Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια.

Ιωάννα μου να χαίρεσαι και εσύ το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα γερό.

Είχαμε ένα πολύυυυ γεμάτο τριημερο.

Καταρχήν φιλοξενησα την ΠανΜαρ με τη γλυκια Σοφούλα .Ηταν τοσο ομορφα!!!

Τα κοριτσακια μας ευχαριστηθηκαν παιχνιδι και «εδεσαν» μια χαρά.

Κοιμόταν παρειτσα στο δωματιο της δικιας μου , πιναν μαζι γαλατακι το πρωι ,ηταν πολύ γλυκα.

Βεβαια την «χαλάσαμε» τη Σοφία !!!Ξενυχτούσε μαζι με το δικο μου καθαρματακι .Ελπίζω να ξαναεπανερθει στο ωράριο της!!!

Για τη Μαρία τι να πω?

Ειχα σχηματισει μια ομορφη εικονα μετα την πρωτη γνωριμια μας αλλα τελικα εινια πολύ καλύτερη.Ενιωσα σαν να την ηξερα χρόνια.

Φιλεναδα μου σ’ευχαριστω πολύ που ηρθες και περιμενω την επομενη φορα που θα βρεθούμε.

Η Σοφία ένα καταπληκτικο παιδι.Νομιζω ότι είναι η «χαρα της μαμας».Εξυπνη τσαχπινα ανεξαρτητη και πανω από όλα τρωει ρε κοριτσια.

Μια μερα να ετρωγε ετσι η κορη μου θα εκανα παρτυ!!!!

Φτου φτου να μην το ματιαξω το πουλακι μου!!

Στο παρτάκυ μας περασαμε επισης ομορφα.

Ηρθαν και οι υπόλοιπες φιλεναδιτσες μας με τα καμαρια τους και χαρηκα παρα πολύ.

Η μικρη μου επαιξε με την ψυχη της!

Βεβαια ειχαμε και τα στραβα μας.

Ειχαμε μια κοπελα που ντυθηκε Ντορα και το κοριτσακι μου φοβηθηκε ή καλύτερα χ@@κε πανω της. Χα χα.

Όλα τα παιδακια χοροπηδουσαν και τρεχαν γυρω της και εμεις ειμασταν εξω από τον παιδοτοπο.Ειδσα και επαθα να την ξαναβαλαω μεσα .Μπήκε μονο όταν την βεβαιωσα ότι μαλωσα την Ντορα και πηρε τα βουνα!!:shock:

Η βάφτιση –γενεθλια της Πετρούλας μας ηταν υπεροχη.

Η καλή μας φιλεναδα εφτιαξε πολύ ομορφα πραγματακια , ο μικρός μια πανεμορφη φατσουλα και ο αναστάσης μεσα στην τρελή χαρα.

Και παλι να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι φιλεναδα.

Το τραπεζι γεματο με ένα σωρο εδεσματα και υπήρχε και διασκεδαστης –κλοουν για τα παιδακια τα οποια φυσικα το καταχαρηκαν .Εκτος της δικιας μου βεβαια που και παλι φοβοταν και εβλεπε από μακρυα γαντζωμενη επανω μου!!!

Η Πετρούλα απιστευτα ομορφη .Ελαμπε πραγματικα!!!!

Να ειμαστε ολοι γεροι και να χαιρομαστε τα παιδακια μας.

Μαριζακι μου προσπαθησα να ειμαι αναλυτικη !!!!!;)

Φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στα γρήγορα και απο'μένα μιας και σήμερα έχει αρκετό τρέξιμο.

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Χρόνια πολλά και Χρόνια Καλά στην Ανδρεάννα και Αλεξάνδρα , Σουλίτσα και Ιωαννίτσα να χαίρεστε τα ζουζούνια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

Καλέ τι ωραία πράγματα διαβάζω , σούπερ ταξίδια και γνωριμίες απο κοντά στο καφέ μας και ζούλεψα πολύ.

Μπράβο σε όλες που γνωριστήκατε και περάσατε έτσι όμορφα.

Πετρούλα περιμένουμε και εμείς φώτο απο εμάς τις πτωχές που δεν έχουμε fb.

Ριτάκι φιλάκια , ευχαριστώ και πάλι.

Τι καλα που περασατε βρε παιδια!!!

Σουλα καλα με αυτη τη γιαγαντοντορα απο τοτε που την ειδε και ο δικος μου λαιβ περισυ στο αλλου κατι εσπασε μεσα του...χαχα!!!

Τελεια !Με τουτα και με εκεινα ομως καταληξαμε να συναντιομαστε εστω ανα γκρουπακια σχεδον καθε βδομαδα το προσεξατε αυτο;!!Πολυ ωραια!!!

Αντε και σε μαζικη μαζωξη παλι!

Και ναι!Ο Χρηστος απεκτησε μακουιν κροκς!Εχω αναλαβει εξολοκληρου την εμαφνιση μακουιν του Χρηστου φετος!χαχαχαχα!!Μεγεια σας Ιωαννα μου!Παρα πολυ χαρηκα!

