Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχα!Καλα δεν υπαρχεις...αυτο με το ποτηρακι ειναι ηρωικο!!

Αντε καληνυχτα κουκλες!!!!!

ειναι μια χαρα λυση απο το να ακουμπαμε παντου κ να θελει να πληνει χερια σε τουαλετεσ κτλ κτλ μια χαρα ειναι το ποτηρακι για τσισα το εχω ξανα πει μονο αν δεν μπορουμε να τα κανουμ εξω

δηλ σε πλοιο η ιδανικοτερη λυση για μενα σε εκτακτη περιπτωση ΒΡΟΜΑΣ .........

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αστα που να στα λεω, κανατα χρειζεται να κουβαλαμε μαζι εμεις!!!

Φιλια , καλο βραδυ σε ολες

με προβληματιζεισ τωρα ελαφαντου τσουτσουνα εχει μαρι το παιδακι ? η κανετε πολλα τσισα ?

Βρε ηλιανα αν δεν εφτανε το παιδι πανω απο την τουαλετα το καταλβαινω αλα αν φτανει γιατι να μην το μαθουμε να μην ακουμπαει καπου αντι να τα κανει στο ποτηρακι;Τεσπα περι ορεξεως...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αληθεια στο ποτηρακι λες και πατε για εξεταση ουρων ???

εγω παλι και για καφε να παμε θα προτιμησω καποιο δεντρακι εξω απο το μαγαζι ...και απορια....τα πετυχαινει ολα μεσα στο ποτηρι ?γιατι ο δικος μου το κουναει λες και ποτιζει γκαζον...

ιωαννα μου σε εκτακτη περιπτωση οπωσ οταν πηγαμε στο θεατρο και για βγω εξω επρεπε να κατευω δυο οροφουσ ε εκει ναι ποτηρακι και αγιοσ ο θεοσ ;);)

Διαφημίσεις

Βρε ηλιανα αν δεν εφτανε το παιδι πανω απο την τουαλετα το καταλβαινω αλα αν φτανει γιατι να μην το μαθουμε να μην ακουμπαει καπου αντι να τα κανει στο ποτηρακι;Τεσπα περι ορεξεως...

γιατι συχαινομαι γιατι δεν θελωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ηλιάνα, μετά τα δίνετε και για ανάλυση με το ποτηράκι?:tongue::tongue::tongue:

Ωραία περάσαμε σήμερα και για να σας γράφω βρήκα και το δρόμο της επιστροφής, ω ναι μπορώ περήφανα να δηλώσω ότι την έχω τη διαδρομή! Άσχετο που στο φανάρι ευτυχώς με φώτισε ο Θεός και ρώτησα το διπλανό κατά που πέφτει η Φιλαδελφείας γιατί θα είχα φτάσει Πάτρα τώρα! Ο Γιωργάκης συνέχισε την τρέλα των τελευταίων ημερών και σπίτι όπου στα καλά καθούμενα κοπάνισε στην καρέκλα (γμτ δε φορούσε κράνος) και να σου τα αίματα από μύτη και στόμα! Μα τόσο γερά χτύπησε?

Πάω για νάνι γιατί αύριο αντί για ξυπνητήρι θα χτυπήσει το τηλέφωνο από τη δουλειά καμιά ώρα μετά να με ρωτάνε αν είμαι άρρωστη!:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Έχω σκάσει στο γέλιο λέμε γιατί μου ήρθε στο νου μια παλιά διαφήμιση των ΑΜΑΝ για...τουαλέτα για περιπτεράδες ή ταξιτζήδες είχαν υιοθετήσει λίγο πολύ τη λύση σου Ηλιάνα!

Μέσα σε όλα στη βόλτα στο σχολείο την Ιωσάννας έχουμε κι αυτή την ευκολία, όποιος κατουριέται απλά του λέμε να πάει στα χορταράκια! Εκεί θα το στείλω το παιδί μου δημοτικό! Χαχαχα! Δε μας φτάνουν όλα τα άλλα βλέπει και η μικρή τα άλλα που τα κατεβάζουν , ξεβρακώνεται κι αυτή και να πεις ότι κάνει και τίποτα ίσα ίσα για να μας δείξει τα κάλη της! Μου έκανε όμως μάθημα η Μαρίιι σήμερα για το πώς βάζεις τα κοριτσάκια για τσίσα ομολογώ ότι θα κατουρήσουμε πολλά κολάν για να μάθουμε! :)Πόσες γνώσεις και δεξιότητες να αποκτήσει η μάνα? Εεεε πόσες? Άλλα για τα αγόρια, άλλα για τα κορίτσια....ουφ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Έχω σκάσει στο γέλιο λέμε γιατί μου ήρθε στο νου μια παλιά διαφήμιση των ΑΜΑΝ για...τουαλέτα για περιπτεράδες ή ταξιτζήδες είχαν υιοθετήσει λίγο πολύ τη λύση σου Ηλιάνα!

Μέσα σε όλα στη βόλτα στο σχολείο την Ιωσάννας έχουμε κι αυτή την ευκολία, όποιος κατουριέται απλά του λέμε να πάει στα χορταράκια! Εκεί θα το στείλω το παιδί μου δημοτικό! Χαχαχα! Δε μας φτάνουν όλα τα άλλα βλέπει και η μικρή τα άλλα που τα κατεβάζουν , ξεβρακώνεται κι αυτή και να πεις ότι κάνει και τίποτα ίσα ίσα για να μας δείξει τα κάλη της! Μου έκανε όμως μάθημα η Μαρίιι σήμερα για το πώς βάζεις τα κοριτσάκια για τσίσα ομολογώ ότι θα κατουρήσουμε πολλά κολάν για να μάθουμε! :)Πόσες γνώσεις και δεξιότητες να αποκτήσει η μάνα? Εεεε πόσες? Άλλα για τα αγόρια, άλλα για τα κορίτσια....ουφ!

χαχχαχααχ μαρινα η αξια ............

Είναι και αυτό!!! Είμαι κάθετη στην άποψή μου και δεν πρόκειται να μου την αλλάξετε. Είναι λάθος να πατάμε -παιδιά και ενήλικες- στην τουαλέτα για να κάνουμε την ανάγκη μας, δείχνοντας έτσι έλλειψη σεβασμού προς τους υπολοίπους. Σίγουρα δεν λερώνει μόνο αυτό, αλλά από μόνο του δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και μικρόβια. Επειδή δηλαδή οι άλλοι δεν κρατάνε τις τουαλέτες καθαρές σημαίνει ότι δνε πρέπει να το κάνουμε ούτε και εμείς; Από κάπου δεν πρέπει να ξεκινήσουμε;
Συμφωνώ, καλά τα λες, δίκιο έχεις!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

εγω τον βαζω και κατουρα στο ποτηρακι δεν λερονουμε τιποτα δεν ακουμπαμε πουθενα ;););););)
Άαααααντε πάλι το ανεπανάληπτο ποτηράκι!!!!! Καλέ τα έχουμε ξανασυζητήσει όλα αυτά!!! Λοιπόν, ας πατάνε τα παιδιά στη λεκάνη αλλά ας τη σκουπίζουμε μετά τη λεκάνη! OK, όλοι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΕΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ και δεν υπαρχουν λουλουδιανα τα κανουμε στο ποτηρακι μια χαρα ειναι εγω δεν θελω να κολησουμε κατι μππριιιιιιιιιιιιιιι
Ελπίζω να μην παίρνεις το ποτηράκι από την καφετέρια ή την ταβέρνα, θα σε τσεκάρω την επόμενη φορά, χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...