Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Giovanna, δίπλα η θάλασσα και να μην την εκμεταλευτούν; Πώπω, τέλειο κι ότι καλύτερο για τα παιδιά που δε νομίζω ότι έχουν καλύτερο από το κολύμπι! Για να δούμε πώς θα πάει. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ που προβληματιστήκατε μαζί μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που με στηρίζετε.... Ευχαριστώ. Ήθελα να σας πω ότι, ναι, όντως, σε αυτό το σχολείο, έχουν θέμα με το φαγητό και τελικά το έχουν παραδεχτεί...... Η ίδια η δ/ντρια μου έχει πει ότι στα πλαίσια του να μην τα πιέζουν τα αφήνουν να έχουν τα φαγητάκια τους και τα σνακάκια του τους κτλ. Κι έτσι πραγματικά ότι ώρα κι αν μπεις στην τάξη μπορείς να δεις να τρώει κάποιο ένα μπισκότο π.χ. Το ίδιο το σχολείο ναιαιαιαιαι, παράααααα τα παρακάλια μουουουου συνεχίζει να κερνάει τα παιδιά πτι μπερ....................................... ουφ θα την κάνω τελικά τη δωρεά με τα μιράντα....... αν και τελευταία βλέπω να κυκλοφορούν πολύ αυτές οι καραμέλες-ζελεδάκια...... λέτε καλέ να το κάνουν για τη Ναταλία; Είναι χύμα, στον κόμσο τους... δηλ. σχετκά με την ιδιαιτερότητα της Ναταλίας μου, γιατί αν και το δικό μου το παιδί δεν ήταν αλλεργικό να σας πω την αλήθεια δε θα με ένοιαζαν όλα αυτά......... Δε θέλω να αλλάξω σταθμό... δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο... έχω βολευτεί τα ωράρια, το ότι δεν κλείνει Αύγουστο, το παιδί έχει συνηθήσει.... θα δούμε...

sunsun, δε νομίζω ότι με δεν πήγαινε επειδή δεν ήξερε αν το αφήνουν, λές; Μου έβαλες ιδέες τώρα. Πιο πολύ πιστεύω ότι ήταν έτσι λίγο μουδιασμένη με την αλλάγη και.... συγκινημένη-κολακευμένη από την υποδοχή των φίλων της.

ρίτα, με εξέπληξες με τη δημοσίευση σου πιο αργά κι από μένα!!!!!!!!!!! Μου είπες τόσα πολλά, σε ευχαριστώ. Γενικά ρούφηξα ότι μου γράψατε.

πανμαρ, αν σου προκύψει πάρε τηλ.!

Καλημέρα κορίτσιααααα, πάω να βάλω πάνω τα ρεβύθια!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλακι...εγω ειλικρινα θα την αλλαζα...οχι ελαφρα τη καρδια βεβαια αλλα θα εψαχνα να δω αν παντου ισχυουν αυτα που λες και που ξερεις; ισως καποιος αλλος σταθμος εχει αλλη πολιτικηο δικος μας ας πουμε εχει...γιατι οχι και αλλοι; και αλλη σοβαροτητα με το συγκεκριμενο θεμα.

Σου εχω ξαναπει οτι εχω ακουσει καλα λογια γα το σταθμο σας αλλα ισως για το δικο σας θεμα δεν κανει.Εγω για να ειμαι ειλικρινης χωρις το συγκεκριμενο θεμα αν εβλεπα οτι ολη μερα πηγαινοερχοντουσαν φαγητα θα δυσανασχετουσα....δεν εχει λογικη αυτο που κανουν για κανενα παιδι.Κανε εναν κοπο και ψαξε και σε αλλους σταθμους λεγωντας ξεκαθαρα το θεμα σου....Δε μου αρεσει καθολου η επιπολαιοτητα τους.Για μενα το περιβαλλον που περναει το παιδι τη μιση μερα πρεπει πρωτα απο ολα να ειναι ασφαλες...

