Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμα για να μην μακρυγορησω οταν βγαινετε τωρα εξω με πανα τι κανει;Την βρεχει;Το ζηταει ή την πας εσυ;

Λοιπόν όταν της φοράω την πάνα την βρέχει κανονικά. Δηλαδή δεν έχει περάσει ακόμα στη φάση ''δεν θέλω πάνα''. Για να καταλάβεις σήμερα το πρωί που της έβαλα το βρακί μου λέει ''μανουλίτσα μου, γλυκουλίτσα μου, τι θα μου δώσεις τώρα που έβαλα το βρακάκι μου?'' Περιμένει ακόμα την ανταμοιβή της :lol:Στο σπίτι που την έχω με το βρακί από την Πέμπτη και μετά όπως σας είχα πει πάει μόνη της. Ούτε καν της το υπενθυμίζω. Και δεν έχουμε κανένα ατύχημα. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι πολύ να την πάω σε τουαλέτα ακόμα, οπότε μάλλον θα πρέπει να κουβαλάω το γιο γιο μαζι..

Αχ ξέχασα να σας πω. Στη βάφτιση όταν χόρευε με την κίττυ και τον παπουτσωμένο γάτο την έβλεπα που κάτι τους έλεγε και απορούσα τι προσπαθούσε να τους πει. Ε, εχτές το πρωί μου λέει : ''έλεγα στον γατούλη και στην κίττυ ότι φοράω βρακί και κάνω τσίσα στο γιο γιο αλλά δεν με άκουγαν! '' Η σκατούλα μου μωρέ, με συγκίνησε..

Σουλίτσα μια χαρά θα τα προλάβεις όλα, μην αγχώνεσαι!

giovanna εσείς που τα κάνετε όταν είστε έξω?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

''έλεγα στον γατούλη και στην κίττυ ότι φοράω βρακί και κάνω τσίσα στο γιο γιο αλλά δεν με άκουγαν! '' Η σκατούλα μου μωρέ, με συγκίνησε..

Και εμενα με συγκινησε μωρε...τους δινει μεγαλο θαρρος και χαρα αυτο το επιτευγμα !Καμαρωνουν πολυ.Ο Γρ. ακομα δειχνει το βρακι του...χαχα!

Λοιπον εμενα η γνωμη μου ειναι

1.αν βλεπεις οτι αρχιζει και εχει χειριστικη συμπεριφορα με την επιβραβευση να της την κοψεις και να κρατησεις μονο τους πανηγυρισμους σε αυτητη φαση γιατι μετα που θα εχει 100%τον ελεγχο μπορει και να στα κανει πανω της επιτηδες ή να ξαναστραβωσει για να υποκυψεις σε δωρο κτλ.

2.Επειδη αλλο το μεσα στο σπιτι και αλλο το εξω ,οσο και να μη σου αρεσει η ιδεα (ουτε εμενα μου αρεσε)θα πρεπει καποιες φορες ενω ακομα φοραει την πανα να επισκεφτειτε καποια τουαλετα.Για να καταλαβει εντελως οτι και εξω πρεπει να παραμενει στεγνη.Ξεκινα απο φιλικα σπιτια ή σπιτι της γιαγιας κτλ και περνα σε δημοσια τουαλετα μετα.

Εμεις ξεκινησαμε πρωτα να επισκεπτομαστε δεντρακια και τουαλετες με την πανα (για αυτο και εμαθε να την κραταει στεγνη) και μετα αρχισα τα τεστ ντραιβ χωρις.

