Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικιτσα μου εννοειται οτι θα καθεστε μεσα στην τουαλετα για αρχη να επιτυχετε τον στοχο σας.

Εγω επιμενω δεν εχει να κανει αν φοραει το παιδι πανα ή βρακι.Εχει να κανει με την εξοικιωση του με το θεμα.

Αληθεια σε γιο γιο παει;Αν ναι βαλτου το καπου να το βλεπει αν δεν το εχεις κανει ηδη.Μην το αφηνεις μονιμα στην τουαλετα ωστε να μπορει να το προσεγγισει αμεσα.

Αχ βρε κοριτσια ξερω οτι ειναι κουραστικο να λεω τα ιδια και τα ιδια συνεχεια αλλα δε μπορω κιολας να μην πω τη γνωμη μου σε καποιον που βλεπω οτι προβληματιζεται με κατι,απανταω οπως θα απαντουσα σε φιλες μου σε μια συζητηση και αν κατι απο αυτα βοηθαει εχει καλως.

Εχω καταλαβει πλεον οτι αυτη η δουλεια θελει πρωτα απο ολα χρονο για το ιδιο το παιδι και μετα αποφασιστικοτητα και πολυ υπομονη.

Κικιτσα μου αν δεν κανω λαθος (διορθωσε με αν κανω λαθος)ο Αν.σου δεν ειχε καμμια επαφη νωριτερα με το γιο γιο ή την τουαλετα σωστα;Θελω να πω οτι τωρα πρωτη φορα ηρθε αντιμετωπος στην πραξη (στα λογια ολα οτι καταλαβαν δειχνουν)με αυτο που του ζητας να κανει.Ειχε ξανακατσει ποτε σε γιο γιο;Ειχε ποτε επιτυχια στο παρελθον;Πρεπει να εξασκηθει.Ειναι απλο.Μολις εξασκηθει και μαθει να ελεγχει τις αισθησεις του τοτε θα γινει το πραγμα απλουστατο.

Ολα τα παιδακια μας εδω, απο οσο θυμαμαι (και παλι διορθωστε με αν κανω λαθος), ειτε αυτα που εβγαλαν την πανα περισυ ειτε αυτα που την κοβουν τωρα καπου ειχαν κανει μια εξασκηση πριν την βγαλουν οριστικα και ειχαν (εστω λιγες) επιτυχιες στο γιο γιο τους, ισως οχι συστηματικα αλλα τελοσπαντων τους ειχε γινει μια εισαγωγη ακομα και απο το σχολειο ή βλεπωντας αλλα παιδια κτλ.Ολα ή τα περισσοτερα ,ο Σωτηρακος,ο Χρηστακος,ο Αν.,ο Γιωργακης,η Αλεξ κτλ κτλ για να μη ξεχασω κανενα....

Μην απογοητευεσαι.Κανενα παιδι που δεν εχει επαφη με το σπορ νωριτερα σε οποια ηλικια και αν ειναι δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει την πανα και να μενει στεγνο και να κανει σωστα τα κακα του μεσα σε λιγες μονο μερες.

Τωρα αν σε κουρασε το θεμα με τα βρεξιματα ,εγω δε σε αδικω, ειναι σιγουρα πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο.Αν βλεπεις οτι αντι να προοδευει επαναποαυεται οταν τον αλλαζεις ή οτι θα τον αγχωσεις και θα το παρει αναποδα ,βαλτου την πανα βρακακι ή ξαναλεω εκπαιδευτικα βρακακια που μοιαζουν με τα βαμβακερα, αλλά συστηματικα κανε αυτα που σου εγραψα.Συστηματικα!Να εισαι σιγουρη οτι μολις εξασκηθει μια χαρα θα αποκοπει.

Περιτρανη αποδειξη η Φωτεινουλα της Βικης μας που οι γιατροι τους ελεγαν οτι θα αργησει να το κοψει λογω του θεματος της κτλ κτλ και βαζωντας την αραια και που στην τουαλετα εμαθε το παιδι να εχει τον ελεγχο και εκοψε την πανα παραμενωντας στεγνη ενω τη φορουσε.

(Κικη στον παιδικο παει το παιδι τωρα; )

Τι κανετε κοριτσια μου;Εμεις καλα, καναμε το μπανακι μας!

