Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπερααααα

ατακτη φυγη βλεπω !!!!σημερα επιτελους καλοκαιρι!!!

τελικως για μπανιο δεν πηγαμε γιατι βαρεθηκαμε...μωρε αυτο που λεει η μαριναι τοοοση ετοιμασια για να παμε 2 ωριτσες και ετσι δεν πηγαμε ...εξαλλου το αλλο σαββατο θα λιαζω το θεικο μου κορμι στις παραλιες ...

το απογευμα πηγαμε στο αλσος της φιλαδελφειας και βολταραμε ..ο χρηστος ετρεξε ,το βουδακι αρακτο κοιτουσε αποσβολωμενο..

τωρα κοιμουνται και τα 2 και χαλαρωνω....

καλο βραδυυυυυυυ

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Είστε όλες καλά; Βλέπω το θέμα ''κατούρημα σε δημόσιους χώρους'' συνεχίστηκε. Λοιπόν, εγώ για την ώρα ακολουθώ τη συμβουλή της Μαργαρίτας, δηλαδή πανάκια και σπρέυ ντετόλ, καθαρίζω την τουαλέτα πριν καθήσει το κοριτσάκι μου και στη συνέχεια την κρατάω στον αέρα για να μην ακουμπήσει πουθενά. Περιττό να σας πω ότι πολλές φορές την τουαλέτα την αφήνουμε πιο καθαρή από ότι όταν τη βρίσκουμε. Τώρα, αν φτάσει 7-8 χρονών και χρειαστεί να πάει, θα πάω μαζί της, θα καθαρίσω, θα σηκώσω το καπάκι και θα τη βοηθήσω να σταθεί στον αέρα για να κάνει την ανάγκη της και να φύγουμε. Θέμα ''βολέματος'' κλπ, γιατί θίχτηκε και αυτό, για εμένα στις δημόσιες τουαλέτες δεν παίζει. Εκεί κάνουμε την ανάγκη μας και φεύγουμε.....δεν πάμε να ρεμβάσουμε. Αλλά και πάλι αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω από τώρα. Θα το αντιμετωπίσω τότε.Αυτά. Πραγματικά ζητώ συγγνώμη αν κάποια θεωρεί ότι την προσέβαλλα. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου και ούτε να γίνει καυγάς, και δεν έκρινα ποτέ το πόσο καλή νοικοκυρά είναι η κάθε μια μας, αν τα πάει καλά με την καθαριότητα ή αν σέβεται το περιβάλλον. Αν κάποια το πήρε στραβά, και εδώ, για να μην νομίζετε ότι μιλάω γενικά και αόριστα, αναφέρομαι στην Πικουλίνα μας, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Δεν είχα αυτή την πρόθεση αλλά ούτε το σκοπό και κατανοώ απόλυτα ότι το ζητούμενο από όλες μας είναι η υγεία των παιδιών μας....... απλά εγώ ακολουθώ μια άλλη τακτική. Συγγνώμη και πάλι αν τσάντισα, εκνεύρισα ή στεναχώρησα κάποια.........:-(:-(:-(:-( .......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

αυτο ειναι για μασ ααααααα μαρια τελειο καλε πωσ τα ογοραζω χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue: οσο κ αν κοροιδευετε την εκτακτη λυση μου και οσο και αν σασ φενετε κουφω εγω το εχω κανει 3-4 φορεσ σε δυσκολεσ περιπτωσεισ που δνε γινοταν αλλιοσ την μια φορα κιολασ το εκανε στο πλαστικο μπουκαλι νερου το διαβαζα κ στο βιβλιο οτι πρεπει να μπορουν να κανουν την αναγκητουσ παντου οπου διποτε σε οποιο δηποτε δοχειο σε τουαλετεσ που βρομανε δεν τον παω προτιμω τα χορταρακια αλλα αν δεν γινετε αλλιοσ θα βρω δοχειο ωστε να μην εχει επαφη με την λεκανει τα πομολα κτλ

:tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσια μου!

Τι κανετε;Εμεις καλα!!Εχθες λειπαμε εκτος αθηνων απο το πρωι μεχρι τα ξημερωματα σημερα.Περασαμε τελεια!

Μιας και εχθες δεν πηγαμε για μπανακι επειδη εγω δεν μπορουσα να κανω, ειπαμε να παμε σημερα...καλα...αν με ξανακουσετε να λεω για μπανιο εδω γυρω βριστε με...

Αυτο το σημερινο δεν υπαρχει...ουτε να βαλεις τις σαγιοναρες σου δεν υπηρχε χωρος ,για πετσετα ουτε λογος...ενα παγκακι βρηκα και σταθηκαμε.Εγω δεν μπηκα καν, φοβηθηκα μην κολλησω τπτ.Μιλαμε καταντια....

