Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι βρε Ιωάννα μου αλλά καλά θα κάνουμε να τους τα τα φοράμε όλη την ώρα τα κράνη! Κυρίως όταν δεν κάνουν ποδήλατο! :P Δε θυμάσαι την προηγούμενη φορά που έπεσε το Σοφάκι από το παγκάκι με το κεφάλι, αλλά ευτυχώς φορούσε το κράνος και δεν έπαθε τίποτα! Έτσι σκέφτομαι να κυκλοφορώ και τη Μαριαλένα πια, η οποία όσο πάει και θεριεύει! Σήμερα με πήρε η δασκάλα από το σχολείο τηλ κατατρόμαξα η αλήθεια είναι και πήρε να μου ανακοινώσει ότι θα μου ερθει σημαδεμένη στο μάγουλο! Τη δάγκωσε ένα παιδάκι, είχε βάλει όμως κι εκείνη το χεράκι της! Αυτά τα σκηνικά εντομεταξύ τα έχω ξαναζήσει ακριβώς, ακριβώς όμως πριν 1,5 χρόνο, πρέπει να βρω τα σχετικά ποστ να γελλάσω!

Ατσίδα ο Γρηγοράκος Ρίτα, μπράβο του! Εμένα πάλι με στενοχώρησε ο Γωγούλης σήμερα, γιατί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα που βγήκαμε με τους γονείς του φίλου του από το σχολείο, μου είπαν ότι ο μικρός τους κάνει παράπονα ότι ο θκατούλης μου πάει όλη την ώρα και τον λέει λύκο και τον στενοχωρεί! Του είπα 100 φορές να μην το κάνει γιατί στενοχωριέται κλπ κλπ! Ε, σήμερα ήρθε και μου ανακοίνωσε μόνος του ότι ο Άγγελος (ο φίλος του) του πέταγε λέει πράγματα στο κεφάλι, όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε πάλι ότι τον κορόιδευε "λύκο" γιατί πείραξε τη Βίκη, τη φιλενάδα του και ο δικός μου είπε να καθαρίσει! Αν ξεκινήσαμε από τώρα να κοροιδεύει και να κάνει τέτοια τι μας περιμένει...Πολύ το σκέφτομαι που το παιδάκι το στενοχωρεί ο Γιώργος γμτ, πού και να μην ήταν φίλοι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελα μωρε Μαρινα τι σκας;Καπου τα ακουσε και αυτος και τα λεει...ας μαθουν και οι αλλοι το παιδι τους να το αντιμετωπιζει...και να μην το περνει τοις μετρητοις..ετσι ειναι η ζωη.Ο Γιωργακης σου δεν ειπε δα και κατι κακο...τι;Θα προτιμουσες να χτυπαει για να αμυνθει;Ειναι και αυτος ενας λεκτικος τροπος αμυνας αν το καλοσκεφτεις...ενταξει ναι μεν το εχει παρει προφανως για χαβαλε και βλεπει το αλλο που στεναχωριεται και εσενα που τσαντιζεσαι και το συνεχιζει αλλα απο απο την αλλη ισως θεωρει οτι ειναι ενας τροπος να βαζει τα πραγματα στη θεση τους αφου με αυτο προσπαθησε να υπερασπιστει τη φιλη του.

Ενταξει ουτε εμενα μου αρεσουν οι χαραχτηρισμοι και τωρα τελευταια εχει αρχισει να λεει και κατι ''χοντρουλη'' και τετοια(ειπε και την πεθερα μου χοντρουλα στο ξαφνικο και μου επεσαν τα μουτρα)που ουδεποτε εχει ακουσει απο εμας, μιας και ειδικα εγω εχω μια ευαισθησια με τετοιους χαραχτηρισμους αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι καπου τα ακουσε και αποφασια να μην το κανω μεγαλο θεμα...

Ειναι οπως με το μακαλς... που ειχε στολισει το συμπαν και στο τελος οταν παραεγινε του το κοψαμε...

Ειπα ομως τωρα να μη δωσω εκταση γιατι εχει μεγαλωσει και αν του πω σε κατι οχι μετα το περνει σχοινι κορδονι,προς το παρον ειπα οτι φωναζουμε τους αλλους με το ονομα τους και μονο ...

