Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι εννοεις τον αφηνω μαμαλευτερακι;Οχι δεν τον αφηνω μια φορα ομως μπηκε μονος του πριν απο καιρο ,σας το ειχα πει... και τωρα ημουν απο πισω να τον προλαβω....

Οχι οτι θα τον προλαβαινα αν το εβαζε σκοπο....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κικουλινι το καφε του αλλαντιν πινεις και αλλαζουν μορφη τα πραγματα?

φερτον απο εδω τον καφεδακο μηπως και κανει τον υπολογιστη μου σε μασερ να μου τριψει λιγο την πλατουλα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ βρε άτιμες , για πότε βρήκατε την ευκαιρία να με σχολιάσετε δεν παίζεστε.

Δεν ξέρετε ότι το πρωί κυκλοφορούν και κουμούπια αλλά και κρέμες clarin για να προφυλασσόμεθα απο τα κουμούπια, με το που πιεις όμως τον πρωινό καφέ σου τα κουμούπια μετατρέπονται σε κουνούπια και η κρέμα σε crilen , δεν είναι φοβερό αυτό το πράγμα; Το ξέρατε εσείς που μου κάνετε τις ξύπνιες αυτό:tongue:

χαχαχχ καλημερα κικο μου εγω περνω τισ απιβιτα γιατα κουνουπια ενα που ειναι αυτοκολητο 4 στα παπουτσια 2στο σορτσ δυο στην πλατια αθικτοσ ο λευτερησ μετα απο βολτα στο ποταμι κ εκει εχει πολλα κουνουπιαστο σπιτι σοθικα με τουσ βασιλικουσ ουτε ενα δεν εχουμε μεσα ασε που δνε υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ενα κ να κοιμηθουμε θα το βρουμε κ θα το σκωτωσουμε αχαααααααααααααααααααα ..... ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΓΚΛΗΛΑ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΙΣ φρεζιντερ το ειχαμε κ περσι

:tongue::tongue:

Τι εννοεις τον αφηνω μαμαλευτερακι;Οχι δεν τον αφηνω μια φορα ομως μπηκε μονος του πριν απο καιρο ,σας το ειχα πει... και τωρα ημουν απο πισω να τον προλαβω....

Οχι οτι θα τον προλαβαινα αν το εβαζε σκοπο....

ειπα κ εγω το αφηνη κ μπενει εκει εμσα παντοσ εχω δει παιδακια να μπενουν κ οι μαμαδεσ ΑΤΑΡΑΓΕΣ .............. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα!

Εχθες το βραδυ ειχε ανεβει παλι πανω σε ενα συντριβανι.Ειχε πολλα παιδια μαζεμενα εκει.Αρχισα διακριτικα να πηγαινω προς τη μερια του για να τον προλαβω.Ακουω λοιπον ενα αγορακι να του λεει ''εγω εχω μπει εκει μεσα''

Και ο δικος μου απανταει ''Και εγω το εχω κανει αλλα εγινα μουσκεμα''

Λεει ο αλλος''θες να μπουμε''.Και ο Γρηγορης: ''Βεβαιως!κατσε να ρωτησω τη μαμα μου αν εχουμε μαζι ρουχα''

Ριτάκι εγώ αν άκουγα αυτή τη φράση απο το στόμα του γιου μου νομίζω ότι μπορεί και να σκεφτόμουνα να κάνω 3ο παιδί. Είναι τέλειος ο Γκρέκορυ , μπράβο του.

Εμάς την τελευταία φορά που επισκεφθήκαμε συντριβάνι πέταξε τα κλειδιά του αμαξιού ο Αν , ο μπέμπης είχε κάνει κακά του και τη τσάντα με όλες τις αλλαξιές την είχα στο αμάξι συν του ότι έκλαιγε σαν τρελός, ο Αν. χόρευε πέρα δώθε στο μαγαζί και ο μπαμπάς μας είχε μπει ολόκληρος στο συντριβάνι και έψαχνε το κλειδί. Σου λέω υπερπαραγωγή εκείνη την ημέρα , κρίμας που δεν υπήρχε κάμερα απο μια μεριά να μας αποθανατίσει.

Διαφημίσεις

ειπα κ εγω το αφηνη κ μπενει εκει εμσα παντοσ εχω δει παιδακια να μπενουν κ οι μαμαδεσ ΑΤΑΡΑΓΕΣ ..............

Εγω να εισαι σιγουρη οτι ανεβασα πιεση 200 οταν το εκανε και δεν ηταν καν καλοκαιρι.....χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

bonjour tout le monde!!!!

Εγω γραφειο και ειμαι κομματια..επιτελους απο σημερα αντικαθιστω μονο μια συναδελφο οποτε θα ειμαι πιο χαλαρα...και αυριο home sweet home....

ο χρηστος το πρωι ειχε την τσαντα παραμασχαλα ...η τσαντα μαμα ειναι δικη μου ..το σκατο φοβαται μην του βουτηξω την τσαντα

και φυσικα εχουμε ακομη ενα tatoo στο χερι ...να ειναι καλα τα chetoos sweetos χαχαχα...

υ ....