Λοιπον ακουστε ο ωρλ απο περισυ μας εχε πει οτι καλο ειναι να κανει πολλες βουτιες για τα συστηματα μυτη -αυτια ομως εμεις δε θελαμε να τον παραζορισουμε σε αυτο το θεμα γιατι ετσουζαν τα ματακια του και ετσι το αφηναμε.

Του πηρε λοιπον η αδερφη μου γυαλακια αυτα για βουτιες...ρε παιδια τι βουτια εκανε σημερα...σχεδον μακροβουτι θα το χαραχτηριζα....χαχα!!

Τελεια να τους παρετε!

Φυγαμε για βολτα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολα τα παιδακια μας εδω, απο οσο θυμαμαι (και παλι διορθωστε με αν κανω λαθος), ειτε αυτα που εβγαλαν την πανα περισυ ειτε αυτα που την κοβουν τωρα καπου ειχαν κανει μια εξασκηση πριν την βγαλουν οριστικα και ειχαν (εστω λιγες) επιτυχιες στο γιο γιο τους, ισως οχι συστηματικα αλλα τελοσπαντων τους ειχε γινει μια εισαγωγη ακομα και απο το σχολειο ή βλεπωντας αλλα παιδια κτλ.Ολα ή τα περισσοτερα ,ο Σωτηρακος,ο Χρηστακος,ο Αν.,ο Γιωργακης,η Αλεξ κτλ κτλ για να μη ξεχασω κανενα....

Φυσικά. Την Αλεξάνδρα είχα ξεκινήσει από πέρισυ το Καλοκαίρι να τη βάζω στο γιογιό και στην αρχή κολούσαμε άπειρα αυτοκόλλητα και διαβάσαμε τόνους παραμύθια για να καθήσει. Από το Δεκέμβρη καθόταν στο γιογιό κάθε πρωί. Γι' αυτό μου φάνηκε εύκολο τώρα. Το παιδί ήξερε τι γίνεται εκεί, απλά τώρα αντιλήφθηκε ότι γίνεται, μόνο εκεί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ακριβως γιοβαννα...αλλο παιδι το ξεκινησαν στους 9 μηνες να εχει επαφη με το θεμα,αλλο παιδι στους 18 ,αλλο στους 22 και αλλα μετα τα 2.Ολα αυτα τα παιδια χρειαστηκαν ενα αλφα διαστημα να προσαρμοστουν στη νεα κατασταση και αν η προσπαθεια ηταν συστηματικη και σωματικα αλλα και ψυχολογικα ηταν ετοιμα, εβγαλαν την πανα.άλλα γρηγοροτερα, αλλα λιγο αργοτερα.Εξαρταται και απο το ιδιο το παιδι φυσικα απο ενα σημειο και επειτα.

Εγω ολο αυτο ,το βιωσα πολυ θετικα παντως, η μονη μου δυσκολια ηταν στο να τον καθησω αρχικα, απο εκει κα περα υπηρξαν σκαμπανεβασματα μεν αλλα σταδιακα εμαθε και εμαθε μια χαρα.

Για αυτο εγω οταν ακουω εβγαλε την πανα σε 5 μερες ,σε μια βδομαδα κτλ κτλ ή διαβαζω μεθοδους που λενε πως να το κανεις σε 5 μερες ,δε δινω ιδιατερη σημασια,να με συγχωρατε για αυτο, γιατι σιγουρα ενα διαστημα γνωριμιας ειχε προηγηθει.

Μην τρελενεσαι κικιτσα μου ολα θα γινουν.

Ουφ ειμαι κατακοπη...θα σας γραψω αυριο τα νεα μας!

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααα

επιστρεψαμε ..(εμεις κανουμε ταξιδακια αστραπη!!!)περασαμε καλα στην Λαμια αν και ηταν περισσοτερο αναζητηση crocs!!!εμεις αν και δεν φοραμε αλλα παπουτσια εκτος απο μια συγκεκριμενη μαρκα λογω θαλασσας και πισινας θελουμε να παρουμε crocs με τον mc queen...ε δεν βρισκουμε πουθενα!!!το νο25-26 δεν υπαρχει πουθενα ...βρισκουμε ή μικροτερο νουμερο ή πολυ μεγαλυτερο ..κοιτα περαση το παντοφλακι...

καλε φιλακι εδω δινω και εγω πια συμβουλες για πανα!!!χαχαχα ριτακι θα σου παρουμε την δουλεια ...