Φυσικα ξερω ποιος του τα εμαθε..ενας μεγαλυτερος φιλος του, λεει αρκετα τετοια..δλδ του ελεγε εισαι μωρο,ειναι μικρουλης,εισαι νιανιαρο.. κτλ κτλ κοροιδευτικα κ ο δικος μου θιγοταν πολυ και διαμαρτυροταν ομως του ειπα καποια στιγμη που βρηκα προσφορο εδαφος οταν ο αλλος του ελεγε οτι εισαι ''κουνουπιδι'' (χαχαχα τι σκεφτονται) ''ε καλα πως κανεις ετσι γρ.πες τον και εσυ ντοματα...και απο τοτε επαψε να θιγετε και απανταει και ο ιδιος,σε αναλογο υφος και στο τελος γελανε και γελαμε...λογικο το βρισκω...νομιζω...φτανει να κοπουν οι ασχημοι χαραχτηρισμοι.

Τι να κανουμε ετσι παιζετε το παιχνιδι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η πεθερά χοντρούλα?Χαχαχαχαχα! Ο δικός μου έχει πάθει ένα κατιτίς και αν θυμώσει με κάνποιον γυρνάει και του λέει είσαι γάτα, είσαι σκύλος κλπ και ειδικά στον καυμένο τον Αγγελούκο κόλλησε το λύκο! Και είναι και μια χαρά παιδάκι, εκτός του ότι αν θυμώσει ο Άγγελος που του ρίχνει και 6 κιλά, τον ξάπλωσε κάτω τον δικό μου! :)

Σας καληνυχτίζω! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α με το παιδακι που σου λεω και το ζωικο βασιλειο εχει την τιμητικη του που και που...και μετα μολις μας γυρισει το ματι καταληγουν...''εισαι ενα γλυκουτσικο γουρουνακι'',''εισαι ενα καλο σκυλακι''..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα! Ξύπνησα πάλι μέσα στη νύχτα, τσίμπισα και κάτιτις. Ααααααχ, στη Ναύπακτο αυτή τη φορά έγινε η υπέρβαση, κορόιδευε εσύ Μαρινάκι... δε με ρώτησαν απλά αν είμαι έγκυος, όχι, το προχώρησαν λίγο και με ρώτησαν αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι... Γκρρρρρ, θα αρχίσω να κομπλάρω σοβαρά με την κοιλιά μου...

Ήθελα τόσα να σας πω για τη Ναταλία... δεν ξέρω τώρα αν έχω τον οίστρο. Κατ' αρχήν, πήγα σήμερα να την πάρω από το σχολείο, την πήρα από την τάξη την περσινή με τα πολύ μικρά παιδάκια... όταν την είδα μου ήρθε σχεδόν να κλάψω... ήταν στην τάξη με τα-σχεδόν-μωρά... αυτή η λύση βρέθηκε για τη Ναταλία για να μην είναι σε κίνδυνο τώρα που η δασκάλα της λείπει σε άδεια... να πάει με την περσινή της δασκάλα που ξέρει το πρόβλημα... Μου είπε λοιπόν η περσινή δασκάλα ότι κι η Ναταλία το πρωί έπαθε ένα ψιλο-σοκ μόλις την πήγαν στα μικρά, αλλά, λέει, ΟΚ, δεν έκλαψε... Δηλ. να χαρούμε που δεν έκλαψε... Κατεβαίνουμε λοιπόν στην αυλή κι είναι όλη η τάξη της έξω και μόλις τη είδαν άρχισαν όοοοολα μαζί να φωνάζουν Ναταλίαααααααα Ναταλίααααααα, ξέρετε πώς κάνουν τα παιδάκια. Εκείνη μαγκωμένη σφίχτηκε στο πόδι μου, άντε, της λέω πήγαινε να δεις τους φίλους σου, κι έτρεξεεεεε. Τί αγάπες, τί αγκαλιές, κτλ. Τέλος, αργότερα, κάποια άλλη στιγμή που βγήκαμε βόλτα, μέσα στο αυτοκίνητο μου λέει, μαμά δε θέλω να ξαναπάω σχολείο, θέλω να είμαστε μαζί. Γιατί όμως; Κι άραγε το εννοεί αυτό που λέει; Φοβάμαι ότι μάλλον επαναλαμβάνει τις δικές μου ατάκες, που δεν σταματώ κι εγώ να της λέω κάτι παρόμοιο, και σε εσάς τα ίδια δε λέω; Δηλ., αχ να είμασταν ολη την ώρα μαζί και κάτι τέτοια, αυτά που νιώθω δηλ., άρα το παιδί αναπαράγει αυτά που λέω εγώ, ή, ακόμα-ακόμα, μήπως επιρεάζεται κι από τα δικά μου συναισθήματα... άρα πρέπει να το ελέγξω αυτό το κομμάτι από μέρους μου. Βλέπω, όλο και πιο έντονα, τα παιδιά της ηλικίας της να "γουστάρουν" το σχολείο ενώ η Ναταλία αδιαφορεί. Από την άλλη, προσπαθώ να σκεφτώ κι αναρωτιέμαι την ιδιαιτερότητα της στο φαΐ, τη χειρίζονται άραγε ως εκπαιδευτικοί ή ως... μλκς; Και κατά πόσο όλο αυτό επιρρεάζει τη Ναταλία. Αυτοί περίπου οι προβληματισμοί μου. Κάθε άποψη δεκτή να ξεκολλήσει λίγο το μυαλό μου...

