Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

.γιατι να τους το λετε σαν εκβιασμο;Δε φταινε αυτα, ακομα μαθαινουν....

Εγω δεν το χρησιμοποιησα σαν εκβιασμο. Τη Δευτερη εβδομαδα απλα , απο το αγχος μου σε μακρινη βολτα θεωρησα καλο να του πω να τη βαλουμε για ασφαλεια. Απλα αντι για βρακακι να βαζαμε πανα , ενω θα κατουρουσαμε κανονικα.

Α οκ τοτε σωστα..απλα το ειπα επειδη εχω ακουσει πολλους να λενε ''θα σου ξαναβαλω πανα!!!'' και ειναι λιγο αγχωτικο αυτο.

Λοιπον παω να εργαστω,εχω ερθει και απο νωρις σημερα...Ο γιος μου εχει αποφασισει πια να πηγαινει πρωι πρωι στο σχολειο και σηκωνεται ντυνεται και μας περιμενει με αγωνια.Τρεχωντας ετοιμαζομαστε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα ,

Χάθηκα αλλα εχει τοση δουλειά και τρεχω.

Να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας (νωρις νωρίς) και να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Αναστάση της Κικής μας!

Πετρούλα χρόνια σου πολλά .Να χαίρεσαι τα παιδακια σου !!!

Η μικρή μου δυστυχώς από τη Δευτέρα είναι με πυρετό χωρίς να εχει καποιο άλλο συμπτωμα .

Πριν λίγο μιλησα με τον καλό μου και μου ειπε ότι την επεισε να πανε στον παιιδιατρο (μεγαλη υπόθεση γιατι δεν θελει καθολου) αλλα ο γιατρούλης αμς ελειπε.

Θα ξαναπανε αργότερα να τη δει γιατι πριν μερικες μερες μου εβγαζε και κατι περιεργα σπυρακια ηρθε και ο πυρετός οπότε καλυτερα να τη δει.

Εμενα με επιασαν παλι τα χερια μου και ποναω παρα πολύ αλλα κανω υπομονη.

Συγνωμη που δεν σχολιαζω αλλα πιστευω να βρω καποια στιγμή το χρόνο.:oops:

Φιλια

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο'μένα κορίτσια.

Χρόνια πολλά να ευχηθώ αρχικά στην Πετρούλα και ευτυχισμένα, να είσαι γερή κοπελιά , να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται εύχομαι.

Σας ευχαριστώ και τα υπόλοιπα κοριτσάκια για τις ευχές σας , να στε καλά να χαίρεστε και εσείς τις οικογένειές σας.

Σουλίτσα περαστικά στη μικρούλα σου, έχει ευαισθησία με τις αμυγδαλές της , έφαγε κανένα παγωτάκι και την πιάσανε ή μήπως κόλλησε απο το σχολείο; μα καιρός και αυτός να σου πετύχει που να βοηθήσει τις ιώσεις βρε παιδί μου...

Να πω βρε κορίτσια και τα δικά μας επιτεύγματα , είμαστε σε καλό δρόμο με την πάνα, απο επροχθές δεν τον βάζω εγώ στο γιογιό , πηγαίνει μόνος του και τα κάνει και τσίσα και κακάκια και μάλιστα χθες επειδή είμασταν στον κήπο μας του ήρθε να κάνει κακά και τα αμόλησε μόνος του στην αυλή. Τώρα δεν ξέρω αν είναι και καλό αυτό αλλά απ'ότι έχω καταλάβει δεν θέλει να τον ρωτάμε εμείς καθόλου παρα μόνος του όταν αισθάνεται την ανάγκη όπου και να βρίσκεται τα αμολάει. Απλά επειδή μετά το βράδυ στο παιχνίδι πάνω ξεχάστηκε ο κακομοίρης και του φύγανε, σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά ακόμα αλλά νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που έχω επίσης καταλάβει είναι ότι ακόμα δεν μπορεί να ελέγξει σωστά τη κύστη του και να κρατηθεί λίγο, αλλά όπως και να'χει είμαι πολύ χαρούμενη με τη στάση του. Ποιος θα μου το έλεγε ότι θα μου έφερνε ο γιος μου μια μέρα να μου δείξει τα κακά του και εγώ θα χοροπήδαγα απο τη χαρά μου. Βρε πως αλλάζουν έτσι οι εποχές.:tongue::tongue: παλιά χοροπήδαγα αν μου φέρνανε δωράκι και τώρα χοροπηδάω αν μου φέρνει κακά ο γιος μου.:tongue::tongue::tongue:

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι εσάς τις έμπειρες με το θέμα πάνα...

Εδώ και 3 βδομάδες περίπου (δεν θυμάμαι ακριβώς) η Σοφία ήθελε να κόψει και την βραδινή πανα... Κι ενώ σε γενικές γραμμές τα πήγαινε μια χαρά (με ελάχιστα ατυχήματα...) είναι δυο μέρες τώρα που το βράδυ κατουριέται... Κι ενώ την φοβόμουν περισσότερο όσο είμασταν Βόρεια (λόγω κούρασης και ξενυχτιού) εκεί ήταν άψογη και με το που γυρίσαμε μου κατουριέται... Να της την ξαναφορέσω για λίγο? Μήπως δεν είναι ακόμα έτοιμη για την βραδινή (άσχετα αν το ζητάει...)

