Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

13΄?τι ειναι 13?...

Εμεις τωρα ειμαστε 14+ χαχαχα

Ρε παιδια η μεση μου..δλδ πως να εκανα αλλο παισι τωρα και να ηθελα?

Καλα αυτο δεν παιζει! Να ειχα κανενα ελαφρυ μωρο, να το σκεφτομουν... Εγω το εχω δηλωσει αλλωστε... Αν ο Σωτηρης δεν κοψει την πανα (να μη θελει πολλα σηκωματα) και δεν μιλησει (για να εχουμε μια τυπικη συνεννοηση) εγκυος δε μενω!!!

Τη Δευτερα που θα παμε παιδιατρο θα σας πω... 13 λεω εγω, μη δω κανενα 14 και πεσω κατω η δολια μανα...:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα αυτο δεν παιζει! Να ειχα κανενα ελαφρυ μωρο, να το σκεφτομουν... Εγω το εχω δηλωσει αλλωστε... Αν ο Σωτηρης δεν κοψει την πανα (να μη θελει πολλα σηκωματα) και δεν μιλησει (για να εχουμε μια τυπικη συνεννοηση) εγκυος δε μενω!!!

Τη Δευτερα που θα παμε παιδιατρο θα σας πω... 13 λεω εγω, μη δω κανενα 14 και πεσω κατω η δολια μανα...:lol::lol::lol:

Βαλτον φωτο να τον δούμε καλε...Ζυγιζουμε και με το ματι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τωρα που λεω για δευτερη εγκυμοσυνη, εφτιαξα στο μυαλο μου το εξης πλανο... (Ριτα για σενα που σε προβληματιζε)! Θα στειλω τον Σωτηρη παιδικο απο Σεπτεμβριο, ετσι ωστε ο,τι ιωση ειναι να φερει να τη φερει χωρις να ειμαι εγκυος. Και μολις μπει το 2011 να'μαστε καλα, να αρχισουμε τις προσπαθειες σιγα σιγα...:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Θα τον βαλω μωρε, αν και δεν πολυθελω... Τωρα τις γιορτες σας το υποσχομαι!

Για μιση ώρα αστον βρε..Πάντως και με πμ μπορούμε να στελνουμε φωτο...Αν το ήξερα νωρίτερα θα σας έβαζα εκει τις φωτο απο τη βάφτιση..και εγώ δεν ήθελα, αλλά είπα ας πάει και το παλιάμπελο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τωρα που λεω για δευτερη εγκυμοσυνη, εφτιαξα στο μυαλο μου το εξης πλανο... (Ριτα για σενα που σε προβληματιζε)! Θα στειλω τον Σωτηρη παιδικο απο Σεπτεμβριο, ετσι ωστε ο,τι ιωση ειναι να φερει να τη φερει χωρις να ειμαι εγκυος. Και μολις μπει το 2011 να'μαστε καλα, να αρχισουμε τις προσπαθειες σιγα σιγα...:rolleyes:

Νατασσα το σιγα σιγα μου αρεσε!

:D:D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Για μιση ώρα αστον βρε..Πάντως και με πμ μπορούμε να στελνουμε φωτο...Αν το ήξερα νωρίτερα θα σας έβαζα εκει τις φωτο απο τη βάφτιση..και εγώ δεν ήθελα, αλλά είπα ας πάει και το παλιάμπελο..

Αμα θες στειλε μου με πμ το μεηλ σου! Θα σου στειλω εκει οσες θες!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλα Νατασσα...και εγω το ιδιο πρωτα θα συννενοουμστε εντελως,θα κοψουμε την πανα και μετα..Αλλιως κοριτσια δεν θα αναπεξελθω σε εγκυμοσυνη ....σας θαυμαζω!

Εγω ελεγα...μηπως παει παιδικο φετος στα τελιωματα να δουμε πως θα τα παει μιας και δε εχουν κια πολλες ιωσεις τοτε και βλεπουμε απο Σεπτεμβρη τι θα κανουμε αλλα και παλι δε ξερω...θα δω.., διοτι εδω στην περιοχη δεν εχω δει και τιποτα αξιολογο και το σχολικο δεν το θελω με τιποτα..

Θα δω..θελει ψαξιμο η υποθεση

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα να κανω μια ξανθια ερωτηση πως γινονται σιγα σιγα οι προσπαθειες;

χαχαχαχαχα

Σιγα σιγα γινεται το ξεκινημα των προσπαθειων βρε! Οι προσπαθειες θελουν αλλο τεμπο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...