Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα το ψάξω ευχαριστώ 

Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,

1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη

2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας

3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης

4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές

Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι παλι !!!

κατεθεσα ..οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες αλλα που ξερεις...

Αρμακι ο χρηστος στις 3 μερες δεν ξαναεβαλε πανα πρωι και στις 6 και την βραδυνη ηταν γρηγορη η διαδικασια ...

Κλαιει το βουδακι...επανερχομαι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

giovanna εσείς που τα κάνετε όταν είστε έξω?

Στα χορταράκια, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατόν σε τουαλέτα αφού την έχω απολυμάνει πρώτα με μαντηλάκια και σπρέυ ντετόλ. Φυσικά την κρατάω στον αέρα. Για το σκούπισμα από κακά χρησιμοποιώ μωρομάντηλα γιατί το ίδιο κάνουν και οι ενήλικες :tongue::tongue::tongue::tongue: Πάντως αν όταν της φοράς την πάνα την βρέχει κανονικά σημαίνει ότι έχει μπερδευτεί; Δεν ελε΄γχει την ανάγκη της γιατί θεωρεί ότι είναι ασφαλής;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πάντως αν όταν της φοράς την πάνα την βρέχει κανονικά σημαίνει ότι έχει μπερδευτεί; Δεν ελε΄γχει την ανάγκη της γιατί θεωρεί ότι είναι ασφαλής;

Οχι δεν εχει μπερδεψει τιποτα απολυτως, απλα δεν εχει ακομα καταλαβει οτι και εκτος σπιτιου χρησιμοποιουμε την τουαλετα.Δεν ειναι δλδ οτι τους φευγουν ,μια χαρα συνειδητα τα κανουν, απλα πρεπει να ξεκαθαρισουν μεσα τους(να τους ξεκαθαρισουμε εμεις στην ουσια) οτι την αναγκη μας δεν την κανουμε πανω μας και χρειαζομαστε αλλον χωρο για αυτο.

Ειναι κατι σαν το βραδινο και το εξω.

Σιγα σιγα γινεται και αυτο και φυσικα σταδιακα βρισκουν τον συγχρονισμο του να το σκεφτουν ,με το να τρεξουν σε τουαλετα.

Παντως να σας πω για τη φυση που λετε...και εμεις την φυση χρησιμοποιουμε χαρην ευκολιας κυριως αλλα στις αρχες επεμεινα παρα πολυ να χρησιμοποιησουμε τουαλετες οσο και αν δε μου αρεσε.Οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα για να μαθει το παιδι να κρατιεται καλα μεχρι να φτασει σε τουαλετα.Διοτι αλλο τα κατεβαζω και τα κανω οπου βρω και αλλο το ψαχνω τουαλετα και κρατιεμαι μεχρι να φτασω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οχι δεν εχει μπερδεψει τιποτα απολυτως, απλα δεν εχει ακομα καταλαβει οτι και εκτος σπιτιου χρησιμοποιουμε την τουαλετα.Δεν ειναι δλδ οτι τους φευγουν ,μια χαρα συνειδητα τα κανουν, απλα πρεπει να ξεκαθαρισουν μεσα τους(να τους ξεκαθαρισουμε εμεις στην ουσια) οτι την αναγκη μας δεν την κανουμε πανω μας και χρειαζομαστε αλλον χωρο για αυτο.

Ειναι κατι σαν το βραδινο και το εξω.

Σιγα σιγα γινεται και αυτο και φυσικα σταδιακα βρισκουν τον συγχρονισμο του να το σκεφτουν ,με το να τρεξουν σε τουαλετα.

Παντως να σας πω για τη φυση που λετε...και εμεις την φυση χρησιμοποιουμε χαρην ευκολιας κυριως αλλα στις αρχες επεμεινα παρα πολυ να χρησιμοποιησουμε τουαλετες οσο και αν δε μου αρεσε.Οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα για να μαθει το παιδι να κρατιεται καλα μεχρι να φτασει σε τουαλετα.Διοτι αλλο τα κατεβαζω και τα κανω οπου βρω και αλλο το ψαχνω τουαλετα και κρατιεμαι μεχρι να φτασω.

