Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα Νατασσα παρε με τηλ.Τα γραφω-δεν τα γραφω μονη μου τα λεω, μονη μου τα ακουω.Βαρεθηκα!χαχα!

Πλακα κανω!Αντε πες!

Επισης με πηρες τις προαλλες αλλα δεν το πηρα χαμπαρι εγκαιρα και δεν αδειασα να σε παρω.Παρε με το μεσημερι αν θες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις κλεισαμε με το θεμα πανα!!!!ουτε που ασχολουμαι πια....τον βλεπεις εκει που καθεται τσουπ παει τουαλετα και κανει τσισα ...ε στα κακα θυμαται που και που την πριγκηπισσα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τα κακα ειναι και τα πιο σημαντικα να στρωσουν εντελως Ιωαννα.Να το παρακολουθεις το θεμα διακριτικα μη δεν κανει για μερες και σφιξει.Ειναι που δεν εχουν και τον χρονο να κατσουν...εχουν δουλειες τα παιδια δεν προφταινουν...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ουουου περσυ στη Σικινο να δεις ενα 4χρονο αρχηγος και 2 2χρονα και ολα αυτα με 1 τουαλετα στο σπιτι των φιλων μας!Τι γελιο καναμε.

Πρωτα βαζαμε τη μικρη που ηταν η πιο ''απειρη'',μετα τον δικο μου και τελος παντα ο φουκαρας ο μεγαλος ο αλλος σαν πιο εμπειρος...βρε το καημενο καθε φορα ριγμενο ηταν και ας ξεκιναγε να παει πρωτος...!Παντα τελευταιος εμενε!

Ζηλευουν γιατι ειναι κατορθωμα για αυτα!Και μαλιστα μεγαλο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Το θεμα εχει ως εξης:

Ο Σ. απο το Σαββατο φοραει βρακι. Το ΣΚ τα πηγαμε μια χαρα. Ενα ατυχημα το Σαββατο κι ενα την Κυριακη. Ενταξει δεν τα ζηταει παντα μονος του, του το θυμιζω κι εγω αλλα γενικα συνεργαζεται. Τη Δευτερα πηγαμε παιδικη χαρα με σωβρακο. Τον ρωτησα αν θελει τσισα, ειπε ναι και του λεω παμε να ποτισουμε το δεντρακι. Αδυνατο να κατουρησει ορθιος. Σφιγγοταν τοσο πολυ που του εφυγε πριτσακι. Λεω παει, θα χεστει πανω του αυτος. Βρηκαμε τουαλετα, τον πηρα αγκαλια να κανει, αλλα στο μεταξυ λιγα του ειχαν φυγει. Αλλα ενταξει, την ολοκληρωσε τη δουλεια του. Μια ωρα μετα φευγοντας απο την παιδικη χαρα ηταν παλι λιγο βρεγμενος, δεν του ειπα τιποτα.

Την Τριτη εκανε ενα τρομερο πισωγυρισμα, απο το απογευμα και μετα κατουριοταν μονο πανω του. Σαν αντιδραση μου εκανε ολο αυτο, τον μαλωσα λιγο και μου ζητησε συγνωμη το παληκαρι μου. Χωμα εγω...

Χθες ολα καλα, πηγαμε και για παγωτο και τον πηγα στην τουαλετα οπου και παλι τον σηκωσα και τα εκανε! Κυριος.

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

1. Πως τον μαθαινουμε τα κατουραει ορθιος και μαλιστα χωρις να κατουρησει τα παπουτσια του (mission impossible μου φαινεται αυτο). Το θεμα ειναι να τον μαθω αμεσα... Μη μου πειτε για τον πατερα του γιατι τρεχει τοσο πολυ αυτο τον καιρο που τον βλεπει 10 λεπτα καθε βραδυ. Δεν υπαρχει περιπτωση να κανουνε μαθημα...

2. Ο Σ. ειναι τωρα 20 μερες που ξυπναει το πρωι τελειως στεγνος. Να του βαλω βρακι? Και αν ναι πρεπει να του εξηγησω τιποτα, ή απλα να του το φορεσω να τελειωνουμε?

3. Οταν μου κανει πισωγυρισματα ειναι λογικο να του βαλω πανα? Γιατι ο αντρας μου αυτο υποστηριζει...:confused:

Για πειτε!

t7fQp3.png

Αχ .....

