητες και εχω και ενα σοβαρο θεμα με το τιμονι...δεν μπορω να το στριψω σωστα....χαχα!Στριβω και οτι γινει...χμμμ......

Ασε σου λεω, δεν κανω!Και αφου δεν κανω χλωμο το κοβω να βαλω μεσα παιδια....

:rolleyes:

Θα δειξει...πηρε η αδερφη μου τωρα ενα σμαρτακι ...να δω πως θα παει αυτη και βλεπουμε...χιχιχι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ οδηγηση....ποσο δεν μου αρεσει ...αλλα αρχιζει και μου σπαει τα νευρα που εξαρτουμαι συνεχεια απο τον αντρα μου ..διπλωμα πηρα το 99 αλλα η καψα μου εφυγε εκει ..μετα πριν κανω τον χρηστο ξαναξεκινησα παλι να ψιλοοδηγω γυρω στο μενιδι αλλα δεν το εχω...

και οσο να ναι με τα παιδια θα φοβαμαι διπλα!!!

Μαργαριτα αλλη μια φορα ευχαριστουμε για τα παπουτσια!!!ο μικρος δηλωνει ενθουσιασμενος!!!μολις τα ειδε η πρωτη αντιδραση ηταν ουαου!!!!

Για το σινεμα νεοτερα αυριο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

του αρεσαν ε;Ναι μωρε το σκατουλι πολυ θα χαρηκε!!!

Και εγω καταχαρηκα που τα βρηκαμε...πιο δυσευρετο πραγμα παντως απο τα crocs δε νομιζω να υπαρχει αυτη την εποχη στην αγορα!

Και εμενα...ποσο δεν μου αρεσει η οδηγηση....καθολου ομως!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαργαριτα εγω παλι εχω ενα θεμα οτι ειμαι τριαλαλα τριαλαλο ...δλδ χαζευω αριστερα δεξια ...θα βγαζουν ανακοινωθεν ...attention please βγαινει η ιωαννα ..... στην αττικη οδο..παρακαλω απομακρυνθειτε ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Πανμαρ που είσαι? Σε πήρε ο ύπνος?

Ναι!!!! ;););)

Το καλό μου το κοριτσάκι (μη με ρωτήσετε τι ώρα ξύπνησε, δεν ξέρω!) αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι με άφησε να κοιμάμαι ως τις 9.30!!!

Καλημέρααααααα!

Κι τώρα που σας διάβασα πρωί πρωί Αρμα, Γειτονάκι και Ρίτα...

ΠΡΕΠΕΙ να μάθετε να οδηγείτε!!!

Δεν είναι δυνατόν να εξαρτάστε συνέχεια από τους καλούς σας για να πάτε κάπου... και ειδικά εσείς με τα δύο παιδιά... (στην Ρίτα δίνω και ένα μικρό ελαφρυντικό, λόγω της εξωτικής περιοχής που μένει...:tongue: μικρό όμως!!!)

Λοιπόν, τέρμα οι δικαιολογίες!

θα επανέλθω αργότερα!

mrdIp3.png

Καλημεραααααααααα

Βατραχακι, ταραχτηκα και μονο στην ιδεα. Περαστικουλια.

Μαρινακο,ευχαριστουμε πολυ!!!!! Περασαμε τελεια!!! Επιτελους γνωρισα την Ιωαννα και τη Μαρια. Τα ειπαμε αναλυτικα, αφου δε σηκωθηκα καθολου απο τη καρεκλα, ε;;;;; Τα παιδακια , ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!

Μαργαριτα, το προβλημα με τις ταχυτητες λύνετα με ένα αυτοματο, το προβλημα ομως με το τιμονι δε θελω να σε στεναχωρισω αλλα δεν λυνεται. Δυστυχως δεν υπαρχει αυτοκινητο χωρις τιμονι!!!!

Αααα πανμαρ μου ολα κι ολα!Εγω δεν εξαρτωμαι ιδιατερα απο τον ανδρα μου...και να ηθελα δλδ δε γινεται αφου δεν εχουμε κοινους χρονους...απλα οταν θελω να κανω κατι περνω ταξι και πηγαινω!χαχα!

Γενικως ομως να πω την αληθεια μου ζω στο κεντρο.Τα εχω ολαααααα γυρω μου.Τα παντα.Δεν μου χρειαζεται το αυτοκινητο.Αν θελω να παω καπου παραεξω για να κανω κατι περνω και ενα ταξι βρε αδερφε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτα, το προβλημα με τις ταχυτητες λύνετα με ένα αυτοματο, το προβλημα ομως με το τιμονι δε θελω να σε στεναχωρισω αλλα δεν λυνεται. Δυστυχως δεν υπαρχει αυτοκινητο χωρις τιμονι!!!!

Πες τα ντε!:rolleyes::rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα το ξέρω και σε καταλαβαίνω... (γι αυτό και σου έδωσα ένα μικρό ελαφρυντικό...χαχα!)

Για την Αρμα, δεν ξέρω πού μένει...

ΑΛΛΑ... για το γειτονάκι μου (που ξέρω...) είναι αδικαιολόγητη!!!

