Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχχ καλημερα κικο μου εγω περνω τισ απιβιτα γιατα κουνουπια ενα που ειναι αυτοκολητο 4 στα παπουτσια 2στο σορτσ δυο στην πλατια αθικτοσ ο λευτερησ μετα απο βολτα στο ποταμι κ εκει εχει πολλα κουνουπιαστο σπιτι σοθικα με τουσ βασιλικουσ ουτε ενα δεν εχουμε μεσα ασε που δνε υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ενα κ να κοιμηθουμε θα το βρουμε κ θα το σκωτωσουμε αχαααααααααααααααααααα ..... ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΓΚΛΗΛΑ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΙΣ φρεζιντερ το ειχαμε κ περσι

Καλημέρα Μαλευτεράκι, καλά και τα αυτοκόλλητα αλλά ο δικός μου δεν μπορεί να νιώθει τίποτα πάνω του , ευτυχώς με την κρεμούλα έχω βρει τη γιατρειά μου, αλλά μη νομίζεις καθε βράδυ ο σύζυγος παραφυλάει και μόλις δει ή ακούσει κουνούπι τότε ξεκινάει η επίθεση κατα κούνουπων.:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαμα Λευτερακη το ημερομισθιο για εργατη δεν ξερω ποσο ειναι αλλα το ικα ειναι περιπου στο 38% του ημερομισθιου .

Για δωρο χριστουγεννων/επιδομα αδειας για τοσο μικρο διαστημα δεν ξερω να σου απαντησω αλλα εστω και για ενα μηνα να δουλεψεις θα πρεπεις να πληρωσεις το ποσοστο που αναλογει (δλδ για ολοκληρο το ΔΧ πρεπει να εχεις εργαστει απο 1/5 εωσ 31/12 για λιγοτερο διαστημα γινεται ο αναλογος επιμερισμος)

μπορεισ αν μου βαλεισ το ολοκληρο και να μου πεισ πωσ υπολογιζετε ο μηνασ ? ενα γρυγορο υπολιγισμο και απο αυτα ποου ξερω για το δωρο χριστουγενων αναλογια ειναι 2 ημερομισθια ανα μηνα σε αυτα βαζουμε κ ενσημα ? δηλ ο εργοδωτησ πληρωνη εξρτα ενσημα για δωρο χρηστουγεννων ?

:tongue::tongue:

Καλημέρα Μαλευτεράκι, καλά και τα αυτοκόλλητα αλλά ο δικός μου δεν μπορεί να νιώθει τίποτα πάνω του , ευτυχώς με την κρεμούλα έχω βρει τη γιατρειά μου, αλλά μη νομίζεις καθε βράδυ ο σύζυγος παραφυλάει και μόλις δει ή ακούσει κουνούπι τότε ξεκινάει η επίθεση κατα κούνουπων.:D

γιατι ξερει οτι τα εχει ? αχχαχα τα βαζω απο πριν ξερω πουπαω καλε στο ποταμι τιγκα στο κουνουπι

πω!πω!πω! καλέ τι λογοδιάρροια σας έπιασε πρωί πρωί? γλιστρίδα βάλατε στον καφέ σας?

καλημέρα γειτονάκι, Κική, Μαργαρίτα, Μαμά Λευτεράκη, Αρμα και sunsun!

διαβάζω απολαυστικούς διαλόγους των παιδιών σας!

ενώ η Σοφία από το πρωί κάνει μόνο "μμμμμμμμ" γιατί λέει είναι αγελάδα!!!

(γειτονάκι θα τα πούμε το απόγευμα?)

mrdIp3.png

ακριβοσ ρητα μου να μασ φιλαει ο θεοσ ο δικοσ μου σκαρφαλωνη πωσ δνε ξερω ακομη στην κιτι του ποταμου που δενε χει τιποτα ειναι σκετο τσιμεντο δνε ξερω πωσ ανεβενη σαν βεντουζεσ τα χερια του πωσ ανεβενη ? οεο ?

