Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

Αχ Μαρινα μας εφαγε στη στροφη η Πανμαρ...

Και λεγαμε εμας γυριστρες....:tongue:

Αλλες εχουν το ονομα και αλλες τη χαρη!!!

Καλα να περασετε κοριτσακια μου!Πολλες ευχες απο εμας και ολα να πανε καλα στα παρτυ και στα βαφτισια σας!Γερα να ειναι τα παιδακια σας!!!!

Επιτελους Παρασκευη!

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααα

σημερα αναχωρουμε για λαμια !!!!βουδακι και χρηστος καλα !!!

γιοβαννα μου σου ευχομαι με το καλο και εσυ ενα παιδακι !!!σε ευχαριστω βρε για τα καλα σου λογια ..με συγκινησες βρε....το βουδακι σου στελνει ενα μεγαλο σαλιωμενο φιλακι...

σουλιτσα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!με το καλο το παρτυ σας!!!

Πετρουλινι με το καλο η βαφτιση σας!!!

Γειτονακι μου καλο ταξιδι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Χτες το βράδυ έφτιαξα την πρόσληση για το πάρτυ της Αλεξάνδρας μου και σήμερα τα έστειλα στον παιδικό για να τα μοιράσουν. Λοιπόν, έκλεψα λίγο τις ιδέες της Βίκυς και της Μαμαλευτεράκι. Της Βίκυς ως προς το κείμενο και από τη Μαμαλευτεράκι την ιδέα του ''μπονιέρα - πρόσκληση'' μαζί :tongue::tongue: εεε έτσι έστειλα και εγώ πρόσκληση μαζί με ένα γλειφιτζούρι και ένα ξύλινο παιχνιδάκι μέσα σε ένα όμορφο σακουλάκι......θα βάλω φώτο στο fb.

Να πω οτι κι σε εμας ισχυει το ιδιο με την Κικη. Φοραμε πανα βρακακι πανω απο 1,5 χρονο τωρα, αλλα στο μυαλο του Σ. η πανα ειναι πανα. Αμα τη φοραει, ο,τι και να του λεμε θα τα κανει πανω του... Με τα βρακακια αντιλαμβανεται τη διαφορα κι ετσι κρατιεται...

Συμφωνώ. Γι' αυτό σου είπα να συνεχίσεις με τα βρακάκια τώρα που ξεκίνησες έτσι.

Πετρούλα συγκινήθηκες εσύ.....συγκινήθηκα και εγώ. .....Με το καλό η βάφτισή σας και φρόντισε να το απολαύσεις γιατί έχεις κάνει και πολύ κόπο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

το βουδακι σου στελνει ενα μεγαλο σαλιωμενο φιλακι...

σμουτς...!!!!! το τσάκωσα. Καλό ταξίδι. Καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις.

Πανμαρ φεύγεις; Δεν το είχα καταλάβει. Καλή διασκέδαση.

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;;;

χάθηκα λιγάκι αλλά τρέχω σαν την τρελή... μη με ρωτάτε γιατί νομίζω ότι απλά συνήθισα να τρέχω...τι ναπω!

Πήγα και εγώ έκανα τα νυχάκια μου για να είμαι έτοιμη για το big event!:cool:

Τα μικρά είναι καλά, ευτυχώς, και οι μεγάλοι ακόμα καλύτερα!

Ιωάννα καλά να περάσετε, καλό ταξίδι!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

χάθηκα λιγάκι αλλά τρέχω σαν την τρελή... μη με ρωτάτε γιατί νομίζω ότι απλά συνήθισα να τρέχω...τι ναπω!

Εσύ, και ο συγχωρεμένος ο Βέγγος. Κάτσε λίγο ρε κοπελιά. Καλά να περάσετε στο big event ;);)

Λοιπόν, αφού μιλάω μόνη μου σήμερα, να σας πω ότι εντάξει, ξεπεράσαμε τη φοβία με τη θάλασσα. Βοήθησε ο μπαμπάκας μου σε αυτό. 70 χρονών άνθρωπος κυνήγαγε την Αλεξάνδρα να την καταβρέξει με ένα μπουκαλάκι νερό και αυτή για να γλιτώσει μπήκε μέσα......:P:p:p:p. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και εντός νερόυ και όλα καλά. Μόνο που τώρα θέλει να πέρνουμε και τον παππού για μπάνιο......:P:p:p:p

Πικουλινάκι ο,τι είναι να γίνει θα γίνει για καλό με το σταθμό! Αν δεν τον πάρουν όμως η ιδέα της Γιοβάννας για παιδικό εργαστήρι είναι πολύ καλή, ώστε να πηγαίνει κάποιες μέρες και να απασχολείται χωρίς κάποιον από εσάς διαρκώς δίπλα του!

