Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι μονο δεν το πηρε να φυγουν αλλά το κουβεντολοι πηγαινε συννεφο με την παρεα της και μολις το παιδι εκανε εμμετο πεταχτηκε πανω και του ελεγε ''ελα ρε παιδι μου,δε σου ειπα να μου πεις ,μα γιατι μου το κανεις αυτο''; σε εξαλλο απηυδησμενο υφος....

:shock::shock:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον σημερα που ηρθε ο μικρος απο το σχολειο με πρεσσαρε...

Καθε δευτερα λενε τι εκαναν το σκ.

Οποτε αρχισε να μου λεει ..ο Ραφαηλ πηγε στο σινεμα και ειδε τον μακουιν,ο Ιασωνας πηγε στο σινεμα και ειδε τον μακουιν ,ο Αντωνης πηγε στο σινεμα και ειδε τον μακουιν... η φαιδρα πηγε στο σινεμα και ειδε το παντα(αυτο τι ειναι οεο; ; ) τεσπα για να μην τα πολυλογω εμεις τον τρεχαμε ολο το σκ δεξια αριστερα να ευχαριστηθει και αυτος μου την ειπε που δεν πηγε σινεμα να δει τον μακουιν....γκρρρρ.....

Οποτε...του υποσχεθηκα να παμε να δουμε μακουιν...

Νατασσα πηγατε;Εψαξα και ειδα οτι υπαρχει και σε απλο, οχι 3D στο μετρο μαλλ....

Εισαι;17:45 σημερα και αυριο....νωρις ειναι ε;

Και 18:00 σημερα κ αυριο στο παγκρατι ,εδω σε εμας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και ειδε το παντα(αυτο τι ειναι οεο; ; )

Δες εδώ

Εγώ λέω να την πάω θέατρο την Παρασκευή. Συννενοήθηκα με δύο μαμάδες από τον παιδικό και μάλλον θα πάμε στο ''ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΝΣΟΝ''........ούτε που ξέρω όμως αν θα καθήσει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σούλα μου, εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω το τελευταίο (που αναφέρεται το Φιλάκι) γιατί τώρα τελευταία, μπαίνει και ο καλός μου και μας διαβάζει!!!

χαχαχαχαχαχα!

Α ωραία, τέλεια, πανμαρ, τελικά ο άντρας σου προετοιμάζεται να σε αντικαταστήσει για το καλοκαίρι που θα λείπεις, ε;

Καλησπέρα βρε κορίτσια, άντε σε 4 μερούλες θα φεύγουμε πάλι: κουράγιο!!! Το Π/Σ/Κ μας ήταν τόσο ωραίο που ευχηθήκαμε όλο το καλοκαίρι να είναι σαν αυτό το Σαββατοκύριακο. Λοιπόν, τα λέμε κι αργότερα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Το Π/Σ/Κ μας ήταν τόσο ωραίο που ευχηθήκαμε όλο το καλοκαίρι να είναι σαν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αχ ναι. Και εγώ αυτό ευχήθηκα :P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Βλέπω όλες καλοπεράσαμε!

Εμείς δεν πήγαμε θάλασσα, είχαμε τους νονούς τους νονούς του μικρού και περάσαμε πολύ ωραία! Βέβαια η Αναστασία ήταν εκείνη που τους είχε σε στενό μαρκάρισμα και φυσικά πέρασε καλύτερα απο όλους!-)

Πικουλίνα και εγώ στη θέση σου δεν νομίζω ότι θα έλεγα τίποτα περισσότερο...συμφωνώ ότι είναι λίγο δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά μακρυά απο άλλα παιδάκια αλλά πιστεύω ότι αν πραγματικά ασχοληθείς και δεν λες απλά "Α. μην πας εκεί" και συνεχίζεις την κουβέντα σου τότε ίσως κάτι μπορεί να γίνει...:roll::roll:

Σούλα όταν περνούσαμε τη φάση που η Α. δεν ήθελε τον μπαμπά της, προσπαθούσα να τον κινητοποιήσω λίγο (γιατί ο δικός μου πίστευε ότι το να ασχοληθεί με την Α. ήταν να την έχει δίπλα του όσο χαζεύει στο ίντερνετ και όταν το παιδί ζητούσε κάτι βαρυγκομούσε κιόλας!:rolleyes: Μαρία δεν πιστεύω ο πασάς να μας καρφώσει....:tongue::tongue:). Σιγά σιγά ξεκόλλησε απο μένα... και τώρα παρακόλλησε στον πατέρα της!!!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue: Δοκίμασε λίγο να "αποσυρθείς" με διάφορες δικαιολογίες και άσε τον Ν. να αναλάβει λίγο...μήπως και λειτουργήσει...:roll::roll::roll::roll:

0

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αααα..... αλλα που κολλαει με το θεμα μας;χαχαχα!
Καλέ ριτα, α χαααα, ξανθιά είσαι μπρε;

Κορίτσια, μη με δείρετε εγώ μάλλον ψηφίζω Γ, αλλά να ψιλο-βλέπεται η τουαλέτα να μην είναι και τύπου δημόσια τουαλέτα.

