Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα κατσει σε αυτο Ιωαννα...μαλλον...

Εμεις εχθες πηγαμε τελικα στο θερινο ανευ Σωτου γιατι δεν τα καταφεραν αλλα τελικα κανονισα με μια φιλη μου,3 πιτσιρικια στο συνολο.Καλα καθησαν...χμμμ...ο Γρηγορης στριφογυριζε φυσικα εκοψε και κατι βολτες,μαζεψε και κατι χαλικια απο κατω και γεμισε το μπωλ του ποπ κορν,μου ζητησε και ενα φτυαρι καποια στιγμη :tongue: αλλά τα άλλα παιδια ηταν μεγαλυτερα και δεν του αφησαν πολλα περιθωρια.Ευτυχως που το θερινο ειχε διαλειμμα, διαφορετικα σερι δεν την εβγαζε!Αδυνατον να κατσει ακουνητος αυτος.Εμεις κατσαμε πισω με τη φιλη μου,κουβεντολοι,μπυριτσα,τσιγαρακι!χαχα!Ωραιο το θερινο!

Νωριτερα ειχα πιει τον καφεδακι μου και με την πανμαρ!

Εμεις μια αγαπη στον mc queen την εχουμε οπως ειναι ευρεως γνωστο οποτε πιστευω θα κατσει κανα μισαωρο αλλα αχου και δεν με νοιαζει!!!εγω θα ειμαι σπιτακι μου ..η νονα του θα τον κυνηγαει γυρω γυρω !!!θελει να πανε τα 2 τους ....ε ρε γλεντια!!

Καλημερα γιοβαννα!!!!τρεξεεεεεεεεεεεεεεεεε

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ,

Μαρινα μου να χαίρεσαι το παληκαρακι σου.Να είναι γερό και ευτυχισμένο.

Ντινα μου και εμεις πρεπει να παμε οδοντιατρο γιατι εχουμε και λιγη πετρα αλλα πολύ το σκεφτομαι πως θα κατσει η μικρη.

Μαργαρίτα σχετικα με την προηγουμενη φορα που αμς ειχες περιγραψει νομιζω ότι ηταν κυριος ο μικρος !!!;)

Εγώ παρόλο που δουλευω μεχρι αυριο σημερα το ειδα καπως πιο χαλαρα το θεμα και βλεπω αυριο να τρεχω πανικοβλητη να τακτοποιησω εκρεμοτητες.

Με πήραν σήμερα και από το νοσοκομείο , διορθωθηκε το μηχανημα και μου ειπαν να απω στις 15/7 αλλα το αλλαξα για 20 .Ε μολις γυρισω από διακοπες κατευθειαν ξυλο???

Ιωάννα μου ευχομαι να βγουν οι προβλεψιες σου για τον καιρο και να χαρουμε αυτές τι μερες μας στη θαλασσα.

Χθες πήγα με τη μικρη μια βόλτα στην αγορα και σουπερ μαρκετ και ενώ περιμενα να μου βγαλει την ψυχη ηταν κυρια.

Και το κυριοτερο συμφωνησε να παμε και για επανελεγχο στον παιδιατρο .Με γελια πηγαμε με γελια φυγαμε.Με εντυπωσιασε το κοριτσι μου!!!:-P

Ευτυχως η αντιβιωση εκανε δουλεια και δεν χρειαζεται να παρουμε άλλη αλλα εχουν επηρεαστει λιγο οι λεμφαδενες στο λαιμο από τις απανωτες ιωσεις και μας συνεστησε πολύ θαλασσα και να καταπιει και μπολικο νερακι. Χαχα.

Φιλιώ μου περαστικα σας.δυστυχως το περασαμε και εμεις αλλα ηταν αμυγδαλιτιδα και κρατησε περισσοτερο!Ευχομαι σε εσας να περασει αμεσως.

Παντως κοριτσια εχει μεγαλη εξαρση σε ωτιτιδα αμυγδαλιτιδα και στοματιτιδα.

Ιωάννα μου καλο τρεξιμο.

φιλια

Επανήλθα.

Χθες ο καλος μου βγηκε και πηρα τη μικρη στην κρεβατοκαμαρα να κοιμηθει και με πηρε και μενα ο υπνος.

Οταν γυρισε πηγε να παρει τη μικρη να την παει στο κρεβατι της και ξυπνησε και του λεει

"δεν θελω θα κοιμηθω με τη μανουλα μου.Εσυ να πας μεσα"

Και την αφησε!!!