Παντως αφαντα τα κροκς απο την αγορα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Aχ τι χαρα!!!!Το οτι θα χαιρομουν τοσο με το παντοφλακι δεν θα το πιστευα!!!!

παντως μου εκανε εντυπωση οτι εχει 26 ευρω που δεν το λες και λιγο για παντοφλα και ειναι εξαφανισμενο απο παντου!!!

Μαργαριτακι υπερ-υπερ ευχαριστουμε!!!! πλεον το παιδι μου εχει τα παντα σε mc queen!!!απο το βρακι και την καλτσα μεχρι και την παντοφλα!!!!

Παντως ειναι πολυ ομορφο που μετα απο 3 χρονια συνεχιζουμε ακαθεκτες οι περσσοτερες και εχουμε επαφες!!!!και χαιρομαι πολυ που ο χρηστακος τα παιδακια αυτα τα θεωρει φιλους του!!!!

Σουλιτσα ειδα τις φωτο πεταχτα χτες το βραδυ πριν δουμε τα 3 γουρουνακια...ειδα και την γιγαντια ντορα!!!και ο χρηστακος αυτα τα υπερμεγεθη παντως τα σκιαζεται!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας και να ευχηθώ και ργώ με τη σειρά μου στη Σούλα.

Σούλα να χαίρεσαι την κούκλα σου και να τη βλέπεις ευτυχισμένη.

Μέρα συγκίνησης η σημερινή. Χαζεύω την αγαπούλα μου και δεν το πιστεύω ότι πέρασαν τρία χρόνια από τότε που την πρωτοκράτησα στην αγκαλιά μου.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!!!

Σουλίτσα και Ιωάννα να χαίρεστε τα κοριτσούδια σας, τις πριγκήπισές σας!

Να είναι πάντα χαρούμενες, ευτυχισμένες, να σας τρελένουν με τα καμώματά τους κι εσείς να τις καμαρώνετε μια ζωή!

Το πώς περάσαμε, λίγο πολύ, νομίζω το μάθατε. Να μην τα επαναλαμβάνω.

Αυτό που δεν ξέρετε, βέβαια, είναι ότι την Παρασκευή, ανεβαίνοντας προς τον Βορρά, χάλασε το τρένο! Ω! Ναι! Και είχαμε καθυστέρηση και τελικά σταματήσαμε Δομοκό για να αλλάξουν κάτι...

Καταρχήν φιλοξενησα την ΠανΜαρ με τη γλυκια Σοφούλα .Ηταν τοσο ομορφα!!!

Τα κοριτσακια μας ευχαριστηθηκαν παιχνιδι και «εδεσαν» μια χαρά.

Κοιμόταν παρειτσα στο δωματιο της δικιας μου , πιναν μαζι γαλατακι το πρωι ,ηταν πολύ γλυκα.

Βεβαια την «χαλάσαμε» τη Σοφία !!!Ξενυχτούσε μαζι με το δικο μου καθαρματακι .Ελπίζω να ξαναεπανερθει στο ωράριο της!!!

Για τη Μαρία τι να πω?

Ειχα σχηματισει μια ομορφη εικονα μετα την πρωτη γνωριμια μας αλλα τελικα εινια πολύ καλύτερη.Ενιωσα σαν να την ηξερα χρόνια.

Φιλεναδα μου σʼευχαριστω πολύ που ηρθες και περιμενω την επομενη φορα που θα βρεθούμε.

Η Σοφία ένα καταπληκτικο παιδι.Νομιζω ότι είναι η «χαρα της μαμας».Εξυπνη τσαχπινα ανεξαρτητη και πανω από όλα τρωει ρε κοριτσια.

Μια μερα να ετρωγε ετσι η κορη μου θα εκανα παρτυ!!!!

Φτου φτου να μην το ματιαξω το πουλακι μου!!

Πες και κάτι ακόμα βρε Σουλίτσα για εμάς... μόνο αυτά?

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ζεστή σας φιλοξενία!

Εμείς, να είμαστε καλά, με μεγάλη μας χαρά να ξαναέρθουμε, αν και τώρα είναι σειρά σας!!!

Πετρουλίνι σας ευχαριστούμε κι εσας για την περιποίηση στην βάφτιση-γενέθλια! Να χαίρεσαι τους άντρες σου! Τα είχες φτιάξει όλα υπέροχα!

Εσείς τι κάνετε? Απ'ότι διαβάζω περάσατε όμορφο Σ-Κ... εκδρομούλες, βολτίτσες, μπανάκια... μια χαρά!

Αρμάκι, το πρόβλημα σου με τα κουνούπια νομίζω ότι μπορώ να το καταλάβω!

Την Πέμπτη, είχα πάει στην ξαδέρφη μου και είχε ακριβώς το ίδιο θέμα. Την είχε τσιμπήσει ένα κουνούπι στο πρόσωπο και ξύπνησε πρισμένη, πήγε σε γιατρό και της έδωσε αντιβίωση... Μάλλον έχουν πάθει μετάλλαξη τα κουνούπια πλέον...