Τί να σου πω... δεν ξέρω... κι εμείς σε αυτή τη φάση είμαστε, με τη διαφορά ότι η Ναταλία δεν το ζήτησε/ζητάει, ήταν μια δική μου πρωτοβουλία, καποιες φορές έχει κατουρηθεί, λίγες, οπότε συνεχίζω και βλέπουμε. Αλλά να τους βάλουμε πάλι πάνα;...

Καλησπέρα!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Για κολυμβητηριο το σκεφτομασταν αλλα εδω κοντα μας εχουμε μονο ανοικτο οποτε τελικα ειπαμε να μην παμε..
Μα, joa, γιατί όχι; Αυτά είναι τα καλύτερα για την υγεία του παιδιού.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αν θυμάμαι όμως καλά, η Ρίτα και η Μαρίνα έλεγαν ότι τα σήκωναν κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα για τσίσα.
Ναι, σωστά, κι αυτό ακόμα ενδείκνυται από τους ειδικούς. Το είχα ακούσει να το συμβουλεύουν οι παιδοψυχολόγοι στο σχολείο της Ναταλίας, σε μια συνάντηση γονέων σε ένα σχετικό ερώτημα που έκανε ένας γονιός και του απάντησαν ότι θα ξυπνάνε το παιδί, αν χρειαστεί ακόμα και ρολόι θα βάλουν εναλλάξ οι γονείς και θα το πηγαίνουν για ύπνο, αλλά, δεν ξέρω, αυτό έχω την εντύπωση ότι το πρότειναν σε περίπτωση λίιιιιγο μεγαλύτερης ηλικίας που ενώ το είχε κόψει άρχισε πάλι να κατουριέται.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τελικά αμυγδαλίτιδα εχει!Αντιβίωση και παλι!!!!

Τελεια !

Ωχ βρε Σούλα. Περαστικά της. Κάτι σας περιτρυγιρίζει. Γι' αυτό έχεις και εσύ πονόλαιμο. Τουλάχιστον με την αντιβίωση δνε θα ταλαιπωρηθεί πολύ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

γρήγορη απάντηση: filaki στο travelplanet24.com έχει προσφορές για Κρήτη! για δες!

κι εμείς επειδή ήταν και αρρωστούλα την προηγούμενη βδομάδα και κατουριόταν και ξυπνούσε 3-4 φορές τη νύχτα από βήχα/μύξες κτλ., της ξαναβάλαμε πάνα. Δεν αντέξαμε.... και ο Σωτ. είναι πολύ δύσκολος όταν κοιμάται δεν ξυπνάει με τίποτα, οπότε κατέληξα να αλλάζω σεντόνια/σελτεδάκια/ υποστρώματα συνέχεια. Ξυπνάω που ξυπνάω για τσίσα εγώ, καταλάβατε...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Θες να έρθεις να της το βάλεις εσύ και να την πείσεις και να το κρατήσει κιόλας???

Εδώ με το ζόρι την κυνηγάω να φοράει μεσ΄το σπίτι...

Το βράδυ και να της το φορέσω, το βγάζει από μόνη της!

Μόνο άμα κρυώνει το θέλει!

Τζούλιααααααααααα!!!

Stone! Να σε χαιρόμαστεεεεεε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χρόνια πολλά Πετρουλίνι κι από εδώ να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Μπράβο σε όλα τα παιδάκια με την πάνα, τα πάνε περίφημα! Εμείς τη βραδινή τη βγάλαμε τελείως πέρυσι τον Ιούνιο και στο καπάκι έπαθε τη λοιμώδη και γαστρεντερίτιδα και ήμαστε διακοπές! Δε δεχόταν να την ξαναβάλει με τίποτα κι ας είχα πάθει εγώ τραμάκουλο μη λερώσει το κρεβάτι του ξενοδοχείου σε σημείο ένα βράδυ να του τη βάλω πάνω από το βρακί ενώ κοιμόταν! Τελικά δε λέρωσε καθόλου, αλλά είχε φορτώσει πολύ άσχημα όταν συνειδητοποίησε ότι του την είχα φορέσει! Πάντως στην αρχή του έδινα το γάλα του, μετά από μισή ώρα τον έβαζα για τσίσα και στις 12 πριν κοιμηθώ τον ξανάβαζα και αυτό το 12 το κράτησα μέχρι πριν 15 μέρες, όχι γιατί φοβόμουν ότι θα κατουριόταν αλλά ότι θα ξυπνούσε στις 6 για τσίσα και θα ξύπναγε και τη μικρή με τη φασαρία του οπότε θα σηκωνόμαστε όλοι στο πόδι. Εδώ και 2 εβδομάδες που το σταματήσαμε δεν έχει αλλάξει ωστόσο την ώρα που σηκώνεται το πρωί ευτυχώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

γρήγορη απάντηση: filaki στο travelplanet24.com έχει προσφορές για Κρήτη! για δες!
Δεν βρίσκω... Πες μου... Αν και τώρα έχουμε κλείσει και μου αρέσει εκεί. Θα είστε παιδί μου εσείς εκεί;;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...