Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αστα που να στα λεω, κανατα χρειζεται να κουβαλαμε μαζι εμεις!!!
Κορίτσια, να είμαστε καλά να το ζήσουμε κι αυτό σε λίγα χρόνια οι αγορομάνες να τους τις μετράτε και να ποστάρετε, πάμε χαμένεεεεεεεες. Επιφυλάσομαι μη γίνω κι εγώ αγορομάνα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πανμαρ, την κάνω. Λοιπόν, απίστευτο, είμαστε έτοιμοι για αύριο, βουρ στη μελιτζάνα. Σχολάμε, λίγα μαζεματάκια και φύγαμε. Είμαι πτώμα, πήγα και για μπύρα με μια φίλη μου. Τί κάνει κανείς άμα θέλει. Πάω να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώωωω. Και κλείνοντας και πάλι με το θέμα της ημέρας......... έχω μήκητες... ξεκίνησα θεραπεία.... άρα δε θα κολυμήσω το σκ... απλά θα κοιτάω... Κι όλα αυτά φαντάζομαι από κάποια τουαλέτα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε!

Άντε, σιγά σιγά (με εξαίρεση την blume νομίζω που θα γυρίσει σε λίγο...) θα αρχίσει το πρώτο κύμα "αδειούχων-διακοπούχων" του καφέ μας!

Καλά είστε?

Σουλίτσα τι νέα από την μικρή?

Καλά, ρε Μαρίνα, είναι δυνατόν να ξεβρακώνεται το κοριτσάκι σου μπροστά σε κόσμο? Αυτά της μαθαίνεις? Απαπαπαπα! Θα κόψουμε για λίγο τα πολλά - πολλά μαζί σας, να μην γίνει κακό παράδειγμα για το δικό μου "αγγελούδι"!

(έχω κι άλλα ράμματα για την γούνα σου, αλλά, ένεκα πρωτομηνιάς, στην χαρίζω!)

Ψηλούλα, με γεια το σκυλάκι στην φωτογραφία!!! Και με το καλό οι διακοπές σας στην Λευκάδα! Θα είναι οι πρώτες διακοπές της ζωής του Μητς!!!

Την γνώμη μου για την Λευκάδα δεν στην λέω (χαχαχα)! Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ότι η δυτική πλευρά έχει υπέροχες παραλίες!

Απ'ότι διάβασα, απέκτησες και αυτοκίνητο - πισίνα ε? Άντε! Τυχερή!!!

Όλα καλά να πάνε σήμερα με την πεθερά σου!

Ρίτα κι εσείς Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο ε? Μας έφαγε το Ιόνιο φέτος! Κανένα Αιγαίο δεν πάει κανείς? Άντε! Με το καλό! Θα περιμενουμε να σε δούμε στην κάμερα!

Πικουλίνα, "προικισμένος" ο γιόκας σου απ'ότι διαβάζω!!!

Να σου προτείνω ένα θέμα για την βάφτιση? Τον μικρό πρίγκιπα! Είναι "old time classic"!

mrdIp3.png

Καλημεραααααα

Παρασκευη.....μα που το παμε που το φερνουμε ολο στην λεκανη καταληγουμε καθε φορα!!!!πρωτη θεση στην συζητηση !!!θα αποκτησουμε και χορηγο επικοινωνιας την delica...

Tα παιδια μου καλα!!!το βουδακι με την γιαγια σπιτι και ο χρηστος σχολειο ..για αυριο λεμε για μπανακι κατι μου λεει οτι θα εχει καλο καιρο και λεω να εκδραμω προς κορινθο μερια..

Λοιπον το σκεφτηκα θα ζητησω απο τον δημο κονδυλι ...τοσο ποτισμα ριχνουμε στα χορταρακια να μην παρω και το κατιτις μου ...

Μαρινα μου ο αντρας μου δηλωνει ξετρελαμενος με την κορασιδα!!!!την θελει νυφη του μιας και εχει ηδη καλες σχεσεις με τον πεθερο!!

χτυπησε ο γωγουλης μας ???μωρε μετα το παιχνιδι τα πιανει υπερενταση και κανουν παλαβομαρες...εμας χτυπιοταν ο χρηστακης να ερθουν πισω τα παιδακια...

Παω να συμπληρωσω καμια αιτηση....και αν μου κατσει ???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα.