Επέστρεψε ο πασάς μου! Πάω να βάλω να φάμε!

mrdIp3.png

Εμείς πήγαμε στα Special Olympics απ'έξω που έχει Φεστιβάλ... Θα ξαναπάμε σίγουρα γιατί το διασκεδάσαμε. Πετύχαμε και ένα Αυστριακό συγκρότημα στο stage και ρίξαμε τις φιγούρες μας!

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1054009&postcount=53 Βγάλαμε και φωτο με τη μασκότ που είναι πολύ ωραία!

Σούλα και Ιωαννα να τις χαίρεστε!

filaki έχεις δει την προσφορά στο www.ekdromi.gr? δεν μου είπες!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

sunsun, είχε μια καλή προσφορά αλλά δεν είχε πια διαθεσιμότητα... Κλείσαμε εκεί που μέναμε και πέρσι, δηλ. δίπλα από το beach bar που είχαμε συναντηθεί. Πάνω στην αμμουδιά είναι το δωμάτιο, ευχαριστημένη είμαι, ε, κι η τιμή τρώγεται! 10 ημέρες φέτος, να είμαστε καλά και πρώτα Ο Θεός, ελπίζω να χορτάσουμε!!! Θα συναντηθούμε, ε; Άντε, αρχίζω σιγά-σιγά να ανυπομωνώ και να ονειρεύομαι μια μέρα μέχρι τη δύση του ηλίου στο Ελαφονήσι! Αχ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χρόνια πολλά σε Ανδρεάνα και Αλεξάνδρα! Να τα χαίρεστε τα κοριτσάκια σας φιλενάδες!

Διαβάζω ήταν ένα υπέροχο διήμερο τόσο στο πάρτυ της Ανδρεάνας όσο και στην υπερβάφτιση-γενέθλια του Δημητράκη και του Αναστάση! Μπράβο Μαράκι που καταφέρατε και πήγατε!

Άντε να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε να τα πούμε ξανά όλες μαζί, Βόριες και Νότιες! Μέχρι τότε βέβαια ας πάμε για καμιά ποδηλατάδα μέσα στην εβδομάδα γιατί μας έλειψε!:tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μαι παλι ...μαζεψα σιδερωμενα ,επλυνα πιατικα και τωρα κααααθομαι ...

το απογευμα πηγαμε στο σχολειο για ποδηλατο και ο χρηστακος εκανε ενα καρουμπαλο τεραστιο!!!του βαλαμε βιταμ αλλα ειναι τεραστιο ...και ο καημενος επαιζε τοσο καλα!!!

Μαρινακι σας περιμενουμε οποτε θελετε για ποδηλαταδα !!!

Γειτονακι καλως ηρθες!!!εμαθα οι βορειες σε ειχαν στα ωπα ωπα!!!!!

Καληνυχτααααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννακι να ξερεις οτι υπαρχει μια εξαιρετικη κρεμα της apaisyl για καρουμπαλα.

Μας την ειχαν συστησει απο το νοσοκομειο.

Αλλα να σου πω αν τωρα στην αρχη πεφτει συχνα εκεινο το κρανουμπακι που λεγαμε καλο ειναι να το φοραει.

Να σας πω για το νουμερο το γιο μου...παμε που λετε στην πλατεια και ζητησε ενα αγορακι να γινουν φιλοι αφου τον ρωτησε αν ειναι μικρος ή μεγαλος και ο Γρ. φυσικα απαντησε ''μεγαλος βεβαια ''κανωντας ταυτοχρονα και ποντικια...αλιμονο...

Τεσπα μετα απο λιγο το αγορακι (νηπιο) αρχισε δειλα δειλα να διαβαζει κατι λεξεις σε ενα καταστημα και μου ελεγε οτι ξερει να διαβαζει,μπραβο του ελεγα εγω αγορι μου και τετοια.

Πεταγεται και το νουμερο το δικο μου και λεει ''και εγω ξερω να διαβαζω κοιτα...''

και αρχισε να κοιταει γυρω του...

''Εκει λεει κωτσοβολος,εκει λεει τραπεζα πειραιως ,εκει λεει vodafone....''

(αναγνωριζει ολες αυτες τις λεξεις και αλλες οπως και να του τις γραψω εκτος απο τις ταμπελες -ειναι οπτικος τυπος)

Εεεεε;Λεει ο αλλος...εμεινε παγωτο...:tongue::tongue:

Μου λεει φευγωντας ''το παιδακι σας ειναι μικρο αλλα μοιαζει με μεγαλο'':rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν πεσαμε απο το ποδηλατο ριτακι ...αγκαλιαζομασταν με ενα παιδακι και απο την αγκαλια τελικα εκανε παρεα στο εδαφος και με το αλλο παιδακι απο πανω...

ο γρηγορης απαικτος!!!!τσακαλακι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...