Με ξέρανε η κόρη μου. Εμφανίζεται με το καρότσι της και τα μωρά της και στην πλάτη σακίδιο, μπράβο της λέω, τα έβγαλες βόλτα τα μωρά σου και πήρες και την τσάντα-αλλαξιέρα, μπράβο, τί έχεις μέσα; Τις πάνες τους για να τα αλλάξεις; Όχι μου λέει έχω κουζινικά, ααααα, λέω εγώ, έχεις πάρεις μαζί το φαγάκι τους να τους ταΐσεις; Ναι μου λέει, μπράβο λέω εγώ. Και συνεχίζω με περιέργεια, γάλα δεν πήρες μαζί να τους δώσεις; Και τρέχει μέσα, το ξέχασα μαμά το μπιμπερό! Καλέ δεν τα κάνεις νάνα τα μωράκια σου;;;;;;; Δεν τα θηλάζεις;;;;;;;; Όοοοοοοχι μου λέει, τους δίνω μπιμπερό, κάνουν ουά-ουά και τους δίνω μπιμπερό, ε, και πλέον αφού το έχω πάρει προσωπικά, κι εσύ ουά-ουά κάνεις και σου δίνω νάνα κι εσύ στα μωρά δίνεις μπιμπερό. Ναι μαμά ναι μπιμπερό. Ορίστε μας, ως κι η Ναταλία αποθήλασε!!!!!!!......

Τις ατάκας γίνεται εδώ μέσα, όλο λέω θα τα σημειώνω αλλά ξεχνιέμαι κι απλά τα απολαμβάνω όταν τα ακούω!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λοιπον:

ειμαστε τα δυο μας στο καραβι, παιζουμε με τα παιχνιδια μας και ερχεται ενα αγορακι, το οποιο απο την ωρα που μπηκαμε δεν σταματουσε να βηχει σαν νταλικιερης,ηταν ξαπλωμενο με μια κουβερτουμε και δυο φορες ηπιε φαρμακο. Ηρθε στο τραπεζι μας να παιξει μαζι μας. Του ειπα ευγενικα να φυγει γιατι εχω ενα πολυ μωρο στο σπιτι και δεν θελω να το κολησουμε. εφυγε και πηγε στους γονεις του να το πει. Πηγα και εγω στους γονεις να τους εξηγησω οτι ειχα νεογεννητο στο σπιτι (ξερετε τη Βαρβαρα) και οτι δεν ηθελα να στεναχωρησω το μικρο. Ηταν πολυ ευγενικοι οι ανθρωποι δε λεω. Μετα απο μια ωρα ομως τον αφησαν και ξαναηρθε. Αποφασισα να μην ξαναπω τιποτα,αφου δεν ειχε νοημα. Ο Θεος βοηθος!!!

Ακουω !!!!!!!!!!!!!!!!

pikoulini, ξεκόλλα!!! OK, μαζί σου που δεν τον έχεις στείλει σχολείο το μικρό και σου ευχήθηκα να μην τον πάρουν (!!!!!! χιχι), αλλά πλέον δε χρειάζεται να φοβάσαι όπως φοβόμασταν όταν τα παιδάκια μας ήταν ενός χρονού, το πρωτότοκα, γιατί για τα δεύτερα.....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αααα ευτυχως το εχετε και αλλες αυτο το κουσουρι και οχι μονο εγω γιατι ο ανδρας μου με δουλευει.
Εννοείταιαιαιαιαιαι, παραμονές Τρίτης, πέφτει μεγάλη φασίνα, οικογενειακώς συμαζεύουμε, αλλιώς πώς θα καθαρίσει η γυναίκα αλλά αν είναι να τα συμαζέψει μόνη της δε συμφέρει... θα χρεώσει τουλάχιστον 2-3 ωρές παραπάνω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ε τοτε εκει θα καθομουν και θα εκανα το σταυρο μου...
ριτακι, δεν έχεις περάσει καμιά μέρα από το σχολείο, κυρίως χειμώνα βέβαια, να δεις την πράσινη μύξα να τρέχει και να βήχουν όλα άστα.... Να αισθάνεσαι την αρρώστια στην ατμόσφαιρα...

Οπότε pikoulini, εγώ, ίσως δεν κατάλαβα καλά το ερώτημα σου και δε στάθηκα στη συμπεριφορά των γονιών του άλλου παιδιού αλλά στη δική σου ανησυχία, την οποία από τη μια θεωρώ ότι είναι υπερβολική από την άλλη σε δικαιολογώ γιατί δεν έχεις την εμπειρία του παιδικού έτσι να ψηθείς στην αρρώστια και να αναισθητοποιηθείς λιγάκι! Οπότε, μου θυμίζεις όλες μας μέχρι που πήγαν τα παιδιά μας σχολείο. Μετά γεια σας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εχω αρχισει να ανυσηχω .Μηπως την εχει πιασει παλι καμμια φοβια και βγαινει ετσι???

Αχ δεν ξερω!!!!Σας ζάλισα!

