Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

arma, δεν πήγαμε τελικά για μπάνιο. Διστάζαμε και τελικά είπαμε να μην το τραβήξουμε από τα μαλλίά.

Εσυ κυρια μου δε δουλεύεις;;;;;;;

Συλλυπητηρια για τη γιαγιακα σας!!!

Για τα κουνούπια, χτες το βράδευ είμασταν στην πλατεία, εγώ κι ο άντρας μου δίπλα-δίπλα, εκείνος όλο ξυνόταν εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε μια ενόχληση. Crilen μου είχε συστήσει ο παιδίατρος για κουνούπια & κουμούπια (!!!), αλλά βρε κορίτσια βρωμάει. Ένα που της έβαλα προχτές το βράδυ στης πανμαρ μου φάνηκε πολύ πιο διακριτικό, ποιό είναι βρε πανμαρ;

Τελικά, για τις διακοπές, καταλήξαμε έτσι κι αλλιώς στα Χανιά. Άντε τώρα να βρω πού είχαμε μείνει πέρσι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

φυσικα πληρωνεις εξτρα ενσημα ο εργοδοτης για δωρο χριστουγεννων οπως και για επιδομα αδειας

ο μηνας του εργατη ειναι ποσα ημερομιθια εχει εργαστει το μηνα συνηθως 22 .Αν υποθεσουμε οτι το ημερομισθιο ειναι γυρω στα 40 ευρω δλδ 880 μεικτα τον μηνα οποτε το ικα στο περιπου γυρω στα 345.

ευχαριστω τσουπρα μου δηλ για 22 ημερεσ 345 ? ευυρω καπου εκει τα υπολιγιζα και εγω γυρο στα 350- 400 ευχαριστω πολυ να εισαι καλ μουτσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Φιλάκι μου, το σπρέυ αυτό λέγεται "BASIL" της εταιρείας Medica.

Φυτικό ενυδατικό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση!

Και είναι με βασιλικό, γεράνι και λεβάντα.

Και αν την τσιμπήσουν κουνούπια της βάζω μετά μια αλοιφούλα (τύπου Fenistil) που την λένε Nelsons sting gel.

mrdIp3.png

Καλησπέρα κι από μένα! Τι μου κάνετε? Εϊχατε κέφια ε?

Εμείς βολτάραμε με τις γειτόνισσες σήμερα για την ακρίβεια την αράξαμε -μιας και ήμαστε σε περιφραγμένο χώρο- και χαζεύαμε τα παιδιά μας να ποδηλατούν και να σαβουρντίζονται ενίοτε. Ωραία ήταν καταφέραμε να πούμε και 2 κουβέντες! Τώρα το έχουμε πάρει σε χαρά και 3 την ώρα θα κουβαλιόμαστε Ιωάννα! Ρε κορίτισια όμως από τις 9 και μετά έβαλε ψυχρούλα, έφτασε τέλος Ιουνίου και Καλοκαίρι ακόμα δεν καταλάβαμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δυστυχώς σας εχω χασει και δεν εχω προλαβει να διαβασω και πολλά αλλα θα επανορθώσω.

Απλα αυτες τις μερες εχω πολύ δουλεια στο γραφειο λειπει και μια συναδερφος με αδεια ειχα και τα ψυχολογικα μου δεν θελει και πολυ!!

Χθες πήγα και παλι να περασω απο την επιτροπη λιθοτριψιας και αφου με τυρανουσαν για κανενα 5 ωρο με εξετασεις και αναμονη μου ειπαν οτι κατι καναμε με αυτη την πετρα .Εχει βελτιωθεί πολύ η κατασταση του νεφρου μου αλλα χρειαζεται και παλι λιθοτριψια για να φυγει τελειως η πετρα.

Αλλα το μηχανημα ειχε χαλασει οποτε θα με παρουν τηλεφωνο για το ποτε να παω.

Οποτε αναμονη!!!

Σημερα εινια και η γιορτη μας στον παιδικο.Ετοιμασα τα ναυτικα μας ρουχα και σε καμμια ωριτσα θα φυγω για λιγο απο τη δουλεια να παω να δω το κοριτσακι μου.

Αντε να δουμε τι θα δουμε!!!

Χθες εκανα και τις απαραιτητες επενδύσεις στα τζαμπο και σε μερικα αλλα καταστηματα και το αποόγευμα ετοιμασα τα δωρακια των παιδιων για το παρτυ μας το Σάββατο αλλα και για τα παιδακια στον παιδικο.

Η αληθεια ειναι οτι μου φανηκε δυσκολουτσικο να πακεταρω 30 δωρακια για τον παιδικο .

Νομιζα οτι δεν θα τελειωσω ποτε και ειχα και το καθαρματακι μου να κανει οτι σκανταλια της ηρθε στο μυαλο.

Της πηραμε ενα σωρο παιχνιδια και αυτη το μονο που σκεφτοταν ηταν τι ζημια θα κανει και πως θα με φερει στα ορια μου!!!!

Τελως παντων τελος καλο ολα καλα(ετσι για να παρηγοριομαστε).