Πάω να συνεχίσω τον υπνάκο μου. Από αύριο όπως καταλαβαίνετε απεργώ. Θα βολτάρουμε καθόλου; Πείτε να οργανώσουμε τίποτα. Σας φιλώ κορίτσια μου. Ευχαριστώ που με ακούτε. Σμουτς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Α, και sunsun, τέλειο φαίνεται το φεστιβάλ. Κορίτσια, πρέπει να πάμε ως θεατές στους Παρολυμπιακούς, θέλω να πάω με το παιδάκι μου και να πάρουμε μαθήματα ΔΥΝΑΜΗΣ που έχει ο άνθρωπος, όχι αστεία, να δει το παιδί μου τί μπορούν να κάνουν κάποια πλάσματα ιδιαίτερα, να δώ κι εγώ...........

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ειπα να κοιμηθω και τελικα καταπιαστηκα με το σιδερο που κοντευε να γινει σαν τα ιμαλαια....τεσπα ηρθα να κλεισω και ειδα το προβληματισμενο φιλακι.

Καταρχην ειναι πολυ ασχημο αυτο που της εκαναν.Οτι δλδ την εβαλαν με τα μικρα...δε ξερω βρε φιλακι μου... αν φοβουνται τοσο πια να χειριστουν την κατασταση της(δε λεω οτι ειναι ευκολο)ισως πρεπει πλεον να κοιταξεις κατι αλλο...καποιο αλλο σχολειο...

Δε θα στο ελεγα παλαιοτερα, αλλα εχω δει τη Ναταλια και ξερω ποσο ενημερωμενο και ωριμο παιδι ειναι σε αυτο το θεμα.Πλεον το παιδι επικοινωνει δεν θα επρεπε να τους εχει γινει λιγο πιο απλο να την ελεγξουν;Και αν οχι, γιατι παιδια ειναι και ποτε δεν ξερεις και μπουρου μπουρου κτλ κτλ γιατι δεν γινονται λιγο πιο αυστηροι στα μετρα τους;Δλδ στα φαγητα που μπορει να πηγαινοερχονται μεσα στις τσαντες των παιδιων που λεγαμε και να ειχαν μονο την ευθυνη κατα τη διαρκεια του δικου τους μεσημεριανου φαγητου;Εμας στο σχολειο μας δεν κυκλοφορει ποτε κανενα ,μα κανενα φαγητο ή σνακ περαν των δικων τους.Μονο καμμια τουρτα ή κερασμα, καμμια φορα, αλλα σιγουρα αν υπηρχε τετοιο θεμα θα μας ελεγαν να μη την στελναμε και αυτην.Σε αλλες ταξεις που εχουν θεματα τετοια μου εχουν πει οτι δεν κανουν παρτακια για αυτο το λογο.

Οποτε φυσικα και το παιδι στεναχωρεθηκε σημερα με αυτο που της εκαναν...εμενα ο δικος μου που την εχει δει και πολυ μεγαλος (οπως ολα φανταζομαι στη συγκεκριμενη ηλικια)και παροτι αγαπαει τα μωρα που εχουν εκει απο οτι μου λενε οι δασκαλες και ο ιδιος, αν τον εβαζαν με τα μωρα δεν θα ηθελε να ξαναπαει με τιποτα.....,ποτέ....

