Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Ευχαριστω πάρα πολύ για τις ευχες σας..Να είστε καλά και να χαίρεστε ολο τις οικογένεις σας και τα παιδακια σας!!

Κικη να τα εκατοστησει το αγορακι σου!!Να τα χαίρεσαι τα παιδακια σου!

Εχετε γραψει τοοοοοσα πολλά που αδυνατω να σχολιασω :(

Εχουμε κλεισει κι εμεις τις διακοπες μας και όχι δεν θα πάμε Θασο οπως ειχαμε προγραμματισει και σχεδόν αποφασίσει αλλα Λευκάδα, πρωτη φορα που το κανονισε ο καλός μου..!!Το ξενοδοχείο το εχουμε επισκεφτει ξανα αλλα εχω εναν ενδοιασμό για τις θαλασσες.Απο Ιονιο η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα Ζάκυνθο..τεσπα!Θα πάει η Ρίτα να μας πει εντυπώσεις και τα πιο ωραια μερη για να το κανονισουμε για του χρόνου, να είμαστε καλά..

Giovanna μου σχεδόν ολα τα υλικα για τις μπομπό τα πήρα απο τον Παρισση, αν τελικα αποφασισετε να πάρετε κτ απο εκει, μου λές αν θες για να τα βρουμε σε καλύτερες τιμες!!Με το καλό και πάντα αξια!Ντίνα το ιδιο ισχυει και για εσενα!!Με το καλό κοριτσια!!!

Κατα τα αλλα η διαθεση ειναι στα πατωματα..Δευτερα πρωί χτυπάω καρτα :(

Ωστοσο αυριο η πεθερα μου εχει να κανει και μια σημαντικη εξεταση και εχω και το νου μου σε αυτο..

Και μολις μπήκε και ο συζ μεσα και μου ειπε οτι ειχα αφησει τα παραθυρα του αυτοκινητου ανοιχτα και απο την καταιγίδα πλημμυρισε...!!!Τέλεια!

Εφυγα.....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και αν δεν μπορει αλλιως;;;; το παραπτωμα δηλαδη στις τουαλετες που βλέπεις ειναι δυο παιδικες πατημασιές;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Είναι και αυτό!!! Είμαι κάθετη στην άποψή μου και δεν πρόκειται να μου την αλλάξετε. Είναι λάθος να πατάμε -παιδιά και ενήλικες- στην τουαλέτα για να κάνουμε την ανάγκη μας, δείχνοντας έτσι έλλειψη σεβασμού προς τους υπολοίπους. Σίγουρα δεν λερώνει μόνο αυτό, αλλά από μόνο του δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και μικρόβια. Επειδή δηλαδή οι άλλοι δεν κρατάνε τις τουαλέτες καθαρές σημαίνει ότι δνε πρέπει να το κάνουμε ούτε και εμείς; Από κάπου δεν πρέπει να ξεκινήσουμε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

αλλα Λευκάδα, πρωτη φορα που το κανονισε ο καλός μου..!!Το ξενοδοχείο το εχουμε επισκεφτει ξανα αλλα εχω εναν ενδοιασμό για τις θαλασσες.

Πότε θα πάτε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πετρουλα καλη αρχη στη δουλεια μεγαλωσε μωρε και ο μικρουλης σου και θα ειναι μια χαρα,μη στεναχωριεσαι.

Οσο για τη Ζακυνθο αν το σκεφτεστε ακομα(ειναι πιο κοντα στο στυλ της Θασου) εχω πολλες πληροφοριες να δωσω μιας και εχω ξαναπαει και αν δεν κανω λαθος εχει και καραβι απο ηγουμενιτσα για εσας..

Η Λευκαδα ειναι απο τους αγαπημενους μου προορισμους του Ιονιου.Εχω παει πολλες φορες και μου αρεσει τρελα!

Ομως εχεις δικιο ως προς τις θαλασσες δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη για παιδια.Ειναι πιο κοντα στις θαλασσς της κεφαλλονιας το στυλ δλδ, πιο αποτομες,πιο κρυες,πιο αγριες(για μενα πιο ομορφες!!!).Ομως ειναι ενα ομορφο οικογενειακο νησι και θα περασετε σουπερ.

