Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μηπως να την αφηνες λιγο κανωντας την αδιαφορη;Μηπως αν δεν την εδινες πολυ σημασια το επαιρνε αποφαση και λειτουργουσε και λιγο μονη της;Ισως ακουγεται σκληρο αλλα μηπως χρειαζεται κατι τετοιο για να ξεκολλησει λιγο;Καποια στιγμη δεν πρεπει λιγακι να αυτονομηθει;Και παλι λεω οτι δεν μου εχει τυχει..μπορει να λεω και βλακειες.
Νομίζω ότι αυτό θα τη φόβιζε πιο πολύ και θα τις δημιουργούσε ανασφάλειες.... Κι εγώ βέβαια τη γνώμη μου πάντα λέω.

Ναι δεν εννοω φυσικα να εξαφανιστει η μαμα..απλα λιγο πιο κουλ και λιιιγη αδιαφορια .Του στυλ- δεν μπορω τωρα καρδια μου να παιξουμε,παιξε μονη σου μεχρι να κανω μπανιο και μολις τελειωσω θα κανουμε πραγματα μαζι ή τωρα οσο και να επιμενεις πρεπει να βγω για καποιες δουλειες ,θα καθησεις με τον μπαμπα και θα γυρισω πολυ γρηγορα..ή πηγαινε να παιξεις με τα παιδια αλλιως θα φυγουμε.Εδω ηρθαμε για να παιξεις και εγω θελω να μιλησω με τις αλλες μαμαδες.

Κατι τετοιο εννοω,λιγη αδιαφορια για τη γκρινια και πολυ αποφασιστικοτητα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σούλα όταν περνούσαμε τη φάση που η Α. δεν ήθελε τον μπαμπά της, προσπαθούσα να τον κινητοποιήσω λίγο (γιατί ο δικός μου πίστευε ότι το να ασχοληθεί με την Α. ήταν να την έχει δίπλα του όσο χαζεύει στο ίντερνετ και όταν το παιδί ζητούσε κάτι βαρυγκομούσε κιόλας!:rolleyes: Μαρία δεν πιστεύω ο πασάς να μας καρφώσει....:tongue::tongue:).

Τι να μας καρφώσει? Σε ποιον? Αν αλλάξουμε τα ονόματα, είναι σαν να περιγράφεις πολύυυυυυυυ οικείες καταστάσεις!

Μήπως είσαι ο "μεγάλος αδερφός"?

Έλαααα... πες μου! Πού έχεις βάλει τις κάμερες...?

mrdIp3.png

Παντως κοριτσια ή το δικο μου παιδι ειναι πολυ δυσκολο ή τα δικα σας πολυ ευκολα...διοτι απο πισω του να ειμαι αμα του βιδωθει να κανει κατι ,θα το κανει.Δεν ειναι οτι χαζευω και του λεω ενα ''μη'' και συνεχιζω..απο πισω να ειμαστε δεν του αλλαζεις γραμμη ευκολα με τιποτααα.Τωρα φυσικα αν τον ειχα αρρωστο θα τον ειχα περιορισει με το ετσι θελω,οπως ουτε σε μωρα τον παω τωρα που παει σταθμο ακομα και αν δεν ειναι αρρωστος για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, αλλα ειναι γεγονος,σε χωρο που υπαρχουν παιδακια δεν περιοριζετε καθολου ευκολα.Ακομα και να του πω να μην παει καπου αν βλεπω καποιο να βηχει πολυ κτλ ειναι σαν να μην το ειπα,οχι μονο θα παει αλλα μπορει και να συνφαει...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α ωραία, τέλεια, πανμαρ, τελικά ο άντρας σου προετοιμάζεται να σε αντικαταστήσει για το καλοκαίρι που θα λείπεις, ε;

Ναι βρε! Αφού τα είπαμε αυτά!

Θα μπαίνει να σας λέει τα νέα μας!

Τι ώρα γύρισε το βράδυ (ή το ξημέρωμα!) η Σοφία, πόσα σφηνάκια ήπιε, πόσους "γκόμενους" γνώρισε, σε ποιες παραλίες πήγαν για μπάνιο με το σκάφος...

κι άλλα τέτοια ενδιαφέροντα καλοκαιρινά νέα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Μαργαρίτα!!!!

Εσύ λες τα δικά σου κι εγώ τα δικά μου!!!

χαχαχαχα!

Σήμερα η Σοφία με "εξόντωσε" τόσο πολύ ψυχολογικά (με το νεύρο, το κλάμα και την υστερία της) που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να σκεφτώ σοβαρά!!!

Γι αυτό και γράφω "χαζομαρούλες"!

mrdIp3.png

Μα και εγω δε σκεφτομαι... μη μασας...οσοι ξερουν τον Γρ. καταλαβαινουν οτι δεν θελει και πολυ σκεψη το να τον περιγραψω...χαχα!

Α σε θελω κιολας θα σου στειλω μην. στο φατσομπουκ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου.

Τρεχω και δεν φτανω.Τελικά μαλλον (γεροι να ειμαστε) φευγουμε την Παρασκευη για καμμια εβδομαδα και καταλαβαινετε τι τρεξιμο εχω.Να τελειωσω στη δουλεια τα βασικοτερα να ετοιμασω πραγματα κτλ....

Αχ δεν ξερω!!!!Σας ζάλισα!

Χρυσούλι μου.... γκρίνιαζες γκρίνιαζες, τελικά τα κατάφερες!

Είδες? Τι ήθελες και σύ να το ξέρεις ένα μήνα νωρίτερα το πότε θα πάτε διακοπές? Αφού και τελευταία στιγμή μια χαρά προλαβαίνεις! :tongue:

Ναι βρε παιδί μου... μας ζάλισες! Κι έλεγα κι εγώ ότι ο πονοκέφαλος που έχω είναι από την κόρη μου, αλλά λάθος έκανα!

mrdIp3.png

Σήμερα η Σοφία με "εξόντωσε" τόσο πολύ ψυχολογικά (με το νεύρο, το κλάμα και την υστερία της) που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να σκεφτώ σοβαρά!!!

Γι αυτό και γράφω "χαζομαρούλες"!

Γιατί; Τί έπαθε το μπουμπουκάκι; Ποιός το μάτιασε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σινεμα τελικα βρηκαμε με τη Νατασσα θερινο και θα τα παμε αυριο!Σουπεεεερ!Ανυπομονω!Οποια θελει ερχεται!

Ο δε Γρηγορης την Τεταρτη εχει και την εκδρομη με το σχολειο.Το τι μαθημα του κανω να προσεχει και να μην απομακρυνεται δε λεγεται....του εχω φαει το μυαλο..μπουρου,μπουρου.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σινεμα τελικα βρηκαμε με τη Νατασσα θερινο και θα τα παμε αυριο!Σουπεεεερ!Ανυπομονω!Οποια θελει ερχεται!

Ο δε Γρηγορης την Τεταρτη εχει και την εκδρομη με το σχολειο.Το τι μαθημα του κανω να προσεχει και να μην απομακρυνεται δε λεγεται....του εχω φαει το μυαλο..μπουρου,μπουρου.....

Πρώτη φορά πάνε εκδρομή ριτα;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γιατί; Τί έπαθε το μπουμπουκάκι; Ποιός το μάτιασε;

ξέρεις την ιστορία του ντόκτορ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ?

ε... αυτή είναι η κόρη μου!

δεν χρειάζεται να την ματιάσει κανείς!

απλά ξαφνικά εμφανίζεται ο "άλλος" της εαυτός!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...