Εχει δικιο το παιδι.Προσπαθησε να τους πρεσσαρεις να βρουν μια λυση ή στην τελικη ψαξε κατι αλλο δε δικαιολογειται πια να μην μπορουν να κανουν το παδι να νιωσει ισαξιο.Ας βρουν μια λυση στο σχολειο τους...σορρυ αλλα εχω θυμωσει....και πιο πολυ γιατι περασα απο τη φαση της Ναταλιας που με ξεχωριζαν λογω αλλεργιας απο κερασματα κτλ και δε μου αρεσε καθολου..ποσο μαλλον να με περιοριζαν κιολας μακρια παο τα συνομηλικα παιδια....

Επιπλεον σιγουρα πρεπει και εσυ να σταματησεις αυτο το τροπαριο με το σχολειο.Ενταξει την εστειλες μικρη και σιγουρα πολυ αγχωμενη λογω της καταστασης με το θεμα σας ,το καταλαβαινω,αλλα πια το παιδι μεγαλωσε,εχει κανει παρεες και φιλους εκει ,δε μπορει να μην κερδιζει πραγματα!Εγω κρινω απο τον δικο μου που δεν ειναι ευκολο παιδι και λεω οτι εχει κερδισει παραααα πολλα!Βλεπουμε συμμαθητες του στο δρομο ή στην πλατεια και κανει σαν τρελος απο τη χαρα του παροτι ο κυκλος μας ειναι γεμοτος παιδακια και πολυ αγαπημενα του, οταν βλεπει λοιπον συμμαθητη,''φιλε μου,φιλε μου,ελα φιλε μου παμε φιλε μου,μαμα ο φιλος μου απο το σχολειο μου''και ολο περηφανια!'.Εχουν αναπτυξει φοβερο δεσιμο.Και επιπλεον καθε μερα και κατι νεο θετικο ανακαλυπτω!Και αν θυμασαι αρνητικοτατη ημουν και πολυ επιφυλακτικη και δεν φανταζομουν ποτε οτι θα τα ελεγα αυτα.Κι ομως!Μεχρι και η μανα μου που δε συμφωνουσε καθολου οταν τον στειλαμε σημερα μου ειπε:''Δοξα τω Θεω μια χαρα το παιδι ,ουτε αρρωστιες και πανω απο ολα του εκανε πολυ καλο εκει εκει εκει.....'για να μη μακρυγορω με τα θετικα...

Παρτο αλλιως, με αγαπη στο λεω...καλως ή κακως τα μαθητικα χρονια εχουν ξεκινησει για τα παιδια μας εστω νωρις και εχουμε μελλον μπροστα μας... πρεπει να τα κανουμε να χαιρονται με αυτο που καλουνται καθημερινα να αντιμετωπιζουν.

Οση ευθυνη εχουν οι δασκαλες αλλο τοσο βοηθαμε και εμεις με τη σταση μας και στην προσαρμογη τους και στην καθημερινοτητα τους και γενικοτερα σε ολα.

Αυτα φιλακι μου....στα ειπα οπως τα νιωθω...ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω.

Μουτσς!

Με το αυγο κτλ τι εγινε;Υπηρχε καμμια εξελιξη;

αυριο το απογευμα κανονιζουμε κατι αν θες!Πολυ ευχαριστως!Και εγω μονη μου τον τρεχω εδω και εκει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααα

φιλακι μου εισαι προβληματισμενη και λογικο ....το θεμα της ναταλιας ειναι ιδιαιτερο και ισως απο ανασφαλεια οι δασκαλες του σχολειου βρηκαν την λυση του βρεφικου τμηματος . Παντως αν εισαι γενικοτερα ευχαριστημενη μην με ελαφρα την καρδια αλλαξεις σχολειο γιατι μπορεις να βρεις καπου αλλου χειροτερα ..

Για το θεμα του οτι το Ναταλακι δεν θελει να παει σχολειο ισως θα επρεπε και εσυ να το πιστεψεις οτι το Ναταλακι πλεον ειναι μαθητρια ...γιατι καθε φορα που λες στο ναταλακι ποσο καλυτερα ειστε μαζι το παιδι ισως το λαμβανει οτι το σωστο ειναι να ειστε σπιτι μαζι και οχι σχολειο και δουλεια...Ξερω οτι σε μια ιδανικη κοινωνια θα ηταν ομορφα να ειμασταν με τα παιδακια μας και οχι κλεισμενες σε ενα γραφειο αλλα πρεπει να συμβιβαστουμε στην καλυτερη δυνατη λυση .....

