Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασάκι να τον χαίρεσαι το Σωτηράκο σου! Να είναι καλότυχο το παιδάκι σου!

Μαρίιι βρήκατε το δρόμο και επιστρέψατε? Έχεις κι έναν πασά που περιμένει!

Το Ναταλάκι είναι καλύτερα ε? Έχει χρόνια για θεατρικά μπροστά της, οπότε αυτό είναι το λιγότερο!

Κατά τα άλλα πόσο συμφωνώ με την Πετρούλα! Κι εμένα το 2ο μου βγήκε πιο ζόρικο και εντάξει τώρα κάτι πάει και έρχετα, ι από 5,5 μηνών όμως -που δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά έβγαλε τα πρώτα δοντάκια- μέχρι που περπάτησε και σχεδόν ταυτόχρονα έβγαλε και τους κυνόδοντες δεινοπάθησα! Αυτό ακριβώς που περιγράφει η Πετρούλα, αν δε με ακουμπούσε δεν ησύχαζε, με μόνη διαφορά ότι εμείς το καρεκλάκι το βλέπαμε μόνο την ώρα του φαγητού, δεν έπαιζε να πάμε παιδότοπο και να καθίσει! Δεν ήξερε τι την έφταιγε!

Με τα κορίτσια περάσαμε πολύ ωραία χτες στο άλσος κι ο Γιώργος ενθουσιάστηκε, ευτυχώς είδε ότι φεύγατε κι εσείς Ρίτα γιατί αλλιώς ποιός μας άκουγε! Ευχαριστήθηκαν τα παιδιά τρέξιμο και παιχνίδι, θα το ξανακάνουμε σύντομα! Σήμερα πήγαμε για μπανάκι πάλι Βάρκιζα, μιάμιση ώρα σχεδόν να φτάσουμε και πήχτρα στον κόσμο! Παρόλα αυτά καλά περάσαμε, αν και ο Γιώργος πάλι κρύωνε! Μα τι είναι αυτό, μήπως να μιλήσω με τη γιατρό? Γιατί τουρτουρίζει τόσο πολύ?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρόλα αυτά καλά περάσαμε, αν και ο Γιώργος πάλι κρύωνε! Μα τι είναι αυτό, μήπως να μιλήσω με τη γιατρό? Γιατί τουρτουρίζει τόσο πολύ?
διαναζω αναποδα κλασικα και απαντο απο το τελευταιο μην εχει κνειδωση στο ψυχοσ ? κ εγω πριν παθω το πρωτο σοκ ΑΠΛΑ ΚΡΥΩΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καντε του το τεστ ειναι πολυ επικινδηνο εειδικα στην θαλλασα

:tongue::tongue:

Καλημέρα και καλή όμορφη εβδομάδα να έχουμε.

Σήμερα όντως μύρισε καλοκαιράκι , πρωί πρωί και ο ήλιος έκαιγε αλλά εμένα με τρελαίνει αυτή η ζέστη μου αρέσει πάρα πολύ , ειδικά μετά τις 5 δεν θέλω να το βλέπω το σπίτι μου ούτε απο μακριά.

Νατασάκο χρόνια πολλά στο αντράκι σου, να χαίρεσαι το Σωτηράκη σαν τα ψηλά βουνά , να είναι πάντα γερός και χαρούμενος και όλα καλά να πάνε. είμαι και εγώ αδιόρθωτη το ξέχασα τελείως αλλά βρε κοπελιά και εσύ άλλαξε το τικεράκι επιτέλους , ευκαιρία να κάνεις ένα δώρο και εσύ στο παιδί σου, να το μεγαλώσεις κατά 2 χρόνια επιτέλους.

Εμείς κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι , ο μεγάλος παιδιά ξετρελάθηκε , δεν ήθελε να βγει απο τη θάλασσα με τίποτα , είχαν παπαριάσει χέρια πόδια είχε γίνει σαν τη μελιτζάνα μελανός , μου μίλαγε λες και είχε καταπιεί παγάκια αλλά χτυπιότανε όταν τον έβαλα να ντυθεί. Μα τι παιδί και αυτό βρε παιδί μου.

