Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με υγεία το μαλλάκι σου Άρμα. Μπράβο και στην Ευούλα που συνεχίζει με την πάνα και τα καταφένει.

Ευχαριστούμε!!!

φιλακι απορω γιατι ειχα τοση βαρεμαρα τελικα. Με τη μικρη δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω τωρα . Η συνταγη του Παν. ηταν πολυ επιτυχημενη , οπότε του χρονου το καλοκαιρι εκεινη.

Καλά, η Βαρβάρα θα πάει μόνη της. Ούτε θα χρειαστεί να της το πεις είμαι σίγουρη! :lol:

Πάντως κι εγώ μετάνιωσα που ξεκίνησα την διαδικασία από πέρυσι. Ίσως επειδή δεν ήταν έτοιμη να έφαγε όλο αυτό το στράβωμα. Ίσως αν την ξεκινούσα κατευθείαν τώρα να ήταν διαφορετικά..υποθέσεις βέβαια είναι αυτά, αλλά νομίζω ότι αυτό έφταιξε τελικά στη δική μας περίπτωση.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια !!! Τι κανετε ?

Σαν κομητης εμφανιζομαι και γω ωρες ωρες ... Ειστε ολες καλα ? Τα παιδακια τι κανουν ? Διαβασα μονο τις 2 τελευταιες σελιδες μπας και μπω λιγο στο νοημα . Η αληθεια ειναι πως νιωθω σα να μην περασε καιρος , βλεπω και οι συζητησεις ειναι γυρω απο τα γνωστα θεματα της εποχης (πανες , διακοπες κλπ)! χαχααααα

Ριτάκι δυστυχως δεν καταφέραμε να συναντηθουμε και πραγματικά πολυ στεναχωρήθηκα :( Το ζωον εχασα το τηλ σου και ο σκατοκαιρος δεν μας αφησε να κανουμε τη συναντηση εξω οπως ειχαμε κανονισει . Γενικα αυτες οι διακοπες στην Ελλάδα δεν ηταν οπως ειχα φανταστει , ακομα και ο καιρος με σαμποταρισε !!!

Κατα τα αλλα εμεις εδω καλα . Μια μερα εχει καυσωνα και την επομενή ή ακομα και το ιδιο βραδυ βρέχει . Στο φουλ ιωσεις και γαστρεντεριτιδες για να μην μιλησω για την αποπνικτική ατμόσφαιρα με την υγρασία . Η φακη την σκαπουλαρε ευκολα με λιγο πυρετο και εμμετο για μια μερα . Εδω μας βλεπω να ειμαστε ολο το καλοκαιρι και απο Σεπτεμβριο ξεκινάμε παιδικό !

Εγω παλι κοριτισα εχω διαφορετικη αποψη επ' αυτου φυσικα, γιατι ξερω πολλα παιδακια περα απο τον δικο μου που εβγαλαν την πανα πολυ νωριτερα απο τα 3 χρονια και δεν το εκαναν μονα τους,με τη μαμα τους το εκαναν,μαζι και με πολυ καλη διαθεση, και μια χαρα εχουν παει.Καλυτερα δε γινοταν θα ελεγα.Και ενας ολοοοοκληρος χρονος ειναι κερδος, κακα τα ψεμματα απο πολλες αποψεις και μονο και μονο για λογους υγιεινης να το παρετε για να μην αναφερω αλλα κι αλλα ειναι ειναι σημαντικοτατο.Οπως ξερω και πολλα τριχρονα και τετραχρονα που ακομα αντιδρουν και δε θελουν να συνεργαστουν και κρατανε την αναγκη τους και πολλα αλλα.Οπως ξερω και πολλους γονεις που θεωρουν σωστο να τα αφησουν μολις φτασει η κατα την κριση τους καταλληλη ωρα, να τα κανουν πανω τους για να μαθουν.Ολα δεκτα ειναι φτανει να μην ζοριζουν το παιδι.Ο καθενας εχει τον τροπο του...σωστος ή λαθος φαινεται απο το αποτελεσμα.Οποτε ολα σχετικα ειναι...

