Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι μαρια...χαχα!Θα σας χαιρεταω τσιριζοντας...Γρηγορηηηηηηη!χαχα!

Μπραβο στην Ευα!Μια χαρα τα παει και βλεπεις οτι τελικα ειναι θεμα εξοικιωσης.Ολα γινονται μαγικα πιο ευκολα μετα απο καποιες επιτυχημενες προσπαθειες!Στο ειπα και τις προαλλες, μολις εξοικιωθει και καταλαβει εμπρακτως τι της ζητατε να κανει ,θα τα παει περιφημα!Εξαλλου και χωρις να θελω να κολακεψω κανεναν, εχω ξαναπει οτι θεωρω πολυ ωριμο παιδι την Ευα.

Και αν μου επιτρεπεις η ολη αντιδραση της στο θεμα ειχε λογικη.Ενταξει αντιδρουσε να κατσει στο γιο γιο της απο περσυ...και ο Γρηγορης αντιδρουσε οταν τον πρωτοεβαλα και ισως βοηθησε απλα οτι ηταν μικροτερος και τελικα εκατσε γιατι επιασαν τα κολπακια μου(και οτι δε σταμτησα απο τη στιγμη που το πρωτοεθιξα το θεμα καθολου),μετα τα 2 δυσκολα θα επιαναν οπως τον εκοβα και θα επρεπε αν βρω αλλο τροπο να τον καθισω....Και η Ευα καπου ειχε σκαλωσει ,αυτο το καταλαβαινω...

Ομως, ειχες και εσυ στο μυαλο σου,τα εχαμε ξαναπει αλλωστε, να τη δοκιμασεις και με βρακι σωστα;Και την δοκιμασες περισυ αν θυμαμαι καλα και ελεγες οτι κατουρηθηκε και δεν αντεδρασε αλλα ηδη αντιδρουσε στην ιδεα του γιο γιο και ηρθε και αυτο και εγινε απολυτη,και μετα νομιζω αργοτερα την ξαναδοκιμασατε ετσι και φετος το ξανακανατε ενω το παιδι δεν ειχε κατσει καθολου στο γιο γιο νωριτερα.Αρα φυσιολογικοτατα δεν της αρεσε και αντεδρασε και ενιωσε ανασφαλεια και τα κραταγε!Ειναι αυτο που ελεγα και στην Κικη αφου δεν ειχε καταλαβει στην πραξη τι της ζητατε ,ηταν απολυτως λογικο να αντιδρασει και αρα να τραβηξει το θεμα.Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.Τελικα με ποιον τροπο πειστηκε να χρησιμοποιησει το γιο γιο της;

Οσο για το δευτερο που μου λες,ναι ,η σκεψη πλεον υπαρχει.Και θα ηταν πολυ ομρφο ειλικρινα να εμενα εγκυος στη Ζακυνθο παλι! Ειναι διαφορα θεματα ομως, που μας πανε πισω που δεν ειναι της παρουσης να αναφερω αλλα σιγουρα θα γινει και αυτο καποια στιγμη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα βρε κορίτσια , πως είστε;

εγώ μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι πλησιάζει η ημερομηνία της βάφτισης και δεν έχω κάνει τίποτα. Θέλω να κάνω τόσα πολλά και πως γίνεται κάθε βράδυ να πέφτουμε όλοι 12 η ώρα χωρίς καν να έχω εμπλακεί για τα της βάφτισης , αγχώθηκα τρελά μιλάμε όσο σκέφτομαι ότι μέσα σε ένα ΣΚ θα πρέπει να τα τελειώσω όλα συν το σπίτι που δεν το έχω μαζέψει καθόλου.:shock: , σχετικά με τη πάνα προχωράμε καλά , το βράδυ δεν το συζητώ του βάζω πάνα βρακάκι στο κρεβάτι του, την ημέρα κυκλοφορεί με βρακάκι και όποτε θέλει πάει μόνος του στο γιογιό αλλά παρατηρώ ότι όταν τύχει το πρωί να φορέσει πάνα βρακάκι δυσκολεύεται να την κατεβάσει αμέσως στο γιογιό και συνήθως του φεύγουνε. Είμαι όμως πολύ ενθουσιασμένη που τον βλέπω να προχωράει με αυτό το ρυθμό, έχουμε δρόμο μεν αλλά είμαστε και σε καλό δρομο δεν.

