Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσαααα!!! Να 'μαι πάλι!

Πού είσαι εσύ Πικουλινάκι? Τι κάνουν τα Πικουλινόπαιδα?

Δεν το ήξερα Ρίτα ότι πρέπει να έχει πρηγηθεί το baby-swimming για να τους επιτρέψουν να μπούνε μόνα τους! Δε νομίζω ότι έχουν μάθει και πολλά περισσότερα πράγματα από πλευράς κολύμβησης σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας τους, ίσως μόνο έχουν μάθει να ακούνε με προσοχή τον προπονητή και να κάνουν όσα τους λέει, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν ένα ολόκληρο σχολικό τμήμα έστω και με 15 παιδάκια μπορεί να το κάνει καλά ένας μόνος του προπονητής!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον αυτο που μου ειπαν επακριβως ηταν οτι το ενα τους κριτηριο ειναι η ηλικια και το δευτερο η αποκοπη απο την πανα σε αυτη τη φαση.

Ως προς την πανα δεν τιθεται θεμα για εμας ,ως προς την ηλικιαμου ειπαν οτι ο κανονος για να μπει σε τμημα μονος του ειναι να ειναι κλεισμενα 4.Οταν τους ειπα μα ξερω παιδια που πανε απο τωρα σε πισινα μονα τουςχωρις γονιο μου ειπαν οτι τα παιδια που εχουν ξεκινησει με baby swimming εχουν αλλη εξοικιωση και το βρηκα λογικο.

Επιπλεον μου ειπαν οτι το θεμα τους δεν ειναι τοσο η σωματικη διαπλαση και η ετοιμοτητα του παιδιου (γιατι καναμε το τεστ και μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα) οσο η ικανοτητα του αρχαριου τριχρονου να υπακουει σε εντολες και να συνεργαζεται με τον εκπαιδευτη τη στιγμη που μεσα στην ιδια πισινα μπορει να βρεθει με αλλα παιδια μεγαλυτερης ηλικιας δλδ 4χρονα ή ακομα και κανα 5χρονο που ναι μεν ξεκινουν τωρα αλλα οσο να το κανουμε εχουν αλλη αντιληψη.

Για αυτο λεει κατ εξαιρεση μπορουν να παρουν παιδια περιπου 3μιση ετων ή γκρουπακια απο σταθμους μονο αν ειχε σχηματιστει ομαδα απο τετοια για να ειναι ολα στο ιδιο σταδιο και να εχουν τους αντιστοιχους εκπαιδευτες.Εντωμεταξυ αλλοι οι εκπαιδευτες του baby swim απο οτι καταλβα χωρις να ειμαι απολυτη και αλλοι οι εκπαιδευτες των μεγαλων τμηματων.Φυσικα ενας εκπαιδευτης δε φτανει, και το ειδα και με τα ματια μου οσο παρακολουθησα εκει.Δεν το ειδα για τοσο απλη υποθεση..εβλεπα παιδια υποτιθεται αρχαρια στο τμημα(ισως εκαναν αλλου πρωτα ή μεσω σταθμων), να εχουν τρομερη εξοικιωση και να μη βγαζουν το κεφαλι τους εξω απο το νερο και να προσπαθουν οι εκπαιδευτες να τα βαλουν σε ταξη τη στιγμη που καποια αλλα απλα επεπλεαν...

Οι συγκεκριμενοι λοιπον συλλογοι δεν ειχαν καθολου τετοια γκρουπ κατω των 4 ετων.Απο οτι εμαθα μονο ο Πανιωνιος στην Καλλιθεα εχει εκτος απο το baby swimming ,αλλα οχι παντα.Τη δεδομενη στιγμη δεν εχει.

Αν μαθεις εσυ οτι τον περνουν τον δικο μου ενημερωσε με.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα γιορτάζει η Πετρούλα μας;

Πετρουλίνι χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.

Μαρίνα και Ρίτα εγώ δεν το έχω ψάξει τόσο όσο εσείς με το θέμα πισίνα, έτσι και αλλιώς εδώ ένα δημόσιο κολυμβητήριο έχει και μία πισίνα σε γυμναστήριο όπου κάνουν μαθήματα και σε παιδιά, αλλά και ξέρω και στα δύο δεν τα παίρνουν αν δεν έχουν κλείσει τα 4, με ληξιαρχική πράξη γέννησης. Ίσω είναι κάποιος γενικός κανονισμός.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα και καλό χειμώνα!

Τι κάνετε?

Εγω προβληματίζομαι... να κατεβάσω πρώτα τα μάλλινα ή να στρώσω τα χαλιά?

Πού είναι το καλοκαίρι??????

Τέλος Ιουνίου έφτασε!!!

Ξύπνησα και με μπούκωμα...

Να ευχηθώ και χρόνια πολλά στην ψηλούλα μας για την γιορτή της! Να χαίρεσαι τα αγόρια σου!

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι εσάς τις έμπειρες με το θέμα πάνα...

Εδώ και 3 βδομάδες περίπου (δεν θυμάμαι ακριβώς) η Σοφία ήθελε να κόψει και την βραδινή πανα... Κι ενώ σε γενικές γραμμές τα πήγαινε μια χαρά (με ελάχιστα ατυχήματα...) είναι δυο μέρες τώρα που το βράδυ κατουριέται... Κι ενώ την φοβόμουν περισσότερο όσο είμασταν Βόρεια (λόγω κούρασης και ξενυχτιού) εκεί ήταν άψογη και με το που γυρίσαμε μου κατουριέται... Να της την ξαναφορέσω για λίγο? Μήπως δεν είναι ακόμα έτοιμη για την βραδινή (άσχετα αν το ζητάει...)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Πετρουλινι μας χρονια πολλα και καλα!!!οτι επιθυμεις κοριτσαρα μου ..να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου ...

