Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα

σημερα τρεχω τρεχω τρεχω....ετοιμαζω τα χαρτια για αυτο το προγραμμα του εσπα για τους παιδικους !!!!αχ μακαρι να μας παρουν!!!να κανουμε και εμεις κατι μια φορα τζαμπα!!!τα μορια που εχω ειναι λιγα αλλα που ξερεις ....

!

καλημερα, συναδελφε και εγω αυτα ετοιμαζω τωρα!!! καλή τυχη!!!

Καλημέρα!!!

Πω!Πω! Κόσμος πρωί πρωί!

Γειτονάκι και Πικουλίνα καλή επιτυχία στα χαρτια σας!

Αρμάκι φιλάκια! Μια χαρούλα ο μικρός σου!

Ρίτα, ζήλεψα που διάβασα πρωινιάτικα ότι χθες βράδυ σιδέρωνες, οπότε κι εγώ ξεκίνησα την μέρα μου σιδερώνοντας! (δεν μπορώ να πω βέβαια, όπως εσύ, σίδερο τέλος! δεν θα τελειώσει ΠΟΤΕ!)

Πανμαρ εγώ νόμιζα ότι μόνο ο δικός μου τα κάνει αυτα....

αααααχ! ξέρεις μια εκφράση που λέει "όλα τα γουρούνια, την ίδια μούρη έχουν"?

(προς Θεού! όχι ότι υπονοώ κάτι... απλά έτσι μου ήρθε!) :P:p

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα για να μην μακρυγορησω οταν βγαινετε τωρα εξω με πανα τι κανει;Την βρεχει;Το ζηταει ή την πας εσυ;

Απο τη δικη της αντιδραση θα εξαρτηθει αν θα βγαλεις την πανα εξω.Δεν υπαρχει κατι στανταρ.

Για μενα και αυτο καλο θα ηταν να γινει σταδιακα,αρχικα κοντινες βολτουλες,μετα μερη προσβασιμα σε τουαλετα,μετα πιο μακρινες βολτες κοκ αλλα εξαρταται παο το ιδιο το παιδι απο εκει και περα.Εμεις αυτο το ολοκληρωσαμε σε 1-2 μερες δλδ καναμε καναδυο τεστ ντραιβ στη γειτονια με βρακι και την τριτη μερα μου αρνηθηκε τελειως την πανα και δεν ειχε ατυχημα ποτέ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το Σοφάκι μια χαρά! Τελείωσαν τα παιδικά της στην τηλεόραση και τώρα έβαλε καπέλο και αντηλιακό και βγήκε να πλατσουρίσει στην πισίνα της! Τι κι αν η έρμη η μάνα της την παρακαλάει να φύγουνε..... Εκείνη πρέπει πρώτα να κάνει την βουτιά της!

Για την πάνα που ρωτάς, δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω μετά από πόσο καιρό βγήκαμε έξω χωρίς... αλλά θυμάμαι ότι ήταν σχετικά γρήγορα και βασικά μόνη της μου το είχε ζητήσει (οπότε δεν είχα και άλλη επιλογή!) Οπως, θυμάμαι, επίσης, το άγχος μου μην της φύγουν πουθενά, οπότε κάθε 5 λεπτά σχεδόν, την ρώταγα μήπως θέλει τσίσα!

Πάντως, για αρχή, είχαμε ξεκινήσει σε κοντινές διαδρομές... μέχρι τον φούρνο, το σούπερ μάρκετ... εδώ γύρω!

mrdIp3.png

Α και ενα αλλο σημαντικο ειναι οπου πηγαινεις να της δειχνεις την τουαλετα και να της τονιζεις οτι και εδω υπαρχει τουαλετα ωστε να νιωσει ασφαλεια.Γιατι ξερω παιδακια που τα πανε πολυ καλα μεσα στο σπιτι και εξω αγχωνονται επειδη δεν εχουν αντιληφθει 100% οτι τουαλετες υπαρχουν παντου ή δε ξερουν αν θα προλαβουν να την προσεγγισουν κτλ.Για αυτο λεω καλυτερα σταδιακα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε;

Πανμαρ πώς είναι το Σοφάκι σήμερα; Ξύπνησε ήρεμο; :P:p:p:p Καλό σιδέρωμα. Όταν τελειώσεις έλα και από εδώ που έχω τρία πλυντήρια ασιδέρωτα. ;);););)

Οχι δεν ηταν το θεμα τα αδερφακια νομιζω ....Η ενσταση της γιοβανναςγια την συγκεκριμενη μανουλα αν θυμαμαι καλα(διορθωσε με γιοβαννα αν κανω λαθος) ηταν οτι ενω πηγαινε σε ολα τα παρτυ με τα 3 παιδια ,την ειχε πει στην αλλη μητερα που διοργανωνε το παρτυ με κατι του στυλ ''σε λυπαμαι για αυτο εγω δεν κανω τπτ'' και εγω τουλαχιστον αυτο το ειχα βρει πολυ ασχημο.

