Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Γλυφάδα, όμως της Κέρκυρας, ίσως είναι και από τις χειρότερες παραλίες που έχω πάει ποτέ μου! (συγνώμη Ιωάννα μου!) Από τις πιο βρώμικες... Οι περισσότεροι από την παρέα, βγήκαν με κοκκινίλες και ερεθισμούς από κει μέσα!

Σε πιστεύω. Είναι από τις πιο τουριστικές, must, νεανικές..... όπως θέλεις πέστο και μαζεύει πολύ κόσμο. Θα έπεσες και σε άσχημη μέρα γιατί από εκεί περνάνε ρεύματα και φέρνει τα πάντα. Αν πας ένα χλμ πιο κάτω, είναι ο Κοντογυαλός, ίδια ακριβώς παραλία με τη Γλυφάδα με άμμο κλπ, αλλά πεντακάθαρη γιατί δεν την ξέρουν οι τουρίστες και δεν πηγαίνουν. Όταν με το καλό ξαναέρθετε Κέρκυαρ θα σας κατευθύνω εγώ........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι σπίτι. Όπως σας είπα στο facebook έφυγε η γιαγιά του Κων. κι εγώ στην τράπεζα δικαιούμαι μια ειδική άδεια πένθους για τέτοιες περιπτώσεις. Ω ναι... κι είναι 3ήμερη. Ο Κων. ήταν Ναύπακτο το Σ/Κ για να την αποχαιρετήσει. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Η γιαγιά έφυγε στα χέρια του γιού της, του πατέρα του Κων., που 2 εβδομάδες τώρα που είχαν κατέβει Ναύπακτο την είχε αναλάβει και τελικά της έκλεισε τα μάτια. Δεν ήταν άρρωστη, απλά γηρατειά.

Η Ναταλία ξύπνησε απύρετη σήμερα, όλα καλά. Τολμώ να πω ότι αυτές τις μέρες που είναι κι άρρωστη κόψαμε και τη βραδινή πάνα. Ιδέες μου έβαλε μια φίλη μου που ήρθε να πάρει Παρασκευή βράδυ το γιό της, έπαιζαν εδώ με τη Ναταλία, έ, Παρασκευή βράδυ δεν της έβαλα πάνα κι όλα καλά 3 βράδια τώρα, άντε, ουστ.

Βρε κορίτσια, για τις διακοπές, βρήκα μια προσφορά μέσω bonus deals, δωμάτιο με 20 ευρώ!!! Βέβαια, δε θα είναι όπως το περσινό με μπαλκόνι πάνω στη θάλασσα, αλλά νομίζω 20 ευρώ είναι καλή προσφορά, δηλ. 200 ευρώ για 10 ημέρες! Τί λέτε http://www.edealer.gr/deals.php?id=92;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σε πιστεύω. Είναι από τις πιο τουριστικές, must, νεανικές..... όπως θέλεις πέστο και μαζεύει πολύ κόσμο. Θα έπεσες και σε άσχημη μέρα γιατί από εκεί περνάνε ρεύματα και φέρνει τα πάντα. Αν πας ένα χλμ πιο κάτω, είναι ο Κοντογυαλός, ίδια ακριβώς παραλία με τη Γλυφάδα με άμμο κλπ, αλλά πεντακάθαρη γιατί δεν την ξέρουν οι τουρίστες και δεν πηγαίνουν. Όταν με το καλό ξαναέρθετε Κέρκυαρ θα σας κατευθύνω εγώ........

Αχ! Ναι Ιωάννα μου!!!!

Θα μου πεις να πάμε σε παραλία, χωρίς κόσμο, χωρίς ξαπλώστρες και κατα προτίμηση με βότσαλο!

Ο Παν με τον κουμπάρο μας είχαν πάει και σε μια άλλη που έχει άργιλο... κάπου βόρεια νομίζω... αυτή τους άρεσε! Έγω δεν είχα πάει μαζί τους γιατί είχα κομμωτήριο! χαχαχα!