Πάντως και εγώ είμαι κοντά με την Ιωάννα , δηλαδή ακόμα και τώρα με το μεγάλο ασχολούμαστε αυτό το μωρό δεν μας έχει κουράσει καθόλου μπορώ να πω, ίσως βέβαια γιατί και εμείς δεν του δώσαμε και πολλά περιθώρια να γκρινιάξει καθόλου , δεν είχε 2η επιλογή ο καημένος πέρα απο το ρηλάξ και το καθισματάκι του.χιχι

Πετρούλα φτιάχνεις και τα μαρτυρικά βρε θηρίο , χαράς το κουράγιο σου βρε κοπέλα μου.

Φιλάκι περαστικά στο Ναταλάκι και αφού δεν το πήρε κατάκαρδα η ίδια για το θεατρικό τότε μην αγχώνεστε ιδιαίτερα.

Μάταχάρι (δηλαδή ΠάνΜαρ) εκδρομούλα βρε θηρίο , μπράβο μπράβο πάντα τέτοια να κάνετε και εσείς και μακάρι η Σοφία να συνεχίσει να μην είναι κρυουλιάρα γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και το πετρέλαιο θα ακριβύνει πολύ δεν θα είμαστε για πολλά πολλά με το καλοριφέρ:tongue:

Άντε ξυπνήστε ντέ, καλημεραααααααααααααααααααα

Καλημερα!

Κικο ετσι και ο δικος μου..γινεται μπλε και δε βγαινει...μα τι παιδια...

Και απο χθες τελος η σωβρακοφανελα για τον υπνο..τωρα θελει να κοιμαται γυμνος απο πανω σαν τον μπαμπα του και αυτο....:rolleyes:

Αντε να δομε τι θα την κανουμε αυτη τη μικρογραφια αντρα που εχουμε.

Φιλακι το εχασε μωρε το θεατρικο;Πολυ κριμα...δε πειραζει εσεις να ειστε καλα!

Πετρουλα μια χαρα, ολα τα προλαβες!Ημουν σιγουρη!Αντε με το καλο!

Ιωαννακι τι να πω..ελπιζω να εχεις δικιο και να μας βγει κανενα κανονικο μωρο γιατι οπως ξερεις ο Γρ. σαν και τον δικο σου ,δεν ηταν απλη περιπτωση μωρου .Ειδωμεν.

Εμας παντως δεν ηταν θεμα προσκολλησης ή οτι ηθελε αγκαλια και τα συναφι.Ισα ισα το αντιθετο, ηθελε απο παρα πολυ μικρος την αυτονομια του.Εκανε τα παντα για να την κατακτησει και δε στεκοταν πουθενα.Εβλεπα τον μπεμπουλη της Ιωαννας 5 μηνων ξαπλα στο καροτσι να χαμογελαει και να χαιρεται και το εφτυνα το πουλακι μου.Ο Γρηγορης ποτε δεν εκατσε ετσι..3 μηνων το καροτσι τερμα ορθιο .40 ημερων εβλεπες ενα κεφαλι να ξεπροβαλει απο το πορτ μπεμπε στη βολτα.5 μηνων ειχε ηδη πετυχει να βγει απο το παρκοκρεβατο.....

Καλη εβδομαδα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααα

Σημερα πηζω απιστευτα....λοιπον 2 κοπελες και τις αντικαθιστω εγω....υπεροχα????τα κανω ολα και συμφερω ...οποτε ειμαι λογιστηριο πελατων προμηθευτων και ταμιας!!!και εις ανωτερα!!!!

Νατασσακι να χαιρεσαι το αγορι σου....γερο και δυνατο!!!!

Γειτονακι welcome back απο το εξωτικο λουτρακι !!!!τωρα που θα εχει ωραιες μερες σας περιμενω οποτε θελετε για ποδηλαταδα!!!!

Καλε ριτακι ετσι θα ειναι το δευτερο !!!!δεν θυμασαι και τον χρηστο ???γκρινια , νευρο , δεν στεκοταν πουθενα για αγκαλια ουτε λογος αλλα το βουδακι μας (φτου φτου )αρακτος με τις κουδουνιστρες του..