πετρουλα μου με το καλο η βαφτιση του μπομπιρα...

Σουλιτσα μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου μιας και σημερα ειναι επισημα τα γενεθλεια σας!!!να ειναι παντα γερη και τυχερη ....

Σημερα το προγραμμα εχει mall!!!!παμε να δουμε τον κεραυνο!!το παιδι μου ειναι ενθουσιασμενο!!!

να εχετε ολες μια υπεροχη πανεμορφη κυριακη!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ετσι επαθα εγω με τα μπατμαν κροκς και τελικα τα παρηγγειλα απεξω.Εδω ειχαν γινει αναρπαστα.Αλλα εσεις ρε γμτ δεν προλαβαινεται τωρα να τα παραγγειλετε...

Κοιταξα και θα μου απαντησει αυριο το πρωι το καταστημα αν τα εχει.Μην ανησυχεις θα του τα βρουμε!

Χρονια πολλα και καλα στον Ανασταση της Πετρουλας μας!Με τη βαφτιση μην το ξεχασουμε αυτο το ζουζουνακι!!

Και του χρονου με υγεια Ανασταση!!Παντα γερος και καλοτυχος να εισαι!

Τα λεμε αργοτερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ετσι ακριβως κι εμεις με το γιογιο. Ο Σ. ηταν κατι παραπανω απο εξοικιωμενος καθως καθεται στο γιογιο του απο 20 μηνων. Καθε μερα! Καθε πρωι μετα το γαλα οπωσδηποτε για τα κακα του και σχεδον παντα με επιτυχια. Οπως επισης και μετα τον μεσημεριανο υπνο. Και πολλες φορες και πριν το μπανιο το βραδυ. Ηξερε ακριβως τι πρεπει να κανει. Και ναι ο Σ. εκοψε την πανα μεσα σε 3 μερες αλλα η προεργασια γινοταν 1.5 χρονο πριν. Ασε το μπλα μπλα. Οποιο παιδακι ειχε κοψει την πανα του το λεγαμε, το βαζαμε να του δειχνει το βρακι του, του λεγαμε οτι ειναι πολυ μεγαλο παιδι ενω εκεινος ηταν ακομα μωρο. Και ηθελε πολυ να γινει μεγαλος. Αν δεν ηταν χειμωνας που δεν ηθελα να το κανω μεσα στο κρυο, ειμαι βεβαιη οτι θα την ειχαμε κοψει κι ενα εξαμηνο πριν...

Ρε κορισια θελω κι εγω να τον παω σινεμα αλλα φοβαμαι. Ειπαμε κοψαμε την πανα αλλα δεν ειμαστε ακομα στο 100%. Και φοβαμαι μην τυχον στην αποβλακωση του στο σινεμα ξεχαστει και τα κανει πανω του. Και καλα τα τσισα, αμα κανει κακα? Λεω να τον αφησω καμια δεκαρια μερες ακομα και να τον παω μετα. Να εδραιωθει η ιστορια λιγο παραπανω...

Ιωαννακι τα κροκς καρσ κι εμεις τα ψαχναμε σα λυσσασμενοι! Το συγκεκριμενο νουμερο εχει φοβερη ελλειψη. Τελικα τα παραγγειλαμε και μετα απο 20 μερες με πηρανε τηλ. οτι μας τα εχουν κρατησει. Μονο ετσι, αλλιως μεσω νετ.

Τωρα περιμενουμε τον κτηνιατρο να κανει εμβολιο στην Μπουμπου. Και ο μικρος ζει την απολυτη εκσταση καθως του ειπαμε οτι θα ειναι ο βοηθος του γιατρου! Τρελα κεφια!

Πετρουλα μου να το χαιρεσαι το παληκαρι σου!!! Χιλιοχρονο να ειναι!

Πολλα φιλια!

t7fQp3.png

μια Φθινοπωρινή καλημέρα απο τα Νότια προάστια της Αθήνας.Καλέ τι μας φύλαγε ο καιρός σήμερα; και ζακετάκι και καλτσούλες και κουβερτίτσα πικέ το βράδυ; μα έλεος.

Πετρούλα να χαίρεστε κοπέλα μου το συνονόματό του γιου μου. Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος στη ζωή του.

