Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μένα!

Τι να πρωτοσχολιάσω? Μήπως θυμάμαι και πολλά τέτοια ώρα?

Πικουλινάκι, εγώ μαθημένη είμαι από πολύ νωρίς δυστυχώς στις αρρώστιες, αν ήταν κάτι χαλαρό -μόνο βήχας δηλαδή- δε θα αντιδρούσα καθόλου νομίζω ξέροντας ότι παίρνω ένα ρίσκο, αν ήμουν σίγουρη ότι ήταν κάτι πιο σοβαρό, νομίζω θα την έκανα για κατάστρωμα! Πάντως δε θα μιλούσα στους γονείς κατα τη γνώμη μου είναι δημόσιος χώρος και τα παιδιά πολύ δύσκολα περιορίζονται! Επίσης πέρυσι στις διακοπές μας, μας συνέβη αυτό ακριβώς περίπου δηλαδή που περιγράφει η Ρίτα! Εκεί που καθόμασταν ωραία ωραία στο τραπέζι μας και τρώγαμε το βραδινό μας, ο Γιώργος καταξέρασε χωρίς κάποια ιδιαίτερη προειδοποίηση! Φυσικά και έννιωσα πολύ άσχημα που μου συνέβη αυτό μπροστά σε κόσμο και ειδικά στο εστιατόριο έστω και σε ανοιχτό χώρο, αλλά δε νομίζω να μπορούσα να κάνω και πολλά για να το είχα αποφύγει! Γενικά όταν μας πλησίαζε κάποιο παιδάκι έλεγα ότι έχει γαστρεντερίτιδα, αλλά από κάποια στιγμή και μετά όταν έφτασα να το λέω, ανά 5' βαρέθηκα και σταμάτησα να το λέω! Ο χώρος ήταν ανοιχτός και ελπίζω να μην κόλλησε κανένα παιδάκι τίποτα, ωστόσο επειδή όλο αυτό κράτησε 2 μέρες σκεφτόμουν αν έπρεπε ή όχι να ακυρώσουμε τις διακοπές μας, όμως τελικά δεν το κάναμε σε συνενόηση και με τη γιατρό μας! Μία φορά μόνο τρόμαξα με άρρωστο παιδάκι και τα πήρα και φύγαμε, φέτος σε έναν παιδότοπο όταν άκουσα ένα μπαμπά να μιλάει με το γιατρό (προφανώς) στο τηλ και να λέει ναι σήμερα το πρωί πήραμε εξιτήριο από το νοσοκομείο, το παιδί είναι καλά, αλλά η τάδε εξέταση είναι έτσι κλπ κλπ!

Βοήθειά σας το ταξίδι σας στην Παναγιά της Τήνου και ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι που μας σκεφτηκες!

Με το περιστατικό της Γιοβάννας και την τρίτεκνη μανούλα επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι είναι δύσκολο να κρίνουμε κάποιον άλλο αν δε βρεθούμε στη θέση του! Προφανώς και η ίδια αισθάνεται άβολα που δε μπορεί να διοργανώσει κάτι αντίστοιχο για το παιδάκι της, αλλά ποιός μπορεί να την κατηγορήσει ακόμα και αν δεν έφερνε τα δώρα? Είναι αυτονόητο νομίζω ότι όταν καλείς κάποιο παιδάκι που έχει αδερφάκι (α) σε παρεμφερή ηλικία ότι είναι κι εκείνα καλεσμένα! Τώρα αν ο άλλος μπορεί ή όχι να διοργανώσει κάτι αντίστοιχο είναι άλλο θέμα!

Αυτά και ελπίζω να μη σας φούντωσα κι εγώ βραδυάτικα με τις αμπελοφιλοσοφίες μου!

Άσχετο αλλά Πικουλίνα, γιατί δε χρησιμοποίησες κι εσύ το σπαστό γιογιό για την ανάγκη σου??? :P

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Με το περιστατικό της Γιοβάννας και την τρίτεκνη μανούλα επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι είναι δύσκολο να κρίνουμε κάποιον άλλο αν δε βρεθούμε στη θέση του! Προφανώς και η ίδια αισθάνεται άβολα που δε μπορεί να διοργανώσει κάτι αντίστοιχο για το παιδάκι της, αλλά ποιός μπορεί να την κατηγορήσει ακόμα και αν δεν έφερνε τα δώρα? Είναι αυτονόητο νομίζω ότι όταν καλείς κάποιο παιδάκι που έχει αδερφάκι (α) σε παρεμφερή ηλικία ότι είναι κι εκείνα καλεσμένα! Τώρα αν ο άλλος μπορεί ή όχι να διοργανώσει κάτι αντίστοιχο είναι άλλο θέμα!