και στην Παλαικαστρίτσα, είχαμε πάει με το καραβάκι σε κάτι ωραίες παραλίες...

και μια άλλη που μου άρεσε (δεν θυμάμαι πώς την λένε) ήταν μία που περπάταγες πολύ και έβγαινες σε ένα ταβερνάκι που (αν δεν κάνω λάθος) το λέγαν fisherman (?) σου λέει κάτι? και από το ταβερνάκι, είχε κάτι σκαλάκια και κατέβαινες στην θάλασσα...

mrdIp3.png

στον Αμβρακικό (την περίφημη παραλία του Μενιδίου!!!)
Εννοείς, μια παραλία κοντά στην Αμφιλοχία; Γεια σου πανμαρ μου, 3 ημέρες άδεια θα απολαύσω, ελπίζω αύριο ή μαθαύριο να μας δεχτείτε για καφεδάκι, δελεαστική μου ακούστηκε η πισίνα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα Φιλάκι μου!!!

συλλυπητήρια για την γιαγιά... να είστε καλά να την θυμάστε και μακάρι να ζήσουμε όλοι τα χρόνια της και να δούμε και δισέγγονα!

το Μενίδι, αν θυμάμαι καλά, ήταν κάπου μετά την Άρτα...

να μας έρθετε!!!!!! την Τετάρτη καλύτερα για να έχουμε όλη την μέρα... γιατί αύριο απόγευμα έχουμε μάθημα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μωρέ την περιοχή την ξέρω, το ξενοδοχείο δεν ξέρω τί σόι πράγμα είναι, το internet δεν το εμπιστεύομαι γιατί είναι παραπλανητικό. sunsun, μήπως το ξέρεις το ξενοδοχείο να μου πεις καμιά γνώμη;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι ωραιο δειχνει και η προσφορα σουπερ αλλα εγω εχω εναν ενδοιασμο αντε και την περνεις την προσφορα και μετα σου πει δεν εχω δωματιο τι κανεις;Λεει οτι ειναι μεχρι τελος Ιουλιου.Αν τα εχει κλεισει ή σου πει ετσι;

Συλληπητηρια για τη γιαγια!Ζωη σε εσας.

Α στο σχολειο εχουν πεσει σχεδον ολα ξερα με την ιωση χερι- ποδι-στομα..

http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/75181a27e029e8d9/6c49d08dbf30c9e4/0c8ce55163055c4d/217e342fc01668b1.html

Εμεις την ειχαμε περασει περισυ εκεινη την τραγικη περιοδο συναμα με την υμενιτιδα και την γλυτωσαμε,πιστευω...!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλακι ωραιο δειχνει και η προσφορα σουπερ αλλα εγω εχω εναν ενδοιασμο αντε και την περνεις την προσφορα και μετα σου πει δεν εχω δωματιο τι κανεις;Λεει οτι ειναι μεχρι τελος Ιουλιου.Αν τα εχει κλεισει ή σου πει ετσι;
ριτα, θα κάνω αυτό που μου έχει πει η κολλητή μου που χρησιμοποιεί συχνά τέτοια κουπόνια, εκείνη μου είναι να μπω στο συγκεκριμένο site και να ψάξω τί έχει για τα Χανιά (μπείτε κι εσείς να δείτε αν έχει κάτι που σας ενδιαφέρει για τις διακοπές που θα πάτε ή για την πόλη που μένετε http://www.bonusdeals.gr/): δηλ., πρώτα θα κάνω την κράτηση και μετά θα πάρω τα κουπόνια. Τί λες; Η περίοδος που ισχύει η προσφορά μας κάνει πάντως.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα!!!

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας! Να'στε καλα! Ειχα κι εγω γενεθλια την Πεμπτη, αλλα με ξεχασατε! Θα βαλω κι εγω τικερ που θα λεει οτι εκλεισα τα 24!!!:rolleyes::tongue:

Λοιπον, περασαμε καλα, δεν καναμε κατι συγκλονιστικο, σβησαμε τουρτα μαζι με το παληκαρι μου οικογενειακως, κι επειτα ειχαμε συνεχεια κοσμο στο σπιτι, αλλα με δοσεις. Γενικα ξεσαλωσε!!! Ηταν ας πουμε σαν τριημερα γενεθλια!