Κορίτσια σας υπέρευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας , αλήθεια το εκτιμώ πολύ αυτό που κάνετε , με βοηθήσατε να αντιληφθώ καλύτερα τα πράγματα γιατί σε αυτό το θέμα είχα πάρει λάθος δρόμο με μοναδικό θύμα της υπόθεσης το παιδί μου. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησα άλλη ρότα, τέρμα οι φωνές και με χορό και με τραγούδι ότι γίνει έγινε , αρκεί όπως είπατε να συνηθίσει λίγο το γιογιό γιατί ειλικρινά εμείς ούτε που το είχαμε ξαναδεί στη ζωή μας. Ήλπιζα ότι λόγω της ηλικίας του θα έβαζα το παιδί στο γιογιό μια ωραία μέρα και δια μαγείας θα το συνήθιζε και θα έκανε πλέον εκεί όλες τις ανάγκες του, μόνο που δεν ήτάν έτσι θέλει όντως τρομερή υπομονή. Μακάρι να μη του δημιούργησα κανένα πρόβλημα αυτές τις μέρες που ήμουν λίγο περισσότερο αυστηρή μαζί του απ'όσο έπρεπε και να ξεκινήσουμε πάλι απο την αρχή με πιο όμορφα συναισθήματα γι'αυτό το θέμα. Ουφ με πήρε λίγο το παράπονο ρε γ@#@#@.

Ριτάκι όχι παιδικό δεν τον στέλνω αυτό το διάστημα, είπα τώρα μια και καλή απο Σεπτέμβρη, βλέπεις πέσανε όλες οι ιώσεις μαζεμένες και είπα λίγο να ηρεμήσει το μωρό απ'όλα αυτά.

Ιωαννίτσα τι ώρα θα πάτε καλέ στο Mall γιατί λέμε και εμείς να πάμε το απογευματάκι μια βολτίτσα να τον δει απο κοντά;μακάρι να σας βλέπαμε . Φόρα ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο στήθος για να σε γνωρίσω γιατί δεν έχω ιδέα.

Καλά να περάσετε όλες και πάλι σας υπέρευχαριστώ.

Ήλπιζα ότι λόγω της ηλικίας του θα έβαζα το παιδί στο γιογιό μια ωραία μέρα και δια μαγείας θα το συνήθιζε και θα έκανε πλέον εκεί όλες τις ανάγκες του, μόνο που δεν ήτάν έτσι θέλει όντως τρομερή υπομονή

Αυτο ειναι το θεμα...πολυ το πιστευουν αυτο.Οτι δλδ οσο μεγαλωνει το παιδι θα ειναι και πιο ευκολο και θα το κανει μονο του.Οργανικα ναι μπορει και να ισχυει αν και εγω κρινωντας απο τον δικο μου και βλεπωντας τον πως λειτουργουσε περσυ στα 2 σε σχεση με το 4χρονο της παρεας μας και το αλλο 2χρονο κοριτσακι στις διακοπες ,δεν εβλεπα καμμια, μα καμμια διαφορα.Καμμια ομως.Συμπεριφερονταν ολα το ιδιο γυρω απο αυτο το θεμα.Απλα το 4χρονο μπορει να επινε 2 χυμους και να κρατιοταν 3 ωρες ενω ο δικος μου (τοτε )μετα απο 1 χυμο θα επρεπε να παει να κατουρησει στη μια ωρα και αυτο ειναι ολο.

Με λιγα λογια η μονη διαφορα τους ηταν ως προς την χωρητικοτητα της κυστης τους και οχι ως προς την ετοιμοτητα τους και τον ελεγχο.

Αμα το παιδι μαθει ,εμαθε.Εγω σε αυτο επιμενω παρα πολυ.

Εμεις ξεικινησαμε στους 18 μηνες χαλαρα.Στους 22 μηνες ηταν πανετοιμος και η πανα στεγνη.Εγω τον τρεναρα απο εκει και επειτα μεχρι να βγαλω χαλια ,να καλοκαιριασει κτλ και εκεινος απηυδησε και ενα πρωι αμεσως μετα τα 2α γενεθλια μου ειπε ''οχι πανα''.Και τελικα του την εβγαλα και χωρις να εχω ξεστρωσει αν θυμαστε και τα ατυχηματα μας ηταν μηδενικα.