ΧΑΧΑΧ κεσυ του πηρεσ την τσαντα αρε τι μανα εισαι εσυ ? χαχχα σ επειρε απο φοβο το παιδακι αχχαχαχαχαχ να σε ρωτησω κατι λογιστικο ? μπορεισ αν μου απαντησεεισ μανα με 2 παιδια ανεδικευτοσ εργατησ ποσο κοστιζουν τα ενσημα ? επισεισ για15 ημερεσ εργασιασ πληρωνησ αδεια ? η δωρο χρειστουγεννων ? και αν ναι ποσο ειναι ?ευχαριστω

Ριτάκι εγώ αν άκουγα αυτή τη φράση απο το στόμα του γιου μου νομίζω ότι μπορεί και να σκεφτόμουνα να κάνω 3ο παιδί. Είναι τέλειος ο Γκρέκορυ , μπράβο του.

Εμάς την τελευταία φορά που επισκεφθήκαμε συντριβάνι πέταξε τα κλειδιά του αμαξιού ο Αν , ο μπέμπης είχε κάνει κακά του και τη τσάντα με όλες τις αλλαξιές την είχα στο αμάξι συν του ότι έκλαιγε σαν τρελός, ο Αν. χόρευε πέρα δώθε στο μαγαζί και ο μπαμπάς μας είχε μπει ολόκληρος στο συντριβάνι και έψαχνε το κλειδί. Σου λέω υπερπαραγωγή εκείνη την ημέρα , κρίμας που δεν υπήρχε κάμερα απο μια μεριά να μας αποθανατίσει.

Αχ κικο μου αυτα τα σκηνικα και ποσα αλλα που δεν αναφερω ειναι η ιστορια της ζωης μου τα τελευταια 3 χρονια....:tongue:

Οπως ειδες ειπα οτι ειναι μια αρχη εγκρατειας.Φυσικα ειχε παει η τιμωρια συννεφο για να το σκεφτει καλυτερα αλλιως......

Παντως ναι εχει βελτιωθει ελαφρως...ισα που παταει η γατα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα μαμα λευτερακη..

για το συντριβανι το επικδυνο για μενα δεν ειναι τοσο τα σκυλια που πλενονται μεσα οσο οτι μπορει να γλυστρισει,να χτυπησει (μιας και ειναι τσιμεντο) και να πνιγει απο το πουθενα ...δεν θελει πολυ να γινει το κακο..

Σε αυτη την ηλικια που νιωθουν πλεον οτι ειναι μεγαλα ενω ειναι ακομη μικρα παιδακια κανουν τα χειροτερα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μαμα λευτερακη..

για το συντριβανι το επικδυνο για μενα δεν ειναι τοσο τα σκυλια που πλενονται μεσα οσο οτι μπορει να γλυστρισει,να χτυπησει (μιας και ειναι τσιμεντο) και να πνιγει απο το πουθενα ...δεν θελει πολυ να γινει το κακο..

Σε αυτη την ηλικια που νιωθουν πλεον οτι ειναι μεγαλα ενω ειναι ακομη μικρα παιδακια κανουν τα χειροτερα!!!

και το ρευμα ρε κοριτσια εχουν ρευμα εκει με μεσα μπιαχχχχχχχ ουτε να το σκεφτω δεν μπορω τι μπορει να παθουν εκει μεσα αχ αχ μακρια

κικουλινι το καφε του αλλαντιν πινεις και αλλαζουν μορφη τα πραγματα?

φερτον απο εδω τον καφεδακο μηπως και κανει τον υπολογιστη μου σε μασερ να μου τριψει λιγο την πλατουλα....

Εξαρτάται Ιωαννάκι , αν πίνεις τον Nescafe ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ τότε σίγουρα θα το 'χεις το μασαζάκι σου , ενώ με τον γαλλικό που πίνω εγώ ένας αναγραμματισμός γίνεται μόνο.:tongue::tongue::tongue: κουνούπι -κουμούπι, clarins - crilen. κοκ

Καλα λες...αυτα ειναι...αστα!Ο Θεος να τα φυλαει γιατι ειναι πολυ ζωηρα τα ατιμα...

ακριβοσ ρητα μου να μασ φιλαει ο θεοσ ο δικοσ μου σκαρφαλωνη πωσ δνε ξερω ακομη στην κιτι του ποταμου που δενε χει τιποτα ειναι σκετο τσιμεντο δνε ξερω πωσ ανεβενη σαν βεντουζεσ τα χερια του πωσ ανεβενη ? οεο ?

Μαμα Λευτερακη το ημερομισθιο για εργατη δεν ξερω ποσο ειναι αλλα το ικα ειναι περιπου στο 38% του ημερομισθιου .

Για δωρο χριστουγεννων/επιδομα αδειας για τοσο μικρο διαστημα δεν ξερω να σου απαντησω αλλα εστω και για ενα μηνα να δουλεψεις θα πρεπεις να πληρωσεις το ποσοστο που αναλογει (δλδ για ολοκληρο το ΔΧ πρεπει να εχεις εργαστει απο 1/5 εωσ 31/12 για λιγοτερο διαστημα γινεται ο αναλογος επιμερισμος)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εξαρτάται Ιωαννάκι , αν πίνεις τον Nescafe ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ τότε σίγουρα θα το 'χεις το μασαζάκι σου , ενώ με τον γαλλικό που πίνω εγώ ένας αναγραμματισμός γίνεται μόνο.:tongue::tongue::tongue: κουνούπι -κουμούπι, clarins - crilen. κοκ

φερε μια κουπα και για μασ καλε γαλικο αντε χωρισ γαλα να καψω και καμια 1000 τσιγαρα τωρα ααααααααααααχχχχχχχχχχχχ:o:o:o

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...