Γιοβαννα ωραιο αυτο που κανονιζουν δε λεω ,αλλα δε φοβασαι;Δεν ειναι θεμα ετοιμοτητας για το ντυσιμο πλυσιμο κτλ αυτα θα τα βρουν, αλλα θα εμπιστευτεις το παιδι να το προσεχουν στη θαλασσα οι δασκαλες σε αυτη την ηλικια;Ως τι;Θα εχουν μαζι τους καποιον ειδικο;

Ο Γρηγορης ας πουμε απο την πολυ του τη χαρα και την υπερβολικη του αυτοπεποιθηση σε αναλογη φαση τουλαχιστον στην τωρινη ηλικια, θα ηταν επικινδυνος θεωρω και για τον ιδιο και για τα γυρω του παιδια...και σιγουρα υπαρχου και αλλα τετοια σαν τον δικο μου.Αυτα τα παιχνιδια στη θαλασσα για παιδια που δεν εχουν λαβει καποια εκπαιδευση θεωρω οτι ειναι λιγο επικινδυνα.

Ξερεις γιατι το λεω;Προ ημερων μας εδωσαν το προγραμμα εκδρομων.Τεσπα τα δικα μας θα τα πανε εξορμησες και τα νηπια θα τα πανε μια μερα εκτος των αλλων και θαλασσα.

Οταν το διαβασα ενθουσιαστηκα με το ολο προγραμμα που ειναι εντυπωσιακο και ελεγα στον ανδρα μου τι κριμα να μην πηγαινουν και τα δικα μας στη θαλασσα..ο ανδρας μου που ειναι υπερcool στα θεματα του Γρηγορη απο πολυ νωρις και σε σημειο εκνευριστικο ωρες ωρες...δλδ αφηνε το παιδι να κανει πολυ ακραια πραγματα για την ηλικια του ,νομιζω σας το εχω ξαναπει όλο, αστον και αστον ειναι.. ,οταν του το ειπα μου λεει...εγω δε ξερω αν θα τον αφηνα.....και με προβληματισε...

Καλημερα σας...!

Πληθωρα θεματων αυτες τις μερες!Ωραια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννα ωραιο αυτο που κανονιζουν αλλα δε φοβασαι;Δεν ειναι θεμα ετοιμοτητας για το ντυσιμο πλυσιμο κτλ αυτα θα τα βρουν, αλλα θα εμπιστευτεις το παιδι να το προσεχουν στη θαλασσα οι δασκαλες σε αυτη την ηλικια;Ως τι;Θα εχουν μαζι τους καποιον ειδικο;

Ναι. Δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι. Αλλά θα είναι 2 παιδαγωγοί και 2 γυμναστές για 13 παιδιά (αρκετοί δεν είναι; ), θα πηγαίνουν μόνο για 1 ώρα 10-11 π.μ. και η θάλασσα που θα τα πάνε είναι εγκληματικά ρηχή. 40 μέτρα να περπατήσουν το νερό δνε θα φτάσει ως τη μέση τους.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Δε ξερω...με επηρεασε ο ανδρας μου που σου λεω κατα τα αλλα δεν αγχωνεται ευκολα...

Οταν μου ειπε ετσι, καθησα και το σκεφτηκα και μαλλον τουλαχιστον τωρα δε θα τον εστελνα...στα 5 αν ηξερε να κολυμπαει μπορει....

Οχι νομιζω, 4 ατομα για 13 παιδια σε θαλασσα ειναι λιγο, 2 Γρηγορηδες να εχουν δε σου λεω παραπανω και να τους φυγει ενας απο τη μια μερια της παραλιας και ενας απο την αλλη, εμειναν 2 ατομα με τα υπολοιπα... ...εδω κολυμβητηριο σαν αρχαριος(πηγαμε και καναμε τεστ ξεχασα να το πω και παρολο που επιπλεει μια χαρα και σωματικα ειναι ετοιμος απο οτι ειπαν)χωρις συνοδο μεχρι τα 4 δεν το διαπραγματευτηκαν.Μολις κλεισει τα 4 θα μου τον παρουν μονο του ,αφου παω ληξιαρχικη πραξη γεννησης.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μολις κλεισει τα 4 θα μου τον παρουν μονο του ,αφου παω ληξιαρχικη πραξη γεννησης.
Άντε ρε, νόμιζα ότι μόλις κλείσουν τα 3 μπορούν να ξεκινήσουν. Θα ρωτήσω κι εδώ, έχουμε 2 κολυμβητήρια κοντά μας, ένα του Πειραιά κι ένα της Νίκαιας, να δω τί θα πουν. 4 λες να είναι το όριο για όλα;

