Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κική το ξέρω ότι δνε δίνε λιανική αλλά βρήκα μαγαζί εδώ που φέρνει από τον Παρίση και δεν μου φάνηκαν και τόσο ακριβά. Μου άρεσαν πολύ και η κουμπαρούλα μου έχει περέσει τόσα που το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι χαρούμενη και να είναι όλα τέλεια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και το κοριτσάκι που θα πάει μετά το σκέφτεστε;

Γιατί βρε Γιοβάννα μου, θα άφηνες εσύ την Αλεξάνδρα σου να καθίσει στην τουαλέτα του πλοίου?

Κι εγώ πάντως, που έχω κοριτσάκι, όταν είμαστε σε δημόσιους χώρους, αν θέλει κακά της (γιατί με τα τσισα είναι αλλιώς) την βάζω και πατάει στην τουαλέτα...

mrdIp3.png

Γιατί βρε Γιοβάννα μου, θα άφηνες εσύ την Αλεξάνδρα σου να καθίσει στην τουαλέτα του πλοίου?

Όχι. Αλλά αυτό δεν γίνεται μόνο στις τουαλέτες των πλοίων αλλά και σε καφετέριες και σε άλλες δημόσιες τουαλέτες. Πάνε οι μαμάδες τα αγοράκια στις γυναικείες τουαλέτες και τα βάζουν να πατήσουν πάνω. Και δεν είναι μόνο για τα μικρά κοριτσάκια το κακό, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εμείς κινδυνεύουμε από μικρόβια κλπ. Ξέρεις τι μου είπε ο γιατρός για το πρόβλημα που είχα; Κάποιο μικρόβιο που μάλλον πήρα από δημόσια τουαλέτα. Sorry κορίτσια που εκνευρίστηκα αλλά πραγματικά με αυτά τα πράγματα έχω τρελό θέμα.

αν θέλει κακά της (γιατί με τα τσισα είναι αλλιώς) την βάζω και πατάει στην τουαλέτα...

Ο.Κ. Τότε εγώ που δεν την βάζω να πατάει και την κρατάω στον αέρα είμαι λάθος. Συγγνώμη........

Διαφημίσεις

Όχι. Αλλά αυτό δεν γίνεται μόνο στις τουαλέτες των πλοίων αλλά και σε καφετέριες και σε άλλες δημόσιες τουαλέτες. Πάνε οι μαμάδες τα αγοράκια στις γυναικείες τουαλέτες και τα βάζουν να πατήσουν πάνω. Και δεν είναι μόνο για τα μικρά κοριτσάκια το κακό, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εμείς κινδυνεύουμε από μικρόβια κλπ. Ξέρεις τι μου είπε ο γιατρός για το πρόβλημα που είχα; Κάποιο μικρόβιο που μάλλον πήρα από δημόσια τουαλέτα. Sorry κορίτσια που εκνευρίστηκα αλλά πραγματικά με αυτά τα πράγματα έχω τρελό θέμα.

εχεισι δικιο μαζι σου ιωαννα

αντε να πατε αλλα σκπουπιστε μετα τησ λασπεσ καλε :mad::x:xτο βλεπω κ τρελενομαι κ εγω και οταν βλεπω χαρτια παντου πεταμενα :confused::confused::confused:

:tongue::tongue:

Οχι Γιοβαννα εχεις απολυτο δικιο δεν ειναι σωστο να το κανουμε, ομως δε ξερω κανεναν ενηλικα ή μη, να καθεται σε οποιαδηποτε δημοσια τουαλετα για αυτο το λογο ειναι χιλοκατουρημενες γυρω γυρω αρα δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει κανεις.Μικρος-μεγαλος.

Ας φτιαξουμε πρωτα εμεις την τακτικη μας και μετα σκεφτομαστε τι θα κανουμε με τα παιδια.

Προς το παρον ετσι οπως εχει η κατασταση το λιγοτερο ειναι να πατησει το παιδι πανω στην τουαλετα,στην πραγματικοτητα,αυτο, ειναι αποτελσμα των δικων μας πραξεων.Σε δημοσιες τουαλετες γινονται αλλα κι αλλα....