το καλο ειναι οτι η σχολικη χρονια τελειωνει και μπορειτε να κανετε μια νεα αρχη απο τον σεπτεμβριο που θα εχετε και χρονο στις διακοπες να το συζητησετε!!!

Σημερα σπιτι και το προγραμμα εχει ψωνια ψωνια ψωνια!!το βουδακι σας στελνει τα φιλια του!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!

Φιλάκι μου, συγνώμη... αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθόλου με τους προβληματισμούς σου... Μου είναι πολύ δύσκολο! Είναι πρωί κι ούτε τον καφέ μου δεν έχω πιει ακόμα...

Τελικά, ναι με intercity ανεβήκαμε. 5 ώρες (κανονικά - χωρίς την καθυστέρηση της Παρασκευής) και το εισητήριο 60-61? με επιστροφή. Η Σοφία σε γενικές γραμμές (και για τα δεδομένα ενός 3χρονου, που δεν έχεις την απαίτηση να κάθεται 5 ώρες ακούνητο στο κάθισμά του) ήταν πολύ καλή στο ταξίδι. Της αρεσε πολύ! Χάζευε έξω, μέσα... την Παρασκευή, που ανεβαίναμε μεσημέρι, κοιμήθηκε και κανά 2ωρο... Θα το ξαναέκανα ευχαρίστως! Δεν θα το σκεφτόμουν...

Για βολτίτσα που λέγατε, εμείς, δυστυχώς σήμερα και αύριο δεν μπορούμε! Σήμερα έχουμε το τελευταίο μας μάθημα στην μουσική και αύριο έχουμε παρτάκι...

(Θα κατεβούμε όμως, στα μέρη σας! Λες να πάμε για κανένα καφεδάκι πρώτα? χαχαχα!)

Άρα Μαρίνα και γειτονάκι, και η ποδηλατάδα μας (από πλευρά μας τουλάχιστον) πάει για Πέμπτη!

Γειτονάκι πώς είναι ο Χρηστάκος? Τα κράνη είναι πολύ χρήσιμα! Όλες τις στιγμές, όχι μόνο στο ποδήλατο! χαχαχα! περαστικά του!

Αχ! Και κάτι άλλο ήθελα να σχολιάσω, αλλά εν τω μεταξύ ξύπνησε η Σοφία και με αποδιοργάνωσε!

Θα επανέλθω!

Φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα! Εμείς πάμε πάλι ΟΑΚΑ. Έχει show με μάγους στις 12.00 και τώρα ομαδική ζωγραφική. Στις 2 και στις 2.30 έχει κουκλοθέατρο στο stage. θα δώ και το πρόγραμμα των αγώνων..

filaki αυτό που σου είπε το είπε την ώρα που ήταν στεναχωρημένη. Μη δίνεις και πολλή σημασία τώρα για μια φορά. Αλλά και εγώ δεν θα το δεχόμουν να μπεί με τα μικρότερα. Μα δεν μπορούν 2-3 δασκάλες να είναι ενημερωμένες για το θέμα; πόσες είναι; Το Ναταλάκι σε κοιτούσε να δεί αν μπορεί να πάει στους φίλους της λες και κάτι έχει...

Χρόνια Πολλά Ανδρεάνα και Αλεξάνδρα! Και χθες η μικρή μου είδε την Αλεξάνδρα στο thumbnail και μου λέει Α! η Αλεξάνδρα! χαχα πού τη θυμήθηκε; πριν από 6 μήνες της είχα πεί που με είχε ρωτήσει ποιά είναι.. Και το Ναταλάκι αναγνωρίζει.. μου λέει "το....το...Ναταλάκι".

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Να ευχαριστήσω και πάλι όλες για τις ευχές σας και εδώ και στο φβ. Χτες δεν έγραψα και πολλά γιατί πραγματικά ήμουν συγκινημένη. Το απόγευμα είχαμε και συνάντηση στον παιδικό......θα σας πω και γι' αυτό.