ΠανΜαρ πολύ στεναχωρήθηκα με το παιδάκι που ανέφερες και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει , είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις παιδάκια αθώα να ταλαιπωρούνται κατ'αυτό τον τρόπο. Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν να είναι περαστικά.

αρμάκι μεγειά το μαλλάκι βρε κορίτσι , καλό είναι πάντως κάθε τόσο να ανανεωνόμαστε λιγάκι με τα beaute μας και να παίρνουμε τα πάνω μας.

Γιοβαννούλα έχει πολύ ωραία πράγματα ο Παρίσης αλλά να ξέρεις δεν δίνει λιανική και το μόνο κατάστημα που έχουν και μπορείς να αγοράσεις λιανική είναι πανάκριβες . Εγώ να σου πω την αλήθεια εξυπηρετήθηκα για τις παιδικές μπομπονιέρες απο τον Ναρλή στην Καβάλα που μπορείς να τους πεις κωδικό απο τον κατάλογο του Παρίση και να στα φέρουν στη μισή τιμή. Είναι πολύ καλοί και εξυπηρετικότατοι.

Ριτάκι με το καλό να πάτε τις διακοπούλες σας και να τα περάσατε σούπερ εύχομαι και φέτος.

Νατασάκι τι κάνει ο Σώτος; σχετικά με την αλλεργιολόγο δεν το ήξερα για το Αττικόν , απο τις λίγες γνώσεις που έχω επι του θέματος λόγω της κολλητής μου η οποία πηγαίνει το παιδί της στο Παίδων κάθε τόσο και κάνει πρόκληση των τροφών που είναι ευαίσθητο έχει βελτιωθεί αρκετά και τώρα μόνο ψάρι δεν μπορεί να φάει , γάλα και αυγό το ξεπέρασε τελείως.

Απλα για τα βαφτιστικα Ντινα απο τωρα που λες... επειδη και εγω βαπτισα Οκτωβρη ειναι λιγο δυσκολο να βγαλετε ακρη...Εγω αναγκάστικα να δω για βαφτιστικα μεσα σεπτεμβρη που θα ειχαν βγει και λιγο πιο φθινοπωρινα ρουχαλακια.Γιατι αφενος Οκτωβρης μηνας ηταν λιγο δυσκολος για να εβαζε αυτα τα λνα κτλ που κυκλοφορουν τωρα το καλοκαιρι και αφαιτερου ο Γρ. αν και ανεπτυγμενος ηταν 5 μηνων και ολα τα βαπτιστικα ρουχα ηταν για πανω απο ετος οποτε εγω δεν ηθελα να ειναι σαν ξενα πανω του.Οποτε αποφασισα να του συνδιασω ρουχα, οχι απαραιτητα απο βαπτιστικα συνολα ,τοτε ,λιγο πριν τη βαπτιση για να μην ειναι αυτο το κλασσικο βαπτιστικο συνολακι που κυκλοφορει, γιατι τα χειμερινα ηταν πολυ χοντρα για την εποχη και ογκωδη για το μωρο και τα καλοκαιρινα πολυ ψιλά και φαρδια.

Ειχα κανει ομως ωραια επιλογη!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μπηκαμε και εμεις σε ρυθμο βαφτισης. Αντε πειτε κανενα μαγαζι για βαφτιστικα, γιατι ειναι και μια περιεργη η μαμα του μπεμπουλη που θα βαφτισουμε!!!!