Επισης θυμαστε που σας ελεγα οτι λεγαμε να παρουμε ενα σκυλακι? Ε, ενα τζακ ρασελ που ηταν να παρουμε δεν το πηραμε ποτε λογω του οτι απο τα τρια που γεννηθηκαν το ενα ψοφησε, το αλλο ηταν το κρατησε ο γαμπρος και το αλλο η νυφη... Επειτα ειπαμε να παρουμε ενα αδεσποτακι, βρηκαμε ενα μεσω νετ απο μια φιλοζωικη, αλλα ειχαμε δευτερες σκεψεις, κατι δε μας εκανε κλικ... Ε, να μη σας τα πολυλογω ο μπαμπας μου το εκανε το θαυμα του και πηγε και πηρε ενα αλλο πατσαβουρι ρατσας πολυ πολυ γλυκουλι, 2 μηνων μωρο. Και μας το εφερε εκπληξη την Παρασκευη στα γενεθλια του μικρου!!! Ζουμε μεγαλες στιγμες λεμε! Ο Σ. εκστασιαστηκε μεν, το ζηλευει κιολας δε. Οποτε το εχω αγκαλια σκαρφαλωνει και αυτος ο μαντραχαλος! Παει τη δολια και την πειραζει συνεχεια, την ενοχλει, τη σκουνταει, την τραβολογαει και ποτε θα μου'ρθει με το ποδι του σκυλου στο χερι, δεν ξερω!

Ζουμε σκηνες απειρου καλλους οπως καταλαβαινετε! Το χαιρομαι ομως γιατι ο Σ. ως μοναχοπαιδι ειναι κακομαθημενο και για πρωτη φορα στη ζωη του του ζητηθηκε να κανει κατι για καποιον αλλον... Να μην γκαριζει πανω απο το κεφαλι του σκυλου για παραδειγμα οταν κοιμαται. Του τη σπαει, αλλα πιστευω οτι κατι καλο θα βγει απο αυτο...

Το κλου της υποθεσης ειναι οτι αυτο το ΣΚ αποφασισα να βγαλω την πανα στον Σ. κι ετσι ειχα απο τη μια να τρεχω πισω απο τον Σ. με το γιογιο στο χερι (ειχαμε και κατι μικροατυχηματακια) κι απο την αλλη την Μπουμπου (ναι ναι αυτο ειναι το ονομα της) να τα κανει οπου βρισκει... Και οποτε εβλεπα τσισα κατω ετρεχα να πιασω τον σωβρακο του Σωτηρη να δω αν ειναι κατουρημενο για να βρω τον ενοχο!!! Περναμε καλα λεμε!!!!!!!!!!!

Εχω και προταση για τις Αθηναιες αγορομανες! Παμε σινεμα στα cars ολες μαζι τυπου εκδρομη??????? Εγω ειδικα σε αυτο το εργο δεν τον φοβαμαι τον Σ. θα αποβλακωθει ειμαι βεβαιη... Λιγο το οτι ειναι 3D με τρομαζει, αλλα λεω να το δοκιμασω! Για πειτε!!!!!!! Εμενα εχει δει και το τρειλερ την προηγουμενη εβδομαδα που ειχαμε παει να δουμε το kung fu panda και δεν κρατιεται! Ολη μερα αυτη τη συζητηση κανουμε! Ειναι καμια μεσα???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασάκι χρόνια πολλά και στους 2!!!!!!!! Να ζήσετε και να σας ζήσει κι η Μπουμπού σας, το νέο μέλος της οικογένειας!

Για 3D μήπως δεν κάνει ακόμα σε τέτοια ηλικία; Κάτι τέτοιο νομίζω ή όχι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Νατασάκι χρόνια πολλά και στους 2!!!!!!!! Να ζήσετε και να σας ζήσει κι η Μπουμπού σας, το νέο μέλος της οικογένειας!

