Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το θεμα εχει ως εξης:

Ο Σ. απο το Σαββατο φοραει βρακι. Το ΣΚ τα πηγαμε μια χαρα. Ενα ατυχημα το Σαββατο κι ενα την Κυριακη. Ενταξει δεν τα ζηταει παντα μονος του, του το θυμιζω κι εγω αλλα γενικα συνεργαζεται. Τη Δευτερα πηγαμε παιδικη χαρα με σωβρακο. Τον ρωτησα αν θελει τσισα, ειπε ναι και του λεω παμε να ποτισουμε το δεντρακι. Αδυνατο να κατουρησει ορθιος. Σφιγγοταν τοσο πολυ που του εφυγε πριτσακι. Λεω παει, θα χεστει πανω του αυτος. Βρηκαμε τουαλετα, τον πηρα αγκαλια να κανει, αλλα στο μεταξυ λιγα του ειχαν φυγει. Αλλα ενταξει, την ολοκληρωσε τη δουλεια του. Μια ωρα μετα φευγοντας απο την παιδικη χαρα ηταν παλι λιγο βρεγμενος, δεν του ειπα τιποτα.

Την Τριτη εκανε ενα τρομερο πισωγυρισμα, απο το απογευμα και μετα κατουριοταν μονο πανω του. Σαν αντιδραση μου εκανε ολο αυτο, τον μαλωσα λιγο και μου ζητησε συγνωμη το παληκαρι μου. Χωμα εγω...

Χθες ολα καλα, πηγαμε και για παγωτο και τον πηγα στην τουαλετα οπου και παλι τον σηκωσα και τα εκανε! Κυριος.

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

1. Πως τον μαθαινουμε τα κατουραει ορθιος και μαλιστα χωρις να κατουρησει τα παπουτσια του (mission impossible μου φαινεται αυτο). Το θεμα ειναι να τον μαθω αμεσα... Μη μου πειτε για τον πατερα του γιατι τρεχει τοσο πολυ αυτο τον καιρο που τον βλεπει 10 λεπτα καθε βραδυ. Δεν υπαρχει περιπτωση να κανουνε μαθημα...

2. Ο Σ. ειναι τωρα 20 μερες που ξυπναει το πρωι τελειως στεγνος. Να του βαλω βρακι? Και αν ναι πρεπει να του εξηγησω τιποτα, ή απλα να του το φορεσω να τελειωνουμε?

3. Οταν μου κανει πισωγυρισματα ειναι λογικο να του βαλω πανα? Γιατι ο αντρας μου αυτο υποστηριζει...:confused:

Για πειτε!

και απαντω

1 εμένα έκοψε την πάνα κ δεν κατουρούσε όρθιος έως τον Δεκέμβριο νομίζω δηλ 7-8 μήνες χωρίς πάνα ΑΛΛΑ μόνο καθιστός γιγιο και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα παντού κουβαλούσα γιογιό οινόπνευμα να μπορεί να καθίσει σε λεκάνη κτλ μια μερα είδε τον Νίκο στην παιδική χαρά είχα γέννηση τον μπέμπη άρχετε μου λέει

μαμά ΓΙΓΙΟ ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΔΙΑ χμμμμ σκάφτομαι θεές να πάμε σπίτι ΟΧΙ ΜΑΜΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΔΙΑ και άρχισε να ξεβρακώνετε του κρατώ το παντελόνι κατουρήσαμε πόδια βρακια τα χεριά μου άλλα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

εγω καμάρι κουκουβαουυυυυυυυυυ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ κάθε απόγευμα που πηγαίναμε στην παιδική χαρά βιαζόταν με το ζόρι να κάνει τσισα στα λουλούδια γιατι είχε κάνει ο ο φίλος του ο νικοσ εκεί αυτό ήταν όρθιος όπου χρειαστεί πλέον

βεβαία δοκιμάζει και κάνει όπου γουστάρει κ όρθιος κ σ γλάστρα κ το χριστουγεννιάτικο δέντρο μασ κατούρησε

λουλούδι ήταν και αυτό

2.βαλε βρακακι εμένα ξυπνούσε στεγνός και του έβαλα βραρκάκι απλά του έστρωσα από κάτω υποσεντονα κ του τα έδηξα να ξέρει οτι υπάρχουν αλλά δνε είχαμε ατυχήματα ΜΟΝΟ όταν ήρθε πεθερά είχαμε θεματάκια με τα τσισα του

ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ολα περνάνε φάσης όχι πάνα ξανά

καλη τυχη καλη μου ;););)

:tongue::tongue:

Καταλαβαίνω πως το λες βρε Ρίτα μου αλλά ειλικρινά δεν είναι ότι βολεύομαι , απλά δεν έχω ακόμα βρακιά και επειδή πάνα βρακάκι φοράγαμε ούτως η άλλως εδώ και χρόνια το παιδί τη θεωρεί ότι αυτό είναι και το γιογιό του γι'αυτό και ξεκίνησα να του τη βγάζω προκειμένου να μάθει να κατουράει και στο γιογιό.