Πολλα φιλια .

Θα επανερθω με εντυπωσεις απο τη γιορτη και τα δικα σας!!!!

"πετάει, πετάει..... η γατούλα?"

Τα είχε στήσει η Μαρίνα και τα τρία στην σειρά και παίζανε!

Για λίγο κάτσανε ήσυχα! Μπράβο Μαρίνα!

Αλλά, κορίτσια, δεν ξέρω για τα δικά σας, εμείς χθες συνειδητοποιήσαμε ότι και ο Γιώργος και ο Χρήστος και η Σοφία, περνάνε μια φάση "σεληνιασμού"! πανσέληνο δεν έχει σίγουρα... δεν ξέρω με τον ανάδρομο τι γίνεται!

Καλημέρααααα!

Τι αέρας είναι αυτός? Και δροσούλα...

Πότε θα έρθει το καλοκαίρι???

Θέλω καύσωνα!!!!!!!! 35-40 βαθμούς! Να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας! Να λιώσουμε! Να θέλουμε να είμαστε συνέχεια μέσα στο νερό!

Καλά είστε?

Εμείς ήσυχα. Η Σοφία ακόμα κοιμάται. Εγώ σήμερα είμαι επιτέλους καλύτερα από το μπουκωματάκι μου! Αν και ξύπνησα με βήχα, αλλά είναι μάλλον από το τσιγάρο... (χιχιχι!)

Τώρα το έχουμε πάρει σε χαρά και 3 την ώρα θα κουβαλιόμαστε Ιωάννα!

:?::?::?:

συγνώμη ρε Μαρινάκο, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? :confused:

mrdIp3.png

...ειχα και τα ψυχολογικα μου...

Καλημέρα Σουλίτσα μου!

(ή μαμά ναύτη να πω καλύτερα? σήμερα ταιριάζει!)

Έλα! Έλα! Να ανεβαίνει η ψυχολογία!!!!! Μην ακούω τέτοια!

Καλά να περάσετε στην γιορτούλα σας σήμερα!

Και στο παρτάκι σας το Σάββατο! (χιχιχι!) ;)

Να βάλουμε και την Ανδρεάνα στα σεληνιασμένα?

Άντε... καλά τα νέα από την πέτρα σου! (παρόλη την ταλαιπωρεία!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα

επιτελους σπιτι!!!!

Χθες περασαμε χαρμα με τα σεληνιασμενα (που λεει και το γειτονακι)παιδια μας!!!ο βουδας συμμετειχε και αυτος στο καροτσι του μοιραζοντας χαμογελα!!!

Μαρινα μου και γειτονακι εμεις καθε απογευμα στο σχολειο ειμαστε οποτε ειμαστε διαθεσιμοι any time!!!!!!ανοιξαμε και σας περιμενουμε..

Σουλιτσα καλα τα νεα της πετρας!!!αντε ρε παιδι μου πολυ ταλαιπωρηθηκες με τον παλιοπετρα...

Σημερα το προγραμμα εχει ψωνια ,μαγειρεμα , δουλειες και αν προλαβω να πλυνω ενα χαλι!!!(πολυ προκοπη...)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

...ο βουδας συμμετειχε και αυτος στο καροτσι του μοιραζοντας χαμογελα!!!...

...και αν προλαβω να πλυνω ενα χαλι!!!(πολυ προκοπη...)

ααααχ! αυτό το παιδί! τρελένομαι!!! όσες δεν τον έχετε δει χάνετε!!!!

καλέ άσε το χαλί! με τέτοιον αέρα χαλί θα πλύνεις?

mrdIp3.png

Καλημερα!

Δε ξερω για τα παιδια αλλα βαλτε εμενα στους σεληνιασμενους.Πυραυλο με εκανε εχθες ο μικρος.Μεχρι τις 10μιση το βραδυ κυνηγουσα κανονικοτατα.

Χωρια που ξεχασα το autan μου και απο τη μια να κυνηγαω και απο την αλλη να ξυνομαι....

Σουλα καλα διαβαζω τα νεα ε;Αντε να φυγει τελειως η πετρα!καλη επιτυχια στη γιορτη!!!περιμενουμε νεα!

Φιλακια!

Ρίτα δηλαδή αν είχες και άλλα ρούχα μαζί σου θα βούταγε χαλαρά;

''Βεβαιως'' που λεει και ο ιδιος....τα επιρρηματα ειναι το φορτε του!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ααααχ! αυτό το παιδί! τρελένομαι!!! όσες δεν τον έχετε δει χάνετε!!!!

καλέ άσε το χαλί! με τέτοιον αέρα χαλί θα πλύνεις?

δεν ειναι τελειο το μπεμπε μου ??? τωρα μου κανει γελακια και ναζακια το βουδακι μου...κουκουβαααα

Γειτονακι τοσο που σου ερχεται να κανεις και εσυ ενα δευτερο ???

οσο για το χαλι.....ε να γυρισω πρωτα απο τα ψωνια να μαγειρεψω και βλεπουμε....δεν ειμαι και η πιο προκομενη κορη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...