Αν δεν "δουμε" λίγο καλοκαίρι θα μεταναστευσω!Δεν μπορω αλλο πια.Μια αερας μια βροχή , σήμερα εδω είναι καταμαυρος ο ουρανός.Απο προχθές εχω ξαναβγάλει την κουβερτουλα μου.

Η μικρή παρόλο που είναι απύρετη από χθες ειναι μεσα στη γκρίνια.Μια ποναει το στομα της μια ο λαιμος της μια το κεφαλι της και φυσικα μας δουλευει και πολλές φορές.

Χθες ξύπνησε μεσα στη νυχτα με κλαματα οτι ποναει το κεφαλι της.

Προσπαθησε να την ηρεμησει ο Ν. αλλα ματαια.Στο τελος λεει "θελω να κοιμηθώ με τη μαμα" και μολις την πήρα στο κρεβατι μου σκαει ενα τεραστιο χαμογελο και κοιμηθηκε αμεσως.

Οπότε ειμασταν μια τελεια οικογενεια.Βαλαμε τον μπαμπα στο παιδικο και εμεις στην κρεβατοκαμαρα!!!!

Παντως ή πραγματικα δεν ηταν καλά και νιωθει ασφαλεια διπλα μου ή μας δουλευει ψιλό γαζί.

Τι να πω ????

Πετρούλα μου καλή αρχή στη δουλίτσα σου!!!Ξερω οτι νοιωθεις χαλια αλλα δυστυχως ειναι αναγκαιο κακο.

Οσο για αυτο που επαθες με το αμαξι εγω το επαθα και ημουν στη δουλεια οποτε επρεπε να καθισω στο βρεγμενο καθισμα για να γυρισω σπιτι..Τελεια ηταν τι να λεμε.

Στο θεμα τουλετας εξω , εγώ απλα την κρατάω ψηλά .Συνηθως μονο τσισα κανει εξω , τωρα αν μου προκυψουν και κ..κα μαλλον το ιδιο θα κανω.

Μαμαλευτερακι αυτο με το ποτηράκι πολύ κουφό!!!

Πικουλίνα μου και εγώ μπερδευτηκα με το γιοκα σου.Είναι θέμα μεγέθους ή ποσότητας???

Μαργαριτα αντε κλεισατε και τις διακοπες σας μια χαρα.

εμεις να δω τι θα κανουμε που η συννενοηση με τον καλο μου ειναι τελεια.

Το μονο που του ειχα πει είναι να μην μου πει τελευταια στιγμή για να κανονισω στη δουλεια και απεκλεισα την ημερομηνια που θα ειμαι αδιαθετη.

Και χθες μου λεει αν μπορουμε να φυγουμε την Τετάρτη που μας ερχεται!!!Τι του λες τωρα.Δεν ειμαι στη δουλεια του μπαμπα μου!Η εναλακτικη που μου εδωσε ηταν η ημερομηνια που απεκλεισα.

Τελεια ??????

Καλημερα

Καλημέρα γειτονάκι και Σουλίτσα!

Μάλλον σας δουλεύει λιγάκι η κορούλα σου!

Λοιπον το σκεφτηκα θα ζητησω απο τον δημο κονδυλι ...τοσο ποτισμα ριχνουμε στα χορταρακια να μην παρω και το κατιτις μου ...

μωρε μετα το παιχνιδι τα πιανει υπερενταση και κανουν παλαβομαρες...εμας χτυπιοταν ο χρηστακης να ερθουν πισω τα παιδακια...

κι αναρωτιόταν ο δήμαρχος τι να κάνει κατι λεφτά που του περισσεύουν!!!

η Σοφία, όταν φεύγαμε ήθελε να πάμε κούνιες!!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα γειτονάκι και Σουλίτσα!

Μάλλον σας δουλεύει λιγάκι η κορούλα σου!

κι αναρωτιόταν ο δήμαρχος τι να κάνει κατι λεφτά που του περισσεύουν!!!

η Σοφία, όταν φεύγαμε ήθελε να πάμε κούνιες!!!!

και ειναι γεγονος οτι απο τα δημο μας τα λεφτα τρεχουν με το τσουβαλι ......αλλα πρεπει να αναλογιστει τι ποιοτικη δουλεια κανουμε!!

Σουλιτσα η κορουλα σου ειναι μεγαλο μουτρο ...αλλα αφου κοιμηθηκε μετα και δεν περασατε αλλο ενα βραδυ ξαγρυπνοι παλι καλα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...