να τι δωρακι θα σ επαρουμε μια 20αδα βρακια απο τα τζαμπο αν στα ΠΡΙΤΣ ΤΖΙΤΣ ΚΤΛ ..............

ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΕΝΗΣ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα το οτι φοραει την πανα βρακακι καιρο δε λεει κατι..Παλι μπορεις να του εξηγησεις και να εισαι σιγουρη θα το καταλαβει,εδω το καταλαβε ο Γρ. στους 18 μηνες και αλλα πολυ μικροτερα παιδια,οτι ανεβοκατεβαζουμε την πανα-βρακακι(τονιζουμε τη λεξη βρακακι) και κανουμε την αναγκη μας μονο στο γιο γιο.Πηγαινοφερνουμε εμεις το παιδι για ενα διαστημα ακολουθουν οι πανηγυρισμοι και επιβραβευουμε καθε φορα που παραμενει στεγνη η πολυποθητη πανα βρακακι.Και την αλλαζουμε αμεσως αν ειναι βρεγμενη.

Καπως ετσι μαθαινουν τα περισσοτερα παιδια και καταλαβαινουν οτι δεν πρεπει να λερωνουμε αυτο που φοραμε ειτε ειναι ρουχο, ειτε ειναι βρακι ,ειτε ειναι πανα.Αν τελικα τον μπερδευει τοσο η πανα- βρακακι και εξω παρε τουλαχιστον εκπαιδευτικα βρακακια.

Σημερα θα παμε παιδοτοπο.Η τεως γειτονισα αν ειναι εδω γυρω ας με παρει τηλεφωνο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

να τι δωρακι θα σ επαρουμε μια 20αδα βρακια απο τα τζαμπο αν στα ΠΡΙΤΣ ΤΖΙΤΣ ΚΤΛ ..............

ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΕΝΗΣ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχα, καλέ όχι με πήρε τηλ. η μαμά μου και μου είπε ότι έφερε του παιδιού βρακιά γιατί αν περίμενε απο 'μένα , φέταααα:D:D

χαχα, καλέ όχι με πήρε τηλ. η μαμά μου και μου είπε ότι έφερε του παιδιού βρακιά γιατί αν περίμενε απο 'μένα , φέταααα:D:D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: χμμ,,, μωρε μαζι με την προσκληση θα σ εστηλω εγω και καμια 10 βρακια χαχαχαχ διευθηνση σου δενε χω περιμενω κοπελια περιμενω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατι δεν εστηλε ακομηηηηηηηηηηηηηηηηη? ε πεσ ? παμ παμ σκαμπιλια στα μουτρα

φερτε και τα αυγα για τισ μασχαλεσ τωρα ............ γιατι δενε στηλε στην τη διευθηνησ σου ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?/////// σκουλιτσι που λεει κ ο γιοσ μου στουλιτσι :tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσια!

Πριν απο κανα 20λεπο γυρισαμε απο την παιδικη χαρα.. Ψοφησα!

Λοιπον καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας! Να πω οτι κι σε εμας ισχυει το ιδιο με την Κικη. Φοραμε πανα βρακακι πανω απο 1,5 χρονο τωρα, αλλα στο μυαλο του Σ. η πανα ειναι πανα. Αμα τη φοραει, ο,τι και να του λεμε θα τα κανει πανω του... Με τα βρακακια αντιλαμβανεται τη διαφορα κι ετσι κρατιεται... Γι'αυτο λεω οτι με την πανα βρακακι δουλεια δε θα κανουμε. Ειναι και μεγαλο παιδι πια, του εχει γινει βιωμα οτι η πανα βρακακι ειναι για να τα κανει πανω του. Παντως και σημερα ειχαμε επιτυχια! Κανενα ατυχημα! Συν του οτι ειναι τοσο περηφανος για τα βρακια του (του εχει φερει η αδερφη μου απο την Αγγλια χρωματιστα βρακια με ολους τους ηρωες των cars και του toy story) και τα δειχνει παντου!

Του λεμε για παραδειγμα "Προσεχε μη βρεξεις τον κυριο πατατα γιατι θα κρυωσει και θα κλαιει!" Ε, αυτο το βοθησε πολυ!!! Κικη για σενα τα λεω!

