Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ κορίτσια...ηρεμήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...το πρωί μιλούσα σχεδόν μόνη και το μεσημέρι λυσάξατε. Μεσημέρι και μεσάνυχτα σας πιάνει πιά;

συμπεθέρα κι εγώ δεν πάω με τίποτε τώρα για δεύτερο...

ριτάκι κι εμείς αμέσως το πιάσαμε το νινί...μόλις είπαμε "σταματάμε την προφύλαξη" τσουπ έγκυος εγώ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αλήθεια είναι (περα απο την πλάκα) ότι είναι τραγανά και όσο πρεπει σιροπιασμένα, δε είναι καθόλου μαλακό..οταν ξεκινησα να τα κν αυτο το αποτέλεσμα επιδίωκα, να είναι τραγανά ( να σου σπάει το δοντι ρε παιδί μου...χαχαχαχα!!!!)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Η αλήθεια είναι (περα απο την πλάκα) ότι είναι τραγανά και όσο πρεπει σιροπιασμένα, δε είναι καθόλου μαλακό..οταν ξεκινησα να τα κν αυτο το αποτέλεσμα επιδίωκα, να είναι τραγανά ( να σου σπάει το δοντι ρε παιδί μου...χαχαχαχα!!!!)

Ε κατι ξερουμε και εμεις οι housewives :lol::lol::lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααααα κι εμείς ανοίγουμε όλες τις πόρτες...κανονικότατα...την εξώπορτα την έχω μονίμως κλειδωμένη!

Δραμα δεν ειναι?..εγω για αργοτερα τα περιμενα αυτα...

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πάω να την μικρύνω..Εσεις δεν τρώγεστε βρε...Πείτε εναν καλό λόγο χωρις σχόλιο..Πωπω!!!

καλε ενα σωρο καλα λογια ειπαμε τι χρυσοχερα σε ειπαμε τι καλη νοικοκυρα τι αλλο θες ουτε για προξενιο να σε προοριζαμε χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μπράβο μπράβο stone! Και του χρόνου! Άντε να δω τι θα κάνουμε αύριο κι εμείς με την αδερφούλα μου παρέα!

Αχ ακουσε με και μην παρεις αυτη την υπερπαραγωγη γιογιο...

Ρίτα κι εγώ αυτό είχα σκεφτεί εξ αρχής αλλά μετά που είδα τι κυκλοφορεί αποφάσισα πως θα παρω αυτό

1ον γιατί κάνει μουσική όταν τα κάνει και 2ον γιατί μοιάζει με την λεκάνη τη δική μας. Αν της πάρω το απλό το πιο πιθανό είναι να το φορέσει κι εκείνη καπελο! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

αααααααααααααααχ ριτάκι μου κι εγώ για αργότερα τα υπολόγιζα αλλά τελικά διαψευθηκα για άλλη μια φορά!

στονε τι να πω βρε...φανταστικά φαίνονται γιαυτό κι εγώ θα σε πω χρυσοχέρα...αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν μπορώ να σε παινέψω περισσότερο :mrgreen:

m57Zp2.png

Πάω να την μικρύνω..Εσεις δεν τρώγεστε βρε...Πείτε εναν καλό λόγο χωρις σχόλιο..Πωπω!!!

Άντε βρε stone μου μη τα ακούς τα παλιοκόριτσα! Και μικρή και μεγάλη ωραία είναι η φωτο..Μια απορία όμως έχω εγώ...το δαγκωμένο βρήκες να βάλεις???:tongue::tongue::tongue:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Άντε βρε stone μου μη τα ακούς τα παλιοκόριτσα! Και μικρή και μεγάλη ωραία είναι η φωτο..Μια απορία όμως έχω εγώ...το δαγκωμένο βρήκες να βάλεις???:tongue::tongue::tongue:

εσύ είσαι ο αρχηγός των παλιοκόριτσων :tongue::tongue::lol::lol:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...