Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε τοτε εκει θα καθομουν και θα εκανα το σταυρο μου...καταλαβαινω πως το λες αλλα μαλλον δε θα εκανα τπτ παραπανω απο οτι εκανες.Ισως να μην μιλουσα καν στους αλλους γονεις γιατι αν δεν υπαρχει επιλογη να κρατησεις παιδια μακρια το ενα απο το αλλο ειναι πολυ δυσκολο οποτε....ο Θεος Βοηθος.

Την περασμενη βδομαδα τον ειχα παει πλατεια και μετα το παιχνιδι καθισαμε να φαμε μια κρεπα με το γιο .Ε ηταν ενα κοριτσακι ξαπλωμενο στο διπλα τραπεζι σχεδον πανω στο τραπεζι μας, τα μαλλια του δλδ απλωμενα πανω στο τραπεζι μας(αλλο τραπεζι αδειο δεν υπηρχε).Η μανα του αφου μας ειδε οτι κατσαμε δεν ειπε τιποτα.Τραβηξα και εγω διακριτικα το τραπεζι.Δινουμε την παραγγελια και παει να σηκωθει το κοριτσακι που προφανως ηταν αρρωστο με γαστρεντεριτιτδα γιατι η μαμα του το ρωταγε αν ζαλιζεται ,αν ποναει η κοιλια και αν ανακατευεται αλλά η ιδια τον καφε- καφε...και σηκωνεται το παιδι ,που τι εφταιγε;Και ξερναει πανω στο τραπεζι μας...

Ε βουτηξα το Γρηγορη οπως ηταν ,παρατησα και την σερβιτορα με την κρεπα στο χερι και φυγαμε επιτοπου....

(Να θυμηθω οταν ξαναπαμε να πληρωσω την κρεπα...χαχα!Μας ξερουν...)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε τοτε εκει θα καθομουν και θα εκανα το σταυρο μου...καταλαβαινω πως το λες αλλα μαλλον δε θα εκανα τπτ παραπνω απο οτι εκανες.Ισως να μην μιλουσα καν στους αλλους γονεις γιατι αν δεν υπαρχει επιλογη να κρατσεις παιδια μακρια το ενα απο το αλλο ειναι πολυ δυσκολο οποτε....ο Θεος Βοηθος.

Την περασμενη βδομαδα τον ειχα παει πλατεια και μετα το παιχνιδι καθισαμε να φαμε μια κρεπα με το γιο .Ε ηταν ενα κορτσακι ξαπλωμενο στο διπλα τραπεζι σχεδον πανω στο τραπεζι μας τα μαλλια του δλδ απλωμενα πανω στο τραπεζι μας.Η μανα του αφου μας ειδε οτι κατσαμε δεν ειπα τιποτα.Τραβηξα και εγω διακριτικα το τραπεζι.Δνουμε τν παραγγελια και παει να σηκωθει το κοριτσακι που προφανως ηταν αρρωστο με γαστρεντεριτιτδα γιαιτι η μαμα του το ρωταγε αν ζαλιεται ,αν ποναει η κοιλια και αν ανακατευεται και η ιδια τον καφε καφε...και σηκωνεται το παιδι που τι εφταιγε;Και ξερναει πανω στο τραπεζι μας...

Ε βουτηξα το Γρηγορη οπως ηταν ,παρατησα και την σερβιτορα με την κρεπα στο χερι και φυγαμε επιτοπου....

(Να θυμηθω οταν ξαναπαμε να πληρωσω την κρεπα...χαχα!Μας ξερουν...)

Ρε στους γονεις τους μιλησα για να απολογηθω , οχι για τον κρατησουν μακρια. Αισθανθηκα και ασχημα.

