Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

armaki οπως σου ειπε η βατραχουλινα.μπορει να κανεισ τοματιτιδες μεχρι κ εγκεφαλιτιδα εχει παθει παιδακι.

κ εμενα με μαλωσε η παιδιατρος οταν ειχα ερπη.

απλα προσοχη τιποτα αλλο.

βατραχουλινα περαστικα μωρε.το καημενουλι ταλαιπωριεται ε?

αμαν βρε σουλα μου!τι αλλο θα περασεις πια?

σκεψου το σοβαρα για τον παιδικο!

κωνκων χχαχαχαχ μπραβο στον κωνσταντινουλη!μαθηταρα τον βλεπω!

κα φωτεινη καλημερα κ φιλια στην βικυ να δωσετε!

πικουλινακι χρονια πολλα να τα εκατοστησεις!!!να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

κοριτσια η μικρουλα μου τραγουδαει το κοκορακι που παει στο παζαρι!

κ κανει κικιρικικιιιιιιιι!χιχιχιχ

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσάκια μόλις μίλησα με τη μαμα μου.

Η μικρή είνια καλά ευτυχώς ξεπρήστηκε και το κεφαλάκι της , ηπιε το γάλα της και τωρα παρακαλαω να φαει και να πανε ολα καλα μεχρι να γυρίσω.

Ντινάκι μου ναι μαζί μου τρωει η μικρή και αρκετά .

Arma μου απέφυγε τις επαφές με την μικρή να πλαίνεις πολύ καλα τα χερια σου και περαστικά σου.

vatraxaki μου περαστικά σας.

stone εχουμε μόνο παιδικό και δεν παιρνουν τοσο μικρα παιδακια.Θα το ψάξω να δω τι θα κανω.

Διαφημίσεις

Φανταζομαι τη χαρα του Αστέρη..Απερίγραπτη, έχουμε και ήλιο σήμερα, οτι πρέπει..Καλά να περάσετε..Ας τον και εκτός καροτσιού να τρεξει να το ευχαριστηθεί το πουλάκι μου, να πέσει το μεσημερι..Ντουφφφ..

Κορίτσια εγω μέχρι τώρα μαγείρευα σχεδόν καθημερινα..Μου έλεγε η μαμα μου να μαγειρευει περισσότερο αλλά δεν ήθελα..Μαγείρευα το βραδακι που γυρνουσε ο αντρας μου κατα τις 8 για να εχει υπο την εποπτεία του τον μικρό και με συμμάζεμα και καθαρισμα κουζίνας έπιανα 11 ή και 12.. Την τελευταία βδομαδα έχει μπει η πεθερα στο παιχνίδι - για την οποία μαγειρευε η πεθερα της. Πρόσφατα η γιαγια εκανε μια εγχείριση στο μάτι και τη μαγειρικη ανέλαβε η πεθερα μου, οπότε το μεσημερακι που πάω να πάρω το μωρό, παίρνω και το κατσαρολάκι μου.....;)

Δεν θέλω όμως επ'ουδενί να μαγειρευει η γιαγια για μας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!

φωτεινη μου η Βικη εφτασαν καλα;πως περνανε;

χριστινα μου ευτυχως ο μικρος μου το κεφι του δεν το χανει ευκολα και η αταξια αταξια!!

εγω σημερα θα κανω φασολακια!

σημερα το πικουλινακι μας εχει γενεθλεια ε;

588818bxvjhr877l.gif

να τα εκατοστησεις γλυκια μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Ξέρω είχα χαθεί απο το προηγούμενο καφέ!!!! Είπα όμως να σας πω ένα γειά, άλλωστε το είχα υποσχεθεί στο φιλάκι και στην Χριστινούλα!

Πικουλινάκι τυχερούλα, θα σβήσεις κεράκια με γεμάτες αγκαλιές!!!! Να τα εκατοστήσεις κοπέλα μου, πάντα γερή και ευτυχισμένη, να χαίρεσαι τα ζουζουνια σου!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

stone εγω πια μαγειρευω για δυο μερες.δεν μπορω συν στην κουζινα κ τις αλλες μερες κανω αλλες δουλειες πιο βαριες ή θα βγαλω βολτα την μικρη!

κατεριναβ επιτελους ηρθες να πμας δεις!!!

σουλιτσα ευτυχως ολα καλα με την μικρη!κοιταξε το κοριτσι μου να εισαι κ εσυ ησυχη!

βατραχουλινα μου αυτο ειναι καλο που ειναι ζωηρος!

σαρδελινα αντε μωρε να ξεσκασει ο καημενουλης.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...