Μην αισθανεσαι ομως ασχημα κικη μου...ολα αυτα τα εγραψα για να καταληξω και να σου πω οτι δε φταις εσυ,γενικοτερα πλαναται η αντιληψη οτι τα παιδια θα το κατακτησουν μονα τους το συγκεκριμενο θεμα λες και στα 3 θα τους πατησουμε ενα κουμπι.Και φταινε και οι παδιατροι κυριως θεωρω σε αυτο που πετανε ενα ειναι ''νωρις'' και αποθαρρυνουν τους γονεις να ξεκινησουν απλα μια εκπαιδευση.Εγω τοτε εκνευριζομουν αφανταστα.Κανεις δεν καταλαβαινε οτι ξεκινησα να βαζω το παιδι στην τουαλετα οχι για να κοψει την πανα τοτε, αλλα για να μαθει τη διαδικασια και να τη βγαλει πιο ευκολα μετα...Σαν alien με κοιταζαν ολοι.Οτι δλδ ειχα τον καημο να βγαλει το παιδι μου την πανα στον 1μιση χρονο....Ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν και πολυ χαρουμενος (αν εξαιρεσετε το διαστημα μεχρι να τον πεισω να κατσει που ετρεχε με το γιο γιο καπελο)κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης μας.Αρχικα τι τραγουδια λεγαμε,τι παραμυθια,τι παιχνιδια καναμε.....Και μετα μου λεγανε οτι το παιδι θα πιεζετε και ελεγα...Βρε δεν παμε καλα.....Και οι δυο μαςπερναμε μεγαλη χαρα απο την προσπαθεια.

Δεν αρκει να τους εξηγησουμε απλα τη διαδικασια, με την καθημερινη εξασκηση(παζει ρολο αυτο) να εισαι σιγουρη οτι το παιδι θα την κοψει πολυ συντομα και φυσικα οταν θα ειναι ετοιμο το ιδιο.Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.

Χαιριμαι που μεσα απο τη συζητηση τα ειδες τα πραγματα διαφορετικα και μην αγχωνεσαι !!!Μεχρι τον Σεπτεμβρη θα εχετε τελειωσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα/καλημέρα γυρίσαμε κι εμείς πριν λίγο αφού φύγαμε μετά τις 10 από τη Ναύπακτο. Ωραία ήταν, σήμερα όμως δρόσισε κι εκεί και κάναμε μπάνιο μόνο σε καβατζωτή πισίνα ξενοδοχείου γιατί στην παραλία ήταν λίγο... ανεμοδαρμένα...

Γενικά, καλά ήταν, μπανάκια, βολτούλες, ποτάκια στο Λιμάνι (έχετε πάει Ναύπακτο;;; ) με τη σιγουριά της baby-sitter στο σπίτι. Μόνο που έμαθα διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με τη δουλειά που κάνει τώρα εκεί η πεθερά μου και τις συνθήκες εργασίας που δουλεύει και τα έχω πάρει στο κρανίο με το τί άνθρωποι/εργοδότες υπάρχουν.........................................................

Αχ, τώρα περιμένω τον άντρα μου, πήγε στην πλατεία προς αναζήτη μαμ.... Πεινάωωωω.

Να τη χαίρεσαι Σούλα μου κι εσύ Πετρούλα τον Αν. σου! Και το μικρούλι σου να σας ζήσει ευτυχισμένο, περιμένουμε φωτο από όλα αυτά τα event, και περιγραφές κι εντυπώσεις, σα να είμασταν εκεί!

Σας φιλώ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα !!!καλη εβδομαδα!!!!

Αντε αλλη μια εβδομαδα και εχουμε τις διακοπουλες ..τι διακοπουλες βεβαια που χθες το βραδυ ειχε ΤΟ κρυο!!

πηγαμε και ειδαμε και τον mc queen Και το παιδι μου τον κοιταγε αποσβολωμενο !!δεν τον περιμενε τοσο μεγαλο...τον ακουμπουσε εμπρος -πισω και τον κοιταγε με γουρλωμενα ματακια..παντως οταν φευγαμε τον χαιρετησε κιολας!!!επειτα πηγαμε μια οβλτα στις διπλανες κουνιες αλλα φυγαμε αρον αρον γιατι ξεπαγιασαμε...

Σουλιτσσαααα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

Πετρουλινι μου να σου ζησει ο νεοφωτιστος και φυσικα χρονια πολλα στον Αν. μας!!!!να ειναι παντα γερα και καλοτυχα τα παιδακια σου!!!

ριτακι με τα γυαλακια το βουταει το κεφαλι ε ???θα το δοκιμασουμε και εμεις!!!