κοιτα αν το παιδακι ηταν πολυ αρρωστο τοτε λαθος της μαμας που το αφηνει ελευθερα να πλησιαζει αλλα παιδακια ..εγω νομιζα οτι εχει τα γνωστα (βηχα κρυωμα ,μυξουλες)

ειναι κριμα αν ξερεις οτι το παιδι σου εχει ταλαιπωρηθει να μην κανεις κατι να μην κολουν και αλλα παιδακια

καλα με το soldesanil μην τρελενεσαι!!!!μπορει να εχει μια απλη λαρυγγιτιδα(που δεν ειναι καν κολλητικη -οχι ιογενη) και τιποτα αλλο και να το παιρνει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Το καταλαβα Πικουλινα...εχεις δικιο οφειλει και ο αλλος αν ξερει οτι το παιδι του εχει κατι βαρυ να μην το αφηνει να πλησιαζει αλλα παιδια.Απο εκει και περα δεν τους κατηγορω γιατι ειναι και πολυ δυσκολο να τα κρατησεις μακρια...απο την αλλη ουτε εσενα αδικω...

Οπως και να εχει τπτ δεν θα εχει ο Παν.Να εισαι σιγουρη.

Εγω στη Χριστουγεννιατικη γιορτη του σχολειου(δεν ειχε βηξει καθολου ο Γρ. ως τοτε)καταλαβα ακουγωντας ολα τα αλλα να βηχουν οοοολαααα μαζι...τι παει να πει βηχας και τι παει να πει σχολειο με ιωσεις...οποτε πια τπτ δε με αγχωνει ιδαιτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοιτα αν το παιδακι ηταν πολυ αρρωστο τοτε λαθος της μαμας που το αφηνει ελευθερα να πλησιαζει αλλα παιδακια ..εγω νομιζα οτι εχει τα γνωστα (βηχα κρυωμα ,μυξουλες)

ειναι κριμα αν ξερεις οτι το παιδι σου εχει ταλαιπωρηθει να μην κανεις κατι να μην κολουν και αλλα παιδακια

καλα με το soldesanil μην τρελενεσαι!!!!μπορει να εχει μια απλη λαρυγγιτιδα(που δεν ειναι καν κολλητικη -οχι ιογενη) και τιποτα αλλο και να το παιρνει ..

Το soldesanil ειναι το μονο που δε με ενοχλησε. Ρε κοριτσια sorry , αλλα δεν πολυσυμφωνω οτι δεν μπορουσαν να κρατησουν το παιδι τους μακριά. Δεν καθομασταν και σε διπλανο τραπεζι. Ουτε σε κανεναν παιδοτοπο ημασταν που επρεπε να παιξει στο παιχνιδι διπλα μας. Πηρα την αποφαση να ρισκαρω να κολησει το δικο μου το παιδι για να μη ξαναμιλησω. Και αυτο μ@λ@κια δεν ειναι;;;

Διαφημίσεις

Πικουλινα και στην αλλη ακρη μιας αιθουσαν αν εβλεπε ο Γρ.αλλο παιδι εκει θα πηγαινε συνεχεια...

Ειναι δυσκολο να το περιορισεις.Εγω για να τον περιορισω θα επρεπε να τον μαλωσω και να τσακωνομαστε ενα τριωρο...αν χρειαζοταν θα το εκανα φυσικα, αλλα ναι ειναι πολυ δυσκολο,δεν το συζητω...

Τωρα για εσας,αφου βρεθηκατε σε εναν κλειστο χωρο θα μπορουσε καλλιστα το παιδι να κολλησει οτιδηποτε ακομα και απο τον διπλανο που δε φαινεται για αρρωστος.Γενικως εχω παρει αποφαση οτι αφου το παιδι βρισκετε σε κλειστους χωρους,παει στο σχολειο,ερχεται σε επαφη με αλλα παιδια,γενικως βγαινει,παιζει κτλ μπορει να κολλησει οτιδηποτε, απο οποιονδηποτε ,ακομα και απο καποιον ανθρωπο ή παιδι φαινομενικα υγιη αφου πολλες φορες εκδηλωνονται τα συμπτωματα πολυ αργοτερα.