Οσο για τη νυχτερινη πανα λεω να του την αφησω λιγο καιρο ακομα μην του πεσουν ολα μαζι... Για να δουμε!

Λοιπον την κανω, παω να τον ταισω και να τον μπανιαρω μπας και χαλαρωσω κι εγω λιγο!

Πολλα φιλια και παλι ευχαριστω!

t7fQp3.png

Νατασσακι τι να πω ισως εχεις δικιο.Εμεις δε φτασαμε σε αυτη την ηλικια και δε ξερω πως θα ηταν, αν και σιγουρα ξερω οτι για εμας θα ηθελε πιο πολυ κοπο.Εμενα το μονο που με ενοιαζε ηταν να μαθει να διαχειριζεται σωστα την αναγκη του και οχι τοσο να βγαλει την πανα τοτε, αφου βλεπεις οτι η τακτικη αυτη δεν του δημιουργει καποιο θεμα ,τοτε οκ.

Σας ειπα πιο ειναι το νεο μας χομπυ;Ψαρεμα...ω ναι...

Πηραμε καλαμι με μαγνητη στο αγκιστρι,πηραμε και ψαρια(ψευτικα ντε) ,τα βαζουμε να κολυμπανε και τα ψαρευει.Τα παει πολυ καλα και ασχολειται ωρες.Σε λιγο θα τον εχω ετοιμο για λουνα παρκ να μου ψαρευει κανα δωρακι!χαχα!

Το αλλο νεο ειναι οτι τον πηγα σε ενα pet shop να δουμε κανα ζωακι και να δω και εγω αν συμπαθω καποιο να παρουμε αλλα το μονο που θελησε ηταν χαμστερ και αυτο δεν παιζει να μπει σπιτι.

Τεσπα ,που λετε,πηγαινε σε ολα τα κλουβια κοντα και εκανε τον μπατμαν για να τρομαξει και καλα τα ζωα (σαν αμυνα το εξελαβα για μην τα φοβαται ο ιδιος...).

πηγαινε που λετε και εκανε α ου α ,καρατε,ποντικια και μολις εκανε ο κυριος του καταστηματος να βγαλει κανα εξω να το δουμε απο κοντα οπου φυγει,φυγει ο δικος μου,μαμα μουυυυυ...χαχα!Τζαμπα μαγκας!Πολυ γελιο στο μαγαζι!

Τελος να σας πω οτι σημερα τον κατατσιμπησε ενα κορτσακι στον παιδοτοπο.Χαλια τα χερια του...βαλαμε τσιροτα και ως δια μαγειας του περασαν ολα(ειναι το κολπο μας αυτο)

Μετα απο λιγο τον βλεπω να λεει την πονεμενη ιστορια του ο τραυματιας πολεμου στα αλλα παιδια.Ειχε μαζεψει κατι κοριτσακια και τα εβαζε να τα φιλησουν τα χερακια για να του περασουν!Εκμεταλλευτηηηηςςςςςς!Ο μπαμπας μας ελαμψε για το γιο!!!χεχεχε!Θα βρει τη δασκαλα του στο μελλον λεω εγω....

Αυτα τα νεα μας!Σας τα ειπα μαζεμενα γιατι αυριο θα παω αξημερωτο στη δουλεια και δε ξερω τι θα προλαβω.

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αν τελικά το πετύχουμε να ξέρεις ότι θα έχει συμβάλλει πολύ.:):):) Και αυτό αλλά και εσύ και η Πετρούλα με την ηρεμία που μου βγάζετε. :D:D:D:D

Φυσικα και θα το πετυχετε αφου το θελετε!!!Με το καλο να ακουσουμε ευχαριστα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια!!

Ετοιμασίες βαφτισης ελαβαν τέλος...κτ ζαχαρωτα μου εμειναν να τα κανω σε σουβλάκια αλλα θα τα αφησω για Σαββατο βραδυ, μη ξεραθουν!!Αντε να παιρνετε σειρα οι επόμενες..αυριο θα κανω μια προσπαθεια να τα βαλω σε ενα αλμπουμ στο fb αλλα παρακαλώ να ειστε ευγενικες, ειναι μια ερασιτεχνική προσπαθεια με πολλή αγάπη όμως, αφηστε δε που δεν εχω και εναλλακτικη πλέον!!!!:tongue::tongue:

Εχω αναμεικτα συναισθηματα..αγχους, χαρας,συγκίνησης, αγωνίας και μιας ελαφριας στενοχωριας (που θα ξεκινησω δουλειά) αλλα κυριαρχει η χαρα για το ομορφο αυτο γεγονός..θα εχουμε και εκλεκτους καλεσμένους απο διαφορα μερη της Ελλάδας που θα μας κανουν την τιμή να ειναι κοντα μας σε αυτη την τοσο σημαντικη στιγμή!!!