Οχι δεν ηταν το θεμα τα αδερφακια νομιζω ....Η ενσταση της γιοβανναςγια την συγκεκριμενη μανουλα αν θυμαμαι καλα(διορθωσε με γιοβαννα αν κανω λαθος) ηταν οτι ενω πηγαινε σε ολα τα παρτυ με τα 3 παιδια ,την ειχε πει στην αλλη μητερα που διοργανωνε το παρτυ με κατι του στυλ ''σε λυπαμαι για αυτο εγω δεν κανω τπτ'' και εγω τουλαχιστον αυτο το ειχα βρει πολυ ασχημο.Οταν κανεις κατι για το παιδι σου ειτε σπιτι, ειτε εξω, το θες και το κανεις.Δεν στο επιβαλλει κανεις αλλωστε.Εγω τουλαχιστον εχω πολυ καλες αναμνησεις απο παρτυ που διοργανωνε η μαμα μου και τα σκεφτομαι με νοσταλγια.Και φανταζομαι οτι θα αισθανομουν πολυ ασχημα αν συνεχως πηγαινα εγω σε παρτυ αλλων και εμενα δε μου εκαναν ποτε.Και ειχα πει λοιπον οτι αν τιθεται οικονομικο θεμα το καταλαβαινω και παω πασο ,ειναι πολυ δυσκολοι οι καιροι για ολους μας.Αν ομως δεν τους κανει παρτυ γιατι θελει απλα να γλυτωσει τη βαβουρα(ετσι οπως τεθηκε στην αλλη μανα αυτο προκυπτει)δε συμφωνω καθολου και μαλιστα θεωρω οτι τα παιδακια της μελλοντικα θα της το χτυπησουν.

Το οτι τουλαχιστον πηγε με τα δωρα της κτλ δειχνει αν μη τι αλλο οτι σεβεται τον αλλον που την καλει και αναγνωριζει οτι εκανε μια προετοιμασια για να υποδεχτει αυτον τον κοσμο.Γιατι αυτη η ατακα που μας ειχε αναφερει η γιοβαννα μου ειχε φανει πολυ απαξιωτικη για την μανα που διοργανωνε το παρτυ.Δλδ εισαστε κοροιδα που κανετε το παρτυ ,τωρα μαζεψτε....

Τωρα για το σκηνικο στην καφετερια με τον εμετο.Να πω την αληθεια λυπηθηκα το κοριτσακι που σερνοταν πανω στην καρεκλα και ηταν εμφανες οτι ηταν αρρωστο και εγω δεν θα το αφηνα εκει να πινω τον καφε μου.Εσεις Μαρινα μου ησασταν σε διακοπες που να φανταστεις οτι θα τυχουν ολα αυτα;Μπορει να τυχει στον καθενα μας.Εξαλλου στο ξαφνικο στην εκανε ο μικρος.Ομως δεν το ανεφερα για αυτο,το τι εκανε η αλλη μανα με το παιδι της λιγο με νοιαζει ,ουτε και διανοηθηκα να πω τιποτα,τραβηξα το τραπεζι διακριτικα και οταν ειδα τον εμετο απλα πηρα το παιδι και φυγαμε.Και γενικως ετσι λειτουργω,μπορει να σχηματιζω μια αποψη αλλα αμα δε μου αρεσει κατι δεν ασχολουμαι ιδιατερα,απομακρυνω το δικο μου παιδι και ας κανουν οι αλλοι οτι θελουν.

Σιδερο τελος.Καληνυχτα σας!

Καλημερα σας δλδ....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Κικίτσα πως πάνε οι προετοιμασίες της βάφτισης? Τα ετοίμασες? Κι εμείς την Κυριακή είμασταν στο Λαύριο!

Ξεχασα να σας πω...ο χρηστος χθες ηθελε να κοινωνησει αλα ο παπας αντι κρασι να εχει μπυρα!!!!μα καλο μου μονο κρασκαι εχει ..θα του πω εγω μαμα να παρει μπυρα!!!

Ε, μα καλά τα λέει το παιδί! Μέσα στο καλοκαίρι κρασί??? Μπυρίτσα να δροσιστεί κιόλας! :lol:

Giovanna και του χρόνου να περάσετε έτσι όμορφα! Τι ικανοποίηση να βλέπεις το παιδάκι σου ευχαριστημένο! Πάντα τέτοια!

Ο μπεμπάκος είναι μια χαρούλα γενικά. Το βράδυ τον θηλάζω 11.30(θηλάζω πλέον πρωί-μεσημέρι-βραδυ) και ξαναξυπνάει στις 5- 5.30. Τρώει και ξανακοιμάται. Κατα τ'άλλα είναι πολύ γελαστός και αν δεν πονάει κάπου(συνήθως η κοιλιά του, γιατί είναι δυσκοίλιος) είναι απόλαυση! Τώρα νομίζω πως για πρώτη φορά ζω την απόλαυση του βρέφους μιας και στην Εύα επειδή ήμουν μέσα στο άγχος δεν την είχα χαρεί τόσο.

Μαρακι μου γλυκο (ποτε θα καταφερουμε να μιλησουμε οεο?) το ειχες αναγκη κοριτσι μου και εσυ και η μικρη.

Αντε ευχομαι περισσοτερα παρτακια -βολτιτσες -ξεσαλωματα.

!

Ευχαριστούμε Σουλίτσα μου! Πραγματικά το είχαμε ανάγκη! Ελπίζω να βρούμε σύντομα ώρα να τα πούμε και από το τηλ.