εγω και το πομολο με χαρτι το πιανω και εννοειται δεν τον αφηνω να πατησει καζανακι,με χαρτι κι αυτο το παταω εγω...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σας το πω κι ας γελλάσετε! Στη θέση σου Πικουλινάκι μου για τσίσα στο πλοίο μάλλον θα πλησιάζαμε σε μια γωνίτσα χωρίς πολύ κόσμο με τον αέρα με το μέρος μας, τσουτσούνα έξω από το κάγκελο και τσσσσσσσ!:tongue: Μη μας κοροιδεύετε, αλλά εμείς είμαστε πολύ της φύσης! Εκτός κι αν είναι πολύ καθαρές οι τουαλέτες, τον βγάζω κάπου έξω και τα κάνει! Για τα κακά δεν το έχω καθόλου αυτό το όρθιο κράτημα πάνω από τη λεκάνη, ευτυχώς τον πιάνουν μόνο όταν είναι ο μπαμπάς του μαζί και αναλαμβάνει τα δύσκολα!, αλλιώς περιμένει να έρθει σπίτι! Πιο πολύ αγχώνομαι πώς θα βάζω τη μικρή για τσίσα αυτό το όρθιο κράτημα μου φαίνεται ότι σε κοψομεσιάζει τελείως πρώτον και δεύτερον δε νομίζω ότι βολεύει και τα παιδιά ώστε να χαλαρώσουν και να κάνουν την ανάγκη τους! Κατά τα άλλα ας ήταν όλοι οι ενήλικες προσεχτικοί όταν πηγαίνουν τουαλέτα οπότε θα βρίσκαμε και έναν καλύτερο τρόπο για τα παιδιά!

Μπράβο Αρμάκι για το beaute και καλό ψάξιμο στις κουμπάρες για τα βαφτιστικά!

Χτες πήγα στη συναυλία του Καζούλη και των φίλων του! Είχα να πάω σε συναυλία από όταν γέννησα το Γιώργο περάσαμε πολύ ομορφα και συνειδητοποίησα ότι επιτέλους μπήκε το Καλοκαίρι! Βέβαια με τα χθεσινά γεγονότα το κλίμα ήταν γενικά φορτισμένο.

Ρίτα με το καλό οι διακοπούλες σας! Αρκετές μέρες θα πάτε και θα ξεκουραστείτε!

Οι γειτόνισσες θα οργανωθούμε για σήμερα? Αν χαθώ να είστε σε ετοιμότητα να έρθετε να μας μαζέψετε! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μη μας κοροιδεύετε, αλλά εμείς είμαστε πολύ της φύσης!

Οι γειτόνισσες θα οργανωθούμε για σήμερα? Αν χαθώ να είστε σε ετοιμότητα να έρθετε να μας μαζέψετε! :)

Καλώς το Μαρινάκι!

Καλά, εννοείται πως και για εμάς η φύση είναι η πρώτη μας επιλογή!!!

Όταν λες "να είστε" και "να έρθετε" ποιους ακριβώς εννοείς? :tongue:

mrdIp3.png

χαχα και ελεγα κατι σταγονιτσες που με βρισκουν στα καραβια απο που να ναι..απο που να ναι...;;;χαχαχαχαχα!!!

Και εμεις της φυσης ειμαστε κυριως και οντως τα παιδια δεν τα πολυβολευει αυτο το ορθιο κρατημα..ιδιως τον δικο μου που δεν το εχει με τα κρατηματα,καθολου...

Α ειδα οτι εχει συναυλια αυτης της Μποφιλιου που λεγατε για οποια ενδιαφερεται.

Μαρινα ναι αρκετες μερουλες, αλλα μονο τοτε μπορουμε να λειψουμε λογω δουλειας...μετα τα κεφαλια μεσα.

Οσο για την κατασταση την αφησα ασχολιαστη γιατι πραγματικα ειναι πολυ ασχημο το κλιμα που επικρατει και υπαρχει σοβαρο προβλημα...κριμα για τα παιδια μας...φοβερη αβεβαιοτητα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τα βαφτιστικα θα τα παρουμε απο τη νονα του ανδρα μου , που εχει μαγαζι στο παγκρατι. Ιδεες θελω να παρω για να της πω τι θα μου φερει.

Γιοβαννα , καταρχας παμε σε ανδρικες τουαλετες και υπαρχει περιπτωση να καθισει κοριτσακι σε δημοσια τουαλέτα;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...