Πικουλίνα πολύ καλό είναι το ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ , απο τιμές έτσι & έτσι μπορώ να πω. δες και το σάιτ: www.an-agapas.gr

Κικη καλη ευκολια ολα θα γινουν!!Πανετοιμοι θα ειστε για τη βαπτιση σας!!!!!Και ο Αν καλα παει!Ευγε!Ειδες;Και με πανα το πρωι παει να κατσει στο γιο γιο! ;)

Ενταξει οτι ανεβοκατεβαινει πιο ευκολα το βαμβακερο,ειναι γεγονος!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Στο καραβι που ειναι ολα σιχαμενα , που κατουραει το παιδί;;;

Στο καραβι χμμ...καλα εμεις περισυ ειχαμε καμπινα κυριως για αυτο το λογο επειδη ειχαμε τα παιδια μαζι.Οποτε μολις μπηκαμε πηγαμε με τη φιλη μου και ψεκασαμε με ντετολ σπρευ(αυτο του φαρμακειου)και καθαρισαμε και τους βαλαμε ενα καθισμα στεφανακι στη λεκανη και πηγαιναν εκει.

Ομως αν τον πηγαινα χωρις καμπινα ή θα ειχα μαζι μου γιο γιο σε σακουλα,ή θα επαιρνα αυτα τα γιο γιο με τα σακουλακια μιας χρησης(εχει το μαδερκερ η φιλη μου ειχε και τετοιο) ή θα τον πηγαινα κανονικα ορθιο στην τουαλετα του καραβιου απλα μολις μπαιναμε θα εκανα ενα φςςςς με το σπρευ ντετολ πραγμα που εκανα ετσι και αλλιως τον πρωτο καιρο που ηταν και λιγο πιο κοντος για να μην ακουμπησει κατα λαθος καπου .Ομως ο ανδρας μου εκανε και κατι αλλο,τον εβαζε να παταει πανω στα ποδια του για να παρει λιγα ποντακια και να ειναι πιο ψηλος σε σχεση με τη λεκανη.Αλλιως πανω στη λεκανη ας πατησει..δε βαριεσαι...

Ολα αυτα για τα τσισα και δεδομενου οτι κανει ορθιο το παιδι.

Τωρα για τα κακα ειναι λιγο θεμα αλλα δε με προβληματισε γιατι ο Γρηγορης δεν τα εκανε εξω ευκολα επρεπε να φτασει στο αμην,προτιμουσε και προτιμαει ,να τα κανει σπιτι.Αν ομως πρεπει ...το κρατας εσυ ψηλα αναγκαστικα ,αφου εχεις ψεκασει...ειχαμε παρει και ειδικα καλυμματα απο το φαρμακειο /σ/μ πλαστικα σε περιπτωση που λιγο μας ξεφευγε και ακουμπουσε γιατι ηταν και βαρυς και μου κοβοταν η μεση .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Στο καραβι χμμ...καλα εμεις περισυ ειχαμε καμπινα κυριως για αυτο το λογο επειδη ειχαμε τα παιδια μαζι.Οποτε μολις μπηκαμε πηγαμε με τη φιλη μου και ψεκασαμε με ντετολ σπρευ(αυτο του φαρμακειου)και καθαρισαμε και τους βαλαμε ενα καθισμα στεφανακι στη λεκανη και πηγαιναν εκει.

Ομως αν τον πηγαινα χωρις καμπινα ή θα ειχα μαζι μου γιο γιο σε σακουλα,ή θα επαιρνα αυτα τα γιο γιο με τα σακουλακια μιας χρησης(εχει το μαδερκερ η φιλη μου ειχε και τετοιο) ή θα τον πηγαινα κανονικα ορθιο στην τουαλετα του καραβιου απλα μολις μπαιναμε θα εκανα ενα φςςςς με το σπρευ ντετολ πραγμα που εκανα ετσι και αλλιως τον πρωτο καιρο που ηταν και λιγο πιο κοντος για να μην ακουμπησει κατα λαθος καπου .Ομως ο ανδρας μου εκανε και κατι αλλο,τον εβαζε να παταει πανω στα ποδια του για να παρει λιγα ποντακια και να ειναι πιο ψηλος σε σχεση με τη λεκανη.Αλλιως πανω στη λεκανη ας πατησει..δε βαριεσαι...

