Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλακι επιμενω πηγαινε να δεις αλλους σταθμους και κανε σαφες τι ψαχνεις.Δεν ειναι μονο ο δικος μας σταθμος ετσι, υπαρχουν και αλλοι που ισως σας κανουν.

Ψαξτο τωρα που ξεκιναει νεα χρονια ,ευκαιρια ειναι.Δεν μπορει να περασει το παιδι αλλο τοσο καιρο ετσι.Κριμα ειναι να τα χανει τα διαφορα δρωμενα στην τελικη.

ριτα μου, κι η αλλαγή δύσκολο είναι... ξέρω πως δεν έχω κι επιλογές εδώ γύρω, να πω δηλ. α θα πάει εκεί δεν πειράζει... Δεν έχω επιλογές... Αλλά κι η αλλαγή.... για καλό θα είναι......; Ξέρεις, ψάχνω να βρω και να συνδιάσω το καλό για τη Ναταλία μου..... πού να είναι άραγε αυτό το καλό... Στο σταθμό αυτό τουλάχιστον μας γνωρίζουν και προσπαθώ σιγά-σιγά όοοοοοοσο μπορώ να τους βάζω κι άλλο μέσα "στο κόλπο", και κάθε μέρα εύχομαι-ελπίζω-αγωνιώ να της φέρονται με όσο πιο προσοχή μπορούν αλλά και χωρίς να τη "στεναχωρούν", να μην μου την πιέζουν για αυτό που της συμβαίνει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε ξερω βρε Μαριζα μου... αν δεν πας να δεις ομως αλλα σχολεια δεν μπορεις να ξερεις αν οντως ειναι καλυτερα ή χειροτερα να μεινει εκει που ειναι.

Καταλαβαινω πως το λες αλλα 2 χρονια τωρα δε βλεπω απο αυτα που λες να ιδρωνει το αυτι τους.

Συμφωνω οτι το παιδι μεγαλωνει και ολο και πιο καλα θα καταλαβαινει οταν κατι το χανει εξαιτιας αυτου το θεματος.Εδω ο μικρος δεν πηγε το σκ σινεμα ενω οι συμμαθητες του πηγαν και ολα αυτα εκτος σχολειου και μου εκανε παραπονο...

Σκεψου το και ψαξτο.

Γιοβαννα μπραβο! Παντα ετσι καλα να περνανε!

εφυγα γιατι ψοφησα..καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Σήμερα έχει γενέθλια ο Γωγούλης μας? Μαρινάκι να χαίρεσαι τον γιόκα σου! Να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!!

Πάντως αν όταν της φοράς την πάνα την βρέχει κανονικά σημαίνει ότι έχει μπερδευτεί; Δεν ελε΄γχει την ανάγκη της γιατί θεωρεί ότι είναι ασφαλής;
Οχι δεν εχει μπερδεψει τιποτα απολυτως, απλα δεν εχει ακομα καταλαβει οτι και εκτος σπιτιου χρησιμοποιουμε την τουαλετα.

Μάλλον αυτό που λεει η Ρίτα συμβαίνει και βέβαια ότι έχει ακόμα μια αδυναμία στην πάνα της..:lol: Εχτές πήγε μέχρι το ψιλικατζίδικο με τον μπαμπά της, και κατευθείαν με ρώτησε ''με το βρακί θα βγω?'' Της είπα να κάνει τσισάκια πριν φύγει, έκανε και όλα οκ. Οπότε υποθέτω ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι μπορούμε να βγούμε κι έξω με βρακί, οπότε σταδιακά όπως λέτε θα γίνει κι αυτό.

Δεν θέλω να της κάνω τίποτα απότομα, γιατί πιστεύω ότι αν κατουρηθεί, ειδικά έξω, θα φάει μεγάλη φρίκη και φοβάμαι μην αρχίσει τα ''κουλά'' της πάλι..

Φιλάκι μου..πολύ έχω στενοχωρηθεί με τον σταθμό σας ρε γμτ..Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά ''εξω από τον χορό'', δεν μπορώ.. Λέμε άλλαξε σταθμό αλλά καταλαβαίνω όπως λες ότι κι αυτό δύσκολο είναι ειδικά αν δεν έχεις και κάτι να σε βολεύει. Ελπίζω να βρεις την καλύτερη λύση για το Ναταλάκι!

Η φώτο στο τικερ είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!

Μαρίνα μου να χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου! Πολύχρονος!!!!

Φιλάκι μυ δεν ξέρεις πόσο εκνευρίστηκα με αυτά που διάβασα...τι θα πει εμμέσως πλην σαφώς να σου λένε να μην πάει το παιδί.... Εγώ θα έλεγα να τρίξεις λίγο τα δόντια στη διευθύντρια... αν δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη τουλάχιστον ας το πουν! Νομίζω ότι βλέπουν πως δεν θέλεις να δημιουργείς εντάσεις και το εκμεταλλεύονται... :roll::roll::roll:

Άρμα μπράβο! Άντε τώρα και σε μεγαλύτερες βόλτες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα στα γρηγορα γιατι πνιγομαι σημερα!!!

Γιωργακη Χρονια Πολλα!!

Μαρινακι να τον χαιρεσαι!!Γερος και καλοτυχος παντα!

