Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες!

Ρίτα αν δεν καταλήξουμε τις επόμενες μέρες σε μαγαζί για τη βάφτιση θα σου πω να μου πεις για εκεί που κάνατε κι εσείς.

Πετρούλα μου όντως ωραία η διαδικασία της βάφτισης! Ο παππούς όντως είναι πολύ μερακλής και θέλει να το ψάξει πολύ! Με το καρεκλάκι δεν έκανα τίποτα γιατί μας είπε η κουνιάδα μου ότι παίζει να μας δώσει το δικό της που είναι το recaro που θέλαμε. Θα περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη(περιμένουν κι αυτοί από κάτι άλλους να τους δώσουν το δικό τους..)

Κίκο ο παππούς θα πάρει το όνομα φυσικά. Βέβαια δεν λέω, είχε προσφερθεί και στην Εύα να κάνει τραπέζει αλλά δεν θέλαμε. Ε, τώρα είπαμε να μην του χαλάσουμε το χατήρι. Τέλεια η ιδέα με τους βασιλικούς!!!

Σαρδελάκι μου μπράβο που κόψατε τα φάρμακα! Ελπίζω να πάει καλά ο Αστεράκος. Τον μπεμπάκο θα τον πούμε Βασίλη.

joa λίγο ακόμα και θα βαφτίζαμε την ίδια μέρα. Τελικά όμως θα την κάνει ο αδερφός μου 9 Οκτώβρη οπότε εμείς είπαμε για 2.Με το καλό!

giοvanna μην την ζορίσεις με τη θάλασσα. Μάλλον θα κρυώνει ακόμα και δεν θα θέλει.

Εμείς αείμαστε καλα, την Παρασκευή καναμε τα πρώτα μας εμβολιάκια. 5850 ο κύριος και 59.5 πόντους(1900γρ και 6 πόντους σε 1 ένα μήνα και κάτι! απίστευτα νούμερα για μένα! χαχα! ). Το σκ κοιμόταν συνέχεια από το εμβόλιο και γενικά περάσαμε σούπερ με βολτούλες. Το Ευάκι βάζει κάθε μέρα βρακί για λίγες ώρες χωρίς καθόλου ατυχήματα αλλά στο γιο γιο σπάνια τα κάνει. Τουλάχιστον έγινε μία αρχή. Σας αφήνω γιατί ξύπνησε το κοριτσάκι μου! Αν προλάβω θα ξαναμπώ!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα γειτονάκι μου!

Αααααχ! Κάποιος σου έχει πάρει τα μυαλά! Μα την τσάντα του παιδιού? Πλάκα θα είχε, πάντως, να πήγαινες στην δουλειά με τον Μακουίν, αντί για την Louis Vuitton σου! χαχαχα!

mrdIp3.png

Ελενη μου να χαιρεσαι τον γρηγορακη σου!!!να ειναι γερο και τυχερο παιδι!!!!!

Γειτονακι δεν εχω louis vuitton καρντια μου....ατιμη κοινωνια.....

Αρμακι παιδαρος ο μικρος!!!!!και καλη επιτυχια με το ευακι!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Έχει γενέθλια ο Γρηγοράκης μας σήμερα???

Ελένη μου να τον χαίρεστε! Πολύχρονο το αγοράκι μας, να είναι γερός και να τον καμαρώνετε πάντα!

Νατάσα αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά σε σένα και στον Σώτο σου!Καλορίζικο και το νέο μέλος της οικογένειας!

Μαράκι περαστικά! Μπράβο που περάσατε καλά με το φιλάκι! Πάντα τέτοια!

Βρε joa που πας κι εσύ με την τσάντα του παιδιου??? :lol: :lol: :lol:

Ρε κορίτσια έχετε κουνούπια? Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος? Μας έχουν τσακίσει εμένα και την Εύα. Και βάζω και υγρό κάθε βράδυ. Σήμερα ξύπνησε η Εύα με δυο καινούρια και εγώ ένα στον πωπό και είμαι λες και μου έχουν κάνει ένεση. Πονάνε τα άτιμα και τουμπανιάζουν.Δεν μου έχει ξανατύχει!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από’μένα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΣ, Μαελενίτσα να χαίρεσαι τον όμορφο γιόκα σου, να είναι χιλιόχρονος και γερός πάνω απ’όλα.

Τι κάνετε βρε κορίτσια;

Αρμάκι τέλειος ο μπέμπης σας μπράβο έτσι να συνεχίσει ο ζουζούνος, καλή συνέχεια και για το Ευάκι , εύχομαι σύντομα να ξεμπερδέψετε και εσείς με τις πάνες.

Εμείς είμαστε καλά αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι ο μεγάλος δεν μαζεύεται με τίποτα στο σπίτι , κάθε μέρα κοιμόμαστε 12 η ώρα και μαζί με αυτόν παρασύρεται και το μπεμπέ μας που αν είναι φαγωμένο είναι μέσα στην τρελή χαρά και δεν το χαλάει καθόλου.