Σας ευχαριστω πολύ ολες, σας αγαπώ και ανυπομονω να ανταμώσουμε την Κυριακή με οσες τα καταφερετε να ερθετε!!!!!!

Αν τελικά το πετύχουμε να ξέρεις ότι θα έχει συμβάλλει πολύ.:):):) Και αυτό αλλά και εσύ και η Πετρούλα με την ηρεμία που μου βγάζετε. :D:D:D:D

Σε ευχαριστω πολύ Ιωαννα μου!!!!Τωρα δεσαμε...ηταν στραβο το κλήμα, το'φαγε κι ο γαιδαρος!!Θελω να πώ πως ημουν ηδη αρκετα συγκινημενη οταν ξεκινησα να γραφω, διαβασα κι αυτο εδω και με αποτελείωσες!!

Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλή μου,συντομα να ακουσουμε τα ευχαριστα κι απο σενα!!!!Φιλάκια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα! Στη γύρα τη βγάλαμε και σήμερα με το συμμαθητή και κολλητό του πια, αλλά ήμαστε σε ύψωμα και μετά τις 9 είχε ψώφο ρε κορίτσια! Πότε θα δούμε Καλοκαίρι φέτος οέο? Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο γιος μου με δική του πρωτοβουλία παρήγγειλε τοστ και κυρίως το έφαγε! :tongue:

Πικουλινάκι ο,τι είναι να γίνει θα γίνει για καλό με το σταθμό! Αν δεν τον πάρουν όμως η ιδέα της Γιοβάννας για παιδικό εργαστήρι είναι πολύ καλή, ώστε να πηγαίνει κάποιες μέρες και να απασχολείται χωρίς κάποιον από εσάς διαρκώς δίπλα του!

Για τις πάνες κορίτσια, μην αγχώνεστε και όλα θα γίνουν! Το κάθε παιδάκι θέλει τον τρόπο του και το χρόνο του! Δε νομίζω ότι υπάρχει μαγικός τρόπος ωστόσο, θέλει υπομονή και θα γίνει κι αυτό!

Για το ποδήλατο ο μικρός δεν κάνει κανονικά, κάνει μισή πεταλιά αλλά προχωράει κανονικά το ποδήλατο! Οι χαρά τους είναι κλασσικά οι κουτουλιές βέβαια! Πετάτει, πετάει το ποδήλατο Μαρίιιιι?

mGKop3.png60Jvp3.png

εγω τωρα τι να γραψω .............. !!!

πεσ τε μου τι ???????????/

συγκινιθικα και εγω με οΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ

ειναι και αργα .........

χμμμμμμμμμμμ ουφφφφφφφφφφφφφ ...............

ποιοσ να μασ το ελεγε ...........?????????

ΚΑΙ σε ποιον να το πουμε ??????????

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ.

θα κανω μια προσπαθεια να τα βαλω σε ενα αλμπουμ στο fb αλλα παρακαλώ να ειστε ευγενικες, ειναι μια ερασιτεχνική προσπαθεια με πολλή αγάπη όμως, αφηστε δε που δεν εχω και εναλλακτικη πλέον!!!!:tongue::tongue:

Εχω αναμεικτα συναισθηματα..αγχους, χαρας,συγκίνησης, αγωνίας και μιας ελαφριας στενοχωριας (που θα ξεκινησω δουλειά) αλλα κυριαρχει η χαρα για το ομορφο αυτο γεγονός..θα εχουμε και εκλεκτους καλεσμένους απο διαφορα μερη της Ελλάδας που θα μας κανουν την τιμή να ειναι κοντα μας σε αυτη την τοσο σημαντικη στιγμή!!!

Σας ευχαριστω πολύ ολες, σας αγαπώ και ανυπομονω να ανταμώσουμε την Κυριακή με οσες τα καταφερετε να ερθετε!!!!!!

θα προσπαθισουμε να ειμαστε εκει δυσκολα πολυ και το ξερεισ στο ειπα ετσι οπωσ ειναι τωρα η δουλεια του νικου αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε να ειμαστε κοντα σας ουφφφφφφφ δεν μπορω να γραψω δνε βλεπω ......... τι με εκανεσ μαρι αχ σμουτσ παω να κανω τσιγαρο δνε μπορω ...........

Καλημέραααααααααα!

Φυσάει πάλι πολύ, αλλά δεν με νοιάζει!

Φεύγωωωωωωω!

Έχετε γράψει πάλι, ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια... τι να σχολιάσω?

Τίποτα! χαχαχαχαχα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...