Θα μου πεις ναι, αλλα αν το βλεπεις να ερχεται δεν αγχωνεσαι;Ναι αγχωνομουν..,ειλικρινα ομως τωρα πια οχι...αναγκάστηκα, αν θες να το πεις ετσι, να το παρω αποφαση και το πηρα αποφαση για την ψυχικη ηρεμια ολων μας.Τωρα σου ξαναλεω, αν βλεπω οτι κυκλοφορει κατι πολυυυ βαρυ γυρω μας απλα μετακινουμαι εγω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Είστε όλες καλά; Από ότι διάβασα περάσαμε όλες ένα υπέροχο ΣΚ. :D:D:D:D

Το δικό μας πάρτυ την Παρασκευή ήταν σούπερ και αποφάσισα......παιδότοπος και πάλι παιδότοπος. Τα πιτσιρίκια πέρασαν καταπληκτικά και το διασκεδάσαμε και εμείς χωρίς άγχος. Δεν μας κόστισε και τόσο ακριβά. Συνολικά ήμαστε 40 άτομα και δώσαμε 410 ευρώ, και να σημειώσω εδώ ότι το μενού ήταν 8 ευρώ το άτομο, και όλοι μα όλοι παρήγγειλαν καφέδες, χυμούς, μπύρες και αναψυκτικά και ο μπαμπάς μου με τον πεθερό μου πήραν και τσιπουράκια με μεζέ. Πληρώσαμε επιπλέον 20 ευρώ σε φωτογραφίες (έχει ο παιδότοπος φωτογράφο) και περίπου ένα 20ευρώ στα παιχνίδια που λειτουργούν με 1 ευρώ (δεν ήθελα να αφήνω τους άλλους γονείς να βάζουν). Συνολικά δηλαδή 570 μαζί με την τούρτα και πέρσι (γιατί τσεκάρισα αποδείξεις) είχαμε δώσει 620. Το παιδάκι μου ήταν εκστασιασμένο και όταν γυρίσαμε σπίτι μου λέει: ''Ωραίο πάρτυ ήταν μαμά" ..... με συγκίνησε.... Η δε μανούλα, που σας είχα πει ότι έχει τρία παιδάκια και φέρνει και τα τρία, μας έφερε για δώρο 2 σετ ρούχα και ένα παιχνίδι......την είχα παρεξηγήσει τη γυναίκα. :(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να τοποθετηθώ και στο θέμα της Πικουλίνας και την κάνω.....

Πέρσι που είχαμε πάει ένα τριήμερο στη Λευκάδα και γυρίσαμε με την Αλεξάνδρα άρρωστη έρχεται και κάθεται δίπλα μας στο φέρρυ μπωτ μια μαμά με ένα κοριτσάκι αχρόνιστο τότε. Η Αλεξάνδρα το κοίταζε και του έκανε ματάκια και εκείνο ήθελε να την πιάσει και να παίξει. Είπα στη μαμά του ότι είχε πυρετό και μου είπε 1000 ευχαριστώ η γυναίκα. Πάντως αν ήσαστε σε ανοιχτό χώρο και ο Παν. με το άλλο παιδάκι δεν αγκαλιάστηκαν φιλήθηκαν κ.λ.π μην ανησυχείς.

Γιοβαννα και του χρονου!Ναι εχεις δικιο! συγκριτικα πιο λιγα χαλας σε παιδοτοπο απο οτι στο σπιτι.Και εγω ετσι εχω διαπιστωσει!Περασαν ωραια ε;Μα ειναι να μην περασουν καλα;Ο δικος μου για τετοια πεταει τη σκουφια του!

Οσο για τη μανουλα!Μπραβο της που τουλαχιστον κανει και ενα αναλογο δωρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να τοποθετηθώ και στο θέμα της Πικουλίνας και την κάνω.....

Πέρσι που είχαμε πάει ένα τριήμερο στη Λευκάδα και γυρίσαμε με την Αλεξάνδρα άρρωστη έρχεται και κάθεται δίπλα μας στο φέρρυ μπωτ μια μαμά με ένα κοριτσάκι αχρόνιστο τότε. Η Αλεξάνδρα το κοίταζε και του έκανε ματάκια και εκείνο ήθελε να την πιάσει και να παίξει. Είπα στη μαμά του ότι είχε πυρετό και μου είπε 1000 ευχαριστώ η γυναίκα. Πάντως αν ήσαστε σε ανοιχτό χώρο και ο Παν. με το άλλο παιδάκι δεν αγκαλιάστηκαν φιλήθηκαν κ.λ.π μην ανησυχείς.