Με ξέρανε η κόρη μου. Εμφανίζεται με το καρότσι της και τα μωρά της και στην πλάτη σακίδιο, μπράβο της λέω, τα έβγαλες βόλτα τα μωρά σου και πήρες και την τσάντα-αλλαξιέρα, μπράβο, τί έχεις μέσα; Τις πάνες τους για να τα αλλάξεις; Όχι μου λέει έχω κουζινικά, ααααα, λέω εγώ, έχεις πάρεις μαζί το φαγάκι τους να τους ταΐσεις; Ναι μου λέει, μπράβο λέω εγώ. Και συνεχίζω με περιέργεια, γάλα δεν πήρες μαζί να τους δώσεις; Και τρέχει μέσα, το ξέχασα μαμά το μπιμπερό! Καλέ δεν τα κάνεις νάνα τα μωράκια σου;;;;;;; Δεν τα θηλάζεις;;;;;;;; Όοοοοοοχι μου λέει, τους δίνω μπιμπερό, κάνουν ουά-ουά και τους δίνω μπιμπερό, ε, και πλέον αφού το έχω πάρει προσωπικά, κι εσύ ουά-ουά κάνεις και σου δίνω νάνα κι εσύ στα μωρά δίνεις μπιμπερό. Ναι μαμά ναι μπιμπερό. Ορίστε μας, ως κι η Ναταλία αποθήλασε!!!!!!!......

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Ορίστε το Ναταλάκι! Κάτσε εσύ και θήλαζε κορόιδο! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημεραααααα

σημερα τρεχω τρεχω τρεχω....ετοιμαζω τα χαρτια για αυτο το προγραμμα του εσπα για τους παιδικους !!!!αχ μακαρι να μας παρουν!!!να κανουμε και εμεις κατι μια φορα τζαμπα!!!τα μορια που εχω ειναι λιγα αλλα που ξερεις ....

χθες πηγαμε το βουδακι στον γιατρο λογω του βηχα ..δεν εχει τιποτα ,πεντακαθαρος μονο κατι φλεμματακια τον ταλαιπωρουν και κανουν οοοολη την δουλεια ..ο γιατρος ξετρελαθηκε ..το βουδακι του εκανε ναζακια και γελακια!!μετα που γυρισαμε και μεχρι τις 21.30 ο χρηστος εκανε ποδηλατο στο σχολειο και ο μπαμπας μας μπασκετ και το πρωι οπως αναμενοταν δεν σηκωνοταν απο το κρεβατι!!!

Εφυγαααα..wish me good luck!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Να καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη για το θέμα που έθιξε η κουμπαρούλα μου. Για το θέμα αρρώστιες γενικά οκ, αναγνωρίζω κι εγώ ότι είμαστε λίγο υπερβολικές ορισμένες φορές όχι μόνο να μην κολλήσουν τα δικά μας, αλλά να μην κολλήσουμε κι εμείς άλλο παιδάκι όταν τα δικά μας είναι άρρωστα(αν δεν ταιριάζαμε..). Αυτό νομίζω πως είναι κάτι το οποίο το ξεπερνάς θέλοντας και μη από τη στιγμή που ξεκινάει ο σταθμός.

Για το συγκεκριμένο γεγονός όμως, δεν είναι τόσο η αρρώστια, όσο η αδιαφορία του γονιού και εδώ είμαι κι εγώ κάθετη. Από τη στιγμή που φτάνει στο σημείο άλλος γονιος να σου κάνει παρατήρηση οφείλεις να τον σεβαστείς και να κάνεις τα πάντα ώστε να κρατήσεις μακριά το παιδί σου. Εκεί δεν υπάρχει ''δεν μπορώ να το κρατήσω''.Ήταν απαράδεκτο το να αφήσουν το παιδί τους να κάτσει. Και στην τελική σκεφτείτε να σας τύχαινε κάτι ανάλογο(μιλάμε πάντα για ένα παιδάκι που δείχνει βαριά άρρωστο), όταν θα πηγαίνατε διακοπές. Θα ρισκάρατε να χαλάσει όλη η βδομάδα των διακοπών σας λόγω της αδιαφορίας των γονιών? Δεν θα μιλούσατε? Εγώ θα μιλούσα. Και αν δεν με σεβόντουσαν θα γινόμουν αγενής σίγουρα. Πέρυσι κάτι αναλογο έπαθαν οι κουνιάδες μου που μία μαμά άφηνε το άρρωστο παιδάκι της να παίζει με τα ανήψια μου χωρίς να τους πει ότι ήταν άρρωστο. Το αποτέλεσμα? Μετά από 3 μέρες ανεβάζουν όλοι πυρετό 39 και εκείνη την ώρα λέει η μαμά ''α, θα περνάτε την ίωσή μας..''. Χάσανε τις διακοπές τους και φυσικά τα πήραν στο κρανίο με την άλλη μαμά κι ας έχουν φτάσει τα παιδιά τους νηπιαγωγίο και δημοτικό.(που φαντάζεστε γενικά πόσο χαλαρές είναι πια).

Αυτά τα ολίγα από μένα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...