Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα βαφτιστικα θα τα παρουμε απο τη νονα του ανδρα μου , που εχει μαγαζι στο παγκρατι. Ιδεες θελω να παρω για να της πω τι θα μου φερει.

;

α οτι θεσ να σε βοηθησουμε κοριτσακι στα βαφτιστικα αλαλ θα παραγκηλησ απο καταλογουσ /? εμενα τελικα παρολα που εγω τουσ ελαγα για οικονομικα πακετα κτλ και να παμε μαζι να δω κ εγω τελικα ο κουμπαροσ τα ψωνισε μονοσ του κ απο τα λιγα που καταλαβα γιατι δνε μαρτυρανε απο που τα πηραν ξυλοθικαν γερα κ νευριασα πολυ μαζι τουσ :evil::evil::evil:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο.Κ. Τότε εγώ που δεν την βάζω να πατάει και την κρατάω στον αέρα είμαι λάθος. Συγγνώμη........

και αν δεν μπορει αλλιως;;;; το παραπτωμα δηλαδη στις τουαλετες που βλέπεις ειναι δυο παιδικες πατημασιές;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ααααααααααααα ο λευτερησ ανσκελα με ανοιχτα χερια ποδια στο παιδικο ο μπεμπησ ανασκελα στην κρεβατοκαμαρα ααααααααααα τι παιδια εχω εγω :rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Φιλάκι, θα είστε Τυρό πάλι ε? Εμείς λέμε να κατέβουμε Τρίπολη... λες να σας έρθουμε και καμμιά βόλτα? Πόσο είναι η απόσταση? Ξέρεις? Κανά μισάωρο... ή παραπάνω? Απλά δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνουμε και για βράδυ ή αν θα πάμε αυθημερόν...
Mμμμμμ, όχι, είναι καμιά ώρο στο νερό... Δυστυχώς... Μα, όμως, ελάτεεεεε........

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ρε κορίτσια, όμως, πολύ στενοχωρήθηκα... το παιδάκι που γιόρταζε, είχε γεννηθεί με ένα μικρό πρόβλημα και δεν μπορούσε να τρώει καλά και άρα δεν μεγαλώνει και πολύ... Φανταστείτε ότι είναι σχεδόν 2 χρονών (τον Αύγουστο τα κλείνει) και είναι μόλις 8 κιλά! Η Σοφία 8 κιλά ήταν σχεδόν 6 μηνών! Νερό και γάλα πίνει μόνο με κουταλάκι και από φαγητό, μόνο αλεσμένα...
Τί πρόβλημα είναι αυτό; Θα περάσει;;; Καλά μην πας κι εσύ στα άκρα, εμένα, δηλ., η Ναταλία 8 άργησε πολύ να γίνει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

να βρηκα λαιβ εικονα απο παραλια τσιλιβι...

http://www.gozakynthos.gr/gr/live/tsilivi.beach.webcam.php

(Να θυμηθω να κατσω πιο εκει τον αυγουστο...χιχιχιι μη γινω θεαμα!!!χαχαχα)

Χαχαχαχαχαχαχαχα, εκεί να κάτσεις να το βάζουμε να σε βλέπουμε, ούου Ρίταααααα, ούουουου!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο που σου ειπε Νατασσα καπως ετσι ειναι ...το ξερω κα απο μενα αν και τοσα χρονια πριν αλλες τακτικες τοτε..αλλα νομιζω οτι ετσι το χειριζονται το θεμα και τωρα σταδιακα δοκιμαζουν τροφες...αν δεν κανω λαθος.

Παντως για το Αττικο δεν το ξερα...ενδιαφερον!

Ναι, μάλλον είναι σαν αυτό που κάνουμε τώρα με το αβγό, που ενώ οι τιμές δεν πολύ-έπεσαν η αλλεργιολόγος έκρινε ότι μπορεί να δοκιμαστεί. Το γάλα παραμένει στο Θεό... παρ' όλα αυτά της έκανε τη δοκιμασία στο χέρι, έτσι να δούμε πώς θα πάει, και... δυστυχώς το χέρι έγινε τούμπανο... Που σημαίνει ότι δεν τολμάμε να το δώσουμε από το στόμα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

και αν δεν μπορει αλλιως;;;; το παραπτωμα δηλαδη στις τουαλετες που βλέπεις ειναι δυο παιδικες πατημασιές;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κοίτα, άλλος πατάει πάνω, άλλος κατουράει όξω, άλλη πετάει της σερβιέτα της όπου να είναι, άλλοι πολλοί τα χαρτιά τους όπου νά 'ναι, ε, ας προσπαθήσουμε βρε παιδί μου, από την πλευρά μας να την αφήσουμε την τουαλέτα σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Προς Θεού δεν εννοώ να κάνουμε γενική στην τουαλέτα του πλοίου ή της καφετέριας μετά τη χρήση, τα απλά βασικά εννοώ, να μην κάνουμε σε ξένη τουαλέτα αυτό που δε θα κάναμε σπίτι μας. Γιατί να αφήσουμε τα πατουσάκια, ας πάρουμε ένα χαρτί να τα σκουπίσουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι ο επόμενος που θα μπει αν είναι λογικο ον θα πάει να κάτσει, αλλά λέμε τώρα, έτσι για το γαμώτο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...