Να απαντήσω όμως πρώτα στο Φιλάκι. Μαριζάκι αυτό που έκαναν στη Ναταλία, να τη βάλουν δηλαδή με τα μωρά ήταν πολύ άσχημο. Στο έχω ξαναπεί νομίζω ότι και στην τάξη της Αλεξάνδρας είναι ένα κοριτσάκι με τέτοιά σοβάρη αλεργεία και γι' αυτό και δεν πάμε και τούρτες, κεράσματα κλπ, παρά μόνο ζελεδάκια, φρουί γλασέ κλπ. Τεσπά, όλες οι δασκάλες είναι ενήμερες για το πρόβλημα της μικρής και όχι μόνο η κανονική της (κάποια μπορέι και να λείψει εκτάκτως βρε παιδάκι μου), και ποτέ μα ποτέ δεν έχουν αποκόψει το παιδί από την ομάδα του αλλά και ούτε συζητάνε το πρόβλημα συνέχεια. Το παιδί είναι μια χαρά, χαρούμενο και ζωηρό. Στο πάρτυ που πήγαμε το Σάββατο είχε η φροντίσει η μαμά της εορτάζουσας να υπάρχουν πατάτες, αγγουράκια, ντοματούλες, μακαρονάκια με κόκκινη σάλτσα, μπισκότα και κέικ υποαλλεργικά (που έφαγαν ΌΛΑ τα παιδιά) και ζελεδάκια, έτσι ώστε να φάει και αυτό άνετα και να μην νιώσει παραγκωνισμένο. Μόνο τούρτα δεν δοκίμασε. Τα ίδια έχω φροντίσει πάνω κάτω και εγώ για το μενού στον παιδότοπο. Η δε μαμά μόνο που δεν έκλαιγε λέγοντας συνέχεια "σας ευχαριστώ που κάνετε το παιδί μου να μην νιώθει ότι υπάρχει πρόβλημα". Μα δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε έτσι. Νομίζω ότι κάποια στιγμή το είχα ξαναπεί, νομίζω ότι το ψυχολογικό είναι πιο σημαντικό από το διατροφικό. Πρέπει να τους μιλήσεις στο Σταθμό και να εκφράσεις τη στεναχώρια σου και τους προβληματισμούς σου, αλλά να τους τονίσεις και το γεγονός ότι δεν θεωρείς το παιδί σου άρρωστο και δεν συμφωνείς που την άλλαξαν ομάδα - ούτε η Σπιναλόγκα να ήταν. Μα το στο καλό; Δεν έχουν συγκεκριμένες ώρες που τρώνε; Όλη μέρα κυκλοφορεί φαγητό στο χώρο και μασουλάνε; Όσο για εσένα, όντως δεν κάνεις καλά που της λες συνέχεια το πόσο καλά περνάτε μαζί κλπ γιατί το παιδί καταλαβαίνει έτσι ότι δεν πρέπει να πάει σχολείο, η μαμά στεναχωριέται που πάει και άρα δεν είναι καλά εκεί και όλα αυτά δημιουργούν και στην ίδια αρνητικά συναισθήματα.

Ποστάρω.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγώ να δείτε άγχος τώρα..... Χτες η συνάντηση είχε θέμα τη ''θερινή δράση της περίεργης ομάδας'' (της Αλεξάνδρα δηλαδή) και μας ανακοίνωσαν ότι θα τα πηγαίνουν στη θάλασσα 3ις φορές την εβδομάδα. Το ξέραμε ότι μπορεί να γίνει, ήδη από τον Οκτώβρη, αλλά τότε δεν το είχαν σιγουρέψει ακόμα γιατί δεν ήξεραν αν θα είναι όλα τα παιδάκια έτοιμα. Προφανώς είναι.......Ε ρε γλέντια. Θα πηγαίνουν με το πουλμανάκι, μιλάμε βέβαια για 2' διαδρομή καθώς η θάλασα είναι απέναντι από το σχολείο, και θα έχει το καθένα την τσαντούλα του με την πετσέτα, το νερό και το καπέλο του. Αχ τη βλέπω να μου γυρίζει με ξένη πετσέτα. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ως γονείς θα αγοράσουμε όλοι από ένα σετ μπρατσάκια και ένα αντηλιακό και θα τα χρησιμοποιούν όλα τα παιδιά. Σφίχτηκε το στομάχι μου χτες, εξέφρασα και τους προβληματισμούς μου καθώς δεν τη θεωρώ ακόμα έτοιμη να ντυθεί, να γδυθεί, να πλυθεί μετά (α ναι, θα ακολουθεί και ντους στο σχολείο) αλλά με καθησύχασαν. Άντε να δούμε......... βρε πώς μεγάλωσε έτσι; :confused::confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...