Ναι μωρέ, κάπως έτσι το εννοώ και εγώ. Θεωρεί ότι δεν πρέπει να ζητήσει να παέι τουαλέτα αλλά είναι ελεύθερη να τα κάνει. Όσο για τα ''χορταράκια'' όταν είμαστε σε μαγαζί, καφετέρια κλπ την πηγαίνω σε τουαλέτα γιατί θέλω να της δείξω και να της μάθω πώς να προστατεύει τον εαυτό της. Μου το ζήτησε όμως και σε παιδική χαρά, στη θάλασα και στο δρόμο. Δεν κατεβάσαμε αμέσως το κοιλοτάκι μας, ψάξαμε και βρήκαμε δεντράκι και το ποτίσαμε.:tongue::tongue::tongue: Επίσης την 'εχει βάλει ο μπαμπάς της στα ''χορταράκια'' γιατί δεν μπαίνει στις παιδικές :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι! Πως είναι το Σοφάκι σήμερα?

Και μια ερώτηση για το μόνιμο πλέον θέμα..Μετά από πόσες μέρες επιτυχιών στο γιο γιο επιχειρήσατε βόλτα χωρίς πάνα?

arma, όταν ξεκίνησα να μην της φορώ πάνα, επιτυχίες-αποτυχίες πλέον δεν της της έβαζα που-θε-νά να μην την μπερδεύω. Απλά όταν είμασταν έξω την έπριζα ποιο πολύ με το να τη ρωτάω συνέχεια αν θέλει τσίσα. Βέβαια είχαμε και περιπέτειες τις οποίες θεωρώ μέσα στο πρόγραμμα. Και στο Βασιλόπουλο κατουρήθηκε και σε σπίτι φίλων 1-2 φορές και στις κούνιες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πού είστε;;;

Giovannάκι, βλέπω τις τιμές που λες για το πάρτυ και μου σηκώνεται η τρίχα... και στο σπίτι ακόμα πιο πολύ τελικά... Και του χρόνου να είστε καλά, το κοριτσάκι σου το χάρηκε!

Πάλι μου την έδωσε στο σταθμό σήμερα. Πήγα να την πάρω το μεσημέρι και μου λέει η δασκάλα της ότι την Πέμπτη θα πάνε εκδρομή κάπου στη Βάρυ Μπόμπη και θα κάνουν και πικνίκ και τα παιδιά θα φέρουν την Άρτα και τα Γιάννενα από το σπίτι, και πώς να έχει το νου της, βαριέται μου φαίνεται αυτή, και με λίγα λόγια να μην τη στείλω. Ε μου την έδωσε και γυρνώντας σπίτι παίρνω τη δ/ντρια να ζητήσω τη βοήθεια της κι αυτή όπως πάντα μου είπε ότι και βέβαια θα πάει το παιδί εκδρομή κι ότι η εκδρομή δεν είναι φαΐ, αλλά παιχνίδι και βόλτα, το λίγο που θα κάτσουν κάτω να κάνουν και καλά το πικνίκ τους θα την προσέχουν πάρα πολύ και να την πάρω την ίδια ξανά τηλ. την Πέμπτη το πρωί. Ρίτα δε θα είναι ολοήμερη εκδρομή σαν του Γρηγόρη, φαντάσου το μεσημέρι θα φάνε και φαγητό κανονικά στο σχολείο.

Κορίτσια, πείτε μου κάτι λίγο σας παρακαλώ: δεκατιανό σερβίρει το σχολείο ή το στέλνετε εσείς; Σνακ μετά το φαγητό προσφέρει το σχολείο ή στέλνετε κάτι εσείς;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βρε φιλακι τριξτους λιγο τα δοντια!Αν ειναι δυνατον...τι παει να πει μην την στειλεις;Και τι να την κανεις δλδ;Πες της κυρια μου στελνουμε το παιδι σε ιδιωτικο σταθμο ,πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα για χαβαλε;Αν ειχα τι να την κανω θα την κρατουσα σπιτι...Ασε που γιατι να μην παει το παιδι;Γιατι να το χασει;Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω...

