Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι οντως με τα ωραρια σου ειναι ζορι ,εχεις δικιο αλλά πιστευω και εγω οτι για το παιδι θα ειναι πολυ καλο και θα την βρειτε την ακρη σας.Και αν μετα θελει να φευγει στις 11 εμενα να με φτυσεις....:tongue:

Αν και θεωρω οτι ειναι μεγαλη βλακεια να τον παιρνω τοσο νωρις, πανω που θα προσαρμοζεται θα πρεπει να φυγει.

Οποτε γιαυτο παρακαλαω να μην τον παρουνε. Για να ξεπερασω πολλα διλληματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα εσας σουλα ειναι τραγικο αυτο...μου το ελεγαν και αλλου οτι γινεται αυτο..

Αλλα συνηθως τα στελνουν στην επαρχια χωρις να δουλευουν για αυτο γινεται αυτο με το ωραριο.

Κανονικα τα ωραρια ειναι μεχρι τις 4 αν δεν κανω λαθος στους δημοσιους.

Ετσι ειναι οι περισσοτερες μαμαδες δεν δουλευουν .

Σημερα πχ μονο εγω ετρεχα να φυγω απο τη δουλεια για να παω στη γιορτη.

Ολες οι υπολοιπες ηταν ηδη εκει στολισμενες χαλαρες και εγω ειχα να ξανατρεξω παλι να γυρισω στη δουλεια.

(αυτο ηταν παραπονο).

Αλλα το ωραριο νομιζω πρεπει να εινια κοινο για ολους !

δλδ οι παιδαγωγοι στη ΘΕσ/νικη ή στην Αθηνα πρεπει να δουλευουν μεχρι τις 4 και οι δικοι μας μεχρι τις 12 και μιση και να πληρωνονται το ιδιο???

Αδικια δεν ειναι?

Αλλα ειπαμε το καλο μας κρατος εχει τελεια λειτοπυργια γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε

Ναι να σου πω την αληθεια Ντινα δεν ειναι και οτι καλυτερο.Οταν εγω ειχα παει να ρωτησω για σταθμο τους ειχα πει οτι δεν θα τον πηγαινουμε πολυ πρωι οπως πανε αλλα που οι μαμαδες δουλευουν πολυ νωρις δλδ τα πανε απο τς 7 πολλες φορες ,αλλα εγω θα τον πηγαινα αργοτερα και δεν θα τον επαιρνα πολυ αργα.Με ειχαν συμβουλευσει λοιπον να τον πηγαινω το αργοτερο 9 δλδ την ωρα που ξεκινουσαν οι δραστηριοτητες γιατι τα αλλα μεχρι εκεινη την ωρα τα απασχολουσαν μεμονωμενα επειδη ηταν λιγα ή ετρωγαν πρωινο ,και μετα το μεσημερι να μην τον περνω πριν απο το φαγητο οπωσδηποτε και τουλαχιστον μεχρι τα πρωτα δρομολογια που εφευγαν με σχολικο δλδ γυρω στις 2 και ολα αυτα μεχρι να προσαρμοστει καλα και να νιωσει οτι ανηκει σε ομαδα.

Εγω το καταλαβα απολυτα γιατι οταν ειχα παει εγω ως παιδι θυμαμαι οτι δε μου αρεσε που οταν πηγαινα τα παιδια ετρωγαν πρωινο, ενω εχω οχι και οτι εφευγα πανω στο καλυτερο το μεσημερι.οποτε για αρχη ισως θα ηταν καλο να τον αφηνες να προσαρμοστει κανονικα και μετα κατα τη διαρκεια της χρονιας τον περνεις οτι ωρα θες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ετσι ειναι οι περισσοτερες μαμαδες δεν δουλευουν .

Σημερα πχ μονο εγω ετρεχα να φυγω απο τη δουλεια για να παω στη γιορτη.

Ολες οι υπολοιπες ηταν ηδη εκει στολισμενες χαλαρες και εγω ειχα να ξανατρεξω παλι να γυρισω στη δουλεια.

(αυτο ηταν παραπονο).

Αλλα το ωραριο νομιζω πρεπει να εινια κοινο για ολους !

δλδ οι παιδαγωγοι στη ΘΕσ/νικη ή στην Αθηνα πρεπει να δουλευουν μεχρι τις 4 και οι δικοι μας μεχρι τις 12 και μιση και να πληρωνονται το ιδιο???

Αδικια δεν ειναι?