Για 3D μήπως δεν κάνει ακόμα σε τέτοια ηλικία; Κάτι τέτοιο νομίζω ή όχι;

Ευχαριστουμε πολυ Μαριζα μου!!!!!!!!

Συλληπητηρια και για τη γιαγια, ζωη σ'εσας.

Ως προς το 3D, εγω τον εχω παει τον Σ. και η αληθεια ειναι πως τον εκνευρισε, ειδικα προς το τελος, αλλα εχω την αισθηση οτι και η ταινια δεν ηταν καταλληλη, δεν τον τραβαγε ιδιαιτερα δλδ ετσι κι αλλιως.

Κοριτσια, λετε να μην το παιζει μονο 3D? Να το ψαξουμε...

t7fQp3.png

Καλώς το Νατασάκι , μπήκα στα γρήγορα να πω συγχαρητήρια για τη πάνα και καλορίζικη η μπουμπού , καλά τα κατάφερες , μ'ένα σμπάρο , δυο τριγόνια , εμένα πάντως δεν με παίρνει να αγοράσω σκυλάκι για να μάθω και τον δικό μου να τα κάνει στο γιογιό γιατί μέχρι να μάθει αυτός να τα κάνει στο γιογιό με 2 παιδιά και σκυλί θα την πάθω και εγώ την ακράτεια και θα ψάχνω και εγώ για άμμο να τα αμολύσω.:tongue:

Απο αύριο θα πάω να του αγοράσω βρακιά μπας και βρω την γιατρειά γιατί μέχρι σήμερα τζίφος η υπόθεση.

Για σινεμά βρε κοπελιά και εμένα να σου πω την αλήθεια τρελένεται ο δικός μου και ειδικά για τα cars που έχουμε μάθει απ'έξω όλες τις ατάκες αλλά μου κάνει κάπως καλοκαιριάτικα να κλειστούμε μέσα με τόσο ωραίο καιρό , κάτι σε πιο θερινό γιατί δεν σκέφτεσαι βρε;;

Πετρούλα μου πλάκα μου κάνεις όχι και αξιέπαινη εσύ όπως λέει και η Μαλευτεράκι μόνο τα μπαλόνια δεν έχεις φουσκώσει όλα τ'αλλα τα κάνεις μόνη σου , εγώ είμαι μια απλή οδοντόκρεμα μπροστά σου.χιχι

Τί καλά, πήγα και λαϊκή με τη Ναταλά, πήραμε φρουτάκια, χρόοοονια είχα να πάω σε λαϊκή, με τη Ναταλία πρώτη φορά και μου θύμισε κάαααποτε που πήγαινα με τη μαμά μου, δεν είχα χειρότερο...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Και εγω και ο μικρος φιλακι δεν εχουμε χειροτερο απο τη λαικη...χαχα!

Νατασσα μου να χαιρεστε το σκυλακι σας!!!Μεγεια να πω;Χαρηκε ο σωτος πολυ ε;

Χρονια πολλα και σε εσενα πολυχρονη και οτι επιθυμεις.

Για σινεμα και ειδικα 3d εγω δεν ψηνομαι.

Αν τον παω, που θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να δωσω τοσα λεφτα(30 ευρω στην καλυτερη) για να ξεσαλωνει ο γρηγορης ,θα ειναι μονο σε ανοικτο.Αλλη φαση.

Εντωμεταξυ ειναι σε φαση υπερπαιχνιδιου αυτο το διαστημα και δε θελω να τον κλεισω μεσα σε αιθουσα.

Δειτε και αυτο:

''Από τις 30 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουλίου ο Κεραυνός Μακουίν θα ολοκληρώσει την «περιοδεία» του στην Αθήνα με την παραμονή του στο Carrefour Planet στον Γέρακα, όπου θα περιμένουν πολλές εκπλήξεις όσους αποφασίσουν να τον επισκεφθούν εκεί''.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...