Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παν μαρ δεν θα παμε σιφνο. Ημερησια στη Τηνο θα παμε τη Κυριακη .Το αποφασισα , θα παρω το φορητο γιογιο. Αλλα ρε κοριτσια που θα τον καθισω, να κατουρησει;;; Α ρε παμπερσακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε κοντευεις για την αυχενικη , Μαρακι. Με το καλό!!!!!

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Λετε να μας πει και το φύλο ????:tongue:

Ντινάκι αναψε ενα κερακι και για μας κοριτσάκι μου.Μας εχουν βρει τοσα στραβα τον τελευταιο καιρο!

Που να σου στείλω λεφτα ??

Διαφημίσεις

Βρε Πικουλινα μην τρελενεσαι πηγαινε το παιδι κανονικα στην τουαλετα να τα κανει και εχε και ενα ντετολ σπρευ στην τσαντα σου!

Εξαλλου ποση ωρα ειναι το ταξιδι;Θα κανει πριν μπειτε ε και μετα θα ξανακανει πριν βγειτε ή μολις βγειτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

..για αυριο λεμε για μπανακι κατι μου λεει οτι θα εχει καλο καιρο και λεω να εκδραμω προς κορινθο μερια..

Εκει που λεγαμε;Και εγω θα ηθελα !Μας εχουν καλεσει κιολας αλλα δεν θα κανω μπανιο αυτο το σκ και βαριεμαι να τρεχω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλίνα, εγώ την έβαζα χύμα, εκεί που καθόμασταν στο κατάστρωμα!!!

Και μετά πήγαινα στην τουαλέτα και το άδειαζα!

Μαργαρίτα! χαχαχαχαχα!

Δεν το αδειαζες στο καταστρωμα;;;;;;;;;;;

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Λετε να μας πει και το φύλο ????:tongue:

Ντινάκι αναψε ενα κερακι και για μας κοριτσάκι μου.Μας εχουν βρει τοσα στραβα τον τελευταιο καιρο!

Που να σου στείλω λεφτα ??

εννοειται κοριτσακι μου. Θα αναβα ενα parentsικό . Θα σας αναψω και ενα προσωπικό.

Καλημερούδια!

Τι κάνετε;;;;;

Έχω χαθεί τελείως το ξέρω, μόνο στο φβ μπαίνω που και που πλέον…

Διαβάζω όμως τα νέα σας τακτικά (τουλάχιστον προσπαθώ….):rolleyes:

Κίκο μου να χαίρεσαι τον αντράκι σου να τα εκατοστίσει έστω και πολύυυυ καθυστερημένα…..:oops:

Βλέπω έχουμε πάλι πιάσει το θέμα τουαλέτας… εμείς τα κάνουμε πάντως αεράτα χαχαχα… αφού αν τη βάλω να καθίσει στο σπίτι καμιάς φίλης με ρωταέι « εδώ είναι καθαρά και καθόμαστε μαμά;;;» χαχαχα πάντως και εγώ θα συμφωνήσω με το φιλάκι και την Γιοβάνα… αυτό που πατάν όλοι πια πάνω στην τουαλέτα δεν το μπορώ….

Εμείς είμαστε καλά, (να φτυθούμε βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις…:rolleyes:)η μικρή ανάρρωσε και ευτυχώς δεν ανέβασε πυρετό, εγώ τρέχω με τη δουλειά, τελειώνω αργά και δεν προλαβαίνω ούτε να μαγειρέψω… Έχω συγχυστεί κιόλας γιατί δεν βλέπω τα παιδιά σχεδόν καθόλου και περιμένω να περάσει αυτή η περίοδος της μεγάλης φούριας να ησυχάσω λίγο…:-( με είχε πάρει και από κάτω όλο αυτό, να τρέχω και να μην προλαβαίνω να κάνω τίποτα και δεν ήθελα να γκρινιάξω πολύ….:cool:

Και εγώ πάντως έχω βαρεθεί τον παλιόκαιρο…. Πότε θα πάμε για μπάνιο;;;;;;

Πικουλίνα καλό ταξίδι να έχετε...πότε φεύγετε;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...