Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σαρδελάκι μου πέθανα στο γέλιο με τις συζητήσεις σας! Φοβερός ο Αστεράκος!

giovanna τι γλυκό παιδί η Αλεάννδρα μωρέ που κάλυψε την γιαγιά της!!!

Όσο για την πάνα, δεν ξέρω αν το είχες διαβάζει, η Εύα στις πρώτες φετινές απόπειρες έπαθε τρομερή δυσκοιλιότητα, τόσο που πέτρωσαν τα κακάκια της και είχαμε μεγάλο θέμα. Οπότε δεν γίνεται να την πιέσω καθόλου, αυτό με συμβούλεψαν και η δική μας παιδιατρος και μια παιδοδερματολόγος. Μετά από τόση άρνηση και αντίδραση το ότι φοράει βρακί και κάθεται στο γιο γιο είναι μεγάλη εξέλιξη, οπότε γι'αυτό κι εγώ δεν θέλω ακόμα να της αρνηθώ όταν ζητάει την πάνα της.

Μαριζάκι δεν είναι η αδερφή μου στο Γερμενό. Πήγατε τελικά?

Κορίτσια έχω τρελλαθεί με τα κουνούπια. Αυτό που με τσίμπησε εχτές στον πωπό έγινε σε διάμετρο όσο το άνοιγμα ενός ποτηριού. Σκληρό σαν πέτρα και κατακόκκινο. Η δερματολόγος μου είναι σε άδεια και τελικά την βρήκα στο τηλ. και μου είπε κομπρέσες με φυσ/κο ορό και fucicort. Μ'έπιασε και ένα άγχος μήπως δεν κάνει να θηλάσω το μωρό μήπως ήταν τσίμπημα από τίποτα άλλο αλλά τελικά σήμερα είναι καπως καλύτερα ευτυχως..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

bonjour tout le monde!!!!

Εγω γραφειο και ειμαι κομματια..επιτελους απο σημερα αντικαθιστω μονο μια συναδελφο οποτε θα ειμαι πιο χαλαρα...και αυριο home sweet home....

ο χρηστος το πρωι ειχε την τσαντα παραμασχαλα ...η τσαντα μαμα ειναι δικη μου ..το σκατο φοβαται μην του βουτηξω την τσαντα

και φυσικα εχουμε ακομη ενα tatoo στο χερι ...να ειναι καλα τα chetoos sweetos χαχαχα...

Σαρδελακι και Ιωαννα οι διαλογοι σας απολαυστικοι!!!

Αρμακι με την φουσικορτ σε 2 μερες το κουνουπι θα ειναι παρελθον ...εμενα δεν με εχουν τσιμπησει τον χρηστο ομως ....οσο για το γιογιο μην αγχωνεσαι αφου εχει καταλαβαει την διαδικασια θεμα λιγου χρονου ειναι να το παρει αποφαση..

Παω να βγαλω το τιμιο ψωμι μου ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα! Έχασα επεισόδια αλλά μόλις βρω χρόνο θα διαβάσω τα των τελευταίων ημερών...

Εμείς με τη μικρή είμαστε μαζί από τη Δευτερα γιατί δεν πήγαμε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα στον παιδικό. Λίγο η μία γιαγιά,λίγο η άλλη, θα τη βρούμε την άκρη. Μου 'χε λείψει και η πρωινή επίσκεψη στην παιδική χαρά όλο το χειμώνα. Σήμερα πάμε θάλασσα με τους δικούς μου οπότε πάμε να ετοιμαστούμε!

filaki είδες την προσφορά στο www.ekdromi.gr για τα Χανιά? Δεν είναι όμως για μετά τις 15/7.. έχει προσφορές 50% σε διαφορα μέρη για όσες ψάχνονται! Ενδεικτικά 200 Ευρώ για δύο άτομα για 5 διανυκτερεύσεις, μια χαρά.. Φαντάζομαι οτι θα βάζουν και καινούργιες προσφορές μέρα με τη μέρα. Βγάλατε πάνες; το 'χασα αυτό! και βραδινή; Εμείς τώρα το αποφασίσαμε για τη βραδινή αλλά έχουμε και ατυχήματα.

μαελένη να τον χαίρεσαι! να 'ναι γερός και ευτυχισμένος!