Αρμα να σου πω να γελασεις.Το αγορακι μιας φιλης μου τα πηγαινε τελεια στο σπιτι ,δεν φορουσε καθολου πανα αλλά θεωρουσε οτι το βρακι ειναι αξεσουαρ του σπιτιου κατι σαν την πιζαμα....

Οποτε οταν του ελεγε η φιλη μου παμε εξω βολτα, εκεινος γουρλωνε το ματι και ελεγε οτι το παντελονι του παει μονο με πανα και οτι το βρακι ειναι για το σπιτι!Το παιδι δε βρεχοταν με τιποτα απλα ηθελε το αξεσουαρ του για να βγει.Του εβαζε λοιπον η μαμα του το βρακι και το παντελονι κανονικα και πηγαινε εκεινος και φορουσε την πανα πανω απο το παντελονι...:tongue: και ...εβγαινε σαν τον σουπερμαν!!!!

Μια χαρα εμαθε το παιδι φυσικα !!!Ολα συνηθιζουν.

Φιλια σε ολες θα επανελθω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε?εχω πολυ καιρο να μπω αλλα μετα τις διακοπες πλακωσε δουλεια και τρεχατε ποδαρακια μου!

Σημερα ειμαι σπιτι γιατι ο τιμακος μου απο εχθες εχει πυρετο :(

με τις περισσοτερες τα λεμε καθημερινα στο φατσοβιβλιο φιλακια σε ολες κι ευχομαι να εισαστες ολες καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημεραααα

Γιωργακη χρονια πολλα, χαρουμενος και ευτυχισμενος!!!

Μαρίζα , τελεια η φωτο !!!

Χθες πηγαμε οδοντιατρο,μας καθαρισετε λιγο τα δοντακια , γιατι ειχαν λιγη πετρα. Καθισε στη καρεκλα σαν ανδρας , ουτε που κουνηθηκε. Σε ενα χρονο παλι. Εχουμε και οφθαλμιατρο σε εκκρεμοτητα τωρα.

Ντινα σας ειπε η παιδιατρος να πατε;

Για πειτε μου ειναι κατι που πρεπει να κανουμε ετσι και αλλιως γιατι δε μου εχει αναφερει η παιδιατρος κατι ,δεν εχω ρωτησει και εγω βεβαια.....

Εχουμε πολυ καιρο να παμε ,θα ρωτησω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντινα σας ειπε η παιδιατρος να πατε;

Για πειτε μου ειναι κατι που πρεπει να κανουμε ετσι και αλλιως γιατι δε μου εχει αναφερει η παιδιατρος κατι ,δεν εχω ρωτησει και εγω βεβαια.....

Εχουμε πολυ καιρο να παμε ,θα ρωτησω....

Οχι , τη ρωτησα ποτε πρεπει να κανουμε ελεγχο για ματια και δοντια και μου ειπε οτι τα 3 ειναι μια καλη περιοδος

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααα

Μαρινακι μου να χαιρεσαι το αγορακι σου..να ειναι παντα γερος και τυχερος!!!πολλα φιλακια απο το φιλαρακι του τον χρηστο και το βουδακι βεβαιως βεβαιως..

Βατραχινα περαστικουλια στον τιμο μας ..

Εμεις χθες πηγαμε και κουρευτηκαμε και γιναμε κουκλια ..του τα πηρα και λιγο παραπανω αλλα του πανε!!!

ο καιρος!!!!

σημερα θα εχει καποιες βροχουλες στο βορεια ΑΛΛΑ απο αυριο η θερρμοκρασια ανεβαινει στους 37 βαθμους και μαλιστα απο Δευτερα θα εχουμε μεχρι και την αλλη Παρασκευη καυσωνουλι ...(μεχρι 39 βαθμους)

Ακους Μαρινα????????????????????????

Αυριο το παιδι μου θα παει σινεμα μετα της νονας του...βλεπω να μου τον φερνει στο μισαωρο πισω χαχαχαχα!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Θα κατσει σε αυτο Ιωαννα...μαλλον...

Εμεις εχθες πηγαμε τελικα στο θερινο ανευ Σωτου γιατι δεν τα καταφεραν αλλα τελικα κανονισα με μια φιλη μου,3 πιτσιρικια στο συνολο.Καλα καθησαν...χμμμ...ο Γρηγορης στριφογυριζε φυσικα εκοψε και κατι βολτες,μαζεψε και κατι χαλικια απο κατω και γεμισε το μπωλ του ποπ κορν,μου ζητησε και ενα φτυαρι καποια στιγμη :tongue: αλλά τα άλλα παιδια ηταν μεγαλυτερα και δεν του αφησαν πολλα περιθωρια.Ευτυχως που το θερινο ειχε διαλειμμα, διαφορετικα σερι δεν την εβγαζε!Αδυνατον να κατσει ακουνητος αυτος.Εμεις κατσαμε πισω με τη φιλη μου,κουβεντολοι,μπυριτσα,τσιγαρακι!χαχα!Ωραιο το θερινο!

Νωριτερα ειχα πιει τον καφεδακι μου και με την πανμαρ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρίνα χρόνια πολλά, χαρούμενα και ευτυχισμένα στο Γιώργο σου. Γερός και καλοτυχος πάντα να είναι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα δε είπα....... ΚΑΛΗΜΕΡΑ θα επανέρθω, τρέχουμε τώρα - ΤΡΕΧΟΥΜΕ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...