Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαι τοσοοοο χαρουμενη!Γεννησε μια φιλη εναν κοριτσαρο 4250 !!!!

Της αξιζει πραγματικα καθε ευτυχια γιατι στο παρελθον εχει περασει οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε εγκυμοσυνη.

Ιωαννα !Η φλωρα!Ειμαι ενθουσιασμενη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις να δω τι θα κανουμε που η συννενοηση με τον καλο μου ειναι τελεια.

Το μονο που του ειχα πει είναι να μην μου πει τελευταια στιγμή για να κανονισω στη δουλεια και απεκλεισα την ημερομηνια που θα ειμαι αδιαθετη.

Και χθες μου λεει αν μπορουμε να φυγουμε την Τετάρτη που μας ερχεται!!!Τι του λες τωρα.Δεν ειμαι στη δουλεια του μπαμπα μου!Η εναλακτικη που μου εδωσε ηταν η ημερομηνια που απεκλεισα.

Τελεια ??????

Μόνο τέλεια καλέ;;;;; Δεν παίζονται οι άντρες βρε παιδί μου. Ότι τους λες το αντίθετο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

ζουζουνίτσες καλησπέρα,

σήμερα απο το σπίτι φτιάχνοντας τις μπόμπο μου με ηρεμία μιας και τα 2 ταρζανάκια κοιμούνται είπα να μπω να σας πω μια καλησπέρα.

Βλέπω όλο το καφέ το 'χουμε το θέμα μας με τα τσίσα -κακά. Που το πάμε που το φέρνουμε σε τέτοια συζήτηση καταλήγουμε:P.

εγώ να πω τη γνώμη μου μέχρι που θήξατε αυτό το θέμα (δηλαδή πάτημα στη τουαλέτα) δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου , ίσως γιατί είχαμε και έχουμε ακόμα επαναπαυτεί με την πάνα μάλλον αλλά δεν σας κρύβω πως και εμένα μου κάνει κάπως όταν μπαίνω στις τουαλέτες και δε στις γυναικείες και βλέπω τέτοια βρωμιά πάνω και κάτω απο τη λεκάνη. Έχω ως κανόνα στη ζωή μου το ότι "μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν" δηλαδή όπως θα ήθελα να αφήσει ένας ξένος την τουαλέτα μου έτσι και εγώ πράττω το ίδιο στις τουαλέτες που πάω. Τώρα για το αν θα άφηνα το παιδί μου να πατήσει πάνω στην τουαλέτα ναι δεν το θεωρώ σωστό αλλά δεν το αποκλείω κι όλας γιατί έχω παιδιά και αν και εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική λύση θα το προτιμήσω προκειμένου να εξασφαλίσω την υγιεινή του παιδιού μου. Είμαι και εγώ άνθρωπος που τρέφομαι με είδη υγιεινής και έτσι καταλαβαινετε τι εννοάω....:tongue::tongue::tongue:

ΠανΜαρ βλέπω το ξενύχτι αξίζει που κάνεις μιας και ανακαλύπτεις δραστικές λύσεις για τα προβλήματα μας.:tongue::tongue::tongue:

Πετρούλα καταλαβαίνω πως νιώθεις για την επάνοδό σου στη δουλειά μιας και πέρασα και εγώ απο αυτή τη φάση και ειλικρινά σου λέω ότι μόλις μπείτε πάλι σε μια σειρά θα χαλαρώσεις και θα την δεις την όλη κατάσταση με άλλο μάτι. ο πρώτος μήνας είναι λίγο δύσκολος μετά απλά θα συνηθίσεις το τρέξιμο.χιχιχι

Πικουλίνα καλό ταξίδι να έχετε , καλά να περάσετε και μην μας ξεχάσετε στο κεράκι , θα σας είμαστε και εμείς ευγνώμων αν μας ανάψατε ένα.

Σουλίτσα μπράβο που συνήλθε η μικρούλα ναζιάρα σου, νομίζω όμως πως λίγο πολύ όλα τα παιδάκια μας εφευρίσκουν κάθε τόσο διάφορα για να κοιμηθούν μαζί μας , εσένα λίγο παραπάνω απ'ότι φαίνεται.;)

Ριτάκι να σας ζήσει ο μπέμπαρος , να είναι γερό το παιδάκι αλλά και οι γονείς του για να το χαίρονται.

Ντελενάκι σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, να μας επισκέπτεσαι και εμάς εδώ τις αφατσοβιβλίες να μας λες ένα γεια βρε κοπελιά.:):)

Φιλάκι καλό ταξίδι και σε εσάς , εσύ πάλι μη μας ανάψεις κεράκι , φέρε μας καμιά μελιτζάνα να φτιάξουμε ιμαμ.;);)

Μαρινάκι χτύπησε πολύ ο Γιωργάκης, φαντάζομαι τρομάρα που πήρατε , εμείς τουλάχιστον αμα δούμε αίμα υποτασιαζόμαστε αμέσως. περαστικά του να 'ναι.