Και του χρονου!!!!!!!!! Οταν περνανε ωραια εκεινα, ποσο ευτυχισμενα μας κανουν!!!!

Μεσα στο καραβι ημαστα Ιωαννα ,οποτε ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Χαλαρά σήμερα..λίγο απ'όλα, διαβασμα, ενημέρωση, συζητηση κοκ

Τι κανετε εσεις;;

Πικουλίνα βοηθεια σας το προσκύνημα και ευχαριστουμε πολύ για το κερακι!!!!

Τωρα για το σκηνικό στο καραβι επειδη ειμαι κι εγω της χαλαρότητας (το εχουμε εδω στα μέρη ας :tongue:) θα σου πω να μην ανησυχείς!!

Κυκλοφορουν μικρόβια και ιοι γυρω μας που καμια φορα ειναι πολύ πιο ισχυροι απο αυτους που φοβόμαστε..Κατα την αποψη μου καλά εκανες και ειπες στο παιδακι να επιστρεψει στους γονεις του γιατι εσυ ειδες σε τι κατασταση βρισκόταν, όμως απο την άλλη τι άλλο θα μπορουσες να κανεις απο τη στιγμη που επεστρεψε???

Εγω πάντως γενικώς προσπαθω να τον κραταω κοντα μου για να μην ενοχλει τους άλλους (το εχω αυτο) πόσο μαλλον αν ηταν και αρρωστος και μου το ζητουσαν....!!!!

Ιωαννα και του χρόνου!!Να ειστε καλά να γιορτασετε το αγγελούδι σας!!

Η τριτεκνη μανούλα καταλαβε την πατατούλα και ειπε να να μην φερει δωρο μονο μια σακούλα...????

Ριτα και Μαρια και εις αλλα με υγεια!!!

Ιωαννα περαστικα στο μικρο..αυτος ο βηχας σας κυνηγάει όμως ρε παιδι μου!!

Κική και Μαρια μου αρεσουν οι βασιλικοί..τους σκεφτηκα κι εγω σε καποια φαση αλλα αν ειχα να δενω και τους βασιλικους....Αλοίμονο μου!!!

Αυτα τα λίγα για αρχή...μην ξεχνιομαστε ειναικαι πρωτη μερα!!!:D

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου.

Τρεχω και δεν φτανω.Τελικά μαλλον (γεροι να ειμαστε) φευγουμε την Παρασκευη για καμμια εβδομαδα και καταλαβαινετε τι τρεξιμο εχω.Να τελειωσω στη δουλεια τα βασικοτερα να ετοιμασω πραγματα κτλ....

Πετρούλα μου ετσι κοριτσι μου.Χαλαρα παρτο το θεμα μηπως με το αγχος τι βγαίνει?Ο μικρος πως τα πηγε χωρις εσενα ??

Ντινάκι μου ευχαριστούμε για το κερακι!!!Οσο για το σκηνικό τι να πω?

Και εγω πλεον λιγο πολυ με τον παιδικο δεν δινω και πολυ σημασια στα αρρωστουλικα αλλα σιγουρα αφου αυτο φαινοταν σοβαρα και εγω καπως σαν και σενα θα αντιδρούσα.

Ιωάννα μου με το καλο να γιορτασετε και του χρονου.Καλα και εγω για παιδοτοπο μονο .Μια φορα τα εκανα σπιτι αλλα θα αργησω πολυ να τα ξανακανω.

Ιωαννα περαστικα στο μικρουλη.Πραγματι ομως σας κυνηγαει βρε κοριτσι ο βηχας!

Μαργαρίτα με καθε ευκαιρια το ριχνετε εξω ε?Σας ζηλευω .Μπραβο σας.

Μαρακι μου γλυκο (ποτε θα καταφερουμε να μιλησουμε οεο?) το ειχες αναγκη κοριτσι μου και εσυ και η μικρη.

Αντε ευχομαι περισσοτερα παρτακια -βολτιτσες -ξεσαλωματα.