χθές και η μικρή μου πήρε δώρο σακίδιο από τη γιαγιά της και το 'χει μαζί μέχρι και στην τουαλέτα...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες,

σχετικά με τα κουμούπια να σας πω ότι εγώ έχω σωθεί με την Clarins (Frezyderm), μας την είχε συστήσει η παιδίατρος κορίτσια για τα παιδιά , τα αλείφω κάθε βράδυ και έχω σωθεί τελείως δεν τα έχει τσιμπήσει ούτε ένα.

και για after όταν έχουμε ατυχήματα εκτός σπιτιού απο κουνούπια βάζουμε λίγη κρεμούλα fenistil.

Κορίτσια να πω και εγώ ένα διάλογο με το γιό μου:

Ανασ. πήγαινε να πλύνεις τα χέρια σου για να φάμε

μαμά άσε με σε παρακαλώ να δω λίγο τηλεόραση, γιατί με στεναχωρείς ; δεν με λυπάσαι;:confused::confused:

Διαφημίσεις

είναι καινούργιο είδος αυτό εντόμων , όσες δεν το ξέρετε ψάχτε στο wikipedia:tongue::tongue: θα μάθετε πολλά χρήσιμα πράγματα.

Οποτε ειδικο φαρμακο για τα κουμουπια το clarins!!!!!

Συνανταται και στο βορεια προαστια ή μονο στα νοτια το κουμουπι???οχι τιποτα αλλο να προσεχουμε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Κικο εννοεις την crilen την κρεμα προφανως....

Και εγω τη χρησιμοποιω στον μικρο αλλα και σε μενα που εχω θεμα με τα κουνουπια.Εγω ριχνω και κανα autan πανω μου...χαχα!

Εχει βγαλει και η apivita μια αντιστοιχη πολυ καλη.

Αρμα με την κορτιζονουχα θα σου περασει.

Εγω το εχω μεγαλο αγχος αυτο με τα κουνουπια.Περισυ που πηγαιναμε παιδων τετοια εποχη ειχα δει ενα παιδακι με τσιμπημα στο ματι και ειχα σοκαριστει....

Μολις σουρουπωσει τωρα που ειμαστε εξω τον αλοιφω τον Γρηγορη γιατι τον τσιμπανε πολυυυ ευκολα σαν εμενα.

Ωραιοι οι διαλογοι σας απολαυστικοι!

Γιοβαννα εμενα μαλλον σε αντιστοιχη φαση, θα μου κατηγορουσε ολους τους αλλους εκτος απο τον εαυτο του!Αντρες....:tongue:

Εχθες το βραδυ ειχε ανεβει παλι πανω σε ενα συντριβανι.Ειχε πολλα παιδια μαζεμενα εκει.Αρχισα διακριτικα να πηγαινω προς τη μερια του για να τον προλαβω.Ακουω λοιπον ενα αγορακι να του λεει ''εγω εχω μπει εκει μεσα''

Και ο δικος μου απανταει ''Και εγω το εχω κανει αλλα εγινα μουσκεμα''

Λεει ο αλλος''θες να μπουμε''.Και ο Γρηγορης: ''Βεβαιως!κατσε να ρωτησω τη μαμα μου αν εχουμε μαζι ρουχα''

:rolleyes:Παλι καλα ειναι και αυτο μια αρχη εγκρατειας και αυτοελεγχου...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλεσ καλε ρητα δνε φοβασαι κ το αφηνεισ αν μπει στο σιντριβανι ? :shock::shock::shock::shock:εκει μεσα πλενοντε τα σκυλια ασε που εχει κ ρευμα μπιαχχχχχχχχχχ

:tongue::tongue:

αχ βρε άτιμες , για πότε βρήκατε την ευκαιρία να με σχολιάσετε δεν παίζεστε.

Δεν ξέρετε ότι το πρωί κυκλοφορούν και κουμούπια αλλά και κρέμες clarin για να προφυλασσόμεθα απο τα κουμούπια, με το που πιεις όμως τον πρωινό καφέ σου τα κουμούπια μετατρέπονται σε κουνούπια και η κρέμα σε crilen , δεν είναι φοβερό αυτό το πράγμα; Το ξέρατε εσείς που μου κάνετε τις ξύπνιες αυτό:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...