Γιοβαννα μου εγω σου ειπα εχεις απολυτο δικιο, και συμφωνω μαζι σου για αυτο και εγω το ανεφερα σαν τελευταια επιλογη,θυμασαι το ειχαμε ξανασυζητησει και σου ειχα ξαναπει τι κανω εξω.Τοσες εναλλακτικες εδωσα και εκανα και κανω και εγω πριν καταληξω να πω να βαζουμε το παιδι πανω στη λεκανη,ομως θα δεις και εσυ στην πραξη οτι καποιες φορες θα ειναι αδυνατον να κανεις αλλιως.Ειτε γιατι το παιδι δε θα βολευεται,ειτε γιατι δε θα θελει να την κρατας πανω,ειτε γιατι θα καθυστερει και θα εχει βαρυνει και εσυ δε θα μπορεις να την κρατησεις για πολυ, ειτε γιατι δε θα χωρατε μεσα στην τουαλετα και θα θες να τη σκουπισεις και δε θα μπορεις να στριψεις,ειτε γιατι θα σου ξεφυγει και μπορει να ακουμπησει...θα το δεις αυτο που σου λεω.Καλως ή κακως ετσι θα γινει και θα αναγκαστεις και εσυ να τη βαλεις ορθια πανω.

Εγω τουλαχιστον, που πλεον το κανω σπανια μιας και ειναι αρκετα ψηλοτερος απο τη λεκανη και κανει τσισα ορθιος, δεν το αρνουμαι,δε θα ρισκαρω σε καμμια περιπτωση την υγεια του παιδου για ηθικους λογους.Αν χρειαστει να πατησει πανω,θα πατησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι παλι ...

Λαλιστατες σας βρισκω...

ηρθαν τα φιλαρακια μας και παιξαμε στο σχολειο ...το εχουμε σχεδον ιδιοκτητο ..κλεινουμε και την πορτα και αμολαμε τα πιτσιρικια και καθομαστε σχεδον αρακτοι ..παραλιγο να χρειαστει να πηδηξουμε απο τα καγκελα αλλα ευτυχως δεν ειχε κλεισει καλα την πορτα η φυλακας και μπηκαμε αλλιως θα ακουγε το γκντουπ μεχρι και η πετρουλα στα βορεια!!!

Για τα τσισα που λετε σε καραβι..δεν το εχω αντιμετωπισει μιας και δεν εχουμε ταξιδεψει με καραβι και ειμαστε και φρεσκοι με το θεμα τσισα/κακα αλλα συνηθως προτιμουμε την υπαιθρο αλλα να πω την αμαρτια μου δεν το θεωρω μεμπτο ενα παιδακι να πατησει στην λεκανη...να ξερετε δλδ αν παμε μαζι ταξιδι εμεις θα την εχουμε πατησει την λεκανη !!!!!

Πετρουλα λευκαδα ειναι υπεροχη!!!εχω παει απειρες φορες και κυριως οι θαλασσες απο την πλευρα του ιουνιου (καθισμα)..για πιο ζεστα νερα προτιμησε την μερια του νυδριου-λυγιας ,πολυ ομορφο και το αγιοφυλι αν και οχι τοσο διαφημισμενο..αχ λευκαδα..αγαπω πολυ...εχω παει τουλαχιστον 7 φορες!!!

πωπω με επιασε η παρλα....αντε καληνυχταααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Giovanna μου, δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω το παιδι μου ορθιο σε καμμια λεκανη σε κανενα σπιτι ουτε σε καμμια καθαρη λεκανη. Αν ειχες αγορι και δεν ειχες καμμια αλλη επιλογη , μπορει και να το εκανες. Εμεις εννοειται οτι λογο υψους δεν φτανουμε ακομα σε λεκανη. Και επειδη ειμαστε ακομα σε φαση να δουμε τι μας βολευει, ναι το προσπαθησαμε εξω και ειδαμε οτι αυτο σε καποια φαση βολεψε. Να ξερεις οτι και με την υγιεινη και με την καθαριοτητα τα εχω πολύ καλα και οπως σεβομαι τους ανθρωπους ετσι σεβομαι και το περιβαλλον.

εγω τον βαζω και κατουρα στο ποτηρακι δεν λερονουμε τιποτα δεν ακουμπαμε πουθενα ;););););)

ο δικος μου θα πρεπει να το πιει μετα

ασε που πια δε χωραει σε ποτηρακι !!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Αντε παλι αυτη η λυση με το ποτηρακι...χαχα!Ακομα;;;;

Δεν υπαρχεις....:tongue:

ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΕΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ και δεν υπαρχουν λουλουδιανα τα κανουμε στο ποτηρακι μια χαρα ειναι εγω δεν θελω να κολησουμε κατι μππριιιιιιιιιιιιιιι

:tongue::tongue:

ο δικος μου θα πρεπει να το πιει μετα

ασε που πια δε χωραει σε ποτηρακι !!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

μαρι τι ντουντουνα εχετε εσεισ που δνε χωραει σε ποτηρακι ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

αληθεια στο ποτηρακι λες και πατε για εξεταση ουρων ???

εγω παλι και για καφε να παμε θα προτιμησω καποιο δεντρακι εξω απο το μαγαζι ...και απορια....τα πετυχαινει ολα μεσα στο ποτηρι ?γιατι ο δικος μου το κουναει λες και ποτιζει γκαζον...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...