Νατασσα ξεκολλα απο το βρακι!

Το βρακι βρε φιλεναδα ειναι το τελευταιο που πρεπει να μπει.

Τα βρακια ειναι για να μην τα βρεχουν, οχι για να τα βρεχουν.

Γιατι να κανεις τη ζωη σου δυσκολη.Εξηγησε μου.....

Ουφ. Θελω τοσα να γραψω παλι...

Καταρχην, οχι! αν ειναι να βαζεις-βγαζεις την πανα δεν ειναι λογικο να το κανεις.

ή θα του φορεσεις πανα βρακακι ή εστω εκπαιδευτικα βρακια και θα συμπεριφερεσαι σα να ειναι βρακι δλδ θα τον πηγαινεις,θα του το θυμιζεις,θα τον ενθαρρυνεις να μαθει να το ανεβοκατεβαζει και δε θα τον ζαλιζεις και συνεχεια ,δλδ να του κοβεις το παιχνιδι κτλ και να του τη σπας και να αντιδρα.Που καλα κανει!

Και ολα αυτα μεχρι το σημειο που θα δεις οτι η πανα του παραμενει οσο το δυνατον πιο στεγνη ή οταν ο ιδιος ειναι ετοιμος και ητησει να βαλει βρακι αρα θα νιωθει ασφαλεια ,οτι εχει τον ελεγχο.

Και μη μου πεις οτι αυτο ειναι χρονοβορο γιατι αν το κανεις συστηματικα οπως στο λεω ,στην ηλικια που ειναι δεν θα αργησει να το κοψει.Θα του λες μπραβο πανα καλη,μπραβο καθαρη,μπραβο δε λερωνουμε την πανα βρακακι μας και ολα τα σχετικα και παραλληλα θα βοηθησει και στα κακα του αυτο το θεμα γιατι θα νιωθει αλλη ασφαλεια.Τα κακα μην τα υποτιματε ειναι υπουλα.

Ή θα τον αφησεις με βρακι που ναι μεν θα καθαρισει καποια στιγμη αλλα καπου θα κουραστειτε ολοι σας.Και πανω στα νευρα μπορει να τον πιεσετε αθελα σας ή να τον μαλωσετε ή να του φωναξετε και αυτο θα τον κομπλαρει.Αν πιστευεις οτι μπορεις να διατηρησεις την ψυχραιμια σου και εσυ και ολοι οι γυρω και να μην αντιδρατε οταν τα κανει πανω του .Τοτε οκ.Δοκιμασε ετσι και θα το κοψει καποια στιγμη.

Ενδεχεται ομως να μη γουσταρει το παιδι τη φαση αυτη.Και ποιος θα το ηθελε αλλωστε;Να τα κανει επανω του ,μεχρι να μαθει ειναι πολυ ψυχοφθορο και μπορει να εχει αντιθετα αποτελεσματα.

Αν αποφασισεις να ακουλουθησεις αυτον τον τροπο ,η αντιδραση θα ειναι ακομα πιο εντονη σε καποιες φασεις οπως αυτη που αναφερεις αλλα καποια στιγμη θα στρωσει.

Οσο για το ορθιο.. δε ξερω κανεναν αντρα να μην εμαθε.ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ η δουλεια οταν θα κατακτησει ολα τα αλλα θα μαθει να κανει και ορθιος.Αυτη τη στιγμη του επεσαν ολα μαζεμενα.Πανω που πηγαινε να κατσει στο γιο γιο εσυ του λες να κανει ορθιος.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μαζεμενες.Και εγω ελεγα περισυ για το ορθιο θυμασαι;Εξασκηση ειναι και αυτο και αν μαθει το παιδι να συγκεντρωνεται σωστα δλδ να σφιγγει τα αναλογα μελη αναλογα αν θελει να κανει τσισα ή κακα τοτε σε βοηθαει να τον βαζεις ορθιο και το ιδιο και σιγα σιγα το μαθαινει και αυτο.

Για πισωγυρισμα θα μιλαμε μονο οταν το παιδι κοψει την πανα.Και οταν λεω εγω ''κοψει'' εννοω:Θα φοραει βρακι χωρις κινδυνο να το βρεξει.Θα ζηταει μονο του την αναγκη του και δεν θα κινδυνευει να τα κρατησει γιατι δε ξερει τι να κανει.