Το πρωι τον βρηκα να κοιμαται σε εναν καναπε και ουτε σεντονι δεν ειχε παρει!!!

τον εξορισαμε κανονικα.

σας ευχαριστω για τα περαστικα κι ελπιζω να επιασαν απο το πρωι ειναι απυρετος ειχε 37,5 οταν ξυπνησε του εδωσα ντεπον και ως τωρα που κοιμηθηκε ηταν απυρετος ευχομαι να μας αποχαιρετησε η ιωσουλα!!!

λετε για οδοντιατρο ε;κι εγω πρεπει να τον παω μια βολτα γιατι εχουμε ενα θεμα με το βουρτσισμα τωρα τελευταια δεν θελει δεν ξερω γιατι στραβωσε!

Αχ πηρα και μια λαχταρα με τον θοδωρη σημερα επεσε απο το κρεβατι του κι εσκασε στο πλακακι με το κεφαλι 20 χρονια ζωης εχασα δεν σας λεω τιποτα νομιζα οτι το εσπασε γιατι μου φανηκε οτι ακουσα ενα κρακ ακομη τρεμω ουφ αυτες οι πτωσεις δεν τις μπορω!

τωρα θα τον εχω σε παρακολουθηση για 24 ωρες.

Μαρινακο να τα εκατοστησει το παλικαρακι σου να τον χαιρεστε γερος και καλοτυχος να ειναι παντα στη ζωη του!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι περαστικά για την ίωση. Εύχομαι να σας αποχαιρέτησε. Πάει ακόμα παιδικό; Περαστικά και για το Θεοδωρή σου. Αυτες τις πτώσεις τις έχω σε μεγάλη φοβία :(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Giovanna, ακούω τη Ναταλία να λέει αχ βρε μαμά δεν έφαγες το φαγητό σου, της είχε κολλήσει και σκέφτομαι κάπου την ξέρω αυτήν την ατάκα, καλέ, τη ρωτάω ποιός το λέει αυτό κι απαντάει η Σοφία, χαχαχαχαχαχα, μπέρδεμα! Ούτε που θυμώμουν ότι το είχαμε δει μαζί το βιντεάκι!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας φιλεναδούλες! Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις ευχές σας και συγνώμη που δεν απάντησα σε κλήσεις και μηνύματα αλλά ήμουν λίγο στο τρέξιμο! Μεγάλωσε και το δικό μου αγοράκι, περάσαμε όμορφα σήμερα και του χρόνου τώρα!

Φιλάκια πολλά σε όλες να χαιρόμαστε όλα τα παιδάκια μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρααααα!

Μαρινάκο, να τον χαίρεσαι για αλλη μία φορά!

Σας ευχαριστούμε! Περάσαμε πολύ ωραία!

Φιλάκι!!!!! Πού ήσουν? Γιατί μας την έκανες? :mad:

Χθες ο καλος μου βγηκε ....

Έλα ρε Σούλα! Σοβαρά? Βγήκε ο καλός σου? άντε μωρέ... μπράβο! Να ξεσκάσει κι αυτός ένα βράδυ! :tongue:

Βατραχάκι, περαστικά σας!

Άδιάφορη μάνα! Αφήνεις τον Θοδωράκο μου να πέφτει! Τς τς τς τς...

Καλά είναι?

Μαργαρίτα, ωραία η εκδρομή σας?

mrdIp3.png

Καλημερααααα!!!

πωπω νυσταζω τρελλαααααααα..

Μαρινακι ευχαριστουμε πολυ για ολα!!!ηταν πολυ πολυ ομορφα ...να χαιρεσαι τον κουκλο σου..

Σημερα φευγει το βουδακι μου για την γιαγια και περιττο να σας πω οτι μου εχει πεσει βαρια η αναχωρηση ....τι θα κανω χωρις το βουδακι οεο???

ο χρηστος το βραδυ θα παει σινεμα και με τον συζυγο εχουμε ριξει στοιχηματα ποσο θα αντεξει η νονα μας!!!ο αντρας μου πιστευει οτι θα μας τον επιστρεψει στο μισαωρο ,εγω πιο αισιοδοξη στην μια ωρα!!

Σουλιτσα η μικρη σου ολα τα λεφτα ....οσο για το νοσοκομειο καλα εκανες ...μην εχεις και το αγχος μολις γυρισεις κατευθειαν μεσα ..