Εμάς πάλι αν πεινάει ο μπέμπης και καθυστερούμε το γεύμα του δημιουργείται πανικός μέσα στο σπίτι, μιλάμε κορίτσια τσιρίζει ο σκατούλης και με το που βάλω το κουτάλι στο στόμα αρχίζει τα χαμόγελα και γλείφεται όλη την ώρα. Μιλάμε για πείνα όχι αστεία και ακόμα η οικονομική κρίση δεν μας έχει πιάσει για τα καλά.

Ιωαννίτσα εγώ λέω καλύτερα να έπαιρνες τη τσάντα του Χρηστάκου , όλο και κάποιο καλούδι θα είχε μέσα σε ώρα ανάγκης από τη μία και από την άλλη αν λερωνόσουνε μια αλλαξιά θα την είχες βρε αδερφέ.

Φιλάκι και ΠανΜαρ τέλεια που περάσατε όμορφα παρόλη την αυπνία σας , στην επόμενη συνάντηση θα έχει ξαγρύπνια μέχρι το πρωί.

Γιοβαννούλα και εγώ το ίδιο κάνω , δηλαδή μετά τις 5 η εκπαίδευση και ευελπιστώ στην καλοκαιρινή μου άδεια να έχουμε αποτέλεσμα.

Φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σημερα δε θα κατσω πολυ γιατι ολο καθυστερω να φυγω το μεσημερι.

Τι κανετε;

Εμεις καλα!

Ελενακι να χαιρεσαι τον συνονοματο και απο εδω!Να του δωσεις ενα μεγαλο φιλι!

Αρμα ναι, κουνουπια πολλα..... εγω εχω 15 τσιμπηματα στα ποδια...σοβαρα...και βαζω και υγρο...

Εφυγα φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμάκι κι εμείς πολλά κουνούπια...

αλλά λίγο με το υγρό της πρίζας, λίγο με το σπρέυ που της βάζω όταν είμαστε έξω, τα έχουμε υπό έλεγχο!

βέβαια, αν την τσιμπήσει κανένα, της βάζω μετά μια υπέροχη κρεμούλα και σταματάει η φαγούρα αμέσως!

μια χαρά ο μικρός σου! άντε να ξεμπερδέψετε και με τις πάνες της Εύας!

καλημέρα Κική και Μαργαρίτα!

mrdIp3.png

Κορίτσια καλημέρα! Να πω πάλι πόσο ευτυχισμένη είμαι που δεν δουλεύω και σήμερα! Η κόρη μου ακόμα κοιμάται. Χτες είχαμε ψιλοατυχηματάκι, έκανε πιπί της πάνω της τη νύχτα, εμείς κοιμώμαστε όλοι μαζί, της έχω βέβαια ένα μικρό σελτέ εκεί που κοιμάται εκείνη οπότε δεν έβρεξε πολύ...

πανμαρ, τέλεια ήταν χτες, καταπληκτικά, δεν ξεκολλάγαμε να φύγουμε, χαχαχαχα, πάντως καλά λες, δε μάλωσαν, αν γκρίνιαξαν λίγο ήταν από τη νύστα τους.

Αεράκι βλέπω σήμερα... λέτε να το χάσουμε το μπάνιο... Μήπως, arma, η αδερφούλα σου είναι Πόρτο να μας στείλει ανταπόκριση;

Όσο για την προσφορά που σας έλεγα χτες για το ξενοδοχείο στα Χανιά... πήραμε τηλ. φουριόζοι να κάνουμε κρατήσεις και.......... δεν υπάρχει τίποτα...... ούτε κλίνη...

joa, τί;;;;;; Δεν έχεις louis vuiton;;;; Ούτε εγώ, χαχαχαχαχα, ωραίες είναι οι άτιμες αλλά πανάκριβές!!!! Πολύ γελάω με τις περιπέτειες σας, και το αγόρι σου με τα τατού, μμμμμμμμμμμ, πολύ ροκ, Guns and Roses, αχ, τί μου θύμισες, εγώ λάτρευα τον Axl Rose.

Λέω να πάω να την ξυπνήσω, πάει 11 η ώρα. See you!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααα,

πρωινή απο χθες, αφου θα δουλευω για τις επομενες 5 εβδομαδες πρωι. Δε θυμαμαι να σχολιασω τιποτα, εννοειται.

Καναμε και εμεις τα μπανακια μας το σκ και ηταν τελεια. Το καταευχαριστηθηκαν και τα δυο.

Φιλια σε ολες

Χρονια πολλα Γρηγορακη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενακο να το χαιρεσαι το καμαρι σου!!!!!

καλημέρα και Χρόνια Πολλά στον Γρηγοράκο μας...πολύχρονος Ελενίτσα μου...σου εύχομαι να κόψει την τσιρίδα για να ηρεμήσεις :lol:

Μαράκι μου ο μπεμπούκος σου κύριος...τι νούμερα είναι αυτά; φτου φτου φτου...το έζησες κι αυτό ε; χαχαχα

joa ψόφισα να γελάω πρωί πρωί με την τσάντα του παιδιού χαχα...πλάκα θα είχε!