Αλλα ειπαμε το καλο μας κρατος εχει τελεια λειτοπυργια γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε

Ακριβως το ιδο μου ελεγε μια φιλη στην πολη του ανδρα μου.Εχεις απολυτο δικιο και αδικο ειναι και παραλογο.Μου ελεγε η κοπελα οτι αν ηθελε να το κανει θεμα ,θα καθονταν οι παιδαγωγοι γιατι ειναι παρανομο αυτο που κανουν αλλα δεν το κανει θεμα γιατι θα μενει μονη της η μικρη της αφου θα τα περνουν οι αλλες και δεν εχει νοημα ...

Ελλας το μεγαλειο σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ακριβως το ιδο μου ελεγε μια φιλη στην πολη του ανδρα μου.Εχεις απολυτο δικιο και αδικο ειναι και παραλογο.Μου ελεγε η κοπελα οτι αν ηθελε να το κανει θεμα ,θα καθονταν οι παιδαγωγοι γιατι ειναι παρανομο αυτο που κανουν αλλα δεν το κανει θεμα γιατι θα μενει μονη της η μικρη της αφου θα τα περνουν οι αλλες και δεν εχει νοημα ...

Ελλας το μεγαλειο σου!

Ειμαι ακριβως στην ιδια θεση

Διαφημίσεις

Εγω δεν ειμαι και τοσο Μαργαριτα.

Παλια ο παιδικος μας δουλευε κανονικο ωραριο και ειχε και κρεβατακια για να κοιμουνται τα παιδακια.

Αλλα αυτο σταματησε γιατι δεν τα αφηνε καμμια μαμα .

Οπότε τωρα τι να αλλαξει?

Ναι ε;Ισως ομως αυτα που ειναι πιο μεγαλα και δεν χρειαζεται να τα βαλουν για υπνο να καθονταν αφου και τα ιδια περνανε καλα .Δε ξερω...αβυσσος...

Εχεις ρωτησει καμμια μαμα αν ηταν παραπανω αν θα τα αφηναν;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέραααααα. Σήμερα βρήκατε να τα πείτε όλα; Που εγώ πνιγόμουν στη δουλειά;;;

Σούλα πολύ καλά τα νέα από τις εξετάσεις σου. Τα καλύτερα εύχομαι. Μπράβο και στην Ανδριάννα σου. Από εδώ και πέρα θα την καμαρώσεις πολλές φορές. Και εγώ ίδια χαζομαμά με εσένα είμαι.....όλο κλαίω στις γιορτές........

Πικουλίνα εύχομαι να τον πάρουν τον Πανούλη σου. Θα είναι πολύ καλό γι΄αυτόν να συναναστρέφεται με παιδάκια καθημερινά. Όσο για τους απογευματινούς Σταθμούς, εδώ υπάρχουν, τουλάχιστον εγώ έχω υπόψη μου 2, σταθμοί, ιδιωτικοί βέβαια, που κρατάνε τα παιδάκια μέχρι τις 20.00 γι' αυτούς που δουλεύουν απόγευμα. Υπάρχει επίσης και ένα Εργαστήρι, τύπου παιδικός Σταθμός, που απασχολεί καθημερινά παιδάκια από 4-10 χρονών από τις 17.00 εώς 21.00 με χορό, θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, ζωγραφική κλπ.

Με ειχαν συμβουλευσει λοιπον να τον πηγαινω το αργοτερο 9 δλδ την ωρα που ξεκινουσαν οι δραστηριοτητες γιατι τα αλλα μεχρι εκεινη την ωρα τα απασχολουσαν μεμονωμενα επειδη ηταν λιγα ή ετρωγαν πρωινο ,και μετα το μεσημερι να μην τον περνω πριν απο το φαγητο οπωσδηποτε

Το ίδιο ισχύει και σε εμάς.

Joa εμένα πάντως το βουδάκι σου, έστω και μόνο από περιγραφές και φωτογραφίες, με έχει πείσει. ;););););) Αν τελικά το πετύχουμε να ξέρεις ότι θα έχει συμβάλλει πολύ.:):):) Και αυτό αλλά και εσύ και η Πετρούλα με την ηρεμία που μου βγάζετε. :D:D:D:D

Νατάσα υπομονή με την πάνα. Συμφωνώ με αυτά που λέει η Ρίτα, απλά θα έλεγα αφού βάλατε βρακάκι, να μην το γυρίσετε σε πάνα πάλι, γιατί έτσι μπορέι να μπερδευτεί μ ετη διαφορετική αίσθηση. Μην τον ''βασανίζεις'' όμως ακόμα με το όρθιο. Ας πετύχετε το στόχο σας και το μαθαίνει και αυτό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο'μένα,

γράψατε πάλι την Ιλιάδα πρωινιάτικα.