Τιποτα....αλλαξε την.Α π α ρ α δ ε κ τ ο ι!

Οσο για τη διευθυντρια αντε μωρε και αυτη...σταχτη στα ματια ριχνει.Σιγα μην πεταει τη μ..κια της η δασκαλα απο μονη της απλα ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα..σε ειδε που σου γυρισε το ματι και αλλαξαν γραμμη.Δεν παυει ομως αυτη η τακτικη τους με τα φαγητα να ειναι ρισκο για το παιδι.Ευκαιρια ειναι να ψαξεις κατι αλλο αυτη τη χρονια.

Κορίτσια, πείτε μου κάτι λίγο σας παρακαλώ: δεκατιανό σερβίρει το σχολείο ή το στέλνετε εσείς; Σνακ μετά το φαγητό προσφέρει το σχολείο ή στέλνετε κάτι εσείς;

Εμας το δεκατιανο ειναι ενα διευρυμενο πρωινο που σερβιρεται απο τις 7 μεχρι τις 10.Οτι ωρα παει το καθε παιδι, παει πρωτα στην τραπεζαρια τρωει και μετα μπαινει στην ταξη του.Σνακ εχουν επισης εκεινοι για τα παιδια που φευγουν αργα το απογευμα.Αλλα παλι σε στανταρ ωρα.Δεν τσιμπολογανε ενδιαμεσα τπτ.Και ολα αυτα αυστηρα στην τραπεζαρια που εχουν.Και την τουρτα οταν την κοψουν εκει τους την σερβιρουν.Οποτε καλλιστα αν θελουν να εξαιρεσουν καποιο παιδι απο το φαγητο μπορουν να το απασχολησουν μαζι με αλλα που δεν τρωνε(παντα υπαρχουν τετοια) κτλ εκτος τραπεζαριας.Δε γινονται ολα στον χωρο της ταξης δλδ.

ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Απαγορευεται ρητως.Μονο τα βρεφη εχουν το καθενα το γαλα του απο το σπιτι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

διαβαζω αναπαδα να πω κατι ια τ ασνακ και θα παω για υπνο δνε μπορω να σασ διαβασω ολλεσ ειμαι πολυ κουρασμενη ....

προχτεσ που πηγα στον σταθμο ειδα στο γραφειο τισ διευθηντριασ μια σακουλαρα με μικρα σοκοφρετακια λακτακια μινι κτλ κτλ σε ζαχαρωδη ........... δνε ρωτησα για που προοριζοντε αλλα λετε να τα δινουν στα παιδια?

:tongue::tongue:

προχτεσ που πηγα στον σταθμο ειδα στο γραφειο τισ διευθηντριασ μια σακουλαρα με μικρα σοκοφρετακια λακτακια μινι κτλ κτλ σε ζαχαρωδη ........... δνε ρωτησα για που προοριζοντε αλλα λετε να τα δινουν στα παιδια?
Ε ναι... μάλλον...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Απαγορευεται ρητως.Μονο τα βρεφη εχουν το καθενα το γαλα του απο το σπιτι.
Αχ ριτακι μου... άλλο σύστημα ο σταθμός σας που πολύ θα μου άρεσε να το έχει κι ο δικός μας... Δεκατιανό και απογευματινό που σου έλεγα στο δικό μας στέλνουμε εμείς... Δε φαντάζεσαι τί βλέπω να κυκλοφορεί στην τάξη... Όχι μη νομίζεις ότι δασκάλα και δ/ντρια τα είχαν συνενοηθεί. Όσο για τη συμβουλή της δασκάλας να μην την πάω, ξέρει τί λέει γιατί πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν την πάω άρα ξέρει πως να μου το πασάρει... ξέρει ότι λίγο δύσκολα να μου τα παρουσιάσει θα πέσω στην παγίδα... άσε, το παιδί μου λυπάμαι γιατί σκέφτομαι ώρες-ώρες αν της φέρονται καλά ή αν την έχουν "απομόνωση", τύπου όλοι μαζί κι ψωριάρης μόνος του... Π.χ. δεν την πάω όταν φτιάχνουν κουλούρια, όταν πήγαν εκδρομή στην tasty με τα τυρογαριδάκια, όταν παραμονές Χριστουγέννων βγαίνουν για κάλαντα κι οι γείτονες κερνάνε γλυκά κτλ. άρα ξέρει ότι στα δύσκολα δεν τη στέλνω και βρίσκω την άκρη. Ενώ πάλι η δ/ντρια, εκτός του χορού βέβαια, δεν τα δέχεται όλα αυτά και διαφωνεί και θυμώνει. Για αυτό ήθελα να της θέσω προσωπικά την ευθύνη για την εκδρομή. Έλα τώρα, δεν μπορούν να έχουν το νου τους ένα 3 χρονών παιδάκι για 15' που θα κάτσουν να φάνε; Τόοοοοσο δύσκολο είναι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ξέχασα να σας πω ότι και η δικιά μου σήμερα πήγε την πρώτη της μίνι εκδρομούλα για μπάνιο στη θάλασσα. Γύρισε ενθουσιασμένη από το σχολικό, το μπάνιο, τα παιχνίδια. Πέρασε σούπερ :P:p:p:p:p και φυσικά το μεσημέρι έπεσε ξερή για ύπνο.... :tongue::tongue::tongue:

Φιλάκι ούτε και εμείς πάμε τίποτα, με εξαίρεση το μεσημεριανό αλλά από Οκτώβρη θα το προσφέρουν και αυτό αυτοί. Πρωινό δίνουν γάλα, σε όποιο παιδάκι δεν έχει πιει στο σπίτι, και ψωμί με μέλι και δεκατιανό φρούτο και 1/2 τοστ ή αυγό και 1/2 τοστ. Το παιδάκι με την αλλεργία αντί για αυγό και τοστ τρώει υποαλλεργικό κέικ ή ψωμί με μέλι και πάλι ή περισσότερο φρούτο...... νομίζω όμως ότι αυτό το κέικ το φτιάχνει η μαμά του και το στέλνει.:confused::confused::confused:

Φιλακι επιμενω πηγαινε να δεις αλλους σταθμους και κανε σαφες τι ψαχνεις.Δεν ειναι μονο ο δικος μας σταθμος ετσι, υπαρχουν και αλλοι που ισως σας κανουν.

Ψαξτο τωρα που ξεκιναει νεα χρονια ,ευκαιρια ειναι.Δεν μπορει να περασει το παιδι αλλο τοσο καιρο ετσι.Κριμα ειναι να τα χανει τα διαφορα δρωμενα στην τελικη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλάκι ούτε και εμείς πάμε τίποτα, με εξαίρεση το μεσημεριανό αλλά από Οκτώβρη θα το προσφέρουν και αυτό αυτοί. Πρωινό δίνουν γάλα, σε όποιο παιδάκι δεν έχει πιει στο σπίτι, και ψωμί με μέλι και δεκατιανό φρούτο και 1/2 τοστ ή αυγό και 1/2 τοστ. Το παιδάκι με την αλλεργία αντί για αυγό και τοστ τρώει υποαλλεργικό κέικ ή ψωμί με μέλι και πάλι ή περισσότερο φρούτο...... νομίζω όμως ότι αυτό το κέικ το φτιάχνει η μαμά του και το στέλνει.:confused::confused::confused:
Ε, μόνο οι δικοί μου είναι οι μπουνταλάδες με το φαγητό................................. Σούπερ η εκδρομούλα, μπράβο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρίζα ή πάτα πόδι ή ψάξε για κάτι άλλο. Το Ναταλάκι είναι πια τριών χρονών και καταλαβαίνει πιο πολλά από όσα φαντάζεσαι και από εδώ και στο εξής ξεκινάει και έχει ''μνήμη''. Λοιπόν, είναι κρίμα και άδικο να θυμάται ότι ήταν στην απομόνωση κλπ. κλπ κλπ.....

έφυγα..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...