Ολα αυτα για τα τσισα και δεδομενου οτι κανει ορθιο το παιδι.

Τωρα για τα κακα ειναι λιγο θεμα αλλα δε με προβληματισε γιατι ο Γρηγορης δεν τα εκανε εξω ευκολα επρεπε να φτασει στο αμην,προτιμουσε να τα κανει σπιτι.Αν ομως πρεπει ...το κρατας εσυ ψηλα αναγκαστικα ,αφου εχεις ψεκασει...ειχαμε παρεει και ειδικα καλυμματα απο το φαρμακειο /σ/μ πλαστικα σε περιπτωση που λιγο μας ξεφευγε και ακουμπουσε γιατι ηταν και βαρυς και μου κοβοταν η μεση .

να σου πω την αληθεια εγω τον βαζει και παταει πανω στη λεκανη, στο καραβι σιχαινομαι να κανει και αυτο

Και εγω το εκανα ντινα ειδικα στις αρχες ...αλλα μετα το κοψαμε αυτο γιατι το ειχε βρει παιχνιδι και ακομα και στο σπιτι ανεβαινε μονος του πανω στη λεκανη να τα κανει ετσι και δεν ηθελα ,ηταν επικινδυνο.Οποτε του ειπαμε, ποτε ξανα ορθιος εκει πανω,να πατας στα ποδια σου και απο περισυ το Σεππτεβρη που πηγαινοερχεται πια μονος του ευτυχως το καταλαβε...απλα εξω... ο Θεος Βοηθος...αν τον προλαβω αλλιως δε ξερω που θα χωθει...κακο αυτο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπηκαμε και εμεις σε ρυθμο βαφτισης. Αντε πειτε κανενα μαγαζι για βαφτιστικα, γιατι ειναι και μια περιεργη η μαμα του μπεμπουλη που θα βαφτισουμε!!!!
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ στριτζο κουμπαρα εχεισ απα απα πα που την βρηκεσ καλε στα γαριδακια ....???????// μπριιιιιιιιιιι τι σε ελαχα κ εσενα :tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Πικουλίνα πολύ καλό είναι το ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ , απο τιμές έτσι & έτσι μπορώ να πω. δες και το σάιτ: www.an-agapas.gr

Μπράβο ρε Κική!!!!

Από αυτό το μαγαζί είχαμε πάρει το φορεματάκι, την ζακετούλα και τα παπούτσια της Σοφίας! Και προσπαθούσα να θυμηθώ πώς το έλεγαν!!!

Πικουλίνα (για το δικό μου γούστο) σε αυτό το μαγαζί που σου είπε η Κική είχαμε βρει τα πιο ωραία ρουχαλάκια!

Λαδόπανα είχαμε πάρει από ένα άλλο στο Κολωνάκι http://www.wrap.gr/

Πετσέτες από το "Νότος", αντί για κουτί, μια βαλίτσα απλή και τα υπόλοιπα μόνη μου.

Κατά τ'άλλα, Κικίτσα, μην αγχώνεσαι!!! Όλα θα γίνουν!

Σε σχέση με το κατούρημα στο πλοίο, εγώ έχω και το γιογιό της μαζί και στις τουαλέτες δεν την πλησιάζω!

mrdIp3.png

.Αλλιως πανω στη λεκανη ας πατησει..δε βαριεσαι...

να σου πω την αληθεια εγω τον βαζει και παταει πανω στη λεκανη, στο καραβι σιχαινομαι να κανει και αυτο

Και το κοριτσάκι που θα πάει μετά το σκέφτεστε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...