Το μετανιωσα που γυρισαμε εχθες το βραδυ απο εκει που ημασταν.Τεσπα δε γινοταν να κατσουμε γιατι ουτε η παρεα θα εμενε.Το αλλο σκ ισως φυγουμε.

Το απογευμα θα παμε σε υπερπαιδοτοπο με φουσκωτα με παρεα παλι αλλα αν ενδιαφερεται καμμια σας ας με παρει τηλ.

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

και εδώ, για να μην νομίζετε ότι μιλάω γενικά και αόριστα, αναφέρομαι στην Πικουλίνα μας, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Δεν είχα αυτή την πρόθεση αλλά ούτε το σκοπό και κατανοώ απόλυτα ότι το ζητούμενο από όλες μας είναι η υγεία των παιδιών μας....... απλά εγώ ακολουθώ μια άλλη τακτική. Συγγνώμη και πάλι αν τσάντισα, εκνεύρισα ή στεναχώρησα κάποια.........:-(:-(:-(:-( .......

Καλημεραααααααααααα, νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που γραφω τετοια ωρα.

Πρωινη δουλεια βλέπετε!!!!!!

Κοριτσακι μου μην απολογισε, δε με προσεβαλες καθολου, τα εχουμε πει αλλωστε ο καθενας εχει την αποψη του!!!

Χθες περασαμε τελεια στο ταξιδακι αστραπη στη Τηνο. Το κερακι σας προοριστηκε για ολα τα παιδακια, για ολες τις μαμαδες και τους μπαμπαδες του καφε μας. Θα με κοιταζε η Παναγιτσα απο καμια μερια και θα κουναγε το κεφαλι της η καημενη, ΄΄΄ποιο καφε κυρια μου;;;΄΄΄ Ειμαι σιγουρη ομως οτι καταλαβε πολύ καλα ποιους εννοουσα. Ο Γιος μου αψογος στο καραβι, στο νησι μειναμε μονο 3 ωρες βεβαια.

Θα επανελθω για περιγραφη γεγονοτος στο καραβι που με εξοργισε, ειμαι σιγουρη βεβαια οτι δεν θα αντιδρουσατε ολες ετσι , αλλα θα δουμε.Παω να παραγγειλω φρεντακι και επιστρεφω

καλημερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλημέραααααααα!

Και καλή εβδομάδα!

Αχ! Επιτέλους από αυτό το Σ-Κ μύρισε καλοκαίρι!

Εμείς καλά! Περάσαμε ένα πολύ γεμάτο τριήμερο... Η κόρη μου δεν έβαλε κ@λο κάτω...

Αν είναι έτσι όσο είμαστε ακόμα Αθήνα, όταν πάμε στο νησί τι θα κάνει? Αναρωτιέμαι.... Κάθε βράδυ στα μπαράκια θα είναι!

Πρωινή Πικουλίνα, ευχαριστούμε για το κερί! Άντε... πιες λίγο καφέ και μπες να μας πεις τι έγινε στο πλοίο!

Sunsun, για Μύκονο, δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Έχω να πάω από τα νιάτα μου!

Μαργαρίτα μπανάκι την Κυριακή εδώ κοντά? Χμμμμμ.... Πού πήγατε?

Γιοβάννα πώς περάσατε στο πάρτυ σας?

Πετρουλίνι, καλή αρχή σήμερα!

Άντε... πάω να μαζέψω λίγο το σπίτι, γιατί έχω γυναίκα σήμερα και πρέπει η καημένη να μπορεί να βρει λίγο τακτοποιημένο το σπίτι για να καθαρίσει....