Τελευταια μερα εργασιας!!!γιουπι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μαρινάκι και του χρόνου να είστε καλά και να περάσετε έτσι όμορφα και να έρθουμε κι εμείς! :lol:

Λοιπόν με τόσα που χάνω αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά, ν'αρχίσω να ξαναοδηγώ σιγά σιγά, δεν γίνεται αλλιώς...

joa μια χαρά θα κάτσει ο Χρηστάκος πιστεύω. Άντε φεύγει και το βουδάκι, οπότε σε περιμένουν στιγμές χαλάρωσης! Απόλαυσέ το!

Βατραχάκι μου κι εγώ νομίζω ότι τις πτώσεις δεν θα τις συνηθίσω ποτέ..είναι εντάξει ο Θοδωρής? Ο Τιμούλης πως είναι?

Σουλίτσα έτοιμη για διακοπές???

Πανμαρ που είσαι? Σε πήρε ο ύπνος?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!

Ιωαννα ...ισως κατσει..σου λεω ισως γιατι το εργο ειναι μεγαλη μπουρδαρα και κυριως δεν ειναι για τα παιδια μας.Δλδ αν το παιδι βλεπει απλα τα αυτοκινητα και ικανοποιειται οκ..αλλα για να καταλαβει υποθεση το αποκλειω.Εγω ειλικρινα...δεν καταλαβα λεξη..ουτε και η φιλη μου...Του λεω σε καποια φαση''αντε παιδι μου δες να μου πεις και μενα τι εγινε....''χαχα!!!Ξεραθηκαν στα γελια οι γυρω συμπασχουσες μαμαδες.

Και γενικως ειναι πολυ κουραστικο.Εξαρταται ομως απο το ποσο καημο εχει να δει τον μακουιν.Ο Γρ. για τα πρωτα 10 ολοκληρα λεπτα ελεγε(ειχε κολλησει η βελονα)''που ειναι ο μακουιν,που ειναι ο μακουιν,που ειναι ο μακουιν;;;;''

Μετα που τον ειδε του εφυγε η καψα κα σταματησε να παρακολουθει ....χαχα!!

Μαρινακι εμεις τα ειπαμε!Η εκδρομη του γιου τραβηξε πολυ,ομως θα βρεθουμε οπωσδηποτε!

Παναμρ περασαν πολυυυ καλα!6 το απογευμα γυρισαν!!!Θα σας τα γραψω αλλη ωρα γιατι δεν προλαβαινω!

Αρμα αυτο με το αυτοκινητο ειναι γεγονος,ειναι ευκολια και εγω το σκεφτομαι αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι δε μου χρειαζεται και εδω δεν οδηγουσα οσο ημουν μονη μου...τωρα το παιδι θα βαλω μεσα; αφου δεν την παω καθολου αυτη τη φαση...οποτε ολο το αφηνω.

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ααα ξεχασα!Ενα φιλι στον θοδωρικο για την πτωση του...ο ηχος που κανουν δεν ξεχνιεται...

Ο τιμουλης καλα;

Η ανδρεαννα ειναι η καλυτερη του χωριου!Εδιωξε και τον μπαμπα απο το κρεβατι!!Μια χαρα!Αρχοντισσα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα εγώ άρχισα να οδηγώ μόνη μου ένα μήνα πριν μείνω έγκυος στην Εύα. Και πάνω που πήρα φόρα, έμεινα στο κρεβάτι και έτσι δεν ξαναοδήγησα από τότε..το θέμα μου είναι ότι το ibizaki που είχαμε τότε το πήγαινα μια χαρά, αλλά τώρα δεν το μεγάλο νιώθω ότι δεν μπορώ. Μήπως να πω στον καλό μου να μου κάνει δώρο κανα πιο μικρό??? :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα πάντως πρέπει στα επόμενα χρόνια να το πάρω απόφαση, θα αρχίσουν μετά τα σχολεία, οι δραστηριότητες κλπ. δεν γίνεται, πρέπει να το πάρουμε απόφαση!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!

Φιλιώ μου πιάστηκε η ψυχή μου και μόνο που το διάβασα... περαστικά στον Θοδωρίκο σας και στον Τιμούλη....

Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω επιχειρήσει σινεμά με τη μικρή... δεν νομίζω ότι θα καθίσει...:rolleyes:

Όσο για τον οδοντίατρο που λέτε καλά θα κάνετε να πάτε μια βολτίτσα... προχθές έκανα σφραγίσματα σε 2 παιδάκια 3,5 χρονών...:-(

Την καλημέρα μου σε όλες και τα λέμε μετά!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...