Σουλίτσα μπράβο για τις εξετάσεις σου βρε κοπέλα μου, με το καλό να ξεμπερδέψεις τελείως με αυτό το θέμα.

Πικουλίνα τι να σου πω βρε κοπέλα μου για το θέμα παιδικού ειλικρινά δεν ξέρω, το σιγουρο είναι πως τα παιδάκια μας μεγαλώνουν και πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι σιγά σιγά ο αποχωρισμός θα μπει στη ζωή μας, το πιο σημαντικό είναι να είναι αυτά χαρούμενα, όταν θα βλέπεις το παιδί σου χαρούμενο νομίζω δεν θα θέλεις τίποτε άλλο στη ζωή σου , θα τα ξεχάσει όλα μονομιάς.

Εγώ εδώ ακόμα στη δουλειά , έχει λίγο παραπάνω τρέξιμο σήμερα αλλά και μόνο ότι δεν θα έρθω αύριο χαλάλι τους.

Κορίτσια να πω και εγώ το δικό μου σχετικά με τη πάνα ;

και να μη θέλετε θα το πω, επειδή λοιπόν είμαστε και εμείς στην προσπάθεια να την αποχωριστούμε έχω παρατηρήσει ότι όταν στο σπίτι τον έχω γυμνό θα πάει στο γιογιό να κάνει τα τσίσα του , όταν όμως του βάλω τη πάνα βρακάκι είτε για να πάμε κάπου είτε για να μη κυκλοφορεί τσίτσιδι μιας και δεν του έχω πάρει ακόμα βρακιά μου τα αμολάει αμέσως στην πάνα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση οέο;;:confused:

καλε ετσι θα καταπολεμησουμε την υπογεννητικοτητα ...με το βουδακι μου!!!!!

Κορίτσια και το δικό μου μπεμπέ αν δείτε, σίγουρα θα το σκεφτείτε 100% για 2ο να κάνετε, όπου και να πηγαίνουμε μου το ματιάζουν επειδή είναι τρομερά ήσυχος μα βρε παιδί μου άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων , απο τη μια σχολιάζουν τον μεγάλο μου ότι δεν κάθεται στιγμή και απο την άλλη το μικρό που τους κάνει εντύπωση ότι είναι πολύ ήσυχος:tongue::tongue:

Σουλίτσα ξέχασα να σου πω επίσης και του χρόνου για το ναυτάκι σου , πάντα έτσι όμορφα και δημιουργικά να απασχολούνται τα παιδάκια μας.

Κικη με αυτο το γυμνο ειναι που δε συμφωνω καθολου και ειδικα για λογους υγιεινης αλλα αφου βολευεστε παω πασο...

Κατα τα αλλα για μενα υπαρχουν 2 επιλογες οπως προανεφερα ή παντα πανα βρακακι και τη βγαζεις σταδιακα οταν το παδι μενει στεγνο και εχει μαθει τη διαδικασια,ή βρακι απευθειας και Αγιος ο Θεος...χαχα

Εγω σαφως υποστηριζω την πρωτη επιλογη ως πιο ομαλη.

Οχι και το ενα και το αλλο ομως.Διαλεγεις και περνεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικη με αυτο το γυμνο ειναι που δε συμφωνω καθολου και ειδικα για λογους υγιεινης αλλα αφου βολευεστε παω πασο...

Κατα τα αλλα για μενα υπαρχουν 2 επιλογες οπως προανεφερα ή παντα πανα βρακακι και τη βγαζεις οταν το παδι μενει στεγνο και εχει μαθει τη διαδικασια,ή βρακι απευθειας και Αγιος ο Θεος...χαχα

συμφωνω κ τονιζω με κοκκινο εξτρα ;););)

:tongue::tongue:

Κατα τα αλλα για μενα υπαρχουν 2 επιλογες οπως προανεφερα ή παντα πανα βρακακι και τη βγαζεις σταδιακα οταν το παδι μενει στεγνο και εχει μαθει τη διαδικασια,ή βρακι απευθειας και Αγιος ο Θεος...χαχα

Καταλαβαίνω πως το λες βρε Ρίτα μου αλλά ειλικρινά δεν είναι ότι βολεύομαι , απλά δεν έχω ακόμα βρακιά και επειδή πάνα βρακάκι φοράγαμε ούτως η άλλως εδώ και χρόνια το παιδί τη θεωρεί ότι αυτό είναι και το γιογιό του γι'αυτό και ξεκίνησα να του τη βγάζω προκειμένου να μάθει να κατουράει και στο γιογιό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...