Εγω κυριως υποστηριζω οτι παιζει ρολο το ποτε πιστευουμε εμεις οτι πρεπει να ξεκινησουμε να δειχνουμε στο παιδι μας να επικοινωνει μια φυσιολογικη αναγκη ανεξαρτητα πανας ή βρακιου.Απο εκει και περα ολα γινονται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαμπρινη μου!!Και εγω στεναχωρεθηκα..ειχα δει τον καιρο εκεινη τη μερα και λεω αποκλειεται να εγινε εκεινη η συναντηση!!Αντε βρε φιλεναδα να δουμε ποτε πια θα βρεθουμε.Εισαι η πιο παλια μου ιντερνετικη φιλεναδα μαζι με την Ιωαννα αν το καλοσκεφτεις!!!χαχα

Η μικρη καλα;Δωστης ενα φιλακι και καλη αρχη στον παιδικο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να τολμήσω να σου πω τη γνώμη μου για τη Βαρβάρα σου; Γιατί δεν ξεκινάς να τη βάζεις από τώρα χωρίς άγχος και εκείνη στο γιογιό; Έχει και την εικόνα του Παναγιώτη και θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Δεν σου λέω να την κόψει από τώρα, αλλά να συνηθίσει.

Ιωαννα εννοειται οτι κανει και τσισα και κακα στο γιογιο, οταν βλεπει τον Παναγ. Δεν εχει τον ελεγχο ομως ακομα. ΟΠοτε οταν ειναι ετοιμη.

Οποτε εκλεισα ζακυνθο στο τσιλιβη ενα παραθαλασσιο καταλυμμα οπως το ηθελα και ξενοιασαμε.Εντωμεταξυ ειναι και το πανηγυρι του Αγιου Διονυσιου στις 23 και το ειχα ταξει να παω με το παιδι καποια στιγμη αλλα δεν μας εκατσε περισυ οποτε φετος ειναι οτι πρεπει.

Εσεις τελικα θα ερθετε κεφαλλονια;

Απ΄ οτι θυμαμαι το τσιλιβη δεν εχει πολυ καλη παραλια. Δε ρωτας , για να εισαι σιγουρη;; Αν θελεις να ρωτησω ενα φιλο μου ,που μενει μονιμα εκει.

Αν ξεκινησες και τη βαζεις συστηματικα απο τωρα ντινα πιστευω ακραδαντα οτι σε κανα 4μηνο μονη της θα σου πει οτι δεν την θελει την πανα!;)

Οσο για το τσιλιβι εχουμε ξαναμεινει εκει και η παραλια ηταν αμμουδια με σχετικα ζεστα νερα και ρηχη.Νομιζω για παιδι ιδανικη, αν και τοτε δεν ειχα μαζι τον μικρο (ηταν σπορακι χαχα) αλλα θυμαμαι οτι εβλεπα παρα πολλα παιδια και λεγαμε οτι το μερος ηταν πολυ οικογενειακο...

Θα δειξει..εξαλλου τελος αυγουστου και να μη μας ικανοποιησει ,ολο και κατι θα βρουμε να μετακομισουμε...ελπιζω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

να βρηκα λαιβ εικονα απο παραλια τσιλιβι...

http://www.gozakynthos.gr/gr/live/tsilivi.beach.webcam.php

(Να θυμηθω να κατσω πιο εκει τον αυγουστο...χιχιχιι μη γινω θεαμα!!!χαχαχα)

ασχετο, αλλη εννοουσα. Πολυ ωραια φαινεται αυτη.

καλημερα!

Χρονια πολλα στην Αλεξανδρα μας, στην Ανδρεάνα μας και στον Ανασταση μας! Να τα χαιρεστε κοριτσια, χιλιοχρονα!!!

Πετρουλα, χρονια πολλα και σ'εσενα! Οτι επιθυμεις!!!