Νομίζω SOULA μου ότι είναι στο χαρακτήρα του παιδιού κι εσύ να της δίνεις την ασφάλεια που ζητάει δίπλα σου κι έτσι σιγά-σιγά θα αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Ένα παιδί με αυτοπεποίθηση περνάει πάντα μια φάση κρεμασμένο από τη φούστα της μαμάς όταν είναι μικρό, έτσι είχα διαβάσει κάπου-κάποτε. Λοιπόν, λέω να είσαι πάντα δίπλα της κι όταν δεν μπορείς να είσαι να της το εξηγείς κι όχι να της την "κάνεις γυριστή" έτσι ώστε να μπορέσεις να το σκάσεις λιγάκι να κάνεις κι εσύ τη δουλειά σου. Προς Θεού, μην παρεξηγηθώ, δε λέω καλέ ότι κάνεις κάτι τέτοιο. Ξέρω κι εγώ... από την εμπειρία μου ότι σου λέω. Κι εγώ προσπαθώ ώρες-ώρες να πείσω τη Ναταλία ότι ο μπαμπάς κι η μαμά θα βγουν για ποτάκι, στην αρχή διαφωνει κι ύστερα με συζήτηση δίνει τη συγκατάθεση της, αισθάνομαι καλά όταν λέει ναι μαμά να πάτε, γιατί ξέρει πως δεν την κοροϊδεύω, ξέρει ότι βγαίνω για λίγο έξω, και πως θα γυρίσω όπως κάνω πάντα γιατί ποτέ δε λέω ψέματα. Αυτά.

pikoulini μου ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες εμπρός στη Μεγαλόχαρη. Ευχαριστούμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μηπως να την αφηνες λιγο κανωντας την αδιαφορη;Μηπως αν δεν την εδινες πολυ σημασια το επαιρνε αποφαση και λειτουργουσε και λιγο μονη της;Ισως ακουγεται σκληρο αλλα μηπως χρειαζεται κατι τετοιο για να ξεκολλησει λιγο;Καποια στιγμη δεν πρεπει λιγακι να αυτονομηθει;Και παλι λεω οτι δεν μου εχει τυχει..μπορει να λεω και βλακειες.
Νομίζω ότι αυτό θα τη φόβιζε πιο πολύ και θα τις δημιουργούσε ανασφάλειες.... Κι εγώ βέβαια τη γνώμη μου πάντα λέω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

pikoulini, ξεκόλλα!!! OK, μαζί σου που δεν τον έχεις στείλει σχολείο το μικρό και σου ευχήθηκα να μην τον πάρουν (!!!!!! χιχι), αλλά πλέον δε χρειάζεται να φοβάσαι όπως φοβόμασταν όταν τα παιδάκια μας ήταν ενός χρονού, το πρωτότοκα, γιατί για τα δεύτερα.....

Δε ξεκολλαω Μαριζα μου. Δε με νοιαζει αν θα αρρωστησουν. Με νοιαζει η γαιδουρια. Ναι εχουν κολησει πολλες φορες απο καπου , αλλα να ξερω οτι το αλλο ειναι αρκετα αρρωστο και να του πω ευχαριστω που προσπαθεις να με κολλησεις;;; Σορυ αλλα δε βαζω τα χερια μου να βγαλω τα ματια μου. Και αν εγω πηγαινα διακοπες στη Τήνο και κολλαγε το παιδι μου;;; Τι διακοπες θα καναμε εεε;;;;;

ριτακι, δεν έχεις περάσει καμιά μέρα από το σχολείο, κυρίως χειμώνα βέβαια, να δεις την πράσινη μύξα να τρέχει και να βήχουν όλα άστα.... Να αισθάνεσαι την αρρώστια στην ατμόσφαιρα...

Σε μενα το λες;χαχα!Εγω αυτα τα διαπιστωσα απο τοτε που πηγαινα σε ραντεβου,τα ειχα αναφερει και εδω.Πριν καν τον γραψω δλδ..για αυτο ειπα οτι πλεον τπτ δεν μου κανει εντυπωση και κανενας βηχας δε με ταραζει ευκολα.Στη Χριστουγεννιατικη γιορτη, ακουσα τοσο βηχα, οσο δεν εχω ακουσει σε ολη μου τη ζωη..και ειπα αν καθε μερα ειναι μεσα σε τοοοοσες ιωσεις το παιδι ,τι χειροτερο μπορει να τυχει; ''Πικπα'' η ατμοσφαιρα που λεει και η φιλη μου...καποια παιδακια μαλιστα σε καποιους σταθμους που ειδα τα ειχαν με σαλιαρα για τη μυξα και οχι τα τα σαλια...

Βεβαια για να ειμαι απολυτως ειλικρινης στον δικο μας σταθμο δεν ειναι τοσο χαλια η ατμοσφαιρα...ομολογω οταν μπαινω μεσα δε με πιανει απο τη μυτη οπως αλλου.Ισως αεριζουν πριν παμε...χαχα...Ολα παιζουν το ρολο τους ομως...και ο αερισμος ειναι σημαντικοτατο θεμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...