Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλη επιτυχια και σε εσας Ιωαννα μου!!!Κατι θα βρεις να ικανοποιησει ειμαι σιγουρη!

Τι στο καλο λεφτα τους δινουμε δεν τους παντρευτηκαμε κιολας.Ενταξει ασχημο για το παιδι να αλλαζει περιβαλλον αλλα οταν κατι τα στεναχωρει δεν το συζητω καν....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα στα όμορφα κορίτσια του καφέ μας.

Φιλάκι μου εγώ απο τα λίγα που διάβασα δε νομίζω ότι θα διαπραγματευόμουν άλλο το θέμα διατροφής στον παιδικό της Ναταλίτσας , θα είχα βγει ήδη στην αγορά να ψάξω για νέο παιδικό και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτό που θες γιατί τώρα έχουν στενέψει πολύ οικονομικά τα πράγματα και ειδικά στους παιδικούς κάνουν αμάν για νέες εγγραφές. Εγώ να φανταστείς στους παιδικούς που είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον απο τον Ιανουάριο που έψαχνα και εγώ για το γιο μου , έχουν κρατήσει το όνομα μου και μου στέλνουν συνέχεια φυλλάδια και με παίρνουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν για διάφορα. Δυστυχώς δεν θα βρουμε τον ιδανικό παιδικό που να έχει όλο το πακέτο (ωράριο, απόσταση, διατροφή,ιδανικοί δάσκαλοι, οικονομικό κτλ) αλλά σίγουρα σε αυτό το θέμα που εμείς οι γονείς θα δώσουμε προτεραιότητα θα βρούμε και τον αντίστοιχο κατάλληλο παιδικό.

Λοιπόν έτσι και για να μη λέτε , σας κερνάω αγαπημένες μου γεύσεις γιατί σαν σήμερα τέτοια ώρα πριν 3 χρόνια κοιλοπόναγα μέχρι να βγει το πρώτο μου αντράκι. Να είναι γερός και να με παιδεύει εύχομαι μέχρι τα βαθεία μου γεράματα γιατί ως γνωστών όποιος αγαπάει παιδεύει.

φιλιά σε όλες.

imagesCAYFGY9B.jpg

imagesCA80R4H9.jpg

Ωρε Κικη τα χασαμε παλι...

Χρονια πολλα και καλα!!!!!!!!!Να χαιρεσαι τον κουκλο σου να σε τρελαινει με τα καμωματα του!!Γερο και δυνατο να ειναι παντα το αγορακι σας!!!

Περνω τα κερασαματα και ανταποδιδω και εγω ενα γλυκακι γιατι μπορει να θες να το φτιαξεις...χαχα!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5723&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να τον χαίρεσαι kiko!!! Και να που οι στιγμές που κοιλοπονάγαμε έχουν γίνει τελικά μια γλυκιά ανάμνηση!

Λοιπόν έχω άλλα νέα... με πήραν από τη δουλειά ότι με ψάχνει ο δ/ντής μου και ρωτάει γιατί λείπω και γιατί... απεργώ... Όπως καταλαβαίνετε από αύριο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, ναααα μου πήγε. Χεθμεντέν....

Έτσι λοιπόν πήρα τηλ. στο σχολείο να ενημερώσω ότι αύριο θα έρθουν να την πάρουν... κι ότι θέλω να πάει στην τάξη της και να την προσέχουν ανάλογα. Θα μιλήσω ξανά και στη Ναταλία γιατί κυρίως σε εκείνη στηρίζομαι ότι θα προσέχει τον εαυτό της...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κικίτσα!!!!

Να το χαίρεσαι το αντράκι σου το μεγάλο!

Να ζήσει, να τα εκατοστήσει, με υγεία πάνω απ'όλα και να είναι τυχερός κι ευτυχισμένος!

Φιλάκι μου... απότομα κόπηκε η απεργία σου ε?

Τώρα, με το θέμα της Ναταλίας και του σταθμού... τι να σου πω... θεωρητικά (γιατί στην πράξη δεν ξέρω) κι εγώ θα κοίταγα κι αλλού...με το να πας και σε κάποιους άλλους σταθμούς και να κάνεις μια κουβέντα δεν χάνεις τίποτα (εκτός από χρόνο! χαχα), αλλά μπορεί κάποιος να σου κάνει "κλικ" με το που θα μπεις μέσα!

Γιοβάννα μου, κι εγώ στην θέση σου θα την έστελνα την μικρή στην θάλασσα...

(αρκεί βέβαια να είχα εμπιστοσύνη στο παιδί μου και στους ανθρώπους του σταθμού!)

Σκέψου, ότι αυτών το άγχος να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά, είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας! Οπότε δε νομίζω ότι θα είναι αραχτοί να κάνουν ηλιοθεραπεία και να αφήνουν τα μικρά να παίζουν και να πλατσουρίζουν...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!

Κικιτσα να χαίρεσαι το παλικαρακι σου το μεγαλο!!Να μας τον φιλήσεις και να τον καμαρωνετε οπως επιθυμειτε!!