Εμεις καλα ..τα ραντεβου σε παιδικους καλα κρατουν και τελος της εβδομαδας πρεπει να τα βαλουμε κατω να δουμε τελικως τι μας ταιριαζει ...

Για κολυμβητηριο το σκεφτομασταν αλλα εδω κοντα μας εχουμε μονο ανοικτο οποτε τελικα ειπαμε να μην παμε..παντως το δικο μας παιρνει απο 2 1/2 και πανω και δεν μπαινει ο συνοδος μεσα ...δεν ειναι baby swimming...

χθες το βραδυ ειχαμε στεναχωριες ,η φυλακας του σχολειου εκανε απεργια και το σχολειο ηταν κλειστο και ο χρηστος ηταν απαρηγορητος ...την περιμενε ο ερμος ολο το απογευμα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα γειτονακι !!!

εγω παντως τα χαλια δεν τα κατεβαζω γιατι τα πλενω ...απαπαπα ποναω ακομη ολοκληρη ...τελικα ειμαι οντως κοριτσι γραφειου....

Για την πανα και ο χρηστος εκανε μια φορα την προηγουμενη εβδομαδα το βραδυ αλλα παιζει ρολο και το ποσο αργα εχει πιει το γαλα του το παιδι ..προσπαθησε να μην πινει πολλα υγρα μετα τις 8 ...πιστευω οτι δεν πρεπει να της ξαναβαλεις πανα απο την στιγμη κιολας που δεν το θελει

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πανμαρ το θέμα βραδινή πάνα εγώ δεν το έχω πιάσει ακόμα. Θα γίνει σίγουρα μέσα στο Καλοκαίρι, αλλά θέλω να έχω άδεια για να μπορώ να πλένω το πρωί :tongue::tongue::tongue::tongue: Αν θυμάμαι όμως καλά, η Ρίτα και η Μαρίνα έλεγαν ότι τα σήκωναν κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα για τσίσα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Το να μην πίνει πολλά υγρά μετά τις 8 δεν παίζει με τίποτα!!! Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι!

Χθες, όμως για παράδειγμα, γάλα ήπιε γύρω στις 9.30 και κοιμήθηκε μετά από καμμιά ώρα. Πριν κοιμηθεί έκανε και τσίσα.

Κατά τις 12-12.30 που πήγα εγώ για ύπνο, την σήκωσα (Γιοβάννα, κάθε βράδυ την σηκώνω πριν πάω εγώ να κοιμηθώ) και ξαναέκανε. Και κατά τις 5.30, που ξύπνησα τυχαία και πήγα να την δω, είχε κατουρηθεί...

Πάντως εκείνη δεν θέλει με τίποτα να ξαναβάλει!

Τώρα που ξύπνησε, την ρωτάω "μήπως θέλεις να ξαναβάλουμε πάνα το βράδυ?" και μου λέει με ένα ύφος (λες και της είπα το πιο παλαβό πράγμα στον κόσμο) "γιατί???"

"γιατί κάνεις τσίσα σου στο κρεββάτι! και δεν σηκώνεσαι ούτε κρατιέσαι!"

"ναι! έκανα... δεν θα το ξανακάνω!"

άντε βγάλε άκρη τώρα...

mrdIp3.png

α του το ειπα και εγω να την ξαναβαλουμε την πανα γιατι κατουρηθηκε μια φορα την προηγουμενη εβδομαδα και αλλη μια την πιο προηγουμενη και απαντησε ε μου εφυγαν μαμα δεν το ξανακανω ...δεν θελω πανα δεν ειμαι μωρο, ειμαι μεγαλος!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

α του το ειπα και εγω να την ξαναβαλουμε την πανα γιατι κατουρηθηκε μια φορα την προηγουμενη εβδομαδα και αλλη μια την πιο προηγουμενη και απαντησε ε μου εφυγαν μαμα δεν το ξανακανω ...δεν θελω πανα δεν ειμαι μωρο, ειμαι μεγαλος!!!

Καλημεραααααααααα, και εμενα τα ιδια λεει!!! Αν παμε πουθενα μακρια, του λεω να τη βαλουμε γι ασφαλεια;;; Ανενδοτος εκεινος. Πολυ ευκολη υποθεση τελικα. Ουτε που το περιμενα ποσο γρηγορα και ποσο ευκολα θα γινοτανε. Το αγχος μου ηταν τα κακα που γενικα ηταν δυσκοιλιος, αλλα και αυτο πανευκολο. Ακριβως μια εβδομαδα μας πηρε και με ελαχιστα ατυχηματα.

Καλημέρα φιλενάδες! Μπήκα να δώσω ευχές και αν προλάβω (που χλωμό το κόβω) θα ξαναμπω.

Πετρούλα μου χρόνια σου πολλά! Να είσαι παντα καλά και να χαίρεσαι τους άντρες σου!

giovanna (αν και καθυστερημένα) να χαίρεσαι την τσαχπίνα σου και να την καμαρώνεις πάντα!

Κικίτσα μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...