κατα τ' αλλα ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου και καλή εβδομάδα. Τα έχω χάσει με τα γενέθλια ρε γμτ...συγχωρέστε με!

Πετρούλα μου να σου ζήσει ο γιόκας σου! Να είναι καλοφωτισμένο το αγοράκι μας και πάντα ευτυχισμένο! Να χαίρεσαι και τον Αν σου! Πολύχρονος! Θα σε πάρω τηλ να τα πούμε.

Σουλίτσα μου να χαίρεσαι την κουκλάρα σου! Πολύχρονη( περίμενε κι εσύ τηλ.)

Εγώ συνεχίζω να ασχολούμαι με τα κουνούπια μου. Είμαι χάλια κορίτσια, πήγα σε δερματολόγο την Παρασκευή αφού από το πολύ πρήξιμο δεν μπορούσα καν να περπατήσω.Τελικά είχα μεγάλη μόλυνση μου έδωσε αντιβίωση και κάτι αλοιφές αλλά τελικά την αντιβίωση δεν κατάφερα να την πάρω γιατί με πείραξε στο στομάχι(σαραβαλοοοοοοοοοο!). Το κακό είναι πως κάθε φορά που θα με τσιμπήσει(και με το που βγαίνω έξω κάνουν επιδρομή πάνω μου) τουμπανιάζω κατευθείαν.Δεν ξέρω τι να κάνω πια..Αυτά! Κατα τ'άλλα καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημεραααααααααα

Χρονια πολλα στα παιδακια μας και να μας ζησει ο Δημητρακης !!!!

Αρμα το αγορι σου δεν ειναι πια εμβρυο αλλα μωρο. Η ηλικια του δε μετριεται σε εβδομαδες αλλα σε μηνες!!!! Αλλαξε τικερακι

Καλημερα!

Για τα κουκλια της πετρουλας ευχηθηκαμε εχθες σημερα να ευχηθω και επισημα στην κουκλα της Σουλας μας και στην κουκλα της Γιοβαννας!

Αλεξανδρα και Ανδρεαννα να τα χιλιασετε!!Παντα γερες και ευτυχισμενες!Κοριτσια να τα καμαρωνετε παντα !!!!

Ιωαννα εχω πει του Γρ. οτι θα ερθει ο μακουιν και οτι θα παμε να τον δουμε ,αυτος νομιζει θα ερθει κατω απο το σπιτι μας ο μακουιν και οποτε ακουει αυτοκινητο δλδ καθε μισο λεπτο στο μαγευτικο μερος που ζω χαχα!Μου λεει ''ηρθε ο μακουιν;Μηπως ηρθε;''

εχθες δε σας πηρα τηλ γιατι ξεκινησαμε να παμε για παιχνιδι εξω αλλα πουντιασαμε και δεν ειχα παρει και μπουφανακια μαζι και τελικα καταληξαμε σε παιδοτοπο και περασε η ωρα.

Σε λιγο θα κοιταξω για τα παντοφλια και θα σε παρω τηλ.

Αρμα εμεις τα ειπαμε αλλα βρε παιδι μου πολυ επιπονο αυτο με τα κουνουπια...μπρρρρ ,αν αλοιφωσουν και εσυ με crilen;

Φιλακι η ναυπακτος ειναι υπεροχη!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να ευχηθω και στην Αλεξανδρα μας χρονια πολλα!!!Ιωαννα μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου να ειναι παντα γερο τυχερο και χαρουμενο!!!!

οσο για τον mc queen ...o χρηστος ενθουσιαστηκε κυριως με το μεγεθος ..ενω τω μεταξυ δεν ειχε κοσμο και τον απολαυσε!!!

για τα παντοφλακια ευχαριστω!!!!ειδα στο νετ οτι ενα μαγαζι στα βριλησσια εχει θα πεταχτω οταν σχολαω να δω!!!

Οσο για την Ναυπακτο ειχαμε παει περσι και ηταν πανεμορφη!!!!!εχει τα παντα!!!!ειχαμε περασει πολυ καλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ααα ναι!Ιωαννα με τα γυαλακια βουταγε το κεφαλι καονικοτατα ολο μεσα και οχι απλα το βουταγε σχεδον μακροβουτι εκανε δλδ κολυμπουσε μεσα.Πολυ καλο του εκανε αυτο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...