Δεν εχω πολλα κεφια, ειμαι πολυ στεναχωρημενη με την ολη κατασταση. Εβλεπα χθες το απογευμα τηλεοραση και με ειχε πιασει ενα φοβερο σφιξιμο. Λες και εχουμε πολεμο... Δεν ξερω, δεν μπορω να φανταστω πως θα βγει ο χειμωνας...

Μπηκα πιο πολυ για εσενα Μαριζα! Χθες ειχε ερθει στο σπιτι μας μια φιλη μου παιδιατρος, η οποια ειναι ειδικευομενη μεν αλλα ασχολειται περισσοτερο με τις αλλεργιες. Για την ακριβεια φευγει για μεταπτυχιακο πανω στην αλλεργιολογια, προκειμενου μετα την ειδικοτητα της να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτο. Και της ελεγα για το Ναταλακι... Μου ειπε το εξης και σκεφτηκα να στο πω, μη μη παρεξηγησεις, απλα ειναι ακομα μια γνωμη. Λοιπον εκεινη μου ελεγε (απ'οσο καταλαβα) οτι υπαρχει ενα χρονικο οριο που αφηνουμε τα παιδια μακρια απο τις τροφες που τα πειραζουν. Απο εκει και περα πρεπει να αλλαξει τακτικη γιατι απο μια ηλικια και μετα οι αλλεργιες εδραιωνονται και μενουν για παντα. Και παλι στο λεω, ετσι το καταλαβα... Μου ειπε λοιπον οτι εξαιρετικο τημημα αλλεργιολογιας στην Αθηνα εχει το Αττικο... Κανουν λεει φοβερη δουλεια. Εκεινη μου ελεγε οτι αν ειχε παιδι, μονο το Αττικο θα εμπιστευοταν... Απλα στα μεταφερω, μπορει να ειναι και μπουρδες. Αμα θες κατι , το κρατας!

Λοιπον την κανω γιατι πηζω! Πολλα φιλια!

t7fQp3.png

Αυτο που σου ειπε Νατασσα καπως ετσι ειναι ...το ξερω κα απο μενα αν και τοσα χρονια πριν αλλες τακτικες τοτε..αλλα νομιζω οτι ετσι το χειριζονται το θεμα και τωρα σταδιακα δοκιμαζουν τροφες...αν δεν κανω λαθος.

Παντως για το Αττικο δεν το ξερα...ενδιαφερον!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έλα ρε Ρίτα να κάτσεις κοντά στην κάμερα να μας χαιρετάς! :lol: Πολύ ωραία φαίνεται! Ζάκυνθο βλέπω, Αγ. Διονύση βλέπω, άντε μπας και το πάρεις απόφαση όπως τότε, να έρθει και το 2ο!!!:tongue:

Για την πάνα το παν είναι να μην ζοριστεί το παιδί όπως λες. Και βέβαια πετυχαίνει σε μικρότερη ηλικία και εγώ υπέρ αυτού ήμουν άλλωστε, απλά σε εμάς όχι μόνο δεν λειτούργησε αλλά έκανε και κακό. Στην Μαρίνα ας πούμε που έβαζε τον Γωγούλη και την Μαριαλένα τώρα ακόμα πιο μικρά ήταν οκ. Είναι και πως θα κάτσει στο παιδί. Τεσπα, τα έχουμε πει άλλωστε.

Σήμερα πήγε τέλεια,ως δια μαγείας έκανε όλες τις φορές τσίσα στο γιο γιο από μόνη της. Χωρίς να της πω τίποτα εγώ. Την τελευταία φορά ξεχάστηκε, της έφυγαν λίγα αλλά έτρεξε πάλι στο γιο γιο και έκανε τα υπόλοιπα εκεί. Και φυσικά τώρα έχει πάει να πάρει δώρο :lol:

Φιλάκι ενδιαφέρον ακούγεται αυτό που σου είπε η Νατάσα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι αν πάρεις και μια άλλη γνώμη.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...