Πικουλίνα, το σκέφτηκα... μια βδομαδούλα χρειάζεται να περάσουμε παρέα για να σε "στρώσω" λιγάκι! χαχαχαχαχα!

Όντως... τα πιτσιρικάκια μας όλα τέλεια!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσια,

Φιλιώ μου σε καταλαβαίνω απόλυτα .

Κανα δυο-τρεις φορές που εφαγε τουμπα η μικρη μου κόπηκαν τα πόδια!!!!

Ένα φιλακι και από εμενα στον μικρουλη μας

Κοριτσάκια να μαθετε να οδηγειτε και αφηστε τις δικαιολογιες αντε!!!!

Η μια θελει αμαξι χωρις τιμονι η άλλη θελει να κουτσομπολευει ενώ οδηγαει η άλλη θελει παιδικο αμαξακι αντε!!!Χα χα.:tongue:

Εγώ πάντως οδηγώ 18 χρόνια και μου φαινεται αδυνατον το οτιδηποτε χωρις αυτοκινητο.

Μαρακι μου είδες βρε???Τον εσκασα τον ανθρωπο ολο μεσα μεσα και βγαινει ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ να ξεσκασει!!!

.

Κοριτσακια αυριο φευγουμε και δεν εχω κανει τιποτα απολυτως.Θέλω να πιστευω ότι θα προλαβω σημερα το απογευμα.

Φαγαμε και ένα λουκι από εκει που κλεισαμε .Πηρα χθες να ρωτησα για ακομα ένα δωματιο για κατι φιλους και μου λενε ότι δεν υπαρχει ουτε καν το δικο μας .Ειμαι να σκασω.

Στους συγκεκριμενους μενουμε εδώ και αρκετα χρονια και δεν ηθελαν προκαταβολη

Τωρα όμως τι γινεται???

Σε λίγο θα ξαναπαρω τηλ. Να δουμε.

Η μικρή σκατουλα (Αρχόντισσα Μαργαρία ε?) με εσκασε παλι χθες το βραδυ.

Ξύπνησε κατά τις 3 και εκλαιγε με λυγμούς να κοιμηθει μαζί μου.

Καμμια ωρα ετσι το πηγαμε και στο τελος κοιμηθηκα στον καναπε και σηκωθηκα σαν τελικο σιγμα.:mad:

Ασε που ξύπνησε στις 6 και μου λεει αντε ξημερωσε παμε κατω.

Δεν το παλευω πια με αυτό το παιδι.

Απλα ειπα να γυρισουμε με το καλο από τις διακοπες που εκει ετσι και αλλιως θα είναι συνεχεια μαζι μας μερα νυχτα και εμτα θα τη «στρώσω» γιατι παρατράβηξε.

Πολλα ειπα ???

Α ζηλεψα που δεν ημουν στο παρτακι της Μαρινας!!!!:-(

[quote name=πανμαρ;1095582

Πικουλίνα' date=' το σκέφτηκα... μια βδομαδούλα χρειάζεται να περάσουμε παρέα για να σε "στρώσω" λιγάκι! χαχαχαχαχα!

Όντως... τα πιτσιρικάκια μας όλα τέλεια!

μια βδομαδούλα;;;; μεγαλη εμπιστοσυνη εχεις στον εαυτό σου ε;;;;;;

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Εγω παντως δικαιολογιες δε λεω...ειλικρινα αν ενιωθα οτι μου χρειαζεται καπου το αμαξι θα το προχωρουσα το θεμα.Αλλά εδω που βρισκομαι τα κανω ολα τις καθημερινες χωρις αμαξι και δεν εννοω τη γειτονια μου μονο.Σε ολο το δημο και τους γυρω δημους εχω αμεση προσβαση.Και να οδηγουσα δλδ παλι αμαξι δεν θα χρειαζομουν,αραγμενο θα το ειχα,ετσι και αλλιως 1 φορα το τριμηνο και αν, να μου τυχει να παω καπου που χρειαζεται αυτοκινητο.

Με το παιδι μονο ως προς το κολυμβητηριο ισως θα μου χρειαζοταν αλλα και παλι βρηκα κολυμβητηριο παραδιπλα(στα 2χλιομετρα) δεν πιστευω οτι το εχει και κανεις μεσα στα ποδια του.Αλλες δραστηριοτητες που θα με δυσκολεψουν στο μελλον δε μπορω να σκεφτω...

Κατα τα αλλα δε βρισκω και το λογο να τραβιεμαι καπου πολυ μακρια αν δε μου ειναι απαραιτητο αφου τα εχω ολα, γυρω γυρω εδω.Μεχρι και η δουλεια μας ειναι πολυ κοντα.Οποτε;Δικιο εχω και γλυτωνω και τον κοσμο απο τον κινδυνο χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μια βδομαδούλα;;;; μεγαλη εμπιστοσυνη εχεις στον εαυτό σου ε;;;;;;

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

:tongue::tongue::tongue:

υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο, μετά από μια βδομάδα να μην ανταλάσσουμε ούτε καλημέρα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...