Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως στην αρχή του έδινα το γάλα του, μετά από μισή ώρα τον έβαζα για τσίσα και στις 12 πριν κοιμηθώ τον ξανάβαζα
Mμμμμ, μπορεί να το δοκιμάσω.

SOULA περαστικά της μωρέ. Δηλ. ξαναανέβασε πυρετό μετά από το 12ωρο που έμεινε απύρετη;

kiko και pikoulina μπράβο για την πάνα, pikoulina εμείς βαριόμασταν κιόλας και τώρα λέμε πόσο εύκολο ήταν! Άντε, και στα 2α σας εσείς! Χιχι!

Κορίτσια, το Π/Σ/Κ θα πάμε Τυρό/Αρκαδία, αν ψάχνεται ευκαιρία να εκδράμετε ελάτε προς τα μέρη μας, δυστυχώς δεν έχω τρόπο και χώρο να σας φιλοξενήσω μιας κι εμείς μια γκαρσονιέρα έχουμε... Είναι οικονομικά όμως (πιστεύω, χιχι) και κάτι ακόμα, στην διπλανή πόλη, το Λεωνίδιο, θα είναι η γιορτή της μελιτζάνας!!! Μιλάμε για πολύ μελιτζάνα!!! Δείτε εδώ http://agro.in.gr/news/article/?aid=1231114624!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια...

Ευχομαι να ειστε ολες καλα ...μα τι υπεροχο καλοκαιρι ειναι αυτο ???ξεπαγιασαμε....το βραδυ ξαναεβαλα στο μπεμπη πιτζαμακια ..

Ο Χρηστος ποδηλατει αδιακοπως και συνεχως!!!!καθε απογευμα απο τις 6 που ερχεται ο μπαμπας του ειναι στο σχολειο απεναντι και ποδηλατει....εν τω μεταξυ ειναι κλειστος ο χωρος και ο συζυγος το εχει ριξει στο μπασκετακι ..εγω με το βουδακι τους θαυμαζουμε απο το μπαλκονι !!

Σουλιτσα περαστικα στο κοριτσακι σου ααααλλη μια φορα....

Φιλακι δεν εχω παει στην γιορτη της μελιτζανας αλλα ειμαι φαν της μελιτζανας μιαμ μιαμ ...καλα να περασετε!!!!

Σημερα τελευταια μερα του μηνα και εχω τρελη τρελη τρελη δουλεια...

Μακιαααααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Εμείς καλά! Εχτές πήγα κομμωτήριο και ανανεώθηκα επιτέλους γιατί ήμουν σαν..να μη πω! Είχα και το κοριτσάκι μου μαζί και ήταν άψογη, την έφερε ο μπαμπάς της μόλις μου είχαν περάσει το μαλλί και για 3 τέταρτα μετά που μείναμε οι δυο μας ήταν αγγελούδι το πουλάκι μου. Κουρεύτηκε κι αυτή λιγάκι και έτσι οι γυναίκες τις οικογένειας σουλουπώθηκαν!

Σουλίτσα περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Μπράβο και στις προοόδους για την πάνα! Κι εμείς συνεχίζουμε αργά μεν αλλά σταθερά και πάμε καλά. Απλά ακόμα δεν είμαστε για έξω χωρίς πάνα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από εμένα.

Χτες πήγα λίγο με τη μελλοντική κουμπαρούλα μου να παραγγείλει τις μπομπονιέρες για τη βάφτιση και πήρα και εγώ πολύ καλές ιδέες. Δείτε εδώ www.parisis.com.gr

Έχει πολύ όμορφα πράγματα, και μιας καιδ εν το έχω στη χειροτεχνία θα καταφύγω στις έτοιμεε λύσεις :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Με υγεία το μαλλάκι σου Άρμα. Μπράβο και στην Ευούλα που συνεχίζει με την πάνα και τα καταφένει.

Διαφημίσεις

Εμεις καλα ,εκλεισα και τις διακοπες και ησυχασα.

Αλήθεια; Για πες, για που; Εμείς ακόμα δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε. Θα πάμε κάπου, δεν θα πάμε.... Έχουμε και τη βάφτιση στη μέση και είναι αρκετά τα έξοδα.

kiko και pikoulina μπράβο για την πάνα, pikoulina εμείς βαριόμασταν κιόλας και τώρα λέμε πόσο εύκολο ήταν! Άντε, και στα 2α σας εσείς! Χιχι!

καλημεραααα

φιλακι απορω γιατι ειχα τοση βαρεμαρα τελικα. Με τη μικρη δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω τωρα . Η συνταγη του Παν. ηταν πολυ επιτυχημενη , οπότε του χρονου το καλοκαιρι εκεινη.

Καλα να περασετε ΣΚ, εμεις θα παμε ημερησια στη Τηνο με τον γιο μου, τα δυο μας !!!