Οταν θα γινουν αυτα και μετα απο ενα διαστημα δεις οτι στα ξανακανει πανω του τοτε θα πεις για πισωγυρισμα που θα εχει το λογο του και αυτο.Αυτη τη στιγμη δεν πισωγυρναει σε τιποτα αφου ακομα δεν ελεγχει 100% την κατασταση.

Γενικως παρτο χαλαρα.Ξερω οτι δεν εισαι ολη μερα μαζι του αλλα και εγω δεν εκανα αυτη τη δουλεια ολη μερα.Σταδιακα ,μεχρι να νιωσει καλα και ασφαλης και μετα θα δεις μεγαλη διαφορα.Λιγο λιγο καθε μερα.

Οσο για τη βραδινη μπορεις να δοκιμασεις να του τη βγαλεις αλλα και;Αφου το παιδι ακομα δεν το ζηταει τη μερα ,τι θα κανει το βραδυ;Θα παει μονο του;Περιμενε λιγο και μην κολλας στο βρακι.

Αν ειναι να τα κανει παω του θα τα κανει οτι και να φοραει.Αν ειναι να μην τα κανει αρα εχει ελεγχο δε θα τα κανει ουτε και με μαγιω που λεει ο λογος.

Ο Γρ. περισυ μεχρι και απο τη θαλασσα εβγαινε για να μας ζητησει τσισα.Ουτε το μαγω δεν εβρεχε.Ή εμαθαν ή δεν εμαθαν.Οταν μαθουν ας φορανε και πανα δεν προκειται να τη λερωσουν.Αυτο ειναι το ζητουμενο!

Τα λεω λιγο οπως τα σκεφτομαι γιατι δεν εχω πολυ χρονο.Ελπιζω να βγαζεις νοημα.Θα μιλησουμε...

εντιτ:Αφου του φευγουν λιγα και μπορει και τα κραταει μεχρι να πατε τουαλετα οπως λες ,σημαινει σιγουρα οτι εχει ελεγχο απλα ειναι θεμα χρονου να συνονιστει (αφου εξασκηθει φυσικα).

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντινα μπορει απλα να μην του αρεσει.Και της φιλης μου το παιδακι 5 ετων και ενω ξερει να κανει ποδηλατο δεν το παει καθολου.Δε του αρεσει.

Οπως θελει το καθενα.

Ασχετο ετυχε μηπως να αγορασετε καλαμποκια;Θελω να παρω να βρασω στον μικρο αλλα ο ανδρας μου λεει οτι ακομα δεν ειναι καλα....

Τι να κανω;

Σουλα γυρισες απο τη γιορτη ή οχι ακομα;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια πριν λίγο γύρισα από τη γιορτουλα μας.

Ηταν απλα τέλεια.

Καταρχην να πω μπράβο στις παιδαγωγούς μας γιατι εκαναν πολύ ωραία δουλειά.

Το θεμα μας ηταν η Αλίκη στο ναυτικό.

Τα παιδακια που ηταν για δευτερη χρονια στον παιδικο ειχαν πρωταγωνιστικους ρολους , την Αλίκη , τον Δημήτρη , καπετανιοι κτλ.

Τα πιο μικρά ήταν ναυτάκια που συμμετείχαν όμως σε όλα τα χορευτικά.

Αρκετα παιδακια (κυριως τα πιο μικρα) δεν ξεκολησαν από τις μαμαδες και δεν πηραν μερος στη γιορτη.

Η κόρη μου αρχικα καταχαρηκε που με ειδε και κολησε αλλα ευτυχως με το που τα φωναξανε πηγε στο «πόστο» της.

Είπε το ποιημα της τελεια και κυριως δυνατα γιατι τα μικρακια το ειπαν αρκετα μεν αλλα ουτε που τα ακουγες.

Στο τέλος πεταξαν όλα μαζι τα καπελακια τους και εκλεισε η γιορτουλα.

Εδωσαν παγωτακια και χαρτινα καραβακια με καραμελιτσες στα παιδακια και ένα φακελο με ολη τη δουλεια που ειχαν κανει ολη τη χρονια.

Περιτο να σας πω ποσο κλαμα εριξα χα χα.

Επιφυλάσσομαι για ντοκουμεντα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...