Ακριβώς. Μέσα στον κακό χαμό είχε πει στη μαμά του εορτάζοντα "Πω, πω ρε Μ... σε λυπάμαι. Κάτι ξέρω και εγώ που δεν κάνω πάρτυ". Εννοείτε ότι όταν καλείς ένα παιδάκι που έχει αδερφάκι/ια περιμένεις ότι θα έρθουν και αυτά. Απλά είμαι της γνώμης ότι όλα αυτά είναι δανεικά και αν πηγαίνεις όπου σε καλούν πρέπει κάποια στιγμή να καλέσεις και εσύ.

Ρίτα ήθελα να σου πως από χτες, σχετικά με το σινεμά και ότι ο Γρηγόρης δεν χάρηκε τις βόλτες αλλά ήθελε και αυτός Μακκουίν, πριν από χρόνια είχε η αδερφή μου ένα μαθητή από πολύ εύπορη οικογένεια και είχαν κανονίσει τα Χριστούγεννα ταξίδι Disneyland αλλά πριν φύγουν ακόμα ο μικρός είχε μούτρα γιατί οι φίλοι του θα πήγαιναν να δουν Χάρι Πότερ. Δεν θέλουν να διαφέρουν από το σύνολο νομίζω.

Joa και Πικουλίνα καλή τύχη με τα χαρτιά. Εύχομαι να σας πάρουν στους παιδικούς.

Όσο για τις ιώσεις πρέπει να πω και εγώ ότι έχω χαλαρώσει αρκετά, παιδί είναι και θα αρρωστήσει, αλλά δεν πάω και γυρεύωντας. Δηλαδή αν βλέπω σε κάποιο χώρο κάποιο άρρωστο παιδάκι θα φροντίσω να απομακρύνω την δικιά μου. Δεν ξέρω αν θα έλεγα στους άλλους γονείς να πάρουν το παιδί αλλά θα έφευγα εγώ με κάποια πρόφαση. Αν κάποιος μου έκανε εμένα παρατήρηση σίγουρα δεν θα άφηνα την Αλεξάνδρα να ξαναπλησιάσει. Γενικά αν την έχω αρρωστούλα φροντίζω να την κρατάω όσο γίνεται πιο μακριά από άλλα παιδιά και ειδικά μωρά. Γι' αυτό και όπως σας έγραψα πέρσι στο φέρρυ μπωτ ενημέρωσα την άλλη μαμά ότι η Αλεξάνδρα έχει πυρετό. Αν ερχόνταν στην Κέρκυρα για διακοπές γιατί αν τους βγουν ξυνές; Μην ξεχνάμε ότι η Πικουλίνα τους είπε ότι έχει βρέφος στο σπίτι. ;);););) Όλοι οι κανόνες πάντως έχουν και τις εξαιρέσεις τους.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Άρμα εμείς περίπου στις 3ις εβδομάδες που είχαμε βγάλει την πανα στο σπίτι πήγαμε και βόλτα. Την είχα ενημερώσει όμως ότι αν θέλει να παέι θα μου το πει και την ρωτούσα και εγώ. Μέχρι στιγμής ατύχημα έξω δεν έχουμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα,

Μαράκι μου τέλειο το αντράκι σου (που επιτέλους δεν είναι εμβρυο!!! αλλα παιδακι) .

Ευχομαι να εχει παντα βολικο προγραματακι!

Ιωάννα και Ντινούλα ευχομαι να πανε ολα καλα με τις αιτησεις σας.

Μαργαρίτα και Μαρία δεν ερχεστε μια βολτίτσα και από μενα να μου σιδερωσετε λιιιγα ρουχακια ε?Ομορφες , πανέξυπνες και τελειες φιλεναδες μου??

Εγω προσπαθω να τακτοποιησω οτι προλαβω στη δουλεια και στο σπίτι φεετα!!!

Χθες δεν εκανα απολυτως τιποτα.Πλυντηριο δεν μπορουσα να βαλω γιατι το νερό ετρεχε με το σταγονομετρο , μαγείρεψα στις 11 το βραδυ γιατι ειχαμε παρεα και το μονο που εκανα ηταν να βρω τα μαγιο της μικρης να δω αν της κανει τιποτα απο τα παλια.

Πηρα και την κόρη μου και τον φιλαρακο της και τα εβγαλα για φαγητο και μια χαρα περασα.

Τωρα πως θα προλαβω μεχρι την Παρασκευη θα δειξει!!!

Σήμερα το απόγευμα λεω να παω τη μικρη μεχρι τον παιδιατρο για επανεξεταση και να παρω και παπουτσακια αν μου το επιτρεψει το διαβολακι μου.

την ψυχη θα μου βγαλει και για τα δυο αλλα πρεπει να γινουν !

Καλημερα!!