Για το σχολείο δεν ξέρω ρε ριτα... μου τη δίνει γιατί θα πρέπει πλέον να ψάξω κάτι πιο μακριά... κι αυτό θα είναι ταλαιπωρία για το παιδί... Από την άλλη τί άλλη συζήτηση να κάνω πλέον με το σχολείο... το έχουμε εξαντλήσει το θέμα... την επόμενη φορά ίσως αναγκαστούν να μου πουν κι αυτοί κυρία μου πηγαίντε αλλού... πάντως να τους αλλάξω εγώ την πολιτική τους δεν μπορώ... Θα δω... Ίσως πρέπει να ξανακάνω ένα ψάξιμο εδώ κοντά...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Επειδη το εψαξα πολυ ανοιξα και θεμα σε αλλο φορουμ, δε βρηκα ουτε ενα κολυμβητηριο να μου τον περνει μονο του(με συνοδο ναι)σαν αρχαριο στην παρουσα φαση.

Υπαρχουν μονο σταθμοι που τα πηγαινουν εκεινοι σε προγραμματα 1-2 φορες την εβδομαδα και απο τωρα και δε ξερω αν υπαρχουν ιδιωτικες πισινες αλλα εμενα περσυ σε ιδιωτικη τα ιδια μου ειχαν πει και δεν ξαναρωτησα φετος.Ο δικος μας σταθμος κολυμβητηριο εχει σαν επιλογη απο τα 4 επισης.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για το σχολείο δεν ξέρω ρε ριτα... μου τη δίνει γιατί θα πρέπει πλέον να ψάξω κάτι πιο μακριά... κι αυτό θα είναι ταλαιπωρία για το παιδί... Από την άλλη τί άλλη συζήτηση να κάνω πλέον με το σχολείο... το έχουμε εξαντλήσει το θέμα... την επόμενη φορά ίσως αναγκαστούν να μου πουν κι αυτοί κυρία μου πηγαίντε αλλού... πάντως να τους αλλάξω εγώ την πολιτική τους δεν μπορώ... Θα δω... Ίσως πρέπει να ξανακάνω ένα ψάξιμο εδώ κοντά...

Τη σημερινη εποχη δε νομιζω οτι θα σου πουν πηγαινε αλλου...επουδενι !αν στο πουν να μου τρυπησεις τη μυτη.

Παντως κανε ενα ψαξιμο δεν εχεις κατι να χασεις....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Giovanna, ξέχασα να σου πω ότι εντυπωσιάστηκα με όλα αυτά που μου γράφεις για το δικό σας σχολείο και το αλλεργικό παιδάκι, το αντίθετο από το δικό μας... Μου έρχεται να τα τυπώσω να τα τρίψω στη μούρη της δ/ντριας... Πώς να μην την κατασυγκινήσετε τη μανούλα... Μπράβο σε όλους, μπράβο!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τη σημερινη εποχη δε νομιζω οτι θα σου πουν πηγαινε αλλου...επουδενι !αν στο πουν να μου τρυπησεις τη μυτη.

Παντως κανε ενα ψαξιμο δεν εχεις κατι να χασεις....