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα φίλες και καλή εβδομάδα! Περάσαμε ένα υπέροχο σκ! Το Σάββατο είχαμε πάρτυ και εχτές βάφτιση στο Λαύριο. Καταφέρα να αφήσω τον μικρό και τις δύο μέρες, τη μία η μαμά μου και την άλλη τα πεθερικά μου.Ειδικά για εχτές είχα αγχωθεί τρομερά που θα άφηνα τον μικρό τόσες ώρες αλλά ήταν άψογος και ταυτόχρονα η Εύα ξεσάλωσε. Τελικά το κοριτσάκι μου δεν πάει καλά.:lol: Στο πάρτυ είχε κλόουν τον οποίο πλησίασε μόνο για να της δώσει μπαλόνι ( ο οποίος κλόουν ήταν απίστευτος, είχε 20 ταλιμπανάκια για 1 1/2 ώρα σχεδόν σούζα! ) και εχτές στη βάφτιση είχε νεράιδες οι οποίες έπαιρναν τα παιδάκια να τα απασχολήσουν. Ούτε εκεί ήθελε να πάει, προτίμησε να παίζει και να χορεύει με δυο μικρότερα παιδάκια. Την ώρα όμως που ήταν να φύγουμε ντύθηκαν η μία κίττυ και ο άλλος παπουτσωμένος γάτος και χόρευαν μαζί με τα παιδιά. Ε, εκεί αντί να φοβηθεί τις στολές τρελλάθηκε! Δεν σταμάτησε να χορεύει και να τους κυνηγάει από πίσω για να τους αγκαλιάσει!Πέρασε τέλεια και εγώ το ίδιο γιατί είχα να βγω έτσι ένα χρόνο!

Ρίτα εγώ δεν το σκέφτομαι καν να πάω για μπάνιο στην Αττική, ειδικά Κυριακή. Μπανάκια στο χωριό κατευθείαν.

Όσο για τα '''κατουρήματα'' νομίζω ότι το παρααναλύσαμε κι αυτό, εγώ ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω, νομίζω πάντως πως θα αργήσω πολύ να την αφήσω σε τουαλέτες δημόσιες. Μάλλον αθ κουβαλάω κανα γιο γιο μαζί. Επειδή δούλευα σε καφετέρια και καθαρίζαμε και πολλές φορές τουαλέτες να σας πω ότι όσο βρώμικες είναι οι τουαλέτες ακόμα περισσότερο είναι και οι νηπτίρες και σας συμβουλεύω ποτέ να μην πιάνετε τις βρύσες με γυμνά χέρια...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημεραααα

τρελη τρελη δουλεια σημερα ...αλλη μια εβδομαδα και μετα διακοπες ...εχω βγαλει βαλιτσες ετσι ωστε να ξεκινησω να ετοιμαζω πραγματα..ο μπεμπης αναχωρει νωριτερα και ετοιμαζω και τα δικα του...

Πικουλινα ευχαριστουμε για το κερακι βοηθεια σας ...

Πετρουλα μου καλη αρχη!!!!ολα θα πανε καλα!!!

Σανσαν για μυκονο τα deals εχουν βγαλει πολλες προσφορες .αν θες μπες στο soby.gr που τα εχει ολα συγκεντρωμενα ...τελευταια φορα που ειχα παει μυκονο ηταν το 2000 με τις κολλητες!!!!αααααλλλες εποχες.....

Γειτονακι μου !!!!και εγω γυναικα εχω σημερα!!!και εγω τα ιδια εκανα ..σηκωθηκα απο τις 6 να μαζεψω τον ασυμαζευτο μην γινουμε και ρεζιλι!!!

ο χρηστος ειναι καλα αλλα το βουδακι εχει παλι περισσοτερο βηχα...θα παμε μια βολτα στην παιδιατρο να τον δει μιας και την πεμπτη φευγει...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Γειτονακι μου !!!!και εγω γυναικα εχω σημερα!!!και εγω τα ιδια εκανα ..σηκωθηκα απο τις 6 να μαζεψω τον ασυμαζευτο μην γινουμε και ρεζιλι!!!

εγώ ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα...

σκέφτομαι ότι πρέπε να ξεκινήσω σιγά σιγά! :tongue:

περαστικά στο βουδάκι...

mrdIp3.png

Τώρα αυτό με τους νιπτήρες τι το ήθελες?

Έβαλες καινούριο θέμα για συζήτηση? χαχαχαχαχα!

ΝΑΙ! Λυσσάξτε τσαούσες τώρα! χαχαχαχαχαχα! :lol: :lol: :lol:

Α τώρα που το θυμήθηκα να σας πω για την βάφτιση ότι η κουμπάρα μου ψάχνει απεγνωσμένα λαμέ κουστούμι για να το παραγγείλει στη νονά του κουμπάρου. Φλωρινιώτη θέλει να μου το κάνει το παιδί! :lol:

Λοιπόν μάλλον θέμα δεν θα έχουμε, δεν μ'αρέσει τίποτα. Ήθελα να έχω κουτάκια με μπρελόκ αλλά και από την Κικίτσα που το άκουσα και εχτές που το είχαν στη βάφτιση ψήνομαι να κάνω γλαστράκια με βασιλικό. Ήταν υπέροχα κορίτσια, εχτές τα είχαν πάνω στα τραπέζια και πραγματικά ήταν φανταστικοί οι βασιλικοί. Τώρα θα δούμε..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...