Ναι, είναι πολύ καλό αυτό το εργαστήρι και από φίλες μου ξέρω ότι κάνει καλή δουλειά. Πικουλίνα ψάξτο λίγο και σίγουρα κάτι ανάλογο θα βρεις.

Της πηραμε ενα σωρο παιχνιδια και αυτη το μονο που σκεφτοταν ηταν τι ζημια θα κανει και πως θα με φερει στα ορια μου!!!!
SOULA-SOULA-SOULA, τώρα θα σε μαλώσω, σαν του γονείς μας μιλάς όταν είμασταν εμείς παιδιά: "αχάριστη, εγώ σου κάνω τόσα κι εσύ θα με πεθάνεις με τις αταξίες σου", ή κάπως έτσι!!! Χιχιχιχιχι! Όσο για την πέτρα σου, υπέροχα τα νέα, στην περίπτωση σου, όταν λένε οι ειδικοί "κάτι κάναμε" νομίζω ότι μιλάμε για μεγάλη επιτυχία! Σμουτς, άντε, ξουτ παλιόπετρα! Για πες για τη γιορτή τώρα!

πανμαρ, όσο για το σεληνιασμό που λες, δε διακρίνω τίποτα ιδιαίτερο, η ίδια τρέλα όπως συνήθωωωωωωωωωως!

anούλα μου! Αφού ξεκινήσατε προσπάθεια για κόψιμο πάνας, μην πισωγυρίσετε ούτε λεπτό! Από εδώ και πέρα, σιγά-σιγά θα προοδεύει. Και θα το πάω και πιο πέρα, κόψε και τη βραδινή για να αποφύγεις κάθε μπέρδεμα με την πάνα. Ατυχήματα θα έχετε αρκετούτσικα για αρχή κι ύστερα θα μπουν όλα στη σειρά ως δια μαγείας.

Κορίτσια, σορυ, τώρα διαβάζω ότι γράψατε οπότε σχολιάζω ότι βλέπω.

SOULA βάλε μας φωτο από την γιορτή της κόρης.

ριτα, ο σταθμός που πάει η Ναταλία δεν κλείνει καθόλου. Καλό αυτό. Για το DVD, α, 15 άκουσα σήμερα να λένε. Ε, πώς να μην πάρεις; Δε γίνεται...!!! Σήμερα μου έδωσαν και τη στολή της χαβανέζας που θα φορούσε η Ναταλία, άρα ξέρετε τί θα ντυθεί η κόρη μου τις επόμενες Απόκριες, πρώτα Ο Θεός, χαχαχαχαχαχαχα, και κάνει και 45 ευρώ.... έλεος, ούτε 5 δεν κάνει καλέ... Μου την έδωσε πάλι σήμερα στο σταθμός, μου είπε η δασκάλα της ότι την επόμενη εβδομάδα θα λείπει σε άδεια... αλλά ότι η κοπέλα που την αντικαθιστά είναι ενήμερη, πάω να μιλήσω στην κοπέλα που την αντικαθιστά και δεν ήξερε τίποτα... πυρ και μανία είμαι... η δ/ντρια έλειπε, θα τα πούμε τη Δευτέρα... κι η αντικαταστάτρια της δ/ντριας τα ίδια, να μην ανησυχώ γιατί όλες οι κοπέλες είναι ενήμερες, ναι... καλά... γκρρρρ και πάλι γκρρρρρ.

Καλαμπόκι τρώει κι η Ναταλία, της αρέσει! Ποδήλατο κανονικό δεν έχει. Θα προσπαθήσω να της πάρω δώρο ένα στα γενέθλια της, ένα με σκάρα να βάζει το μωράκι της και με καλαθάκι για το κολατσιό και το χυμούλη της.

pikoulini, αφού δε θες γιατί να το στείλεις σταθμό;

stone, βραβείο παρακαλώ για την πιο συγκινητική δημοσίευση τελευταία στο καφέ μας!

πανμαρ, για πού το έβαλες;;; Βόρεια;;;; Αχ, τέλειο ταξιδάκι, καλά να περάσετε, να στείλετε την αγάπη μας, μην ξεχάσετε!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Από εδώ και πέρα, σιγά-σιγά θα προοδεύει. Και θα το πάω και πιο πέρα, κόψε και τη βραδινή για να αποφύγεις κάθε μπέρδεμα με την πάνα. Ατυχήματα θα έχετε αρκετούτσικα για αρχή κι ύστερα θα μπουν όλα στη σειρά ως δια μαγείας.