Λες, ε; Πάντως, ίσως είναι το μόνο σημείο πίεσης; Δηλ., να τους πω κάντε κάτι αλλιώς ciao; Η θα μου πουν από μόνοι τους οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα; Λες πάντως να τα υπολογίζουν τα δίδακτρα μας; Άσε με ριτα βράζω-βράζω-βράζω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φυσικα και τα υπολογιζουν φιλακι μου....ειδικα εσυ που ξερουν (ή δεν το ξερουν;και αν δεν το ξερουν να το μαθουν)οτι περνεις και μια επιδοτηση απο τη δουλεια σου,εισαι οκαλυτερος πελατης, ξερουν εκ των προτερων οτι χαλαρα καπου αλλου θα το πας το παιδι ιδωτικα αν το θελησεις και θα στο παρουν κιολας γιατι κακα τα ψεμματα πολυ ξεκινανε τα παιδια σταθμο και στην πορεια καθυστερουν δοσεις κτλ την σημερον ημερα επειδη δε βγαινουν...

Εχω μια φιλη που εχει τα παιδια της σε σταθμους απο 5 και 9 μηνων.. τι πρεσσαρισμα τους κανει δε λεγεται..και καλα κανει...λεφτα δινει.

Βρες και κατι αλλο με ξεκαθαρους ορους και βλεπεις...παντως ψαξτο! αν υποθεσουμε οτι η Ναταλια θα συνεχισε εκει ως το νηπιο ειναι αλλα 3 χρονια...ε μην του σπασουν και τα νευρα του παιδιου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καλαααα......καλα κρασια που ειναι ανετη....ασε τωρα, πονταρουν οτι λογω του θεματος θα διστασεις να την αλλαξεις.Αλλα εγω ειλικρινα θα εψαχνα να δω τι αντιμετωπιση εχουν αλλοι σταθμοι στο θεμα σας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι, έχεις δίκιο. Έτσι από περιέργεια θα κλείσω ραντεβού να δω κι άλλους σταθμούς. Αλλά ξέρεις τί φοβάμαι; Άντε και την άλλαξα γιατί κάποιοι θα με πείσουν, κι αν στην πορεία είναι τελικά αλλιώς;;; Κι εκεί που πάει τώρα, τί νομίζεις σιγά-σιγά ανακάλυπτα κι ανακαλύπτω τις αδυναμίες τους. Λοιπόν τα έχω πάρει, ε; Πάω να φτιάξω καφέ να κάνω κι ένα τσιγάρο και θα πάρω τη δ/ντρια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Οχι δεν θα σε ξεγελασουν...Δεν εισαι πρωταρα πια..ξερεις τα στραβα και κοβει το ματι σου.

Θα κοιταξεις τι γνωμη θα σχηματισεις απο τη στιγμη που θα μπεις και θα δεις αναλογα και τι θα σου πουν.Αλλα θα εισαι ξεκαθαρη.Θα μιλησεις ανοικτα.

Στην αρχη σε καθε σταθμο που εμπαινα κατι με χαλουσε αλλα ημουν και επιφυλακτικη μηπως κανω λαθος οταν ειδα τη διαφροα με αυτον που εκλεισα το ενιωσα αμεσως.Καλη επιτυχια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

φιλακι το να πας καποια ραντεβου σε παιδικους σταθμους θα σε κανει να δεις και απο μια αλλη οπτικη τα πραγματα . ξερεις τι ζητας απο ενα σταθμο κανεις την ερευνα αγορας και αν δεν σε καλυπτει κατι εχεις στην τελικη τον δικο σου παιδικο ..

παντως ακομη και στον δικο μας παιδικο απογορευουν στα παιδακια να κουβαλανε μπισκοτα και λοιπα ..μια φορα που ο χρηστος ειχε στην τσαντα του δυο καραμελιτσες ζελεδακια μου ειπαν να αποφευγω να βαζω τετοια πραγματα στο παιδι μιας και ζηλευουν και τα υπολοιπα...

εγω παντως ειμαι σε αναζητηση νεου παιδικου ..ηδη εχω παει σε 2 και σημερα θα κλεισω ραντεβου σε ενα ακομη για να κανω τελικη επιλογη!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...