Ρίτα ήθελα να σου πως από χτες, σχετικά με το σινεμά και ότι ο Γρηγόρης δεν χάρηκε τις βόλτες αλλά ήθελε και αυτός Μακκουίν, πριν από χρόνια είχε η αδερφή μου ένα μαθητή από πολύ εύπορη οικογένεια και είχαν κανονίσει τα Χριστούγεννα ταξίδι Disneyland αλλά πριν φύγουν ακόμα ο μικρός είχε μούτρα γιατί οι φίλοι του θα πήγαιναν να δουν Χάρι Πότερ. Δεν θέλουν να διαφέρουν από το σύνολο νομίζω.

Μα βεβαια ετσι ειναι!Για αυτο και εγω θα τον παω σημερα...Εννοειται οτι καταδιασκεδασε το σκ δεν το συζητω μαλιστα τους ειπε και αυτος τι εκανε και πως περασαμε.Απλα ξεκαθαρα μου ειπε οτι και αυτος θελει να παει σινεμα.Κατανοητον και δεκτον αφου ειναι κατι που μπορω να το κανω φυσικα.

Γιατι εγω για να ειμαι απολυτως ειλικρινης εμαθα απο την οικογενεια μου να μην επηρεαζομαι απο το τι κανουν οι αλλοι.Ειχαν σαν αρχη τους οι γονεις μου να μην υποκυπτουν παντα οταν εμεις ''ζηλευαμε'' οτι εκαναν οι αλλοι.Δηλαδη καποιες φορες ,ξερετε... αυτο το θεμα με τις μαρκες,με τα ρουχα κτλ ειχε παραγινει ,εβλεπα διαφορα και ζητουσαμε και εμεις.Θυμαμαι ακομα μια συζητηση που μου ειχε κανει ο πατερας μου και τοτε ειχα στεναχωρηθει αλλα τωρα τον ευχαριστω πολυ για αυτο.Μου ειχε μιλησει ξεκθαρα-κοιταξε κοριτσι μου οτι μπορουμε θα περνουμε ομως δεν μπορουμε παντα στη ζωη να εχουμε οτι εχουν οι αλλοι.Ο καθενας κινειται με βασει τις δυνατοτητες του.Οταν θα μπορουμε και εμεις θα κανουμε πραγματα κτλ κτλ..-

Το παιδι ειναι μικρο ακομα και τετοια δεν καταλαβαινει εντελως ομως μελλοντικα σκοπευω και εγω να τον προσγειωσω.Ηδη το κανω αλλα πιο χαλαρα.Δλδ οχι γρ.τωρα δεν εχω λεφτα,μου τελειωσαν τα λεφτα ή δεν μπορυμε να παρουμε αυτο γιατι πηραμε κατι αλλο κτλ κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια δεν εκανα παρατηρηση στους γονεις και δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να εκανα παρατηρηση σε κανεναν. Το ειπα πολυ ομορφα στο παιδακι και απλα πηγα στους γονεις να τους ενημερωσω για το τι ειπα στο παιδακι. Απλα το ολο θεμα ηταν η αντιμετωπιση τον γονεων. Αυτα για να κλεισω το θεμα.

Μα βεβαια ετσι ειναι!Για αυτο και εγω θα τον παω σημερα...Εννοειται οτι καταδιασκεδασε το σκ δεν το συζητω μαλιστα τους ειπε και αυτος τι εκανε και πως περασαμε.Απλα ξεκαθαρα μου ειπε οτι και αυτος θελει να παει σινεμα.Κατανοητον και δεκτον αφου ειναι κατι που μπορω να το κανω φυσικα.

Γιατι εγω για να ειμαι απολυτως ειλικρινης εμαθα απο την οικογενεια μου να μην επηρεαζομαι απο το τι κανουν οι αλλοι.Ειχαν σαν αρχη τους οι γονεις μου να μην υποκυπτουν παντα οταν εμεις ''ζηλευαμε'' οτι εκαναν οι αλλοι.Δηλαδη καποιες φορες ,ξερετε... αυτο το θεμα με τις μαρκες,με τα ρουχα κτλ ειχε παραγινει ,εβλεπα διαφορα και ζητουσαμε και εμεις.Θυμαμαι ακομα μια συζητηση που μου ειχε κανει ο πατερας μου και τοτε ειχα στεναχωρηθει αλλα τωρα τον ευχαριστω πολυ για αυτο.Μου ειχε μιλησει ξεκθαρα-κοιταξε κοριτσι μου οτι μπορουμε θα περνουμε ομως δεν μπορουμε παντα στη ζωη να εχουμε οτι εχουν οι αλλοι.Ο καθενας κινειται με βασει τις δυνατοτητες του.Οταν θα μπορουμε και εμεις θα κανουμε πραγματα κτλ κτλ..-

Το παιδι ειναι μικρο ακομα και τετοια δεν καταλαβαινει εντελως ομως μελλοντικα σκοπευω και εγω να τον προσγειωσω.Ηδη το κανω αλλα πιο χαλαρα.Δλδ οχι γρ.τωρα δεν εχω λεφτα,μου τελειωσαν τα λεφτα ή δεν μπορυμε να παρουμε αυτο γιατι πηραμε κατι αλλο κτλ κτλ

σε ποιο θα πατε;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...