Ανδρεανα και Αλεξανδρα να τα εκατοστησετε!!Πάντα ετσι ομορφες και λαμπερες!

Ευχαριστω πααααααρα πολύ για τις ευχες σας και εδω και στο fb και στο κιν!

Διπλή γιορτη, διπλή χαρα για εμας η προχτεσινή μερα...!!

Δυστυχως δε μπορω να σχολιασω παραπάνω γιατι εχω το αρνακι στο φουρνο, την κοτοτηγανια στην κατσαρόλα και μπριζολίτσες στην αναμονή...

Εχω και τους κρητικους φιλους και είμαστε σχεδον ολη μερα εξω!!!Το κρητικακι αρκετα ζορικο εχω να πώ, μας εσκασε!

Σας φιλώ ολες και στελνω τη θετικη μου ενεργεια στη Μαρίζα και μια μεγαλη αγκαλια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευχαριστώ κοριτσούδια μου, να’στε και εσείς καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

Πετρούλα μου μια σύντομη περιγραφή έκανες των εδεσμάτων σου και αμέσως τα σάλια μου έτρεξαν μέχρι το πάτωμα που να περιέγραφες αναλυτικότερα τα κεράσματά σου.χιχι

Αλήθεια ποιο κρητικάκι βγήκε ζόρικο γιατί δεν έχω καταλάβει και πολλά να σου πω την αλήθεια.

Ριτάκι ευχαριστώ για το γλυκάκι σου ομολογώ ότι ήταν σκέτη πρόκληση αν και δε νομίζω να μπω στη διαδικασία σήμερα να το φτιάξω , μπορεί από βδομάδα στη γιορτή μου.

Μαριζάκι και εμένα κάπως έτσι μου κόψανε το βήχα το πρωί με την απεργία είχα αποφασίσει να μην έρθω και με πήραν τηλέφωνο ότι το αφεντικό μου κρατάει απουσίες, ε λοιπόν για πότε πήδηξα από το κρεβάτι και ετοιμάστηκα δε λέγεται.χιχιχιχι

Γιοβαννούλα εγώ ξέρεις τι θα έκανα στην περίπτωσή σου,θα άφηνα την Αλεξάνδρα να πάει και την 1η μέρα θα πήγαινα να παρακολουθήσω από μακριά τι γίνεται και πως τα βγάζουν πέρα οι δασκάλες με τα πιτσιρίκια. Πλάκα πλάκα , εγώ μπορεί να μην το έκανα ο άντρας μου όμως σίγουρα.

ΠανΜαρ το Σοφάκι δεν μας είπες πως τα πήγε στο ταξίδι της και στους νέους φίλους της;

Διαφημίσεις

Δυστυχως δε μπορω να σχολιασω παραπάνω γιατι εχω το αρνακι στο φουρνο, την κοτοτηγανια στην κατσαρόλα και μπριζολίτσες στην αναμονή...
Μμμμ, σιγά, κι εγώ έχω κάτι ρεβύθια στο τσουκάλι μμμμμμμμμμμμ..................... Μη μου πεις ότι δε ζήλεψες τώρα!!!! Χαχαχαχα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κική χρόνια πολλά για τον Αναστάση σου. Χιλιόχρονος να είναι και ευτυχισμένος..

Φτιάξε ένα λογαριασμό στο φβ ρε κοπελιά γιατί χάνεις πολύτιμες πληροφορίες. Η Πετρούλα φιλοξενεί κάτι φίλους της από την Κρήτη. Την Αλεξάνδρα θα τη στείλω στη θάλασσα και θα δούμε πώς θα πάει. Να πάω να παρακολουθήσω δεν παίζει γιατί δουλεύω. Σήμερα της αγόρασα και παγουρίνο με ΝΤΟΡΑ και έχει ξετρελαθεί.

Μαρίζα δεν θέλω να σε μπερδέψουμε, αλλά εγώ θα έκανα μια πολύ αυστηρή συζήτηση όσον αφορά το θέμα των φαγητών που κυκλοφορούν στο χώρο. Τελικά φαίνεται ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Ψάξε αν θες και για κάτι άλλο αλλά τώρα είσαι πιο υποψιασμένη και θα ξέρεις ακριβώς τι να ρωτήσεις. Μην ξεχνάμε ότι όταν πρωτοπήγε η Ναταλία σου σχολείο ήταν ένα μωρό που έτρωγε ό,τι του έδιναν ενώ τώρα ένα τρίχρονο που επιλέγει τι και πότε θα φάει.

Joa εσείς γιατί αλλάζετε τελικά Σταθμό; Καλή επιτυχία στο ψάξιμο.

Πετρούλα καλές βολτούλες. Πόσο θα μείνουν οι φίλοι σας;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να τα εκατοστήσει ο Αναστασάκος σου Κίκο μου, γερό και δυνατό να τον καμαρώνεις πάντα και το παίδεμα στο παιχνίδι είναι!