όλο αστείες φατσούλες είμαι σήμερα τρομάρα μου, πάω να επιστρέψω στα καθήκοντα μου και να συνέλθω λιγάκι.

εν τωμεταξύ έχει ξυπνήσει εδώ και κανένα μισάωρο ο μπεμπάκος βγάζει κάτι κραυγούλες μπας και φιλοτιμηθώ να τον σηκώσω δεν ακούει απάντηση την ξαναπέφτει για καναδεκάλεπτο , το έκανε 3 φορές ως τώρα αλλά αυτή τη φορά σηκώθηκε όρθιος στη κούνια , δεν πάει άλλο έχει αγανακτίσει και αυτός , τον βλέπω σε λίγο να πηγαίνει μόνος του στο Σύνταγμα:D:D:D

άντε πάλι η γελαστή φατσούλα.ιχιχιχιιχ

Στα πλαισια του ημερησιου θεματος μας ''υγιεινη στις δημοσιες τουαλετες'' χαχαχα!συζητουσα το θεμα μας προ ολιγου με τη μαμα μου(συμπτωματικα, γιατι επαθε μια ουρολοιμωξη η ιδια).

Μου λεει λοιπον: τα παιδια και στα 6 τους και στα 7 τους και στα 8 τους και αργοτερα αν θελησουν να κανουν κακα εξω λογικα δεν πρεπει να πανε μονα τους...και εκει τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα.

Οποτε θετω ερωτημα:

Αν το παιδι μας ειναι 7 ετων και ειμαστε σε αυστηρα κλειστο χωρο που δεν εχουμε επιλογη και το παιδι θελει οπωσδηποτε κακα του, εκει τι κανουμε;

Α.το κραταμε ψηλα;

Β.του λεμε να πατησει πανω;

Γ.περνουμε το ρισκο ,βαζουμε και κανα χαρτακι και το αφηνουμε να κατσει;

Ψηφιστε!Εγω ψηφιζω Β, το Α το αποκλειω για ευνοητους λογους...Σιγα μη μου κατσει το παιδι τοτε 1+ μετρο και 20+ κιλα να το κρατησω αγκαλια(γιογιο σε αυτη την ηλικια δε θα παιζει για κανενα παιδι).

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εγω το Β ψηφιζω Ρίτα και να σας πω την αμαρτία μου ασφαλώς και το εχω κανει σε τουαλέτες καταστηματων και πλοιου..Αφου βρε κορίτσια δε φροντιζουν αυτοι στους οποίους ανηκουν τα καταστηματα και όσοι πήγαν πριν απο μενα, θα φροντίσω εγω γι'αυτούς..???Με κινδυνο κιολας να πάθω και τπτ εγω ή το παιδί μου..???

Οταν βλέπω μια καθαρη τουαλέτα και εναν περιποιημενο (όσο γινεται) χωρο φερομαι αναλογα, τον κρατω να μη πατησει, του εξηγω να ειναι κι αυτος προσεκτικός κοκ, κι αν δε γινεται αλλιως παταμε και μετα την καθαριζω με χαρτι..

Κικη καλές προετοιμασίες!!Mε το καλό να γίνει χριστιανοπουλο το παιδακι σου!!!

Ριτα να της ζησει της φιλης σου!!!Γερη και δυνατη να ειναι η κορουλα της!Απο το μασα ειναι η κοπέλα ε??κτ μου λέει το ονομα....:)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ναι!!!Και την ξερουμε απο παλια με την Ιωαννα και ειχε περασει η κοπελα μεγαλο στραπατσο!Αλλα, ολα καλα τωρα!

Κικη κοντευεις ;Εχεις πολλες δουλειες ακομα;

Είμαι και εγώ άνθρωπος που τρέφομαι με είδη υγιεινής και έτσι καταλαβαινετε τι εννοάω....

Τωρα εγω αυτο με τα ειδη υγιεινης δεν το εννοησα...και δεν ειμαι και ξανθια...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω τόσα να γράψω, αλλά κομπλάρω που διαβάζει κι ο πασάς!!!:tongue: Πόπο τώρα είναι που δεν πρέπει να μου ξεφύγει κανένα λάθος, ποιός με ξεπλένει μετά!

Αρμάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου αν δεν κάνω λάθος σήμερα γιορτάζει ε?

Κατά τα άλλα Ιωάννα μαζί σου, ένας μίνι καύσωνας την εβδομάδα που θέλεις θα με βόλευε και εμένα! Αύριο κατα τι ώρα λέτε να πάτε για μπανάκι? Το σκεφτόμαστε κι εμείς αν και για να είμαι ειλικρινής, εγώ βαριέμαι λίγο γιατί για λίγες ώρες στη θάλασσα θα πρέπει μετά να πλένω και να σιδερώνω ώστε να είναι όλα έτοιμα για τις διακοπές μας και τις επόμενες μέρες έχω κανονίσει κάμποσες δουλίτσες και θα είμαι στο τρέξιμο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...