Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, πείτε μια γνώμη, να την πάω για μπάνιο σήμερα; Σ/Κ πυρετό, σήμερα τίποτα Δόξα Τω Θεώ, τί να κάνω;... Έχει ζέστη, μπαίνω τώρα στο meteo να δω τί γίνεται από αέρα στο Πόρτο, ο Κων. μου είπε να είμαστε έτοιμες σε καμιά ώρα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω και ο μικρος φιλακι δεν εχουμε χειροτερο απο τη λαικη...χαχα!
ριτα μου, αυτές είναι "μικρές χαρές" της ζωής της νοικοκυράς που τις στερούμαι επειδή δουλεύω, μια στο τόσο, λοιπόν, έχει πλάκα! Σάββατο που δε δουλεύω δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαλίσω το πρωινό μου σε λαϊκή κτλ., λυπάμαι δεν μπορώ. Και κάτι άλλο, με 5 ευρώ πήρα τόσα φρούτα, απίστευτο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Πιο πολύ θα σκεφτόμουν την διαδρομή, παρά το να πάω την μικρή στην θάλασσα...
Ευτυχώς, για τη διαδρομή έχω τον Κων.-οδηγό που δεν το έχει σε τίποτα! Πόσο θα ξενερώσει άμα του πω όχι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

δεν ξέρω βρε Φιλάκι μου...

εσύ πώς την βλέπεις τη Ναταλία?

αν δεν πάτε, πάρε με τηλ. μήπως έρθετε βολτίτσα σε μας!

(τι θάλασσα, τι βουνό! χαχαχα!)

και για την λαϊκή που λέγατε, εμάς είναι από τις στάνταρ εβδομαδιαίες βόλτες μας! και οι δυο μας το διασκεδάζουμε!

mrdIp3.png

Εχω και προταση για τις Αθηναιες αγορομανες!

Νατάσααααα! Αυτό είναι ρατσιστικό! Γιατί μόνο για τις αγορομάνες? Δηλαδή νομίζεις ότι η Σοφία δεν παίζει με τον μακουίν? :tongue:

χρόνια πολλά και σε σένα κοριτσάκι! τα 24 ε? άντε! του χρόνου 25!!!!

να χαίρεστε και την Μπουμπού σας!

mrdIp3.png

Αχ! Ναι Ιωάννα μου!!!!

Θα μου πεις να πάμε σε παραλία, χωρίς κόσμο, χωρίς ξαπλώστρες και κατα προτίμηση με βότσαλο!

Ο Παν με τον κουμπάρο μας είχαν πάει και σε μια άλλη που έχει άργιλο... κάπου βόρεια νομίζω... αυτή τους άρεσε! Έγω δεν είχα πάει μαζί τους γιατί είχα κομμωτήριο! χαχαχα!

και στην Παλαικαστρίτσα, είχαμε πάει με το καραβάκι σε κάτι ωραίες παραλίες...

και μια άλλη που μου άρεσε (δεν θυμάμαι πώς την λένε) ήταν μία που περπάταγες πολύ και έβγαινες σε ένα ταβερνάκι που (αν δεν κάνω λάθος) το λέγαν fisherman (?) σου λέει κάτι? και από το ταβερνάκι, είχε κάτι σκαλάκια και κατέβαινες στην θάλασσα...

Αχ ναι, και εγώ βότσαλο θέλω και να βουτάς και να είσαι με τη μία στα βαθιά, όχι να περπατάς μία ώρα στο νερό και να βρέχεσαι ώς το γόνατο. Εκεί που λες με άργιλο είναι Περουλάδες, βόρεια, και όλοι η μη ντόπιοι πάνε με τα σακουλάκια τους για να πάρουν άργιλο. Το fisherman κάτι μου λέει αλλά τώρα έχει κολλήσει το μυαλό μου........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νατάσα χρόνια πολλά και σε εσένα. Χιλιόχρονη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Το σίγουρο είναι ότι εσύ δεν μοιάζεις πάνω από 17. Καλορίζικο και το σκυλάκι, η Μπουμπού σας. :D:D:D Καλή αρχή και στην πάνα.

Κίκο ήθελα να στο πω από μέρες αλλά το ξέχναγα, και εγώ με την Αλεξάνδρα την εκπαίδευση για την πάνα την κάναμε από το μεσημέρι και μετά που γύριζε σπίτι. Ύστερα όμως συννενοήθηκα με το σχολείο και την πήγαιναν κανονικά τουαλέτα, φορούσε πάνες βρακάκια, και γενικά οι δασκάλες συμπεριφερόνταν σαν να είχε κιλοτάκι. Αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα, ως που τη βγάλαμε τελείως.

Φιλάκι πήγατε τελικά για μπάνιο; Εγώ δεν θα πήγαινα πριν κλείσει 24ωρο απύρετη πάντως.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Το fisherman κάτι μου λέει αλλά τώρα έχει κολλήσει το μυαλό μου........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μέχρι να ξανάρθουμε Κέρκυρα, να το έχεις θυμηθεί για να ξέρεις να μου το πεις! Με την ησυχία σου! Έχεις πολυυυυυυυυυυυ καιρό μπροστά σου! :tongue:

mrdIp3.png

Καλημεραααααααααααα

Πωπω πηζω παλι ...αυριο γυρναει η μια συναδελφος απο αδεια οποτε θα αντικαθιστω μονο μια!!!ουφ...

εμεις καλα , ο χρηστος σχολειο και το μπεμπονι με την γιαγια ...αυτο το παιδι ολο μας εκπλησει ...φοβερα επικοινωνιακος....το πρωι μολις ξυπνησει παρολο που πειναει θελει πρωτα να μας κανει τα ναζακια και τα γελακια και μετα να φαει ...

ο χρηστος περναει την φαση του slash απο τους guns n roses ...εχουμε γεμισει τα χερια tatoo..και τα κοιταει διαρκως εχει 4 !!αν του φυγει καποιος ερχεται αμεσως να ματαβαλουμε!!!

το πρωι η παλαβη η μανα αντι να παρω την τσαντα μου για να παω για δουλεια πηρα του χρηστου!!!!και φωναζε το παιδι απο πισω ..μαμα ειναι δικη μου αυτη!!!να παρεις την δικη σου..εχεις!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέραααααα!!!

Κατ'αρχάς να ευχηθώ για τον Γρηγοράκο της Μαελένης μας

Να τον χαίρεστε Ελένη μου!!!! Να ζήσει, να είναι γερός, ευτυχισμένος και να σας κάνει πάντα περήφανους!!!

Τι κάνετε? Εμείς μια χαρούλα! (η Σοφία δηλαδή, γιατί εγώ συνεχίζω με το μπουκωματάκι μου...)

Χθες είχαμε και επισκέψεις το απόγευμα... Την Φιλακοοικογένεια! Ωραία παίξαν τα κοριτσάκια μας κι εμείς καθόμασταν με την ησυχία μας και συζητούσαμε! Μέσα - έξω, πάνω - κάτω... ούτε ξέραμε πού βρίσκονταν... αλλά αφού δεν ακούγαμε φωνές και κλάματα δεν ασχολούμασταν!

Σας περιμένουμε και αύριο!!!!! χαχαχα!

Σήμερα έχω πολλές δουλειές και τρέξιμο λιγουλάκι...

Φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...