Για το θέμα του παιδικού Μαριζάκι δεν ξέρω τι να σου πω, δεν είναι και το πιο εύκολο να αλλάξεις το παιδάκι σου σχολείο μετά από 2 χρόνια που έχει μπει σε κάποια σειρά και δεν πιστεύω ότι με το 1ο ραντεβού θα μπορέσεις να βγάλεις αξιόπιστα συμπεράσματα για το πόσο καλός είναι ένας σταθμός! Από την άλλη τόσο δύσκολο είναι και σε αυτούς να περιορίσουν τα λογής-λογής φαγητά που κυκλοφορούν σε άσχετες ώρες στην τάξη? Απαράδεκτο που έβαλαν το Ναταλάκι με τα μικράκια και το στενοχώρησαν το κοριτσάκι μας! Από την άλλη, πιστεύω ότι τα παιδάκια μας έιναι πανέξυπνα και αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα από όσα τους λέμε, οπότε προσπάθησε να ελέγξεις λίγο το αγχος σου με το θέμα του σταθμού, το έλεγα και στη Ρϊτα αυτό πριν ξεκινήσει ο Γρηγόρης! Τα παιδιά τα πιάνουν στον αέρα τα δικά μας συναισθήματα και δεν ξέρεις πώς το αντιμετωπίζουν!

Η ποδηλατάδα μας πήγε για Πέμπτη? Άντε καλά, θα συμβιβαστώ! :P

Γιοβάννα μου ακούστηκε πολύ ωραία η ιδέα με τα πιτσιρίκια βόλτα στη θάλασσα από το σταθμό! Συμφωνώ με την ΠανΜαρ δε θα έκαναν τίποτα που θα τα έθετε σε κίνδυνο η ευθύνη που τους βαρύνει είναι τεράστια! Από την άλλη στο σχολείο του ΓΙώργου μπορούμε από Σεπτέμβρη να τα στέλνουμε κολυμβητήριο με το σχολείο, ωστόσο δε νομίζω να το επιλέξω κι ας είναι πιο ξεκούραστο για μας γιατί δε νομίζω ότι είναι ακόμα έτοιμος να ντυθεί και να σκουπιστεί γρήγορα και έτσι κρυουλιάρης που είναι θα γίνει παγοκολώνα! Επειδή όταν τον πρωτοπήγα 8 μηνών πήγαινα πρωί και έβλεπα τα παιδάκια που έρχονταν από σταθμούς πρέπει να πω ότι τα πράγματα ηταν αρκετά αυστηρά! Δεν παθαίνουν βεβαια κάτι, μαθαίνουν, αλλά εντάξει από του χρόνου ακόμα καλύτερα νομίζω! Κατά τα άλλα στο ΟΑΚΑ που πάει ο μικρός είναι μόνος του στην πισίνα πια Ρίτα, άρα κάποιοι σύλλογοι το επιτρέπουν μάλλον.

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι Μαρινακι το ξερω για αυτο τονισα τη λεξη ''αρχαριος'' αν ειχε προηγηθει καποια εκπαιδευση baby swimming οπως η δικια σας θα τον εβαζαν και τωρα μονο του.Μιλησα με παρα πολλα κολυμβητηρια και ολοι αυτα μου ειπαν πανω κατω.Ειχαν τις διαφορες τους οι διαφοροι συλλογοι αλλα ως προς την ηλικια δε μου αφησαν επιλογη.Καλα μου εκαναν πολλα πραγματα εντυπωση απο κοντα αλλα θα στα ρωτησω καποια αλλη στιγμη.

Τωρα για το σταθμο φυσικα και μου τα λεγατε και ναι ημουν αγχωμενη σιγουρα αλλα μη νομιζετε ουδεποτε εδειξα αγχωμενη στον μικρο.Ισα ισα θα ελεγα...Ηταν και η δικη μου σταση απο οτι μου ειπαν στο σχολειο που βοηθησε στην ομαλη προσαρμογη του.

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σας κοριτσια, ως προς την ευθυνη που εχουν σε σχεση με το μπανιο στη θαλασσα κτλ ομως δεν αρκει να εχουμε μονο εμπιστσυνη στο παιδι μας σε τετοιες φασεις σε αυτη την ηλικια.Οπως και να εχει,τα παιδια γιοβαννα μου καλα θα περασουν.Τωρα με τι σκεπτικο το κανουν, δε ξερω..το κανουν απλα για παιχνιδι καλοκαιρινο ή για να μαθουν και κατι;Αν ηταν μια φορα τυπου εκδρομη θα ελεγα οκ..αλλα αυτο το συστηματικο καθε βδομαδα 3 φορες που σας λενε και σας ανεφεραν και την ετοιμοτητα τους(πως την εκριναν ; ), θεωρω οτι γινετε για να μαθουν και κατι τα παιδια αλλιως τα πηγαιναν απλα στην αμμουδια ή σε ενα παρκο για να παιξουν και για αυτο ειπα ως τι θα τα συνοδευουν οι δασκαλες μεσα στη θαλασσα;Γιατι αλλο η ευθυνη στην ταξη και αλλο η ευθυνη στη θαλασσα.Οι γυμναστες που λες ειναι ειδικοι;

Απλα τους προβληματισμους μου καταθετω....φυσικα δεν εχω βρεθει και σε αναλογη θεση για να ξερω 100% πως θα λειτουργουσα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...