Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα Νατασσα...και εγω το ιδιο πρωτα θα συννενοουμστε εντελως,θα κοψουμε την πανα και μετα..Αλλιως κοριτσια δεν θα αναπεξελθω σε εγκυμοσυνη ....σας θαυμαζω!

Εγω ελεγα...μηπως παει παιδικο φετος στα τελιωματα να δουμε πως θα τα παει μιας και δε εχουν κιαπ ολλες ιωσεις τοτε και βλεπουμε απο Σεπτεμβρη τι θα κανουμε αλλα και παλι δε ξερω...θα δω διοτι εδω στην περιοχη δεν εχω δει και τιποτα αξιολογο και το σχολικο δεν το θελω με τιποτα..

Θα δω..θελει ψαξιμο η υποθεση

Κοιτα εγω πρωτον δε θελω να ξαναγεννησω καλοκαιρι, παιδευτηκα και κλειστηκα πολυ... Θελω ιδανικα να γεννησω Ιανουαριο. Ετσι ωστε μεχρι το καλοκαιρι να εχουμε σταματησει και την αποστειρωση, να εχει παρει τα πανω του το μωρο και να μπορεσουμε να παμε καπου διακοπες σαν ανθρωποι... Γι'αυτο λεω να μπει το 11 και μετα...

Απο την αλλη ειμαι τυχερη γιατι εχω εναν πολυ καλο παιδικο σταθμο πολυ κοντα στο σπιτι μου.. Ουτε 5 λεπτα περπατημα. Οποτε και το σχολικο θα γλιτωσω και αν συμβει κατι πεταγεται η μαμα μου στο πιτς φυτιλι...

Σωστη???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω γιαιτ εχω την εντυπωση οτι καπου τον εχω δει τον Σωτηρακη?

Τον εχεις βαλει παλαιοτερα τοτε που αρχισε να περπαταει ή μου φαινεται?

Οχι, δεν τον εχω βαλει ποτε... Θα τον βαλω ομως καποια στιγμη για ενα μισαωρακι! Να το θαυμασετε το σπλαχνο μου!:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ριτα μου πατως ολα ειναι μια ιδεα κι εγω τα ιδια μ'εσας ελεγα αλλα αλιως ηρθαν τα πραγματα τι να κανουμε!

Εσυ κοιτα μην την ξαναπατησεις και ερθεις το καλοκαιρι μετα τις διακοπες να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα για τριτη φορα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Κοιτα εγω πρωτον δε θελω να ξαναγεννησω καλοκαιρι, παιδευτηκα και κλειστηκα πολυ... Θελω ιδανικα να γεννησω Ιανουαριο. Ετσι ωστε μεχρι το καλοκαιρι να εχουμε σταματησει και την αποστειρωση, να εχει παρει τα πανω του το μωρο και να μπορεσουμε να παμε καπου διακοπες σαν ανθρωποι... Γι'αυτο λεω να μπει το 11 και μετα...

Απο την αλλη ειμαι τυχερη γιατι εχω εναν πολυ καλο παιδικο σταθμο πολυ κοντα στο σπιτι μου.. Ουτε 5 λεπτα περπατημα. Οποτε και το σχολικο θα γλιτωσω και αν συμβει κατι πεταγεται η μαμα μου στο πιτς φυτιλι...

Σωστη???

Εμεις εχουμε παιδικο στα 5 μετρα αλλα δε μου πολυαρεσει ...νομιζω..

Ετσι οπως το θετεις ειναι καλα..εγω παλι θελω να γεννησω πρωτα ο Θεος παλι Απριλιο(δλδ να μεινω εγκυος Αυγουστο) ωστε ουτε το καλοκαιρι πριν τη γεννα να χασω και να ειμαι στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης και να εχω αγχος αλλα και μετα να ειναι το μωρο 3-4 μηνων οπως ο Γρηγορης και να μπορουμε να παμε καπου ολοι μαζι..

Αλλα λεμε τωρα...

Μαλλον επειδη εμεινα με τη μια στο Γρηγορη για αυτο το υπολογιζω ετσι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα μου πατως ολα ειναι μια ιδεα κι εγω τα ιδια μ'εσας ελεγα αλλα αλιως ηρθαν τα πραγματα τι να κανουμε!

Αφου εσυ το ηθελε βρε βατραχακι νωρις..σου τριγυριζε η ιδεα το θυμαμαι...χαχαχα

Πντως καλα εκανες τωρα θα ξεμπερδεψεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εσυ κοιτα μην την ξαναπατησεις και ερθεις το καλοκαιρι μετα τις διακοπες να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα για τριτη φορα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α οχι θα παω να αγορασω αυτο το τεμπο πως το ειπες και οταν θελησω θα το βαλω μπρος στο σιγα σιγα ε;

χαχαχαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια ο αντρας μου κατεβασε τα χριστουγενιατικα.

αντε να δω αν θα τα καταφερουμε σημερα.

πω πω η μικρη ζωγραφίζει και προσπαθει να βαψει το πληκτρολογιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...