Εμεις θα παμε Γιοβαννα μου κεφαλλονια σπιτι μας απο τις αρχες αυγουστου μεχρι τις 21 σιγουρα γιατι εχουμε εκει και το γαμο του αδερφου του ανδρα μου και μετα θα περασαουμε Ζακυνθο μεσω κεφαλλονιας και θα μενουμε 1 βδομαδα.

Φετος ειπα να τα κανουμε τελικα ετσι συνδιαστικά για να μη μας φανε τα πηγαινε ελα σε αλλα μερη και γλυτωνουμε και λιγα καραβια.Κριμα ειναι να δινουμε τα λεφτα μας στα καραβια....

Οποτε εκλεισα ζακυνθο στο τσιλιβη ενα παραθαλασσιο καταλυμμα οπως το ηθελα και ξενοιασαμε.Εντωμεταξυ ειναι και το πανηγυρι του Αγιου Διονυσιου στις 23 και το ειχα ταξει να παω με το παιδι καποια στιγμη αλλα δεν μας εκατσε περισυ οποτε φετος ειναι οτι πρεπει.

Εσεις τελικα θα ερθετε κεφαλλονια;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα να περασετε ΣΚ, εμεις θα παμε ημερησια στη Τηνο με τον γιο μου, τα δυο μας !!!

Μπράβο βρε Κωνσταντίνα. Να πάτε να ανάψετε ένα κεράκι στην Παναγία. Όμορφα είναι.

Να τολμήσω να σου πω τη γνώμη μου για τη Βαρβάρα σου; Γιατί δεν ξεκινάς να τη βάζεις από τώρα χωρίς άγχος και εκείνη στο γιογιό; Έχει και την εικόνα του Παναγιώτη και θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Δεν σου λέω να την κόψει από τώρα, αλλά να συνηθίσει.

Διαφημίσεις

Εσεις τελικα θα ερθετε κεφαλλονια;

Πίστεψέ με , δεν έχω ιδέα....

Καλημέρααααα!

Πω!Πω! Τι νύστα είναι αυτή? Δεν μπορώ να κρατήσω ανοιχτά τα ματάκια μου...

Τι κάνετε?

Επιτέλους ήλιος!!!! Άντε να δούμε για πόσο θα κρατήσει!

Πάντως, γειτονάκι, εμείς εδώ πάνω έχουμε πιο πολύ κρύο τελικά! Χθες βράδυ, φεύγοντας από Πειραιά είχε 25 βαθμούς και με το που φτάσαμε σπίτι, είχε 20!!!

Σουλίτσα περαστικά στο κοριτσάκι σου μωρέ!

Αρμάκι με γεια το μαλλί (και σε σένα και στο Ευάκι!)

Γειτονάκι, λέτε να βρεθούμε το απογευματάκι για καμμιά βολτίτσα? Μαρίναααααα! Εσύ τι λες?

Φιλάκι, θα είστε Τυρό πάλι ε? Εμείς λέμε να κατέβουμε Τρίπολη... λες να σας έρθουμε και καμμιά βόλτα? Πόσο είναι η απόσταση? Ξέρεις? Κανά μισάωρο... ή παραπάνω? Απλά δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνουμε και για βράδυ ή αν θα πάμε αυθημερόν...

Κικίτσα, είσαι πολύ περήφανη για τα "κακάκια" του γιου σου ε? χαχαχαχα!

Καλά, χθες, πολύ γέλιο... Είχαμε πάει σε μια γιορτή ενός Πετράκη (γιος φίλου του Παν). Και από τα 12 παιδιά που υπήρχαν, τα 11 ήταν αγόρια και η Σοφία μόνη της! Μπορείτε να φανταστείτε πως ο μπαμπάς μας και ο νονός μας ήταν σε εγρήγορση... ο ένας να έχει από κοντά τα παιδιά και ο άλλος τους μπαμπάδες τους! χαχαχαχα!

Ρε κορίτσια, όμως, πολύ στενοχωρήθηκα... το παιδάκι που γιόρταζε, είχε γεννηθεί με ένα μικρό πρόβλημα και δεν μπορούσε να τρώει καλά και άρα δεν μεγαλώνει και πολύ... Φανταστείτε ότι είναι σχεδόν 2 χρονών (τον Αύγουστο τα κλείνει) και είναι μόλις 8 κιλά! Η Σοφία 8 κιλά ήταν σχεδόν 6 μηνών! Νερό και γάλα πίνει μόνο με κουταλάκι και από φαγητό, μόνο αλεσμένα...

Άσχετο... μακάρι να μπορούσα να σας δείξω τι κάνει αυτη την στιγμή η Σοφία! Έχει ανέβει πάνω σε ένα σκαμνί στηρίζεται στο ένα πόδι, το άλλο το έχει λυγισμένο, έχει ανοίξει και τα χέρια και μου θυμίζει τον Ραλφ Μάτσιο στο "Καράτε Κιντ", όταν έκανε τις ασκήσεις πάνω στον πάσσαλο στην παραλία!

Αυτά για την ώρα...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...