κλεισαμε εκκλησια !!!!9/10 βαφτιζομαστε ...μετα κοπων βρηκαμε!!!!

εξαφανιζομαιιιιιιιιιι....μουτς....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλή εβδομαδα!!!!

Καλώς ήρθαν οι θαλασσινες Μαρια κ' Βατραχακι!

Νατασα να το χαίρεσαι το αγορακι σου!Να είναι γερός!!

Κικηηηη ολο ξεχνω να σχολιασω και τα δικα σας καλούδια!!!Ποτε τα προλαβες ρε θηριο, με δουλεια, παιδια , άντρα κ΄σπίτι...?Εισαι αξιέπαινη!!!!

Σας αφηνω, τρεχουμε τωραααα, εχουμε εμβόλιο, το μεσημερι νυχια και το απόγευμα να πάμε για παπούτσια και να κλείσω τα μπαλόνια..

Το πιο επιτυχημενο εδω το ειπε η Ηλιανα...θα τα φουσκώσεις μόνη σου;;;;;

Εεεεεεεε όχι κι αυτό!!!!χαχαχα

Φιλια σε όλες..μυρισε καλοκαιρακι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Είμαι σπιτάκι μου σήμερα. Πήρα μια μέρα άδεια για να κάνω κάτι δουλειές. Ο καλός μου στη δουλειά και το μπουμπούκι μου σχολείο.

Νατασούλα μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για το Σωτήρη σου. Να μεγαλώσει με υγεία και να χαίρεται την κάθε στιγμή....... τώρα αν σας πω ότι τα γενέθλια τα θυμήθηκα, αλλά επειδή είδα ότι καμία δεν ανέφερε τίποτα, σκέφτηκα ότι θυμάμαι λάθος, θα το πιστέψετε;

Το ΣΚ κάναμε και εμείς τις βολτούλες μας και το μπανάκι μας, αλλά τελικά η Αλεξάνδρα έχει στραβώσει πολύ με τη θάλασσα. Εκεί που το Καλοκαίρι 2009 όταν την έβλεπε έκανε παλαμάκια, τώρα μόλις τη βλέπει αρχίζει τα ''είναι κρύα, είναι κρύα''. Την πάω χαλαρά και ελπίζω να το ξεπεράσουμε.......

Βρε Ρίτα έχεις και εσύ σύζυγο που δίνει κακά παραδείγματα, χα, χα, χα. Ώστε έτσι ο Γρηγόρης!! Σε λίγο θα πάρει και ξυραφάκι να ξυριστεί :P:p:p:p:p. Από μικρός φάνηκε ότι θέλει αυτονομία, τι του λές τώρα;

Φιλάκι δεν πειράζει μωρέ που χάσατε το θεατρικό. Θα έχει χρόνο για τέτοια. Ας είναι καλά και δεν πειράζει.

Πανμαρ το Σοφάκι σου δεν καταλαβαίνει από κρύο. Άστο να παίξει και να χαρεί :D:D:D:D:D

Joa με το καλό η βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου. Μια χαρά ημερομηνία διάλεξες. Η εκκλησία που είναι; Εγώ που γίνομαι νονά στις 25/9/ μ'ηπως θα έπρεπε να αρχίσω να ρίχνω ματιές για βαφτιστικά και Σταυρό ή είναι νωρίς ακόμα. Άσε που ακόμα δεν ξέρω αν θα το βαφτίσω εγώ ή ο καλός μου. :confused::confused::confused: Πάντως πρωτοτύπησα πάλι και αγόρασα ήδη παππούτσια......:tongue::tongue::tongue::tongue: .....το ίδιο είχα κάνει και στα βαφτίσια της Αλεξάνδρας.

Πετρούλα μα μόνο τα μπαλόνια δεν θα φουσκώσεις μόνη σου κοπελιά. Όλα τα άλλα τα έχεις κανει. Άσε να ζήσει και κανένας Χριστιανός. :D:D:D:D Σωστή η Μαμαλευτεράκη.:D:D:D. Μπράβο και στο μπεμπέ σου που σε αφήνει να απολαμβάνεις καφέ και περιοδικό. Πάντως ούτε και η Αλεξάνδρα κάθησε σε καθισματάκι φαγητού, αλλά αυτή φοβόταν μην την ταϊσουμε εκεί. :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Το ξυραφακι μη το γελας καθολου... το πηρε πρν λιγο καιρο και εκανε πως παει να ξυριστει και το αρπαξα στον αερα.....