Εγω δε ξερω πως ανεβαινουν αλλα τον εχω δει πολλες φορες να κατεβαινει...σε ελευθερη πτωση.

Η μονη φορα που τον ειχε δειρει περισυ ο μπαμπς του ηταν γιατι ειχε ανεβει σε μαντρα πανω σε θαλασσα και απο κατω βραχια.....

Νωριτερα εκεινη την εποχη ειχε κανει και ελευθερη πτωση και ειχαμε κανει ραμματα...

Τεσπα οφειλω να πω οτι με τουτα και με εκεινα εχει γινει ελαφρως πιο επιφυλακτικος,πλεον.Τουλαχιστον κοντοστεκεται να σκεφτει λιγο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

σασ αφηνω ιωαννα μου περιμενω οποτε εχεισ απαντησεισ

καλημερα σε ολλεσ ευχαριστω για την παρεα τσιπνισε ο ταρζανακοσ μου κ εχει και τα ψαρακια αγκαζε κ ψαρευη χιιχιχι μουτσ μουτσσσσσσσσσσσσσσ τα λεμε

πω!πω!πω! καλέ τι λογοδιάρροια σας έπιασε πρωί πρωί? γλιστρίδα βάλατε στον καφέ σας?

καλημέρα γειτονάκι, Κική, Μαργαρίτα, Μαμά Λευτεράκη, Αρμα και sunsun!

διαβάζω απολαυστικούς διαλόγους των παιδιών σας!

ενώ η Σοφία από το πρωί κάνει μόνο "μμμμμμμμ" γιατί λέει είναι αγελάδα!!!

(γειτονάκι θα τα πούμε το απόγευμα?)

Καλημέρα Μαράκι , άσε τις πολλές κουβέντες και πήγαινε να αρμέξεις την αγελαδίτσα σου μπας και βγει καμια κούπα γάλα.:D:D

εγώ σας φιλώ , ήρθαν τα αφεντικά, δουλεύουμε τώρα.

φυσικα πληρωνεις εξτρα ενσημα ο εργοδοτης για δωρο χριστουγεννων οπως και για επιδομα αδειας

ο μηνας του εργατη ειναι ποσα ημερομιθια εχει εργαστει το μηνα συνηθως 22 .Αν υποθεσουμε οτι το ημερομισθιο ειναι γυρω στα 40 ευρω δλδ 880 μεικτα τον μηνα οποτε το ικα στο περιπου γυρω στα 345.

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

φεύγω κι εγώ....

πάω για δουλειές... (έχω και άρμεγμα!)

σκέφτομαι να πάω να κουρέψω και την "αγελαδίτσα" μου σήμερα!

(γειτονάκι θα σας πάρουμε τηλ μόλις ξυπνήσουμε!)

mrdIp3.png

Καλημέρα και από εμένα. Βρε τι λογοδιάρροια σας έπιασε; Φοβερές είστε :P:p:p Για τα κουνούπια εγώ χρησιμοποιώ πάντα την crilen και μετά το τσίμπημα, αν δεν το αποφύγουμε, Fenistil. Τη βεράντα μου την έχω εξοπλίσιε και με κεράκια σιτρονέλας και βασιλικούς και κάτι σώζεται έτσι.

Κίκο μα δεν το λυπάσαι καθόλου το παιδί; Άσπλαχνη μάνα :tongue::tongue:

Άρμα θέλει τους χρόνους της η Ευούλα με την πάνα. Σίγουρα τώρα που είναι και ο μπέμπης είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Κάνε υπομονή και που θα πάει θα μάθει. Στο κουνούπι σου μπορείς να βάλεις και λίγο οινόπνευμα. Αυτό το λέει πάντα ο μπαμπάς μου και η αλήθεια είναι ότι ανακουφίζει.

Ρίτα δηλαδή αν είχες και άλλα ρούχα μαζί σου θα βούταγε χαλαρά; :D:D:D Άπαιχτος ο Γρηγόρης.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...