Γεια σου βρε φιλακι υπερcool!Θυμαμαι τα ''βαριεμαι'' που ελεγες για ο θεμα και γελαω τωρα!Τελικα σου καλαρεσε κοπελια η φαση ε;Καλα τα ελεγα εγω οτι ειναι ωραια!Ευχομαι λοιπον τα μπερδεματα με την πανα στο επομενο με το καλο, να γινουν ξεμπερδεματα νωρις-νωρις! :tongue:

Οσο για το σταθμο που λες,ναι ειναι λιγο καπως η συμπεριφορα τους...δε ξερω τι να σου πω...Φτανει να προσεχουν το παιδι τελικα οπως πρεπει.

Εργαστηρια που λετε και κεντρα απασχολησης υπαρχουν και εδω στην Αθηνα, μαλιστα μια φιλη μου τα στελνει εκει οταν εχουν απεργια οι σταθμοι...καλα ειναι.

Πολυ επηξα σημερα,εσωτερικες και εξωτερικες δουλειες μεσα στη ζεστη.Ας ειναι καλος ο καιρος να παμε για μπανακι!

Καλο σκ σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε ρε κορίτσια, άλλος για Λαμία τράβηξε, άλλος για Ναυπακτία κι ο τρίτος ο καλύτερος θα πάει Θεσσαλονικη (φτούυυ δε βγαίνει κι ο στίχος!)

Να περάσετε υπέροχα και να μας πείτε μετά λεπτομέρειες! Πετρουλίνι με το καλό η βάφτισή σας και εσύ Σουλίτσα να καμαρώσεις την κουκλίτσα σου να σβήνει το τρίτο της κεράκι!

Αύριο να είμαστε καλά λέμε να πάμε κι εμείς θάλασσα εκτός Αττικής αυτή τη φορά γιατί εντός τα είδαμε τα καλά!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

μπήκα και εγώ στα γρήγορα να ευχηθώ να περάσουν εξίσου υπέροχα και μοναδικά οι δυο μανούλες του καφέ μας. Στη Πετρούλα με το καλο να γίνει η βάφτιση και να είναι γερός ο ζουζούνος και στη Σουλίτσα να σβήσει με το καλό η Ανδρεάννα τα τρία κεράκια πλέον της τούρτας.

Καλά να περάσετε οι υπόλοιπες ότι και να κάνετε.

φιλιά

Γεια σας κοριτσια!

Πριν απο κανα 20λεπο γυρισαμε απο την παιδικη χαρα.. Ψοφησα!

Λοιπον καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας! Να πω οτι κι σε εμας ισχυει το ιδιο με την Κικη. Φοραμε πανα βρακακι πανω απο 1,5 χρονο τωρα, αλλα στο μυαλο του Σ. η πανα ειναι πανα. Αμα τη φοραει, ο,τι και να του λεμε θα τα κανει πανω του... Με τα βρακακια αντιλαμβανεται τη διαφορα κι ετσι κρατιεται... Γι'αυτο λεω οτι με την πανα βρακακι δουλεια δε θα κανουμε. Ειναι και μεγαλο παιδι πια, του εχει γινει βιωμα οτι η πανα βρακακι ειναι για να τα κανει πανω του. Παντως και σημερα ειχαμε επιτυχια! Κανενα ατυχημα! Συν του οτι ειναι τοσο περηφανος για τα βρακια του (του εχει φερει η αδερφη μου απο την Αγγλια χρωματιστα βρακια με ολους τους ηρωες των cars και του toy story) και τα δειχνει παντου!

Του λεμε για παραδειγμα "Προσεχε μη βρεξεις τον κυριο πατατα γιατι θα κρυωσει και θα κλαιει!" Ε, αυτο το βοθησε πολυ!!! Κικη για σενα τα λεω!

Οσο για τη νυχτερινη πανα λεω να του την αφησω λιγο καιρο ακομα μην του πεσουν ολα μαζι... Για να δουμε!

Λοιπον την κανω, παω να τον ταισω και να τον μπανιαρω μπας και χαλαρωσω κι εγω λιγο!

Πολλα φιλια και παλι ευχαριστω!

Έτσι ακριβώς βρε Νατασάκο και εμείς τα ίδια με τη πάνα βρακάκι , απο 11 μηνών φοράμε πάνα βρακάκι και δυστυχώς αυτό δεν τον βοηθάει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απο χθες ξεκινήσαμε τα βρακάκια αλλά δυστυχώς πολύ μικρό το ποσοστό επιτυχίας, έχω βάλει 2 πλυντήρια μέχρι στιγμής για ρούχα και βρακιά του. Έχω απογοητευτεί βρε κορίτσια τελείως , ενώ ανα μία ώρα τον πηγαίνω στο γιογιό , θα κάτσει για λίγο δεν θα κάνει τίποτα και με το που σηκωθεί θα μου τα αμολήσει όπου να'ναι . Πρέπει να κάτσουμε κανένα τέταρτο μέσα στην τουαλέτα για να επιτύχουμε το στόχο μας.:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...