Ειναι η μονη φορα που του τις εβρεξα.....Δεν το εχω ξανακανει ποτε.

Να σου πω, αν στραβωσε μωρε με το κρυο η μικρη μηπως λιγες μερες να μην την πηγαινες να ζεστανει;

Εχετε και τις πιο κρυες θαλασσες που εχω συναντησει ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Όντως τα νερά εδώ είναι κρύα, αλλά χτες ειδικά ήταν πολύ ζεστά. Τώρα όμως θυμήθηκα ότι στο 2ο μπάνιο είχε τη φαεινή ιδέα ο καλό μου να τη βουτίσει μέσα....χμμμμμ να γιατί στράβωσε το παιδί.

Ναι....δεν ειναι απλα κρυα τα νερα σας απλα το εχετε συνηθισει και δεν το καταλαβαινετε τοσο.Εγω που γενικα εχω συνηθισει σε κρυες θαλασσες και με ρευματα οπως στη Κεφαλλονια στην Κερκυρα εβγαινα εξω και ημουν κοκκινη.Ειδικα στη Γλυφαδα την παραλια...μου εχει μεινει...

Αστην λιγο και ξαναπαρτε το χαλαρα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στην Κερκυρα εβγαινα εξω και ημουν κοκκινη.Ειδικα στη Γλυφαδα την παραλια...μου εχει μεινει...

Η Γλυφάδα είναι ζεστή βρε....χα, χα, χα. Πλάκα κάνω. Πάντως πιο κρύα είναι Παλαιοκαστρίτσα, Άη Γόρδης Πάγων (εδώ το λέει και το όνομα), Κασσιώπη, Ρόδα κλπ Είναι πιο ζεστά, σχεδόν βραστά, στη νότια Κέρκυρα.

Χαχαχα μου θυμησες τωρα ενα φιλο μας...παει λεει στον Αη Γορδη και τους βλεπει ολους αραχτους εξω στην παραλια..ουτε ενας μεσα στη θαλασσα...

Ειχε και νεα γκομενιτσα μαζι..θορυβηθηκε...σου λεει ομως ας το παιξω κουλ.Σηκωθηκε εκανε τον ανετο και μπηκε....τον κοιταζανε και ολοι καλα -καλα :tongue:

Βγηκε εξω τρεχωντας.....χαχα!Ρομπα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρααααα!!!!!

Με μυξούλες και μπούκωμα ξύπνησα σήμερα! (εγώ, όχι η Σοφία!)

έχω κι ένα βαρύ κεφάλι...

Η κόρη μου έβαλε το αντηλιακό της, το καπέλο της, έβγαλε τα ρούχα της και πήγε να πλατσουρίσει στην πισίνα της! Έχει και ζέστη σήμερα... δεν κρατιέται!

Τι διαβάζω? Για κρύα νερά μιλάτε? Η Κέρκυρα, όντως, απ'ότι θυμάμαι δεν έχει και τα πιο ζεστά νερά που έχω κολυμπήσει! Βέβαια, παρ'όλο που είμαι κρυουλιάρα, προτιμώ να είναι κρύα τα νερά γιατί μου δίνουν της αίσθηση της καθαριότητας!

Η Γλυφάδα, όμως της Κέρκυρας, ίσως είναι και από τις χειρότερες παραλίες που έχω πάει ποτέ μου! (συγνώμη Ιωάννα μου!) Από τις πιο βρώμικες... Οι περισσότεροι από την παρέα, βγήκαν με κοκκινίλες και ερεθισμούς από κει μέσα!

Χειρότερα από εκεί, έχω συναντήσει μόνο στην Αττική (Αλιμο, Σαρωνίδα, Βάρκιζα κ.λ.π.) και στον Αμβρακικό (την περίφημη παραλία του Μενιδίου!!!)

Με φωνάζει η Σοφία....

έφυγα!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...