Η μικρη μου ευτυχως συνηρθε αμεσως μετα που πηρε 2 φορες αντιβιωση αλλα αυριο θα παμε μια βολτα απο τον παιδιατρο να την ξαναδει μηπως και χρειαστει εππλεον αντιβιωση και αφου ειναι να φυγουμε κιολας ας ειμαστε σιγουροι.

Κοριτσια η μαμακιαση εχει εξελιχθει σε μεγαλο προβλημα.Δεν ξερω πως να το χειριστω πλεον.Δεν ξεκολαει απο πανω μου με τιποτα .Ουτε καν με τον μπαμπα της δεν καθεται.Οσο γλυκο και να ειναι ειλικρινα ωρες ωρες με κουραζει.Δεν μπορω να παρω ανασα.

Τα κοριτσια που μας ειδαν στη βαφτιση του Δημητρακη πηραν μια ιδεα για το κολημα.

Πλεον ακομα και με τον κολητο της να παιζει θελει και εμενα.

Εχω αρχισει να ανυσηχω .Μηπως την εχει πιασει παλι καμμια φοβια και βγαινει ετσι???

Αχ δεν ξερω!!!!Σας ζάλισα!

Φιλακια!

Καλε ξεχασα να ευχαριστησω και εγω για το κερακι!Βοηθεια σας Ντινα.

Πετρουλα και παλι καλη αρχη!

Σουλιτσα με το καλο να πατε τις διακοπες σας!Το εχετε αναγκη να ξεκουραστειτε.Εμεις μονο τα σκ οτι κανουμε οικογενειακως..και πιο πολυ το οτι γυρναμε κτλ το κανουμε για το παιδι επειδη πλεον ολη τη βδομαδα τον μπαμπα του τον βλεπει κανα μισαωρο τη μερα...

Οσο για τη μικρη σου.Να πω την αληθεια τετοια εμπειρια δεν εχω, καμμια...ουτε καν υποψια πως θα ηταν να με κυνηγουσε ο Γρ.ολη μερα σε αυτο το βαθμο που περιγραφεις, αλλα να πω μια ιδεα...

Μηπως να την αφηνες λιγο κανωντας την αδιαφορη;Μηπως αν δεν την εδινες πολυ σημασια το επαιρνε αποφαση και λειτουργουσε και λιγο μονη της;Ισως ακουγεται σκληρο αλλα μηπως χρειαζεται κατι τετοιο για να ξεκολλησει λιγο;Καποια στιγμη δεν πρεπει λιγακι να αυτονομηθει;Και παλι λεω οτι δεν μου εχει τυχει..μπορει να λεω και βλακειες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας και πάλι.

Πικουλίνα και εγώ ξέχασα να ευχαριστήσω για το κεράκι. :oops::oops: Ευχαριστούμε και να είστε καλά να ξαναπάτε.

Joa περαστικά και για το μπεμπάκι. Εγώ πάντως νομίζω ότι με τα κόλπα που μας κάνει ο καιρός κάπου κρύωσε το παιδί. Με το καλό να πάτε και εσείς τις διακοπούλες σας και να ηρεμήσετε λίγο.

Ρίτα καλά με το σκηνικό με τον εμετό...... μου σηκώθηκε η τρίχα.....για να μην πω και τίποτα άλλο. Μα έβλεπε το παιδί κουρέλι και δε το έπαιρνε να φύγουν; Τι να πω πια;

Άρμα πάντα να περνάτε έτσι όμορφα σας εύχομαι. Για πες, ο μπεμπάκος είναι ήσυχος; Τι βράδια σας κάνει;

Sunsun σε θαυμάζω!!! Εγκυμονούσα και θες και Μύκονο; Συνήθως ψάχνουν για κάτι πιο ήσυχο. Μπράβο σας. Να πάτε και να περάσετε καλά.

Σούλα εγώ νομίζω σε νιώθω. Κάπως έτσι είναι και η Αλεξάνδρα. Για όλα θέλει τη μαμά, σε σημείο να τα έχω φτύσει εγώ. Τώρα τελευταία λίγο άρχισα και εγώ να απομακρύνομαι και αναλαμβάνει ο καλός μου γιατί δνε πήγαινε άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...