Ακούστε συζήτηση χθες το μεσημέρι που την πέσαμε με τον Αστέρη.

Α: μαμά γιατί ο μπαμπάς πηγαίνει στην δική του δουλειά κι εσύ στην δική σου;

Εγώ: επειδή παιδί μου ο καθένας έχει την δουλειά του και πηγαίνει σ΄αυτήν.

Α: εγώ θα ήθελα ο μπαμπάς να πήγαινε στο μαγαζί κι εσύ στην οικοδομή.

Ε: δεν γίνεται αυτό

Α: γιατί δεν γίνεται;

Ε: του μπαμπά η δουλειά είναι δύσκολη και θέλει πολύ δύναμη και δεν μπορεί να την κάνει μιά γυναίκα και την δική μου την δουλειά δεν μπορεί να την κάνει ο μπαμπάς. Είναι γυναικεία δουλειά, ασχολούμαι με γυναίκες, βάζουνε νυφικά κτλ. (έκανα όλη την επεξήγηση)

Α: θα ήθελα τότε ο μπαμπάς να ήτανε γυναίκα κι εσύ να ήσουνα άντρας.

Ε: καρδούλα μου αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα (χαχαχα) τώρα είμαι γυναίκα και δεν μπορώ να γίνω άντρας

Α: ποιός διαλέγει τί θα γίνουμε;

Ε: ο Θεούλης το καθορίζει

Α: ναι αλλά εγώ θέλω να διαλέγουμε εμείς τι θέλουμε να γεννηθούμε....

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε κάπου εκεί την σταμάτησα την συζήτηση...με εξάντλησε το τέρας.... :mrgreen:

m57Zp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Μαελένη χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για το Γρηγόρη σου. Πάντα να είναι γελαστός.

Άρμα μια χαρούλα είναι ο μπέμπης. Ζουμπουρλούλης και ψηλός. Στο 2ο σε αποζημίωσε ο καλός Θεούλης. Καλή επιτυχία και στην Ευούλα με την πάνα. Πρέπει όμως κάπως να την πείσεις να χρησιμοποιήσει το γιογιό. Με το να φοράει βρακάκι, αλλά όταν έρθει η ώρα της ''ανάγκης'' πάνα, δεν νομίζω ότι πετυχαίνεις κάτι.

Joa το έκανες το θαύμα σου με την τσάντα. :D:D:D:D Δεν λες καλά που σε είδε ο Χρήστος και σε πρόλαβε πριν φύγεις από το σπίτι.

Φιλάκι ξέχασα χτες να σου πω συλληπητήρια για τη γιαγιάκα σας :oops::oops::oops::oops: Ατυχηματάκια μπορεί να έχουν ακόμα το βράδυ. Εγώ θα της την βγάλω από μέσα Ιουλίου που έχω άδεια. Τη βραδινή έτσι.....την πρωινή την κόψαμε.

Σαρδελάκι έγραψε και πάλι το Αστεράκι σου. Μα γιατί δεν είσαι άντρας; :):):) Ωρες - ώρες μας καπαελώνουν. Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις πόσο έχουν μεγαλώσει.

Να σας πω και εγώ μια χτεσινή συζήτηση με την Αλεξάνδρα. Είχε φέρει η πεθερά μου την Κυριακή παγωτάκια και μου ζήτησε η Αλεξάνδρα χτες το απόγευμα. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.

Αλεξάνδρα: Θέλω παγωτό

Εγώ: Δεν έχουμε

Αλεξάνδρα: Έχουμε. Έφερε η γιαγιά.

Εγώ: Αααα θα τη μαλώσω εγώ τη γιαγιά.

Αλεξάνδρα: Όχι μην την μαλώσεις. Είναι καλή.

Εγώ: Θα τη μαλώσω που έφερε παγωτά.

Αλεξάνδρα: Αααα το ξέχασα. Δεν τα έφερε η γιαγιά. Εγώ τα έφερα. Μην την μαλώσεις......

........με συγκίνησε το μωρό μου που μπήκε μπροστά για να μην μαλώσω τη γιαγιά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

sardelaki ο γιός σου έχει αρχίσει να το ψάχνει και να προβληματίζεται με διάφορα επιστημονικά θέματα! Giovanna, η δική σου, μας κάνει μαθήματα ευαισθησίας, αχ το πουλάκι μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαριζάκι είχε πλάκα η συζήτηση...με έστειλε ο μπόμπιρας. Κάπως έτσι περνάμε τον χρόνο μας (όταν βλεπόμαστε) κι ο μπαμπάς μας γελάει λέγοντας "άντε...πιάσανε το επιστημονικό τους πάλι μάνα και γιός" χαχαχα. Αααααααααααα και παίζοντας μπάλα φυσικά...σύντομα θα με δείτε να έχω πάρει μεταγραφή σε ομάδα καλέ...έχω γίνει απίστευτος μπαλαδόρος! :lol:

Giovanna η Αλεξάνδρα απίστευτη...ευαίσθητο το πουλάκι μου!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...