3.Ενδεχεται το παιδι να σε εκπληξει ευχαριστα.Δλδ να της βγαλεις την πανα σημερα και να επιδειξει τρομερη ωριμοτητα.Εγω αυτο πιστευω για την μικρη, ομως επειδη το μπαμ και κατω μπορει και να την τρομαξει ,ξεκινα σιγα σιγα να της λες πριν φυγετε απο το σπιτι να κανετε τσισα(να μπει σε μια ρουτινα) και ενω ειστε εξω να επισκεφτειτε τουαλετα στο ενδιαμεσο.Να αρχισει και εξω δλδ να εχει αυτη την ευθυνη.Γιατι ειναι πολυ σημαντικο να μην κολλαει να τα κανει αλλου.Φαντασου οτι θα πρεπει μονη της να εχει τον ελεγχο στο σχολειο ή αν βρεθει σε παιδοτοπο κτλ

Δεν μπορει ας πουμε μεθαυριο να ειναι σε ενα παρτυ ή να παιζει σε παιδοτοπο ή να ειναι στο σχολειο και να σκεφτεται που ειναι το γιο γιο μου;Πρεπει να μαθει σε τουαλετα οσο ασχημες και αν ειναι οι τουαλετες εκτος σπιτιου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω αλλη απορια, μετα τα κακα τα πλενετε;;;

Οχι βρε Ντινα....

Αυτο το εκανα ελαχιστα στις αρχες ή εκτος και πασαλειφτει στο σκουπισμα κτλ.

Αλλιως οχι..ουτε καν μωρομαντηλα κτλ.Χαρτακι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οχι βρε Ντινα....

Αυτο το εκανα ελαχιστα στις αρχες ή εκτος και πασαλειφτει στο σκουπισμα κτλ.

Αλλιως οχι..ουτε καν μωρομαντηλα κτλ.Χαρτακι!

τελος δηλαδη το σκουπισμα ε;;;;;;;;; τελεια!!!

Ρίτα thanks! Αν και αυτό με την τουαλέτα δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να το κάνω..ουφ! Τεσπα, η επιβράβευση είναι τσίχλα ή καλαμέλα σμάρτις. Όχι δώρα. Δώρο πήρε μόνο την πρώτη μέρα. Και αυτό εννοεί τι θα μου δώσεις(τσίχλα ή καραμέλα).

Εγώ με τα κακά πάντως θα την πλένω αν είμαστε σπίτι. Το έχουμε οικογενειακώς το πλύσιμο μετά τα κακά :lol:

Εγώ με τα κακά πάντως θα την πλένω αν είμαστε σπίτι. Το έχουμε οικογενειακώς το πλύσιμο μετά τα κακά :lol:

Ρε δεν μου το ειχες πει ποτε αυτο!!!!!!!!!!!!! ΤΟ κανει ο ανδρας μου και τον κραζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοιτα το γιο γιο αν και το εχουμε αποσυρει απο περισυ το εχουμε ακομα στο αυτοκινητο για μια εκτακτη περιπτωση χεσιματος..Πες οτι τον πιανει μια διαρροια ή οτι ειμαστε καπου με φρικτη τουαλετα και εκεινος δεν μπορει να τα κανει.Το εχουμε χρησιμοποιησει το πολυ 3 φορες, ομως υπαρχει.Παρολα αυτα καλο ειναι να το ξεπερασεις και να προσπαθησεις να την κανεις να νιωσει ανετα με το εξω.Ειναι πολυ σημαντικο!Παρα πολυ !δεδομενου οτι θα παει και στο σχολειο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε δεν μου το ειχες πει ποτε αυτο!!!!!!!!!!!!! ΤΟ κανει ο ανδρας μου και τον κραζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο ζεις μαθαίνεις!!!Σου έχω κι άλλα! Πάντως κι εμένα ο Αρ. με κόλλησε με αυτό όταν πρωτογνωριστήκαμε. Γι'αυτό, άσε το δούλεμα και πλύνε κανα πωπο! χαχαχαχα!

Όσο ζεις μαθαίνεις!!!Σου έχω κι άλλα! Πάντως κι εμένα ο Αρ. με κόλλησε με αυτό όταν πρωτογνωριστήκαμε. Γι'αυτό, άσε το δούλεμα και πλύνε κανα πωπο! χαχαχαχα!

ειστε τραγικοι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...